Dvije mame i dva sina

uhgtvNedavno sam s mamom razgovarao o ljetu. “Čega se najbolje sjećaš?”, pitao sam je. “Samo svega!”, odgovorila je.
“Da…”, dodao sam, “takve stvari nije lako zaboraviti.”
Diže mi se i na samu pomisao na osmi mjesec 1995; kada sam izgubio nevinost s mamom, tetom i bratićem. Kada sam još bio klinac moj je ujak unajmio planinsku kuću na Soči, u Sloveniji, u kojoj su naše dvije obitelji trebale provesti tjedan dana ljetnih praznika. Stari je, braneći se da ne može ostaviti posao, ostao u Zagrebu, a ionako nije bio neki planinarski tip. Svima nam je zbog toga potajno bilo drago. Brak mojih roditelja odavno je bio samo formalnost, a ujak i tata nikada se nisu podnosili.

I tako smo se tog ponedjeljka ujak Vlado, ujna Lovorka, moj bratić Robert, stara i ja utrpali u njihov Citroen karavan i zapalili u deželu. Ujna je bila prava rasna Hercegovka; 43 godine, čvrste građe, kratke crne kose, tamnog tena i očiju, i glasnog prodornog smijeha. Onda to nisam kužio, ali Lovorka je bila dobar komad. Robi, koji je bio tamnoput na staru, sjedio je na stražnjem sjedištu između mene i moja mame Marije, sitne plavooke blondine najsvijetlijeg tena koji možete zamisliti. Godine profesionalnog baleta oblikovale su joj savršene vretenaste noge; celulit tu nije imao nikakve šanse. Ja sam bio baš kao i ona, samo tamnije kože.
Kada smo napokon stigli na Bovec bili smo umorni, uzbuđeni ali i malo razočarani. Kuća nije baš bila previše originalna, više obična novogradnja koju su u turističkoj agenciji prodavali pod pravu slovensku hižu. Dvokatnica s tri spavaće sobe; dvije na tavanu i jednom na prvoj etaži, odmah pored kuhinje. Robi i ja bili smo u jednoj, mama u drugoj, a ujak i ujna u trećoj spavaonici u prizemlju. Raspakirali smo se i uz hladnu coca colu raspravljali kako ćemo sve uživati u ovom tjednu. Svjež planinski zrak bio je savršen, tim više što smo za sobom ostavili toplotni udar. Prvih nekoliko dana ništa se specijalno nije događalao. Ujak se motao oko kuće, mama i ujna razgovarale su o glupostima, a ja i Robi motali smo se oko rijeke. I onda je svanulo “to jutro” kada je Vlado primio telefonski poziv zbog kojeg se morao vratiti u Zagreb. Zvali su ga hitno s posla jer je kao serviser klima uređaja ovo bila puna sezona za njegov biznis, a glavni rashladni sistem u nekoj firmi je otišao u k… Kada smo već pomislili da ćemo se morat ranije vratiti, ujak je rekao da mu za servis neće trebati više od par sati i da će prije mraka već biti natrag na planini. Oko osam navečer ujna se nervozno vrtila po kući jer Vlado još nije stigao. Tada je zazvonio telefon i ujak je javio kako će prespavati u Zagrebu i doći rano ujutro. Ostali smo sami; dvije uspaljene sredovječne žene i dva divlja klinca.
Robi i ja otišli smo u našu sobu, sjeli na krevet i razgovarali o curama, iako nismo imali nikakvog iskustva sa seksom. Sjećam se da sam se palio na sisatu brinetu koja se zvala Iva Furner. Napravio sam veliku grešku kada sam Furnericu jednom spomenuo i mami koja je odmah popizdila od majčinske ljubomore. “Nemoj se petljati s tim kurvicama po školi!”, nervozno je reagirala. “Zakaj misliš da su kurvice? Cure su skroz ok…”, odgovorio sam. Tko zna, možda je imala i pravo, ali ja to nikad nisam saznao. Sljedeća majčina rečenica me šokirala: “Da imamo love točno bi platila nekoj iskusnoj babi da te uči!” Na sreću po moje mentalno zdravlje, brzo sam zaboravio taj razgovor tako da sam sada, prilično normalan, pričao s bratićem o Ivi i drugim pičkama. U međuvremenu, na kuhinjskoj klupi razgovarale su i mama i ujna. E da smo samo znali o čemu pričaju! Naravno, stara je pokrenula temu o ljubljenim sinekima i užasnoj pomisli da se isti troše sa “školskim droljicama”. Ujni isto nije bilo svejedno, no nije se tako bolesno zakačila za naš seksualni život. Ne znam kako joj nije bilo neugodno, ali Lovorki je ponovila svoju fiksaciju o “starijoj iskusnoj mački koja bi nas trebala uvesti u ševu.” Kada nije izvukla željenu reakciju, pogledala je ujnu, “A šta kažeš da MI to napravimo?” “Napravimo što?”, flegma je odgovorila Lovorka. “Učimo dečke.”
“Ševiti!?” Lovorka je šokirano prošaptala. Mama je samo okrenula glavu i nastala je još jedna pauza. “Marija… to je incest.” Stara je uzdahnula i rekla “Lovorka, ne moraliziraj! Baš se prava našla…” Nakon napete tišine mama se ohrabrila. “No dobro, ako ti nećeš, JA ću!”, odbrusila je ujni. “Idem smjesta gore, i pojebat ću ne samo mog, već i tvog sina!” Lovorkine oči su bile izbuljene, usta su joj rašireno visila. Pokušala je nešto reći, ali nije uspijevala. “Šta je sad?”, majka je pitala. Vrteći glavom i mašući nervozno rukama Lovorka je bila zbunjena. “Ne znam… nemam pojma… Pa ne možemo to, jesi luda! Jednostavno…. joj…” “A u kom kurcu je problem? Šta ne znaš?”, stara se nije dala. “Da nije NORMALNO?” Lovorka je šutila. “Hoćeš da se zamijenimo?”, predložila je moja majka. “Zamijenimo?” “Da. Znaš šta mislim. Ja ću sredit tvog malog, a ti pojebi mog.”

Lovorka je dugo zurila u majku s nevjericom dok konačno nije progovorila, “Ti si stvarno za to, ha?” Stara je kimnula. “Razmišljam o tome već nekoliko mjeseci, i pokušavam skupiti hrabrost. Vidi, Vlade nema večeras. A i nije da se nisi ševila s drugima. I ja se kurvam okolo, znaš…” “Ma ok, ali ovo je drugačije.”Govoreći sve tiše mama je bila uporna “Lovorka, gore su dva mlada muškarca, ne dječaka. Muškarca. Muškarca koji se nikad do sad nisu jebali. Zašto ih mi ne bi uputile dok se nisu upetljali s droljicama, isfrustrirali se i pokupili pitaj boga kakvu boleštinu? Osim toga”, nasmiješila se, “sigurna sam da će nam svima biti zabavno.” I dalje se cereći, dodala je “Oni su jako zgodni dečki, znaš?” Ujnino lice napokon se razvuklo u osmijeh. Zatresla je glavom. “A od kud znaš da će oni biti za?” “Idemo saznati…” “Kuc, kuc”, začuo sam mamin glas. Kada su se vrata otvorila Robert i ja sjedili smo na podu. “Dečki, oćete s nama gledat televiziju?”, stara je veselo pitala. Nismo odgovorili. Kako? I mama i ujna Lovorka bile su odjevene samo u gaćice i male potkošuljice. Zašto su bile polugole nismo imali pojma, no nismo se mogli nagledati majčinih mišićavih bedara, bijelih poput vrhnja i dugih vitkih nogu Robijeve stare. Obojica smo utihnuli dok su nas mamice nagovarale da se spustimo u dnevni boravak. Šutke smo odskakutali niz stepenice, one su išle za nama nešto sigurnijim koracima. Robert i ja sjeli smo na stolice, dok su se Lovorka i Marija smjestile na kauču. Televiziju smo gledali u tišini, ali su nam oči stalno bježale na njihove ispružene noge. Čak smo im mogli zijevat i u gaćice! Kako smo i mi bili samo u boksericama i potkošuljama, stalno smo se vrpoljili mijenjajući položaj da nam majke ne bi vidjele tvrde kurčine. U sobi je definitivno bilo napeto. “Robert!” moja mama je viknula, na što smo obojica odskočili u zrak.
“Imaš djevojku?” Izgledao je šokirano. Nervozno se nasmiješio, očima okrznuo Lovorku i rekao “Ne”. Nakon kratke pauze stara nas je opet prozvala, “A, jel uopće imate iskustva s curama? Pornići se ne računaju.”Gledajući u pod, u istom času smo rekli da nemamo. Stara je uto uzela daljinski, ugasila televizor i okrenula se prema Lovorki. “Mislim da je vrijeme da ova dvojica nešto nauče, ne čini ti se?” Užasno nervozna, ujna Lovorka neuvjerljivo je propentala “Da…, naravno, naravno!” Nisam se mogao odlučiti tko je bio prestrašeniji: mi ili Lovorka. Stara je zato bila skroz cool. Dignula se i polako skinula potkošulju, cijelo vrijeme se smijuljeći i gledajući ravno u oči malo mene, malo Roberta. Sada kada je postalo jasno da ona tu vodi, bila je još sigurnija. Bacila je potkošulju na pod. Njene zrele grudi i čvrste ružičaste bradavice vapile su za gladnim ustima. Ne mičući oči s nas, skinula je gaćice ispod kojih je sijevnuo njen blond muf. Podigla je ruke u zrak, i plesnom figurom nam pokazala svoje veliko, bijelo dupe. Lagano se izvijala u kukovima. Bože, kako joj je guza bila seksi! Pravi komad! Robi i ja teško smo disali, gutali je očima sada već manje nervozni. “Ajde Lovorka!”, stara je rekla. Ujna je bila puno neodlučnija. Čak nas nije mogla gledati dok je puštala da joj potkošulja sklizne na parket. U svakom slučaju, bilo je vrijedno čekanja.
“Vau!”, Robertu je pobjeglo. Lovorka je bila šokirana što joj je sin tako reagirao na sise. Nije se imala razloga čuditi. Ujnine grudi bile su puno veće od maminih, samo malo su visile, ali na neki jebozovan način, a bradavice su joj bile velike i tamne. Isuse, stvarno nisam mogao skužiti zašto ju je Vlado varao! Dok su joj se ruke spuštale prema gaćicama, oči su joj govorile “kako da se izvučem iz ovoga?” Prekasno. Polako je skinula gaće pokazujući nam svoj tamni grmić. Kada su joj pale na pod pogledao sam bratića; jedva je disao i oblizivao si je usne!
Mama se stala pored ukočene Lovorke i počela je okretati kao lutku pokazujući nam njenu guzicu. Zatim ju je opet okrenula sisama prema nama i osmjehnula se s odobravanjem. Robi i ja smo ih pasli ko blesavi. Tada sam primijetio da mami iz pičke vire usmine i da su joj već prilično mokre. Kada su nam se dobro pokazale, sjele su natrag na kauč. Mama je rekla “Ok dečki. Sad je vaš red!” Bratić se grčevito nasmijao, a ja sam zgroženo odmaknuo pogled. Bio sam prestravljen. Mama me strogo pogledala u oči i rekla “Skidaj majcu. I ti Robi.” Polako sam se počeo svlačiti, baš kao i on. Ustali smo i počeli se oslobađati krpica preko glave. Moja stara nas je netremice fiksirala u mokre mrlje na izbočenim boksericama, a s usana joj se nije micao onaj đavolji osmijeh. “Sad gaće”, rekla je.

