Vruća igra sa drugaricom

massOvo je priča o mojoj prijateljici Sanji. Bio sam dugo zaljubljen u nju i nisam se usuđivao ništa pokušavati jer sam je volio i nisam htio da je izgubim ako ne pristane na ono što ja pokušam. Bio sam kod nje dugo i provodio stvarno puno vremena sa njom i sa njenom djecom i tako su mi postali dragi svo troje. Često smo spavali zajedno, ali ja nikad nisam ništa pokušao do te večeri…

Djeca nisu bila kući i legli smo da spavamo jer smo ujutro rano trebali da ustanemo i da idemo u šoping za djecu jer je školska godina trebala da počne pa je trebalo uzeti pribor za školu. Ona je ubrzo “kao zaspala. Znao sam da voli da se masira po leđima, pa sam je nježno pitao da li bi željela da je masiram, tihim glasom odgovorila je DA. Zavukao sam joj ruke ispod majice jer je ležala na stomaku i počeo lagano da je masiram i mazim od leđa pa do guze. Primijetio sam da nema grudnjaka, masirao sam je po vratu i sve polaganije sam se spuštao sa strane leđa, prelazivši i sa jedne i sa druge strane.
Tako sam došao do oboda sisa. Čuo sam samo jedan seksi prigušeni uzdah aaaahh. Nastavio sam sa masažom sve više osvajajući sve veći dio sisa dok se njen uzdah pojačavao i već prelazio u stenjanje. U tom maženju sam u jednom trenutku uhvatio cijelu sisu u ruku i počeo je polako i nježno stiskati i mijesiti dok je ona stenjala sve glasnije i a ujedno i prigušenije svako malo me pitavši “čaki zašto mi to radiš”? To me je nagnalo da pomislim da se osim mene jebe i sa još nekim pa kao hoće da prestanem kako bi ona ispala fina i da ne ispadne kurva.
To me je još više napalilo i između dva prsta sam joj uhvatio bradavice a sa drugom rukom koju sam provukao ispod nje uhvatio sam je i za drugu sisu a time odmah i za bradavicu i u isto vrijeme počeo da joj mijesim sise i nježno stiskam i uvrćem bradavice. To ju je izluđivalo i primijetio sam da je počela da vrti guzovima. A pošto sam ja ležao iza nje i bio pripijen skroz iza nje, njeni guzovi koji su se uvijali bili su nabijeni na moj kurac. Tako mi je ona svojim guzovima drkala kurac, svo vrijeme se branivši sa riječima “čaki zašto mi to radiš?”
To me je samo natjeralo da je jače stisnem za sise i bradavice da joj uvrćem sve jače. A povremeno sam jednom rukom šetao po leđima i dolazio do guzova zasad još ne ulazivši prstima pod šorc koji je imala na sebi. Kad nije imala grudnjak automatski sam predpostavio da nema ni gaćice tj tangice jer je samo njih i nosila. Zatim sam opet vraćao ruku nazad na sisu.

Bila me je iznervirala jer me je stalno zapitkivala zašto joj to radim, a ruke su joj cijelo vrijeme bile na jastuku a nekad i na mojim rukama ne pokušavši uopšte da ih skloni. Ja sam se kao bio naljutio samo da vidim kakva će biti njena reakcija. Sklonio sam ruke sa obje sise i odmaknuo se od nje na bar pola metra jer je krevet bio prostran i bilo je mjesta na njemu. Za par trenutaka se okrenula prema meni i pitala šta mi je sad, a ispod cebeta kojim smo bilo pokriveni mi je stavila ruku među noge i prešla cijelom dužinom preko moje kurčine nježno ga stisnuvši dok je prelazila preko njega.
To me je ubijedilo da joj se vratim i njoj i našoj igri koju sam ja započeo. Zadigla je majičicu koju je imala na sebi i ja sam je zgrabio za obje sise i počeo ljubiti po grudima i po sisama. Ja inače jako volim sise, volim ih mijesiti, maziti, uvrtati bradavice, sisati ih, jednostavno volim sise i ne stidim se toga. Volim ja i pičku naravno, ali sise obožavam.
Poljubio sam joj bradavice i uzeo jednu u usta, sisao je i usnama je nježno vukao prema sebi, razvlačeći ih i natezavši ih tako. Zatim sam legao na leđa i ona se prebacila na mene. Opet sam je uhvatio za sise i sada već oboje smo bili vidno napaljeni. Ja sam joj sve grublje i jače gnječio sise u rukama, nisu baš bile velike kakve ja volim ali sam nju jako volio i meni su bile velike kao cijeli svijet.
Ja sam ih sve grublje mijesio dok je ona pritisnuvši guzicu prema dolje sve jače je nabijala na moj kurac koji je već bio jako tvrd. Tad mi je sinulo da sam za svo vrijeme koje sam posvetio njenim sisama skroz zaboravio na njenu pičku. Dok je bila na meni jednu sam ruku lagano spuštao prema njenom međunožju. Šorc koji je na sebi imala bio je nježno zelene boje i bio je tanak.

Išao sam prvo sa vanjske strane šorca da izvidim u kakvom joj je stanju pička. Kada sam došao do pičke i spustio ruku direktno na nju osjetio sam pod rukom koliko je mokra među nogama i bilo je očigledno da je napaljena do bola. U tom trenutku sam poludio od napaljenosti i stisnuo sam joj pičku. Jako je zastenjala, jer je cijelo vrijeme stenjala prigušeno kao da se boji da nas neko ne čuje.
Sad je vrisnula “čakiiiii”, i stresla se kao da je struja udarila. Raširila je butine, nabijavši guzove na moj kurac…..