Tada smo tiho skinuli i njih. Bez riječi smo ih odbacili na pod, oslobađajući mlade, tvrde, tinejdžerske kurčeve da slobodno lamaću po zraku. Moja kara u to je vrijeme bila dugačka samo trinaest centimetara, dok je Robijev bio oko sedamnaest, i dosta deblji. Oči od moje stare su iskočile. Zaboravila je disati, samo je raširenih slinavih usta buljila u naše mlade dignute kurčine. Čak sam primijetio da nas ujna dolje gleda puno detaljnije i s još više požude u očima od mame.”Pa dečki, stvarno ste se protegnuli!”, stara nam je popaljeno dobacila. “I ovjesili!”, dodala je ujna. Seksualna napetost u sobi bila je strašna. Gledajući naše gole stare, Robert se teško suzdržavao da ne nateže svoju kameno tvrdu karu koja se svakim “slučajnim” dodirom sve više punila. Mama je prestala tupo buljiti, pogledala me i rekla “Hajde!” I ja sam se počeo igrati s malim. Dok smo Robi i ja energično drkali razvlačeći slinu po kitama, stara više nije mogla izdržati. Raširila je noge i počela si žuljati klitoris. Pička joj je bila mokra kao da se upišala, a klit joj je iskočio uperen ravno u nas. Čak se i ujna oblizivala gledajući nas kako drkamo. Rukom je mijesila ogromnu sisu, dok je drugu skliznula na mokru, dlakavu pičku. Robi i ja počeli smo stenjati snimajući stare kako si razvlače pičketine, a i one su pri pogledu na napaljene kurate sinove žestoko trljale mufove i glasno dahtale. Dvije zgodne tete i dva mlada nevina komada samo su sekunde dijelile od žestoke jebačine koja će nekima biti prva. “O Bože, Lovorka. Stvarno imaju dobre kurčine”, mama je jecala ne skidajući ruku s razdrkanog klita. “Ahhhh” ujna je odgovorila.
Stara je onda prekinula čaroliju, i na opće iznenađenje ustala. “Dođite na kauč”, rekla nam je. Lovorka se isto prestala trljati i dignula se da nam napravi mjesta. Bože, kako su joj prsti bili mokri! Kada smo sjeli mama je nježno rekla, “Sad ćemo se svi jebati. Dečki, postat ćete muškarci.” Zatim je uz osmijeh dodala “Spremni?”
“Uh, da, jesmo…” odgovorili smo ne baš sto posto sigurni. Sjela je između mene i bratića i primila mi kurac u šaku ljepljivu od pičkinih sokova. Nekoliko puta ga je potegnula. “Erekcija od mog sina!”, ponosno je rekla više sebi.
Zatim je pognula glavu i strpala ga u usta. Prvo sam bio šokiran, a bojao sam se i da Robiju oči ne iskoče iz glave dok je gledao kako mi kurac nestaje u maminom ždrijelu. Par puta se odsklizala na njemu gore dolje, prekrivajući ga slinom. Osjećaj je bio fantastičan! Jezik joj je bio tako vruć i sklizak dok ga je sanjkala od korijena do glavića. Sve sam teže disao dok mi ga je pušila, uživajući u svakom detalju, no onda ga je izvadila iz usta i okrenula se prema Robertu. Lijevom rukom i dalje se igrala mokrom kurčinom, a desnom je primila njegov i gurnula si ga u usta. Dok smo se mi tako zabavljali, ujna je samo stajala gola i gledala kako stara puši kitu njenom sinu. “Lovorka, dođi ovdje”, mama ju je pozvala. “Gle kak mu je velik!”, rekla je držeći Robijev kurac. Potom se pomaknula i kimnula ujni da klekne. I je. Prvo je samo piljila u njegov ogroman organ, a onda ga je primila u ruku i počela nježno pumpati. “Sviđa ti se tako?” Ujna je blago pitala. “Da mama. Puši mi ga onak ko teta Marija”, Robert je odgovorio.
Onda je Lovorka svom sinu prilično polako i nesigurno popljugala kurac. Lizala je i sisala dosta sporo, ali Robi je ipak uživao. Moja stara je bila puno bolja; živo mi ga je saugala, lickala, nadrkavala rukom sve dok više nisam mogao izdržati. Počeo sam uzdisati sve glasnije i glasnije kako mi se bližio orgazam. Brzo sam zgrabio staru za kosu i počeo štrcati spermu u njena usta. Kada sam prestao svršavati. Nije mi prestala sisati već je samo to radila nekako drugačije; pazila je da svaki put kad izbacim mlaz bude spremna i proguta ga. Tako me obrađivala sve dok mi nisu ishlapila jaja, a ona progutala svaku kap. Koja prva pljuga, i to još od prave profesionalke!
U istom času Robert se počeo prazniti u Lovorkina usta. Oči su joj se skroz zaokružile kada je osjetila sinovo sjeme ispaljeno u grlo. Zatim je zažmirila i sve marljivo popila. Nakon ovakve obrade svo četvoro samo smo se smijuljili. “Mmm dečki, stvrano ste ukusni”, mama je rekla. Robi i ja bili smo u raju. Naravno da sam drkajući naučio što je orgazam, ali to nije ni približno bilo kao ovo.

Stara se nakon kratke pauze dignula i rekla nam da je slijedimo u sobu. Bio je to čudan prizor, mislim, hodati uz stepenice iza mamine gole guze. Nikad prije nisam vidio ništa slično, a škicnuvši Robija bilo je jasno da nije ni on – slina mu je doslovno visila niz bradu dok je gutao to veliko dupe od maslaca… Kada smo ušli u maminu sobu, stara se bacila na krevet i pozvala Lovorku da napravi isto, dok smo ih mi dečkići samo gledali.”Kaj sad?” Robert je pitao. “Je, a kaj misliš, mali? Sad bumo si lepo svršili”, mama je rekla prostačkim glasom kurve. Lovorka se ušaltala u njenu spiku i odvratno zasmijuljila. Stara je otpila gutljaj iz flaše s rakijom na stolu, i zavalila se na krevet. Dignula je noge u zrak, raširila ih pokazujući nam svoju mokru pizdu i gledajući u mene rekla “Gurnut ćeš svoj kurac ovdje. To bu bilo jaaaako lepo!” “Jebat ćemo se?!” Robert je pitao kao da je pao s marsa. “Tako je mladiću!”, stara je odgovorila. “Napravit ćemo muškarce od vas.” Ujna se nezadovoljno okrenula prema majci i tiho, da ju mi ne čujemo, rekla “Ja bi da mi prvo ližu pizdu.” “Možda kasnije”, mamica je bila stroga kao i obično. “Idemo se više izjebat. Nemrem to stalno odgađat!” Pretpostavljam da je pomisao na tucanje s vlastitim sinom, dok mu još i oduzima nevinost, bila dovoljna predigra za staru. Tada je ugledala da mi se kurac opet dignuo i povukla me na sebe na krevet. Poklopio sam je ne znajući šta da sad radim dok mi je kurac lupkao po mokrom mesu oko njene pičke. Mama me prvo malo grlila da me opusti, a onda je jednom rukom potražila kitu i namjestila je na metu, a drugom me pomicala tako da mi tijelo bude pod pravim kutem za tucanje. Kada mi je glavić centrirala na sam otvor pičke, rekla je “Evo ga. Sad gurni!” I jesam.
Misleći da su njezina usta najdivnije mjesto na svijetu nisam imao pojma da postoji i ovakav užitak. Sa svih strana nevjerojatna toplina slijevala se u moj tinejdžerski kurac dok sam ga centimetar po centimetar gurao sve dublje u mamu. U tom trenutku pobudio mi se instinkt, nekakvo prirođeno znanje ševe; počeo sam ga spontano izvlačiti pa opet nabijati natrag. Ponavljao sam tu kretnju sve dok nisam ulovio ritam i postao dovoljno siguran da mogu mijenjati snagu uboda i brzinu kojom tucam maminu mačkicu. Bilo je taaaako dobro i to ne samo meni; mama je dahtala sa svakim ubodom moje kite, a kada sam ubacio u veću brzinu počela se i nekontrolirano provaljivat. “Oh, da dušo! Ooooh, daaa! To je tooo! Tako se jebe! Tako se jebe mamicu, zlato moje!!! Karaj mamicu, boga mu aaaahhhh!” Na desnoj strani kreveta moj je bratić istovremeno tucao pičić svoje mame još žešće nego ja. Robi je bio skroz neprepoznatljiv. Kao da ga neko vuče za kurac kroz ujninu pičku, s bolnim izrazom lica divljački se zabijao i odljepljivao od njene dlakave špilje vičući stalno istim ritmom “Da! Da! Da!” Lovorka nije bila brbljava, samo bi svaki svaki udar njegove velike kurčine dočekala napaljenim hripljanjem. Malo planinsko potkrovlje treslo se od zvukova fantastičnog seksa. Krevet se tresao kao pogođen najsnažnijim potresom pod mojim i bratićevim udarima incestuoznog razdjevičavanja u razgibane mufove naših mamica. U ovom drugom pražnjenju jaja držali smo se puno bolje; jebali smo duže, pružajući zrelim pičkama aktivan trening. Osjetio sam napetost u jajima i još ubrzao ritam ševe do tisuću udara u minuti ispaljujući rafal za rafalom duboko zabijen u pički, na što je mama kao pod napadajem šizofrenije probulaznila “Oh da dušo! Daj mamici svaku kap! Daaaa! Puni me!!!!”
Samo sam ležao na njoj osjećajući kako mi se kurac prazni u starinoj mokroj pizdi. Vrućina koja se širila iz kare zabijene u još nahajcaniju rupu preplavila me po cijelom tijelu miješajući se s maminim isparavanjima. Nježno me zagrlila i milovala po plavoj kosi. Njena bebica upravo je postala muškarac i to u istom procijepu iz kojeg je izašla prije toliko godina. Lovorka i Robert nisu bili nezaposleni, ujna je doslovno balavila po jastuku dok ju je moj bratić tankao bijelom naftom. “Mhhhh,” mama mi je stenjala u uho, “karaj mami, daj joj svoju spermicu. Ti si sad mamina muškarčina!” Čuvši te riječi kurac mi je opet poskočio u njoj. Stara se pomaknula da ga lakše mogu izvaditi iz nje, ponovno dignutog al zadovoljenog. Iscrpljen kao nakon dvosatnog dizanja utega srušio sam pored njenih nogu, a Robert koji je baš napunio svoju majku pokušavao je doći do daha. “Eto, sad ste muškarci!” mama je teatralno izjavila. “Kak je bilo, Lovorka?” “Mmmm, baš dobro,” Ujna je prigušeno odgovorila. “Bogme i je”, stara je komentirala zureći u Robijev i dalje dignut kurac. Nisam to onda još kužio, žena koja me rodila bila je bolesna na velike batine, a bratiću se jedna takva klatila pred njenim očima. Kurcožderka to nije mogla propustiti, jednostavno ga je pitala da li bi ju htio pojebati. Mene malo iznenadilo, no on je smjesta rekao “Daa!” i skočio na noge. Odgurnuo me rukom, i sada znajući kako se to radi, prislonio glavić na razmočenu pičku moje majke. Kad joj ga je skroz metnuo počeli su skladno stenjati. Lovorka i ja kao u kazalištu, mirno da ne ometamo predstavu, gledali smo kako njen sin jebe moju mamu. Bilo je očito da se oboje tope od užitka i da ih niko ne bi uspio razdvojiti, pa čak ni da se u sobi pojavi moj stari ili ujak Vlado. Stajao sam tako dignute kite, a onda mi je postalo glupo. Pogledao sam ujnu da vidim kak ona doživljava situaciju. Bila je raskrečena na krevetu, a kada su nam se pogledi sreli nasmiješila mi se izazivački i još više raširila noge pokazujući prstom na svoju pizdu. E, to je već bilo bolje. Sad ću ja pokarat njegovu mamu, kad smo kod toga… Legao sam na nju i spretno ga naciljao na mokru škulju. Lovorka i ja pogledali smo se i nasmiješili mom novom znanju tucanja. Zatim sam joj ukliznuo kitu. U početku me pažljivo držala za guzu i tek kad se uvjerila da sam se skroz ufurao i sigurnim je zamasima divlje punio nekoliko minuta, prebacila je dlanove na moja uznojena leđa. Spontano sam se ušaltao u ritam uzdaha koji su proizvodili Robi i moja stara. Ujna je počela miješati spremno dočekujući moje udare istom silinom nabijanja pičke. Sa svakim ubodom Lovorka bi mi zacvilila u uho, a ja sam joj totalno popaljen počeo ljubiti vrat i skroz izvan kontrole prebacio se na tople rastvorene usne. Čini se da ju je to malo zateklo, no brzo se privikla i spremno ispružila jezik. Znam da smo bili u više nego neobičnoj situaciji; dečkić strastveno žvali svoju četrdesettrogodišnju ujnu dok joj kurčinom rastura zrelu pizdu, ali tako uspaljeni htjeli smo ispremiješati sve sokove – od sline do prvih kapljica kojima mi je mali proplakao u njenoj pički. Jebali smo se svim srcem i tijelima, no ono što je Robi radio mojoj staroj više je ličilo oluji nego seksu. “Jače Robi, jače!”, mama je urlikala dok ju je bratić jebao poput životinje. “Ooooajjjh!”, svršavajući je rikala.

Ujna je vratila ruke na moje guzove i palucanje jezičinom zamijenila glasnim uzdisanjem. Kako joj se bližio orgazam sve me jače nabijala u sebe; desnu ruku na mom dupetu zamijenila je stopalom tako da me sada doslovno šutirala u guzicu kako bi si u gladnu pičku nabila što više srednjoškolske kurčine. Ja nisam dahtao. Jednom sam glasno uzdahnuo i ispraznio jaja. Lovorka me izbezumljeno molila da ne prestanem pumpati jer će i ona sad svršiti. Pritisnula je nogu na mojim guzovima kao rakova klješta i brzo miješajući velikom dupendarom lovila posljednje kapi iz mog već omlohavljenog kurca. Kada smo došli do daha bratić i ja odlijepili smo umorna tijela od naših uznojenih mamica i legli među njih. “Dobri ste, dečki! Jelda Lovorka?”, mama je rekla. “Definitivno!”, ujna je potvrdila držeći ruku na zaspermanoj pici. “I kak vam se sviđa svijet seksa?”, zanimalo je staru. Robert i ja smo se nasmijali. “Pa nije loše”, bratić je rekao a ja sam se složio. Još smo malo spikali o ševi i šta nam je bilo najbolje, al ne dugo. Dva klinca u sobi s dvije gole pičke nisu mogla ostati na riječima. “Kaj?! Još bi?”, mama je cvjetala. Osjećali smo se kao vrhunski jebači; kurčeviti, potentni, pravi muškarci. Nakesili smo se i počeli opet nadrkavati kurčine. Da, htjeli smo još ševit! Mame su se isto nasmijale a oči su im veselo sjajile. I one bi se ponovo tucale. “Ajmo probat ovak…” Stara mi je rekla da se dignem i stanem pred nju. Ona je i dalje sjedila na krevetu, primila mi je rukom kurac i strpala si ga u usta. Kada ga je dobro zabalavila popela se na krevet na sve četiri i rekla mi “Zlato dođi iza mene i zabij mi ga odostraga.” MOLIM? Robert i ja bili smo šokirani. Jel ovo istina? Čak je i Lovorka izgledala iznenađeno. “Ajde!”, mama me požurivala. “Nabij mi ga u dupe, samo polako guraj.” kada sam stao iza nje, raširio sam velike guzove i ugledao malu, stisnutu ružičastu rupicu. Tako nježna bila je u priličnom neskladu s razvaljenom velikom pizdurinom. Stavio sam glavić na otvor i u paničnom strahu da je ne povrijedim nevoljko gurnuo. Polako sam povećavo pritisak. Glavić mi je uskočio u mamin šupak pa malo po malo i ostatak karine. Vruć kao i pička, čmar joj je bio uzak, puno uži od rupe koju sam do sada jebao, i to mi se jako svidjelo. Uvjerivši se da je s nama sve ok, Robi se okrenuo prema svojoj mami i pitao je da li joj ga može zaprdekati u dupe. Lovorka se uopće nije činila spremnom za analnu akciju, al kad joj je mama nervozno dobacila “Zajebi sranja, idemo ih naučiti sve”, pomaknula se pored stare, naprčila u isti položaj spremna da ju sin pojebe u serulju. “Sad polako Robi, polako!” smirivala ga je bojeći se da će joj napaljen kakav je bio rasturiti prkno.
Ja sam svoju majčicu neštedimice tucao držeći je malo za bokove, malo za struk i nabijao duboko koliko mi je to crijevo dozvoljavalo. “O da, o da! Tako se to radi!”, mama je mrmljala. Bio sam iskreno iznenađen što joj se ševljenje čmara stvarno sviđalo. Meni je bilo super, povremeno sam si davao oduška dahtanjem, a ona je kada se stvar zahuktala zgrabila šakom pičić i trljala si klitoris. Ujna se isto skulirala, opustila guzu i pustila Roberta da ju hobla svojom velikom tamnom karom. Kao i u neseksualnim situacijama bratić i ja počeli smo se igrati; uštimali smo ševu tako da nam kare u isto vrijeme ulaze i izlaze iz mama. Nije to povećavalo užitak, bila je to obična zajebancija ali smo se smijuljili jer nas je zabavljalo kako i jednoj i drugoj čmarovi škripe u istom času.
“Smjesta prestanite! Obojica!”, mama se izderala sjebavajući nam ritam. Onda nam je naredila da zamijenimo mjesta. “Vau!”, obojica smo pomislili. Stara je baš bila ocvala perverznjača. Dok sam izvlačio kurac iz maminog šupka bio sam zadivljen rupom koju sam izjebao u njoj.
Nespretno smo se gegali stršećih kuraca zamazanih tragovima dreka po krevetu mijenjajući pozicije. Primio sam se za ujnino stameno dupe da ne padnem onako ošamućen ševom na mekanom madracu, i skužio kako je tunel u njoj, zahvaljujući bratićevoj debeloj burgiji još impozantniji. Snimio sam i razliku u dupetu; mamino je bilo okruglo i bijelo, a Lovorkino uže, više četvrtasto i boje bijele kave s tamnosmeđim čmarom i gotovo crnim usminama niz koje su sokovi kapali na poplun. Čine se da je ujna ipak uživala u gužnji. Pazeći da joj budem dobar kao i Robi, prislonio sam svoj, ne više ružičast kurac na njen taman šupak. Polako sam ušao upijajući toplinu debelog crijeva. Izgledalo je da joj paše pa sam ga nabio skroz do jaja. I onda sam počeo jebati, loveći ritam koji meni odgovara. Držao sam je oko struka pumpajući sve brže i brže. Osjećaj kurčine u dupetu počeo mi se opako sviđati. Znao sam svakim novim zamahom da će mi baš tucanje u šupak postati omiljena vrsta seksa. Primijetio sam da je Lovorka opustila mišiće u nogama i počela oblizivati usne kao kad sam joj punio pičkicu, što mi je još više napumpalo jaja. Davao sam sve od sebe da i ja i ona uživamo koliko god je to moguće, na šta mi je uzvraćala grčenjem svoje smeđe rupe koje je pratila prtljanjem po klitorisu. Ujna je, ma kako ju čovjek jebao, samo stenjala, dok se stara, to sam sad već naučio, derala pod kurčinom ko koza. “O, da! Tucaj mi dupe!” cvilila je Robiju. “Ooooh, kako mi dobro nabijaš tu veliku kitu u kenjaru! Daj da svršim, daj da svršim!” Robi je fanatično bubao, a prizor njegove čokoladne kurčine kako izlazi i nestaje u maminom rozom šupku bio je fakat napaljiv. Klitoris joj je lamatao kao zvono na kravi dok je prasica opet svršavala. Njih dvoje tako su me napalili da sam zgrabio Lovorku za kukove i počeo jebati ko blesav u nadi da ću joj kurčinom raspoloviti dupe. Ujni je samo to trebalo da se počne ritati i uz “Ahhhh, ahh, ahh! I ohhh, ohh, ohh” svršavati punjena mojom spermom. Primijetio sam da bratić drži mamu oko struka stisnutu uz sebe i uopće se ne pomiče. Kurac mu je bio ukopan duboku u njenoj guzi, znojno zgrčeno lice izdalo ga je da upravo prazni sve što ima u njen čmar.
Totalno presušeni, Robi i ja izvadili smo kare iz naših majčica i opet se divili kanjonima koje smo iskopali. Cure su se izjebane uz zvuk prdeža srušile kao krpene lutke na krevet i mama nam je rekla da se odemo u kupaonicu očistiti. Kada smo se osvježeni vratili, one su i dalje liječile jebačke rane. “Dečki, stvarno brzo učite!”, stara je bila impresionirana. “Klinci se ne šale!”, Lovorka je blaženo dodala. Već je bilo prilično kasno, a stare bile umorne i željne tuširanja i dobrog sna. Robert i ja bili smo prilično razočarani. “Oćemo sutra opet?” pitao sam. Lovorka me pogledala u stilu “Mora da se zajebavaš?””Ujak ti se vraća sutra, si zaboravio?”, stara je odsjekla. Međusobno smo se izgrlili i izljubili uz “Laku noć” i “Volim te”.Kasnije u našoj sobi Robert i ja vrtili smo najbolje fore večeri: “Pušenje mi je bilo genijalno; Kaj ti se više sviđa, trpati pičku ili šupak?; Pizda tvoje stare bila je tak mokra!; Znam, i čmar tvoje je super!” Stvarno smo dobro spavali!

Sljedeće jutro Robert i ja probudili smo se s bolnim erekcijama. Dok smo si drkali pod plahtama užasavali smo se mogućnosti da više nećemo ševiti. “E, ajmo nać stare dok mi se tata još nije vratio”, rekao je. “Jebote, brzo”, odgovorio sam. Kada smo se pokušali uvući u maminu sobu, razočarano smo ustanovili da je nema. Skontali smo da su pičke (mame) sigurno dolje, pa smo se željni zornjaka goli sa žestoko dignutim batinama spustili niz stepenice. Al kad smo došli u boravak, čuli smo iz kuhinje ujakov glas. “Shit!”, pomislili smo. “Staro govno već je stiglo.” Panično smo se otišli obući u sobu. Kad smo se opet spustili, ovaj put pristojni, Vlado nas je srdačno pozdravio a mame su izgledale zabrinuto. Očima su nas doslovno preklinjale da ne kažemo ili napravimo nešto glupo. Da su samo znale kak smo, onak goli, skoro zajebali do maksimuma. Doručkovali smo uz površan razgovor i ubrzo se razbježali svako svojim putem. Poslije sam se često pitao šta bi bilo da je ujak u tom trenutku kada smo ga čuli na stepenicama šutio, pa da smo mi dvojica stvarno ušli sa isukanim erekcijama u kuhinju. Kako bi reagirao da nas je vidio i shvatio šta se događalo u planinskoj kućici dok je bio u Zagrebu? Da je zbrojio dva i dva kako su mu žena i sestra pojebale svoje srednjoškolske sinove prošlu noć? Sve bi nas pohapsili!
Sljedećih nekoliko dana u brdima, stalno sam, kada bi ostali solo proganjao staru “Pa zar se ne možemo malo maknuti od ujaka?” Ona bi samo tužno uzdahnula i skrenula pogled. Bila je svjesna da je zapravo napravila sranje. Kako sada smiriti dva klinca podivljalih hormona koji su vapili za svojim mamicama? Zadnji dan uspjela je ipak nešto smisliti. Dok je ujak rezbario neku granu ispred kuće povukla je Lovorku na stranu i konspirativno joj šaptala na uho. Par minuta poslije čuo sam ujnin glas “Robi, dođi!”, a mama je rekla svom burazu da nas neće biti neko vrijeme. “Di idete?”, pitao je. “Ma tu su navodno neki slapovi. Idemo ih potražit”, stara je odgovorila. “A ja nisam pozvan?”, spustio je nožić na zemlju. “Pa vidim da si zauzet, kaj ću te onda bezveze zvat…” “Dobro, dobro”, počeo se smijati “Ne bi ni išel po tom kamenju se pentrat.” Kad smo odmakli na sigurnu udaljenost od Vladinog uha pitao sam mamu gdje idemo. “Na tajno mjesto koje sam jučer pronašla”, odgovorila je. “Zakaj?”, bratić nije kužio.
“Mislile smo da bi htjeli da vam se još jednom popuše kurčevi”, tiho mu je rekla. Na to smo se nas dvojica tako napalili da smo jedva hodali od kvrga u gaćama, a stare su se zagrlile i počele smijuljiti. Nakon nekoliko minuta hoda majka je rukom pokazala na veliko oboreno drvo. Lokacija sa svim tim trnjem i blatom nije bila idealno, no mi smo se spremno skinuli pred zadovoljnim pogledima i osmjesima naših mamica. Kare su nam se smjesta dignule do prave tvrdoće za fuk. Razmjestili smo gaćice i ostalu robu po deblu da bude bar nešto ugodnije, a stare, obučene u traperice, jednostavno su kleknule na lišće ispred nas; svaka nasuprot svog sina. Majka mi je primila napetu batinu u ruku i počela se igrati s jajima. “Moj sin postao je takva MUŠKARČINA”, tepala je pipajući mi karu. “Da muškarac. Jebač! Obojica su rasplodni bikonje, ha Lovorka?” “Mmhhh, mhhhh” ujna je mrmljala kroz usne puna bratićeve kite. Stara je onda u usta stavila moju karu, sisala mi glavić, jezikom se spustila preko kurca do jaja, a čak ih je počela i pušiti ostavljajući gusti trag sline poput puža balavca. Mi dečki uživali smo u svakoj sekundi tog majčinskog pušenja, kad je moja mama rekla Lovorki koja je baš davala sinu pusu u glavić “Ajmo se zamijenit.”
Stara je na koljenim odpuzala do Robija, dok se predamnom stvorila ujna, nasmiješila mi se i pala na koljena. Primila me za kurac i počela s njega oblizivati maminu slinu. Lickala mi ga je, ljubila vršak, uvlačila u topla usta, sisala kao lizaljku dok mi je rukom vješto drkala donji dio kare. U međuvremenu, mama se stvarno predano bacila na Robijevu karu. Usta je zahvaljujući njegovoj debeloj batini razjapila kao som i pušila mu ga grlom pomičući brzo glavu gore dolje. Bila je prava stručnjakinja. Ni bratić ni ja više nismo mogli izdržati; počeli smo dahtati aplaudirajući fantastičnim pušenjima kojima su nas mamice počastile pod stoljetnom jelom. Stara je isčupala bratičev kurac iz grla i držeći si ga pred facom divljački mu drkala. “O, da!”, mama je zavijala, “Ajde, Robi. Svrši teti Mariji! Svrši! Daj mi svu spermetinu iz te prekrasne velike kurčine!!!!” On je jaukao skroz blizu orgazma, kao u ostalom i ja dok mi ga je njegova stara drkala u svoja razvaljena usta. Zapravo, i ja i ujna smo vrištali dok mi se sperma penjala iz jaja. Konačno, Robi je kao iz vatrogasnog šmrka staroj u lice istreso litru sjemenja. Ta nastrana pička, moja mama, počela se smijati dok joj se bijela tekućina slijevala niz nos, usta, obraze i kapala na bradu. Ja sam naciljao oštar mlaz u ujnino grlo koji je ona gutala kao da se radi o izvorskoj vodi. Lovorka je popila baš svaku kap, a da joj nešto slučajno ne bi promaklo, još mi ga je dodatno iscijedila rukom. Mami je bilo krivo što se i ona toga nije sjetila pa si je sada prstima stavljala Robertovu spermu u usta.
“Mmmm”, mrmljala je s uživanjem. “Tako si ukusan, mali… Lovorka, probaj!” rekla je ujni pružajući joj zasjemenjen prst da lizne sinovu spermu. “Mljac! Sinčić mi je fin ko da mu je Karapandža tata!” “A kakav je tvoj nećak?”, pitala je mama. “To je ista sorta, Marija. Presladak je!” “I šta ćete reći mami i ujni za ovo popodnevno iznenađenje koje smo vam priredile?” “Hvala vam.” “Da, tenks”, odgovorili smo veselo. “Možemo to opet?”, Robert je pitao. “Ne sad”, mama je zatresla glavom. “Moramo se vratiti”, Lovorka je dodala. “Tata će se pitati gdje smo.”
Bratić i ja poslušno smo se obukli i za 15 minuta već smo bili u kući. “Jeste se lijepo proveli?”, Ujak je pitao kad smo ušli. “Super”, Lovorka je odgovorila. Da je samo znao da mu je žena prije 15 minuta pljugala nećaku!
Sljedeći dan vraćali smo se u Zagreb. Na Petrolovoj pumpi u Brežicama Vlado je otišao platiti benzin, a mi smo ostali u autu. Mama se okrenula prema Lovorki i rekla “Mogli bi se svi skupa naći prije nego što im počne škola.”
Ujnine oči su zaiskrile “Ooooo, može! Naravno!”, rekla je u stilu zločeste djevojčice. Robi i ja smo se saučesnički nasmijali. “Kad?”, pitao je. “Vidjet ćemo”, odgovorila je stara. “Nadam se što prije.”

Kada su nas ostavili ispred naše kuće izpozdravljali smo se uz puse i grljenja. Zagrlivši ujnu Lovorku poljubio sam je u obraz, ali i diskretno gurnuo joj jezik u uho. Malo se uplašila i iznenadila, ali kada smo se odvojili pogledao sam ju u oči i vidio onaj “vraže mali” pogled. To je bilo najviše što sam mogao napraviti a da ne skuže o čemu se radi, a ipak sam joj imao potrebu zahvaliti. Dala mi je da ju jebem ne samo u pičku već i u čmar, a i popljugala mi je kurac. Svršio sam joj u sve rupe! Nakon tog tjedna u brdima, mislio sam da će nam sada stalno biti ovako super. Nemojte me kriviti, zbilja je počelo izvrsno. Prvi dan kad smo se vratili kući stari je cijeli dan bio na poslu pa smo mama i ja imali na raspolaganju čitavu kuću. Kada nije bila u gradu ili pospremala, ili ja ružio s prijateljima, jebali bi se satima. Naučila me kako se liže pičkica, shvatio sam koji je štos s predigrom iako mami nije trebalo nikakvo zagrijavanje; dovoljno je bilo da se sjeti kako ševi vlastitog sina pa da se napali ko blesava.
Stara je svojom iskusnom pičkom osjećala da smo stvoreni jedno za drugo kada se radi o seksu. Oduvijek joj je trebalo više pucanja no što joj je otac mogao pružit pa se morala namirivati sa strane. Sada je pod svojim krovom, ako bi tako htjela, dobijala metak svaki dan. Naravno, gotovo da nije palo veče a da se taj dan nismo trošili. Mlad i napaljen punio sam joj sa zadovoljstvom sve rupe, a kada bi pomislio da sam smiren, već bi se u kupaonici predomislio i odradio na mami još jednu rundu. U brojnim jebačinama iskristaliziralo se da najviše volim analni seks, tako da mi se s guštom stalno namještavala u pseći položaj, puštala me da joj širim guzove, guram prste i na kraju u čmar zabijem kurčinu podmazanu nekom kremicom koju mi je kupila specijalno za guženje. Bilo ja dana kada sam bio napaljen samo za njezin šupak, i da se mene pitalo tucao bi ga i punio spermom satima. No, ona je uvijek pazila da joj prije stražnjeg ulaza dobro zadovoljim pizdu. “Mmmmh, Bože kako volim tvoj mladi kurac!”, dahtala je jednom kad sam se ispraznio u njeno grlo, a kara mi je i dalje stršala. Brzo sam skočio na nju, uvukao joj se među noge i zabio joj ga u pičku. Zvala me “supermen” i “čudo” jer mi je karina gotovo uvijek bila tvrda za ševu. Te jebačine odvijale su se u krevetu mojih roditelja što se staroj kao posebno bolesna perverzija činilo izuzetno napaljivim, ali ponekad bi ju prasnuo i u mojoj postelji. Htio sam je jebati u svakoj sobi, na svakom komadu namještaja; pod tušem; čak i na zadnjem sicu automobila. Na žalost, stara je za to bila zečica. Bojala se isprčit mi pičkicu na nekom parkiralištu da nas ne uhvati policijska patrola ili znatiželjni prolaznici koji ne bi imali smisla za ovu vrstu majčinske ljubavi. Zato smo morali naći kompromisno riješenje: tucao sam je u autu parkiranom u garaži.
Par dana prije no što je počela škola mama je nazvala Lovorku da vidi šta ima s onim našim ponovnim okupljanjem. Znao sam da se stara latila telefona jer se pali na Robertovu veliku karinu, al nisam se imao zašto bunit kad ću i ja ponovno izjebati ujnu Lovorku. Stvari kod njih nisu funkcionirale tako dobro kao između mame i mene, ujna se premišljala. U početku su se ona i bratić jebali svaki dan, jer je mali nije htio pustiti na miru. Kako je ujak rano odlazio na posao, Robi bi dignute kare u svom krevetu samo čekao da čuje kako tata pali auto i odlazi, te bi se uvukao u ujnin krevet, raširio joj noge i poševio je. Lovorka se samo zadovoljno smijuljila. Još dok bi Vlado odbrojavao zadnje minute sna, stara drolja uvlačila je rukicu u gaće i nadraživala si pizdu da bude spremna za voljenog sina. Moja ujna bila je žena od predigre, al bratića to nije zanimalo. Samo bum bum i hvala mama!
Njih dvoje obično su se trošili u Robijevom krevetu gdje se nevoljko privikavala na analne ubode. Ujna nikako nije bila napaljena na gužnju kao moja mama, možda zato što je primanje Robertove velike kurčine u šupak bio bolan zadatak. Voljela mu ga je pušiti, a ja sam iz osobnog iskustva mogao potvrditi da je to stvarno majstorski radila. Usprkos svom užitku, danas, tri tjedna nakon onih događaja u brvnari, Lovorka više nije bila tako sigurna. “Zakaj? Kaj se desilo?”, mama ju je pitala na telefon dok sam ja s obližnje fotelje slušao i grickao čips. “Mislila sam da ti se to sviđa… Još neki dan si mi rekla da ti se sviđa…” “Pa, recimo da su stvari izmakle kontroli”, Lovorka je dodala. “Kako?”, stara je jahala. “Znaš da mu je kara prevelika za mene, mislim, otraga….” “Ok, jasno mi je da mu to onda ne daš. Al kad se vidimo može mene jebat u dupe. Ja ću ga smirit ak mu je stalo do guženje. Nemoj me zajebavat s glupostima, Lovorka! Kaj je to neki problem?”I onda je razgovor postao skroz jednostran; mama je šutila dok joj je ujna dosta dugo nešto objašnjavala. Mama je naposlijetku uzdahnula i zakolutala očima. Izgledala je napaljeno. “Zbilja? Stvarno hoće da to radiš?” “Da”, Lovorka je odgovorila tužno. “Mislim, stvarno ga želim i dalje učiti i to tako da oboje uživamo, al kad je tako tvrdoglav! Rekla sam mu, ‘Robert, ja nisam tvoja džepna pica pa da sa mnom možeš raditi šta ti padne napamet! Neću se jebati s tvojim prijateljima!’ On stalno ponavlja kako će nam biti super, ali ja zbilja ne želim da itko sazna kako se jebem s vlastitim sinom! Ponaša se kao da svi to rade. Kaj da napravim? Više se ne znam nositi s tim!” “Pa, možda bi neko vrijeme trebali ohladit”, majka joj je savjetovala. Robi i Lovorka stvarno su zahladili, ujna mu je nakon inzistiranja na ševi s dečkima iz razreda skroz zabranila pristup pički. Povrh svega preplavio ju je osjećaj krivnje zbog svega što smo u četvero radili tijekom praznika. Naravno, više se nikad nismo potrošili u tom sastavu. Kada je spustila slušalicu, mama je rekla da je ujna trebala ispuniti Robijevu želju. Sve dok i drugi dečki znaju osnovno pravilo, ne pričati nikome, mogli su se dobro provoditi! Vidio sam da je stara malo ljubomorna. Ja sam imao nekoliko prijatelja ali ni jedan nije bio komad, dok je ujna odbila redaljku s 4 – 5 superzgodnih mladih jebača. Majka si je stalno fantazirala o punjenju svih rupa odjednom. “Ne mogu prežalit što to nismo napravili na Soči”, rekla je. “Al kad ste vi dečki bili pre neiskusni. Baš bi voljela primiti tebe i tvog bratića u picu i šupak istovremeno. Mogli ste tako srediti i Lovorku. Znam da joj je njen mali predebeo za crijevo, al mi se povjerila da je uživala kad si joj ti punio čmar.” U kurac! Pomislio sam, no što se može. Dok je ševa između Roberta i Lovorke zgasnula, ja sam svoju mamicu redovno jebao. Iako smo bili poprilično bliski, tek sam ju nedavno pitao jel šarala od kad je sa mnom.”Mnnn, ne”, stara je rekla, ali joj se u očima vidjelo da laže. “Jebala si se, jelda da jesi?” provocirao sam ju.”Pa dobro, možda nekoliko puta”, ispričavala se. “Slušaj, nismo u braku, zlato. Ja tebe nisam spriječavala da izlaziš s curama.” “Kad?” pitao sam sumnjičavo. “Nisam primijetio da se čudno ponašaš…” “Zato što si te vikende nakon razvoda bio kod tate.” “Jel to bio neko poznat?”, pitao sam pribojavajući se odgovora. “Ajde da ne pričamo više o tome, može?”, stara je odrezala. “Ionakao je bilo davno.” “Ma daj, mama! Sad kad si počela dovrši!” “Nisam sigurna koliko je to pametno…. No dobro, al na tvoju odgovornost. Ja tebe takve stvari ne ispitujem, zato me nemaš pravo podjebavati poslije! Sam si tražio…” “Bože!”, pomislio sam. “Šta je to napravila, i s kim?!”

Gledala me pažljivo, i kada je vidjela da šutim i ne pokušavam je zaustaviti, rekla je “Dobro, ako tako hoćeš…” Tako je počela poduža priča o tome kako je jednog dana nazvala Lovorku tek toliko da je pozdravi, a i da se javi mom bratiću. Na telefon mu je objasnila kako ima plan, i vidi li se on nutra… Naravno! I tako bi moja majka, za onih subota i nedelja koje sam provodio s ocem, praznila jaja koja su pucala od sperme nakon što je Lovorka odlučila da joj je dosta incestne veze sa sinom. Stara bi sjela u auto i odvezla se do velike kite mog bratića. Pušila mu je, jebala se s njim, čak ju je trpao i u dupe. Jasna stvar da se to nije moglo odvijati pod ujakovim krovom. Moja majka sparkala bi se u mraku ispred njihove kuće, čekala da Robi šmugne na sjedalo pored nje i odvezla se s njim u slobodnu vikendicu staraca nekog od njegovih frendova. Tamo su je jebali svi dečkići koji su se zatekli na stara kurva partiju! Oblačila se u droljaste krpe po njihovom izboru; minice do ocvale pičke, a često i jednu na kojoj je doslovno škarama izrezala okruglu rupu u visini pizde i to uvijek spasiranu visokim petama. Sljedeće tri godine moja majka bila je njihova vikend – drolja s kojom su radili što su htjeli. Jedno veče izjebala su je dvanaestorica, od kojih je najmlađi bio mlađi brat dečka koji je to organizirao u viksi staraca, dječak od samo 13 godina. Moja uspaljena sredovječna mama, njihova tetica, svima im je dala pičke koliko su htjeli. Čak je na jednom takvom tulumčiću i ostala trudna, zanijela je blizance. “Balavci su me napumpali!”, rekla je piljeći mi u oči. “Stvarno ne znam koji je dečkić odgovoran, iako mi nešto govori da bi mogao biti mali cigan. Taj je najžešće svršavao.” Zločesto se cereći od uha do uha, nastavila je “Kurac mu je bio dugačak 25 centimetara! Da su Robijevi frendovi samo znali tajnu koju mi je povjerio: bratić ti je jebao i njihove mame!”Glava mi je pucala. Nije ni čudo da se stara nije htjela par dana jebati kad bi se vratio od starog. Dobro je znala koliko sam željan pičke jer je nisam tucao, al se ipak izvlačila na umor. Lažljiva drolja! Slušajući je kako priča te grozne anegdote nisam bio ni bijesan ni ljubomoran, samo mi se užasno dignuo kurac.”Bože sveti, kaj imaš erekciju?”, pitala me snimivši šator u gaćama. Odkopčala mi je hlače uz onaj svoj neizbježan osmijeh i pustila batinu na slobodu.”Idemo te skinuti”, rekla je. Sjeo sam gol na kauč, a stara mi se zavukla među noge. Pušila mi ga je našim ustaljenim redom: sisanje glavića, liz do korijena, trpanje jaja u usta…”Hoćeš čuti još?”, imala je dubok pohotan glas. “Želim da svršiš dok ti pričam kako sam bila prljava. Možeš izdržati detalje?”, usisala ga je kao rastopljeni sladoled. S mojom karom u ruci, između dva liza gledala me ravno u oči i pitala, “Hoćeš slušat još o kurvastoj tetici Mariji; kakva ti je drolja majka? Ha?” Još mi ga je sisala i lickala. “Hoćemo ti reći još?”(Liz!) “Znam da želiš!” (Slurp!) “Reci mi koliko želiš?” Onda sam vrisnuo i okupao joj kosu spermom! “Mmmmm!”, mama je prela čisteći mi karu jezikom. «Vidim da ću ti sad morat ispričat sve svoje doživljaje. Hoćeš, mili? Hmmm?”
Bilo je već pet popodne kad je Ante napokon stigao kući. Od kad je počela godina cijele dane provodio je na faksu. Odlučio je od početka biti maksimalno angažiran i očistiti ispite prije ljeta. Sparkirao je auto u garažu i oteturao ravno u svoju sobu. Znao je da će još neko vrijeme imati kuću samo za sebe. Stara mu je bila velika faca u istraživačkom laboratoriju poznate farmaceutske tvrtke i ubijala se od posla, a stari ih je ostavio još dok je Ante bio klinac tako da nije bila rijetkost da po par dana živi kao samac. Zatvorio je vrata i nestrpljivo skinuvši svu odjeću sa sebe bacio se na krevet. -Napokon!-uzdahnuo je od olakšanja gledajući kurac koji je konačno oslobođen stršao u punoj veličini. A prizor je bio stvarno impresivan; ispod batine koja je već poprimila dimenzije njegove podlaktice pulsirala su velika dlakava jaja. Zadnjih par dana morao ih je redovito prazniti; čak pet, šest puta dnevno. A ovo će danas biti tek četvrti. Prvi put se izdrkao još ujutro pod tušem, a onda dvaput na faksu u WC-u. Ali tek što je izašao i sjeo za volan osjetio kako mu se diže i da neće moći dugo izdržati. Primio ga je sa obje šake i počeo drkati. -Nije trebalo biti ovako- prošlo mu je kroz glavu za par minuta dok se snažno grčio izbacujući iz jaja zadnje mlazove guste sperme. Ante je oduvijek bio sasvim bezvezan momak. Ne samo da je bio mršav i slabašan, takvih ima i previše, već je bio skroz neprimjetan. Tih i rezerviran uvijek je bio samo promatrač tako da je uspio doći do druge godine faksa kao djevac. No, priroda je nemilosrdna i Ante je, iako totalni bezveznjak, bio uspaljen kao i svi njegovi vršnjaci. Još od kad ju je prvi put vidio na uvodnom predavanju za brucoše bio je opsjednut Sanjom. Vesela seksi plavuša bila je svjesna da je predmet obožavanja većine svojih kolega, no frajeri sa kojima je izlazila nisu imali puno veze sa zakržljalim štreberčićima koji su joj za malo pažnje zahvalno služili cijelu prvu godinu. Baš zato je Ante, u želji da i sam pređe u tu sportsko-manekensku Beywatch kategoriju koja je prolazila kod Sanje, odlučio postati pravi Sport Bili.
Sumanuto je počeo bildati što njegovo jadno tjelešce nije nikako podnosilo. Iako inače pametan dečko, preplavljen čistim očajem i hormonima došao je na spasonosnu ideju. Sljedeći put kad je bio kod stare na poslu ukrao je iz labosa bočicu tableta za koje je bio skoro siguran da su steroidi. Ako ga je već priroda kaznila očekivao je pomoć od znanosti. I stvarno, nakon nekog vremena počeo se mijenjati, iako ne baš onako kako se nadao. Dobio je na masi i zahvaljujući upornom treniranju imao je sve bolju definiciju. Ali nuspojave su bile zbunjujuće: kosa mu je potamnila i počela mu je rasti jaka brada, glas mu se produbio i što je najluđe kurac i jaja su mu narasli do golemih proporcija. Stalno mu se dizao, a zbog novih dimenzija to je bilo teško sakriti. Ložio se na svaku pičku koju bi vidio, čak i na neke profesorice koje su bolje izgledale. Počeo je na sebi osjećati poglede kolegica koji su ga zbunjivali. Na hodniku je iza sebe čuo šaputanje što ga je zbunjivalo. No najviše ga je zbunjivalo što se čak i Sanja počela čudno ponašati kraj njega. Inače, redovito je drkao na nju. Zamišljao bi kako mu ona to radi; ritmičko micanje njenih dugih prstiju omotanih oko debelog vrućeg mesa, ili još bolje, dobro oblizane pune usne kako se polako spuštaju cijelom dužinom, ili njene noge na njegovim ramenima, a on duboko zabijen u njoj. Neočekivano su se otvorila vrata i Anti je stalo srce. Na ulazu je stajala njegova stara, Jasna, i bijesno gledala u potomka koji je i dalje zbunjeno držao kurac u ruci. Od kad se sjećao stara je u kvartu važila za seksi koku i to se ni do danas nije promijenilo. I sa 45 godina bila je komad; ispod strogog intelektualnog imagea naglašenog crnim naočalama i kosom skupljenom u punđu skrivala se rasna seksi crnka. Bila je visoka i vrlo bujna što je donekle uspijevala prikriti strogim poslovnim kostimima. Jasna je bila svjesna da njihov odnos trpi zbog njenog posla, ali kad bi i pokušala ostvariti neku prisnost naišla bi na nezainteresiranost tako da je za sada, dok stvari funkcioniraju, odlučila maksimalno poštovati Antinu privatnost. Ali ne i danas. Prazna bočica pilula koju je držala u ruci bila je ključ njenog raspoloženja. -Ante!- zarežala je i naizgled ne primjećujući stanje u kojem se nalazio umarširala u sobu i stala kraj kreveta. -Za ime Isusa, šta si mislio u toj ludoj glavi!? -Pa…ja..ovoga..-cvilio je i dalje u šoku. A da bi situacija bila još gora nabrekli kurac koji je i dalje grozničavo stiskao nije imao namjeru pasti. U panici je pogledom tražio nešto sa čime bi se prekrio kad ga je ošinuo njen glas. -Gledaj me kad ti govorim, govno malo!-stara je zaurlala i nagnuvši se nad njim tako da je na glaviću osjetio pritisak njenog trbuha počela ga prstom bockati po prsima.-Kradeš i drogiraš se, jesam te tako odgojila?- urlala je i tresla mu pred očima sa praznom flašicom. Kad se ponovo uspravila pogledala je prema dolje i tek tada prokomentirala njegovu nevolju. -Isuse, izgleda da je gore nego što sam mislila- zagrizla je usnicu pogleda prikovanog na Antinu natečenu kurčinu koja se već sasvim prilijepila uz trbuh. – Zašto? – sa vidljivim naporom je odmaknula pogled i skroz slomljenim plačnim glasom propištala. – Ja… ja sam idiot- odgovorio je i napokon jastukom prekrivši sramotu sjeo i ispričao staroj sve; o Sanji, vlastitoj nesigurnosti, bildanju i konačno, tabletama.

Sa Jasninog lica je polako nestajala stroga maska. – Čuj, ti si još jako mlad i imaš pravo na neke gluposti. Nadam se da si iz ovoga ipak izvukao neku pouku. Zastala je na trenutak i pogledala ga upitno u oči. – Jesi li? Ante je žustro klimao glavom. – Nema više steroida za mene. Mogu i na drugi način impresionirati komade. -Hm, bojim se da nije tako jednostavno -Jasna je zamišljeno gledala u bočicu koju je i dalje nervozno vrtila u ruci. – Ovo nisu steroidi nego novi lijek za plodnost koji smo tek počeli testirati. -Molim? Eksperimentalni lijek za plodnost? -Da. I to veterinarski, za krupnu stoku. -O bože!- Ante je užasnut zabio glavu među šake i počeo se ljuljati. -Kad si uzeo zadnju? -Prije tjedan dana -mumljao je kroz šake. -Mislim, promjene su počele još prije ali sam bio dovoljno glup da mislim,,, u kurac, ne znam šta sam mislio! Jasna je duboko uzdahnula i sjela na krevet kraj sina. Stavila mu je ruku na vrat i počela masirati napete mišiće. -Gle, ne vjerujem da si ih uzimao dovoljno dugo da bi došlo do nepopravljive štete. Možda čak možemo poništiti neke učinke. Trebat ću ti izvaditi malo krvi radi analize. I moramo paziti da nitko ne sazna šta se desilo jer ću dobiti otkaz. E, finu kašu si skuhao! Taman se opet počela uzrujavati kad je osjetio snažnu bol u jajima i počeo ječati. -Sine, šta ti je? -Pa, ovoga.. moram, jel..-Ante je posramljeno propištao. -Oh. Sad je na Jasni bio red da pocrveni. –Da. To je jedna od nuspojava. Tek smo počeli sa ispitivanjima, ali povećanje penisa i hiperprodukcija sperme su bili vidljivi već kod štakora. Tek sad je primijetila veliku vlažnu mrlju na bluzi na mjestu gdje se naslonila na sina. -Hm, možda bih ti ga trebala pregledati- zabrinuto ga je pogledala. -Misliš.. -Da, tvoj penis. Bože, već sam ga vidjela, i to nedavno. -Ali ti si mi mama!- već ga je polako lovio očaj. -Sine, ja sam uz to i liječnica i znanstvenica, a ako ne želiš na hitnu i jedina alternativa. Ante je par trenutaka šutio i napokon posramljeno maknuo jastuk tako da je nabrekla kurčina iskočila poput opruge na slobodu. -Vau!- Jasni se spontano, posve ne pedagoški omaklo kad je snimila dobrih trideset centimetara dugačak debeli komad okrunjen purpurnim glavićem iz kojeg se cijedio tanki trag predsvršotine i nestajao u gustim crnim dlakama.
Pružila je ruku i vršcima prstiju dotaknula upaljeno meso koje je i dalje na očigled bujalo a drugu ruku je pažljivo podvukla pod jaja kao da ih odvaguje. Ante se lecnuo i zagrizao usnicu ali Jasna nije prestajala. Ovo je bio prvi put da ga netko osim njega samog dodiruje i neovisno o tome što je to bila njegova majka osjećao je strahovito zadovoljstvo. Ona je pak postala svjesna da se uzbudila; ukrutile su joj se bradavice a i između nogu joj je postalo vruće i klizavo. Njen mozak možda i je taj impresivan organ i doživljavao kao no-no ali tijelo je reagiralo instinktivno, podsjećajući ju tako da je prošlo već puno vremena od kad se zadnji put pojebala. Doduše imala je vibrator kojim se redovito olakšavala ali bio je slab nadomjestak ovakvom komadu. Legla je na krevet kraj sina te vrlo nježno prstima pokupila prozirnu izlučevinu sa glavića i zatim je razmazala po svojim usnama. Oblizala ih je; okus je bio kremast i sladak, kao ništa što je ikada probala. Cijelo tijelo mu se napelo od šoka ali i neočekivane požude. -Ante-rekla je naizgled pribrano. -Predložit ću ti nešto radikalno. Umjesto da se sam olakšaš ja ću ti pomoći. Progutao je slinu. Mama ga je čudno gledala, nije ju mogao prepoznati. Ali jaja su mu pucala od boli, a osjećaji koje su mu izazivale njene ruke bili su nevjerojatni i bio je siguran da je to tek mali djelić onoga što mu može pružiti. Jasna je osjetila kako kurčina koju je čvrsto držala oko korijena sve jače pulsira, a glavić je oblio novi mlaz prozirne sluzi. Prekrila ga je dlanom i nježno protrljala. -OK-Ante je propištao u šoku gledajući majku koja je sad marljivo zatvorenih očiju oblizivala njegove izlučevine sa dlana. To je bilo sve što joj je trebalo. Bez oklijevanja se bacila na njega i počela lizati nektar koji je sad već neprestano izlazio iz osjetljivog glavića. Zavlačila je vrh jezika u njega, lizala ga i ljubila; gušila se u mužjačkoj esenciji zaboravljajući na sve oko sebe. Širom je otvorila usta i jedva uspjela obuhvatiti cijeli glavić. Trebalo joj je par trenutaka da se prilagodi i namjesti jezik ispod debele purpurne gljive, a zatim je što je brže mogla počela gutati sluz koju joj je sad izbacivao ravno u grlo. Bolno ukrućene bradavice trljale su se o čipku grudnjaka koji je jedva obuzdavao nabubrene velike sise. Pička joj je naticala i podmazivala se vlastitim sokovima koji su se već počeli cijediti iz gaćica po bedrima. Osjećala je strašnu potrebu da zarije prste što dublje u to klizavo vrelo grotlo. Ovo je izmicalo kontroli. Došla je kući bijesna na svoje neodgovorno dijete, a sad je klečala nad njim i sisala ga nastojeći ne razmišljati o tome kako bi ga bilo imati u sebi. Ta misao je duboko u pički izazvala snažno orgazmičko grčenje koje joj je počeo tresti cijelo. Drhteći i jecajući morala ga je izvaditi iz usta da se ne uguši, a zatim ga je nastavila lickati. -Mama -Anti je pucao glas. -Ja…sad ću..ću.. -Da, dušo. Da. Svrši za mamicu!- nije mogla dočekati. Ako je predsvršotina tako fina, kakva mu je tek sperma? Sparkirala je glavić ponovo na svoj vrući jezik i čvrsto ga obujmivši prstima počela brzim vještim pokretima izdrkavati. Slina i njegovi sokovi tekli su joj se iz kutova usana niz kurac i činili pokrete ruke još glađima. Osjetila je pod prstima kako se debele žile pune krvlju i ukrućuju, a glavić je tako nabrekao da se bojala da će isčašiti čeljust. Nije se stigla pripremiti. U času kad je na šaci osjetila kako mu se jaja podižu i ukrućuju u grlo ju je pogodio snažan mlaz guste sperme koji ju je skoro ugušio. Ipak, uspjela je progutati ali Ante je već izbacio sljedeći mlaz tako da su joj se sad napunili i obrazi. Svršavao je tako obilno da ga nije uspijevala pratiti; počela je kašljati i ispljunula ga je. Primila ga je i namjestila ispred sebe tako da joj je istuširao cijelo lice; otvorila je usta i gutala koliko god je mogla, a višak dragocjene tekućine joj se cijedio niz bradu među sise natapajući joj bluzu. Zaječala je i obujmila sam vrh usnama ne željevši propustiti niti kap sjemena.

Polako ga je progutala i počela sisati što je izazvalo novu erupciju koju opet nije mogla savladati. Spermu koja joj se cjedila iz usta skupljala je prstima i oblizivala, a drugom rukom je odmaknula kurčinu od lica tako da su je sad snažni mlazovi zalijevali po sisama. Nije prestajao. Osjećala je udarac svakog mlaza; vruć, ljepljiv i težak preko bluze joj je palio kožu. Mislila je da nikad neće stati, nije ni htjela da stane. Ipak, Ante se postepeno sve manje grčio i mlazovi sperme bili su sve slabiji. Sav iscrpljen ispružio se na krevet i lovio zrak. Bio je skroz mokar od znoja i teško je disao. Jasna je oblizivala prste kojima je marljivo skupljala spermu kojom je bila oblivena. Nije se mogla zasititi. Kakve god da su bile biokemijske promjene koje je na Anti izazvao lijek, bile su potpune i dalekosežne i fokusirane na njegove reproduktivne organe. Takav kurac sa takvom spermom činio je jako opasnu i snažnu kombinaciju. Očito, kad je majka uspjela totalno izgubiti samokontrolu, da je djelovao na čisto nagonskoj razini. Nije namjeravala pojebati sina ali to je bio zaključak koji se sam nametao. Morala je osjetiti to oružje kako puca duboko u njoj. Nedugo nakon Antinog rođenja dala je podvezati jajnike i sad je uvidjela dalekovidnost te odluke. Jer inače ne bi bilo šanse da iz ovoga izađe neoplođena. Osjećala je svakim atomom svog tijela njegovu plodnost i svoju bespomoćnost pred tom silom. Još uvijek je bio tvrd. Čak i nakon takve eksplozije iz nabrekle uspravne kurčine i dalje su se cijedili sokovi. Bio je to nevjerojatan prizor. Jasna se ne mogavši maknuti pogled lagano nasmiješila. Ante je i dalje loveći dah razmišljao o ovom nevjerojatnom zaokretu u svom životu. U zadnjih petnaest minuta doživio je najfantastičniji orgazam, najveću ugodu u životu, a sve to mu je pružila stara. Sanjino lice je već skroz izblijedilo i zamijenilo ga je majčino, okupano njegovom spermom. Stidljivo ju je pogledao. Srce mu je snažno lupalo. Lice joj je bilo prekriveno tragovima osušene sperme, a par pramenova koji su u okršaju ispali iz punđe prekrivali su joj naočale tako da joj nije uspio dobro vidjeti oči. Nasmiješila se i skinula naočale. Prije nego ih je spustila na ormarić pogledala ga je mješavinom humora i požude.
-Primjećujem da i dalje imaš erekciju-rekla je i oblizala ostatke sperme sa usana. -Da li te testisi još bole?
-Ne..zapravo ne-Ante je priznao zapanjeno zureći u nju. Otkopčala je sako i skinula ga. -Jesi apsolutno siguran?
Bluza joj je bila skroz natopljena i prilijepila joj se za kožu tako da se jasno vidio čipkasti grudnjak koji je jedva obuzdavao nabubrele sise uzbuđenih bradavica. Tek kad je počela skidati bluzu shvatio je koje su joj namjere.
-Zapravo.. da, i dalje me bole jaja. Au! -Pa kakva bih ja to bila majka kad se ne bih pobrinula za svog sina!- nasmijala se.
Raskvašena bluza pala je na pod otkrivajući ustreptale teške grudi poduprte crnim čipkastim grudnjakom. Stavila je ruku iza leđa i otkopčala suknju. Nagnula se i počela ju spuštati niz bedra tako da su se teške sise opasno zanjihale. Ante je osjetio nesvjesticu. Kurac mu je ponovo gladno zadrhtavši poskočio i zalijepio se na trbuh. Sad je Jasna stajala pred njim samo u rublju. Nikada nije bila previše stidljiva tako da je već znao da je dobar komad. Ali nikad se sa time nije bavio. Do sad. Duboko je disala tako da su se velike sise hipnotizirajući ga nadizale i spuštale iznad ravnog glatkog trbuha. Nosila je i crne čipkaste gaćice ispod kojih su se nazirali rubovi nabreklih velikih usmina. Ante nije mogao vjerovati: stara je brijala picu! Na njegovom dlakavom trbuhu se ispod ljubičastog sjajnog glavića već stvorila lokvica viskozne prozirne tekućine koju je cijelo vrijeme izbacivao. Nesvjesno je, ne mičući pogled sa mame, spustio ruku i počeo polako drkati. -Nemoj to raditi!- rekla strogo. -To je majčin posao.
Ante je klimnuo glavom i stavio obje ruke iza vrata. -Dobar dečko. Hoćeš da ti mama pokaže sise?
Opet je bez riječi klimnuo. Jasna se pohotno nasmiješila i jednom rukom otkopčala grudnjak. Spustila je naramenice i obujmila košarice rukama. Otvoreno divljenje i obožavanje koje je vidjela u Antinom pogledu izazvalo duboko u njenom tijelu čudan nemir. Bradavice su joj se ukrutile moleći dodir, a među nogama je osjetila novi nalet sokova.
Nikad prije, ni sa Antinim ocem ali ni kao uspaljena klinka nije osjetila takvu iskonsku glad za kurcem. Osjećala se kao napaljena kuja, svedena na svoju elementarnu bit, lišena razuma i kočnica. O čemu se zapravo radilo; je li to u njoj izazvala nova Antina fiziologija ili narcistička spoznaja da taj savršeni kurac zapravo pripada njoj, da je njena krv i meso? Kemijska reakcija ili taboo? Nije ju bilo briga. Znanstvenicu u njoj u potpunosti je potisnula ženka. Bit će šta treba biti, pomislila je i pustila grudnjak da padne. Ante je iskolačio oči. Jasna je osjetila svu težinu svojih sisa koje su oslobođene potpore poprimile svoj prirodan oblik. Uzbuđivao ju je taj osjećaj težine i zatezanje u bradavicama. Nakon trudnoće i dojenja grudi su joj za čudo ostale velike i natečene. Vrijeme im nije naštetilo, dapače dobile su neku zrelu punoću.

Otpustila je punđu, odnosno ono što je od nje ostalo i rastresla dugu crnu kosu. Popela se u krevet i pritiščući se vlažnim gaćicama na ogromnu kurčinu zajašila Antu. Bio je tako velik da je na prsima osjetila vlažan glavić. Omotala mu je ruke oko vrata i nagnula se tako da su mu se nad licem zanjihale sise. Osjetivši topli slatki miris njene vruće kože zastenjao je. Primio ju je oko struka i počeo ih ljubiti i lizati. -Oh, da, tako dušo- jasna ga je dahćući ohrabrivala. -Mmm, kako je dobro. Sisaj mamu zlato. Trljao se nosom i obrazima po vrućoj koži sisa i oblizivao ih dugačkim polaganim pokretima sve dok nije pod jezikom osjetio bradavicu i počeo sisati. Osjećaj koji je to izazvalo bio je kao udar struje koji se širio njenim tijelom do samog centra ženskosti. -Moje djete -šaptala je dok je on sisao i obujmivši ih dlanovima nježno gnječio nabrekle sise. -Moj sin- istegnula se prema natrag pritišćući sisu u njegova usta, a vrelu pičku u korijen kurčine tako da je kroz gaćice osjećala pulsiranje njegovih žila. Ante je počeo pomicati kukovima i trljati slinavi glavić po njenom trbuhu ostavljajući vruće vlažne tragove. Iznenada se uspravio i bacio ju na leđa kraj sebe. Popeo se na nju i nastavio joj obrađivati sise istovremeno se sve snažnije trljajući. Ona uzdrhtalost koju je cijelo vrijeme osjećala negdje duboko sad se počela širiti cijelim tijelom sve dok nije počela svršavati. Ante je dahćući ugurao ruku između njih i jednim pokretom joj strgnuo gaćice ostavljajući ju golu i ranjivu. Bila je tako mokra i raširena da bi mogla primiti i baseball palicu. Antin kurac je bio ogroman tako da to i nije bila loša usporedba. Djelovao je i duže i deblje nego maloprije kad ga je obrađivala rukama i ustima. -Mmm. Tako moćan-nije se mogla ne diviti. -Tako velik. Hoćeš jebati mamu, sine? -Isuse, daaa!!! Jebat ću te. Sad se više ne mogu zaustavit. -Ne želim da se zaustaviš. Želim te u sebi. Jebi me, snažno me jebi!
Bez obzira na veličinu i revnost Ante je ipak bio djevac tako da to i nije bilo baš jednostavno. Nespretno se pokušavao zabiti u nju i bio je frustriran neuspjehom. Jasna ga je smirila i sama primila kurčinu te ju stavila između otečenih usmina. Pustila ga je tek kad je glavić namjestila na sam otvor. -Sad sine. Polako guraj da me ne ozlijediš- šapnula mu je i jače raširila noge. Ječala je od zadovoljstva dok je on polako ulazio u nju. Trenutnu bol koju bi osjetila dok se širila da ga prihvati brzo bi zamijenio neopisiv užitak. Nikada još nije bila ovoliko ispunjena. Prema korijenu mu je bio sve deblji tako da je, kad je napokon osjetila njegovo meso na klitorisu, pritisak već bio takav da je počela svršavati natapajući se iznutra i pripremajući za taj moćan alat. Još uvijek svršavajući osjetila je pritisak glavića na grliću maternice. Zgrčili su joj se nožni prsti a oči su joj se izokrenule. Još jače se raširila pod njim i stavila mu noge oko kukova puštajući ga tako da uđe dublje nego što je itko ikada ušao, u samu maternicu.
Tek kad je došao do dna osjetila je na guzovima lupkanje njegovih velikih jaja. Neko su vrijeme ostali nepomično u tom položaju. -Majko-Ante je podigao glavu i pogledao ju u oči, a zatim počeo pomicati kukove ne mičući pogled.
Cvilila je i trzala se nakon svakog njegovog snažnog uboda, a velike sise su udarale u njegova prsa. Tijelo joj je oblio znoj dajući joj zlaćani sjaj. Prstima mu je ukopala u ramena, a nogama ga je držala sve snažnije, tjerajući da jebe sve jače i jače. Ante je sa svakim ubodom sve glasnije stenjao. Bio je kao luđak; tjeran nezasitnim potrebama svog promijenjenog tijela i pohotnim reakcijama predivne žene ispod sebe mogao je jedino jebati. Pokušao je biti kreativan; drugi ritam, duljina i brzina uboda, probao je promijeniti i kut ulaska ali za to mu je nedostajalo koncentracije. Umjesto toga nastavio je samo nabijati, poput pneumatskog čekića. Osjećao je da mu je kurac tvrd čelični piston koji će se na kraju rastopiti u vreloj majčinoj peći. Njeni unutarnji nabori su ga stiskali i masirali, njena vrelina i vlažnost natapali su mu meso izazivajući gromovit klimaks koji se počeo pripremati u jajima. Jasna je uz gotovo bolan jecaj izvila leđa i nabila mu sise u lice. Oblizao je kapljice znoja sa njih i zagrizao kao šljunak tvrdu bradavicu dok ju novim snažnim udarcem nije bacio natrag na krevet. Sad se nagnuo i zaronio u dolinu između te dvije uznojene lopte. Srce joj je udaralo divljim ritmom koji je odražavao i njegovo uzbuđenje. Opet ga je snažno zabio u nju, ovaj put osjećajući kako se spužvasto tkivo gotovo raspljoštilo na dnu njene maternice. Jasna se u trenu zaledila, a zatim se počela divlje propinjati ispod njega. Nekontrolirano ga je udarala; šakama po ramenima, petama po dupetu, istovremeno ga stežući pičkom sve jače i jače, do granice bola. Zabacila je glavu i ispustila dug vrisak koji je trajao sve dok joj nije nestalo zraka u plućima, a ona se iscrpljeno srušila na krevet.
Mlaz bistre sluzi probio se ispod usmina koje su čvrsto stezale kurac i kapljući niz njegova jaja napravio mokru fleku na plahti ispod njih. Plitko je disala i nepokretno ležala ispod njega. Da je Ante imao kontrolu nad svojim novim vještinama znao bi prepoznati da treba ili usporiti ili kompletno prestati. Ali on je bio odsječen, razum mu je pomutila čista žudnja. Osjećao je jedino strahovitu potrebu da se olakša, pa je nastavio nabijati taj mamutski kurac bušeći svoju majku ponovo i ponovo i ponovo. Polako, Jasna je došla sebi. Iz guste magle nesvjestice vratio ju je intenzivan užitak koji je osjećala u slabinama. Pogledala je prema dolje i između svojih nogu vidjela masivan mač od užarenog mesa koji joj je nestajao u utrobi. Oči su joj se napunile suzama, doživljaj je bio pre snažan i nije ga mogla drugačije fokusirati. Sad je znala šta znači izraz «mala smrt»; orgazam koji je maloprije doživjela sigurno je spadao u tu kategoriju. -Sine, tako si me izjebao da sam se onesvijestila -rekla je zaprepašteno i sama još ne vjerujući. Klimnuo je glavom i nešto progunđao. Bilo je teško reći šta misli, lice mu je bilo zgrčeno od strasti i napora. -Ponovi to -šapnula mu je na uho. Ante je pojačao pritisak uboda i uskoro je Jasna ponovo osjetila kako joj se u maternici pali vatra i poput plimnog vala preplavljuje tijelo šireći se do svakog živca. Ali ovaj put je bila spremna i val ju nije potopio. Mišići su joj se grčili, tijelo izvijalo, noge ispružile i na kraju ju je poput vatrometa ispod kože protresao snažan orgazam. Bradavice su joj bile tako ukrućene da je čak i zrak oko njih izazivao slatku agoniju. Kad je ponovo došla sebi privukla je Antu prema sebi i dugo ga i duboko poljubila. -Oh, Bože, dušo- šaptala je hrapavim glasom- ti si najbolji sin kojeg je majka rodila. Zastenjala je dok je u njoj ponovo počela rasti ona praiskonska glad. Osjećala je na venerinom brijegu njegove stidne dlake natopljene njenim sokovima. I tijela su im bila mokra od znoja. -A sad svrši. Svrši u mene- jedva je uspjela prošaptati. Ante je izvukao kurac ostavljajući između usmina samo purpurni glavić, a onda ga je ponovo nabio do kraja tako snažno da su joj sise odskočile do brade. Zatim je, uz duboki urlik počeo svršavati. I svršavati. I svršavati. Kad je počeo izbacivati spermu Jasna je imala osjećaj da joj unutrašnjost protresa serija seizmičkih udaraca. Cijelom pičkom je osjećala kako se moćna kurčina napinje i opušta sa svakim novim mlazom koji bi ispalio prekrivajući njenu rastaljenu srž gustom bijelom kremom. U njoj više nije bilo dovoljno mjesta i za kurac i spermu tako da se višak počeo u ritmu njegovih kontrakcija prelijevati iz nje i cijediti se preko usmina i njene guze na krevet. Ante je i dalje svršavajući ispao iz nje i nastavio ju zalijevati po sisama ostavljajući sve gušću mrežu bijelih kapljica. Jasna ga je primila sa obje ruke i usmjerila prema svojim ustima. Osjetila je prvi udarac sperme na jeziku, a zatim se brzo podvukla pod njega i uzela ga u usta i progutala sve što je još bilo u njegovim jajima. Sad je bio njegov red da kolabira. Jezikom mu je temeljito očistila kurac i jaja, a potom se sklupčala kraj usnulog sina i ubrzo se i sama izgubila. Kad se Ante probudio vani je bio mrak, a sobu je ispunjavala slaba žuta svjetlost ulične lampe. Osjetio je neku ugodnu toplinu kraj sebe. Podigao je glavu i vidio svoju golu majku kako plitko dišući spava sklupčana uz njega. Crna kosa bila joj je skroz raščupana, a tijelo prekriveno osušenim tragovima sperme. Izgledala mu je bolno lijepa. Promeškoljila se i otvorila oči. -Mmmm- prela je kao mačka i rastegnula se. –Mislim da tjedan dana neću moći hodati. -Mama, ja…-Ššššš-prekinula ga je i stavila mu prst na usnice. Nagnula se nad njega pritišćući ga sisama i upalila lampu na ormariću. -Trebali bi se urediti-pogledala je prema njegovom kurcu koji se opet počeo puniti krvlju. -Ali svaki posebno. Onda ću napraviti neku klopu pa ćemo razgovarati. Bez dodatnog objašnjavanja izvukla mu se iz zagrljaja i brzo otišla u svoju kupaonicu iz koje se uskoro čuo tuš. Ante je pričekao još par trenutaka prije nego se polako ustao. Cijelo tijelo ga je bolilo, a pogotovo polutvrdo oružje koje mu je visilo među nogama. Ponovo je odvrtio popodnevne događaje i opet je bio uzbuđen. Strašno je želio drkati ali uspio se savladati. Mogućnost da ponovo kresne staru bila je dovoljan motiv. Odvukao se pod tuš i pustio hladnu vodu.

Jasna nije dijelila Antinu sigurnost da je današnji dan bio uspjeh. Pod tušem je ispirala ostatke sperme i pokušavala dokučiti u kojem je točno trenutku izgubila kontrolu. Ona je tu bila odrasla. Razumna. K vragu, njegova majka! Incest. Kako je mogla dozvoliti da do toga dođe? Kako je mogla biti tako glupa i neodgovorna? Ali ipak..ipak.. nikada prije nije bila tako potpuno i temeljito izjebana. Čak ni vlastita ruka i gumeni prijatelj nisu joj pružili takve orgazme. I ta kurčina. Koja žena bi mu mogla odoljeti? Tako golem, tako savršeno oblikovan i upotpunjen jajima velikim kao šake punim najslađe sperme koju je ikad probala. Pička joj je bila rastegnuta i osjetljiva, izbubetana Antinom moćnom batinom. Gotovo oklijevajući spustila je dlan niz obrijan brežuljak i dotaknula usmine. Umjesto izmrcvarenog bolnog tkiva napipala je nabreklu uzbuđenu pičku. Ponovo se ovlažila od samog razmišljanja o proteklim događajima. Zabacila je glavu i izložila lice tušu. Morala se pribrati. Ante joj je sin, k vragu! Nije zamišljeno da se jebe sa svojim sinom. Da je vjerovala u te stvari znala bi da ide ravno u pakao. Sa obje ruke se šamarala po obrazima. Nije u redu da želi svog sina. Ali je. Jako ga je željela.
Večera je bila napeta. Jasna je zavezala čvrsti rep i obukla najofucaniju trenerku u nadi da će ohladiti Antu. Naočale su joj ostale u njegovoj sobi ali nije imala petlje vratiti se na mjesto zločina pa je cijelo vrijeme škiljila. Ni Antina neprestana blizina i nova poniznost nisu pomagale. Cijelo veče joj je dosađivao u kuhinji sa svojom pretjeranom uslužnošću dok se na kraju nije izderala na njega. Povukao se i sjeo za stol tako bolnog izraza lica da je mislila da će joj puknuti srce. Što se samog obroka tiče, unatoč gladi zbog knedle u grlu nije mogla progutati ni komadić. Ante nije imao takve probleme, proždrljivo se bacio na klopu i tek nakon trećeg tanjura digao pogled. Jasna je nepomično sjedila i gledala u netaknutu večeru pred sobom. Bez riječi je ustao i raspremio stol, a zatim i kuhinju i otišao u svoju sobu.
Uskoro je i ona ležala u svojem krevetu i zurila u strop. Svim silama se trudila da ne zamišlja svog sina kako ju rastura svojom batinom. Za to vrijeme Ante se igrao Playstationom bezuspješno pokušavajući skrenuti misli sa stare, njenih bujnih sisa, raskošnih mliječnih bedara, pohotnih usana i nabrekle mošusne pičke. Čak i sad nije se činilo realno. Kao da je taj neprestani niz kadrova, mirisa i osjećaja koji mu je bez prestanka prolazio kroz glavu služio da ga neprestano podsjeća na ono što se desilo. Jebao je prvi put, napokon, nakon godina i godina nadanja i žudnje. I od svih žena to je bila njegova majka. To je bilo prilično zajebano. Ali nije promijenilo činjenicu da je htio to što prije ponoviti i ne samo zato što je sam čin bio fenomenalan. Uživao je raditi to sa njom. Već trinaesti put u zadnjih dvadeset minuta njegov lik u igrici je najebao. Isključio je TV i otkopčao traperice. Morao se opet olakšati. Vrata su se polako otvorila i u sobu je ušla Jasna obučena samo u majicu. -Mama, šta…?- Ante se iznenadio ali ona mu je samo stavila prst na usnice. Progutao je knedlu. Zamijenila je prst vlastitim usnama i polako mu ugurala jezik isprobavajući ga. Instinktivno joj je uzvratio poljubac. Stavio joj je ruke oko bokova i podvukavši ih ispod majice počeo polako klizati po njenim bujnim oblinama usput je otkrivajući. Prekinula je poljubac i skinula majicu, a zatim gurnula Antu na krevet i zajašila ga. Sise su mu se njihale pred očima kao zrele kruške. Uzeo je ružičastu bradavicu u usta i počeo snažno sisati. Jasna je teško disala i stenjala. Podvukla je ruku i namjestila nabrekli glavić između usmina koje je razmaknula drugom rukom, a zatim se počela spuštati na kurac i polako ga gutati.
Ante je, i dalje sišući i grickajući bradavice, primio mamu za guzu i prateći njen ritam počeo polako pumpati. Odlučio je da ovaj put neće samo mehanički nabijati ali za to mu je trebala strašna samokontrola. Jasna se nagnula nad njega i počela mu ljubiti i lizati vrat. Njena vrućina ga je proždirala usisavajući ga sve dublje i dublje. Kad je počeo odgovarati na njene sve snažnije trzaje podigla je glavu i pogledala ga ravno u oči. Bile su zamagljene žudnjom. -Tu si počeo svoj put. Tu pripadaš. U meni-šaptala je i nabijala se tako da je opet osjetio kako udara u dno maternice. Zastenjao je i ne prekidajući okrenuo ju na leđa. Zaječala je iznenađeno ali bila je oduševljena njegovom inicijativom. Antu su njeni jecaji dodatno napalili pa ju je počeo jebati vrlo brzo i snažno. Nemilosrdno je zabijao svoje vruće uzbuđeno meso u njenu gladnu unutrašnjost. Krv mu je lupala u glavi, udarci srca grmili u venama, a mišići ruku i nogu tresli su se od napora. Jasna se odlučila prepustiti ovom neumoljivom napadu i trudila se što bolje primati njegove silovite nasrtaje. Njegova žestina nije dopuštala ništa drugo.
Bila je savršeno jebuće tijelo i to ju je strahovito uzbuđivalo. Nerazumljivi zvukovi koje je ispuštala pretvorili su se u prodoran vrisak kad joj je tijelo počeo tresti prvi u nizu orgazama ostavljajući ju fokusiranu samo na vlastiti užitak. Ante je pak toliko uživao u osjećajima koje je divlji ekstatični ples njene pičke izazivao u njegovoj batini da nije ni primijetio da i sam svršava sve dok ga snažni mlazovi sperme nisu, odbijajući se o dno maternice, doslovno izbacili iz nje. Nastavio je istom žestinom ispaljivati svoje punjenje po mekoj koži njenog trbuha i sisa. Ona je bila skroz izgubljena u ekstazi. Kad je prestala svršavati počela je po sebi razmazivati svu tu gustu spermu kojom ju je Ante tuširao. Napokon je bio gotov. Pao je kraj nje i nepomično ležao. Okrenula se prema njemu usana sjajnih od sperme koju je lizala sa prstiju. -I? -Šta i? -Jel to čudovište ikada spava?-spustila je pogled na njegovo međunožje. Pratio je njen pogled. Kurac mu se malo smanjio ali i dalje je bio tvrd kao kamen.
-Ne kad si ti u blizini, mama-plaho se nasmiješio. Đavolski sjaj vratio joj se u oči. -To ćemo još vidjeti mladiću!-nasmijala se i bacila na njega.