Najluđa perverzna noć

Bili smo pozvani na svadbu kod muzeve rodbine. Smjestili smo se za stol pri ulasku u salu, djeca, muz pa ja. Desno pored mene je sjeo neki seljak. Stariji covjek oko 60ak godina. Ruzan u licu. Debeo sa velikom trbušinom. Na košulji mu je puklo jedno puce i dlakavi stomak mu je virio van. Bio je sav znojav ispod ruku i smrdio je na znoj. Buljio je mene kao da nikad nije vidio ženu. I bilo mi je malo neprijatno zbog toga. Primicao se i pokušavao započeti razgovor ali sam ga ja vrlo bezobrazno odbijala. Muž je razgovarao s nekim muškim društvom preko puta i rakijao s njima. Nisam mu ništa smjela predbacivati jer ne podnosi ako mu prigovaram kad pije. Djeca su trčala negdje okolo po sali. Bilo mi je dosadno i gledala sam okolo ima li netko poznat barem neka kolegica da idem plesati. Al ne. Onda me odjednom povuče za ruku taj stariji čovjek i priupita me koji broj cipela nosim? Rekoh mu ah prevelik. Każe on. To je 41 ili 42? 41 slażem mu. Visoka sam žena 183cm, mršave gradje i dugih tankih nogu. Pa logično imam i poveća stopala.

Odjednom ruka toga čovjeka posegne za mojom lijevom štiklom jer su mi noge bile prekrižene. Gledala sam čovjeka zbunjeno što će vam moja cipela? Pogleda on broj unutra i reče jesam pogodio ipak 42. Malo se pogle i zabije nos u moju cipelu. Tip mi njuši cipelu na svadbi. Pogledam okolo i samo se nadam da nitko ne primjećuje. Rekoh vratite mi moju cipelu. To su bile cipele s niskom potpericom. Našta ju je on stavio pod svoje debele guzove. Sjeo je na moju cipelu. Muž pokraj pije i već je pijan kao torba ništa ne primjećuje. Niti ne żelim da išto primjeti. Ono što mi najmanje treba je skandal na svadbi. Zbunjeno gledam u starijeg čovjeka koji se sad nezobrazno cereka. U meni već kipi dođe mi da ga ošamarim. Odjednom mi reče da nije vidio nikad veća i jebozovnija stopala. Tip je neki seljačka perverznjačina. Veli on da nije vidio ljepši i krupniji palac. Najbolji su takvi s malo dužim noktima lijepo nalakiranima. Odjednom su me prošli neki trnci kroz tijelo. Osjetila sam napaljenost prvi put jer se neko loži na moja stopala. Pocela sam malo vrtjeti zglobom i migoljiti prstima. Kvrčeći iz do kraja pa ispružim. Starcu su počele izlaziti sline na usta. Osjetila sam da mi gaćice postaju lagano mokre.
Odjednom on zgrabi moje stopalo i privuče ga sebi ali ispod stola. Stolnjak je bio dovoljno dug da se ne vidi da se baš i ne primjećuje da mu je moje stopalo u krilu. Počeo mi je masirati stopalo svojim velikim debelim tvrdim żuljevitim seljačkim capama. Kako je stiskao sve jače ja sam počela uzdisati. Odjednom se samo uvukao sa stolicom prema unutra do krajnjih granica koje mu je dozvoljavao njegov veliki trbuh. Odjednom osjetim da mi ugurava stopalo u svoj otkopčani šlic. Unutra napipavam polumeku debelu kratku seljačku smrdljivu kurčinu. Iako su mi haće već mokre pibrala sam se i pokušavam izvući sopalo ali mi on ne da. Tako me je jako uštipnuo za list noge da sam zagrizla usnu. Gura moje stopalo po svom kurcu. Trlja i muda. Ponovno me uštipa nakon čega ja počimam da mu mješam jaja. Migoljim prstima i napinjem mu velika ogromna muda. Sad sam već potpuno napaljena. Stari se još spušta i pokušava se još uvući pod stol. Diže desnu nogu. Napipavam njegov čmar palcem. Zabi ga. Progovori on tiho. Ja mu nabijam svoj krupni palac u čmar. Svadba se odvija normalno. Svi okolo piju i plešu. Ja sjedim u svojoj stolici i lijevnu nogu prebačenu preko desne trpam starcu u čmar koji je u ekstazi. Nitko ništa ne primjećuje. Odjednom stari vadi moje stopalo iz svog čmara i zaljeva ga spermom. Toplina sperme osjeti se na mojim prstima, a on se još istresa i istresa. Skoro mi je cjelo stopalo prekriveno spermom. Osjećam nelagodu i bojim se da netko nešto ne primjeti. Pokušavam povući stopalo ali ne mogu. Divljak me ponovno uštipa za list da sam skoro vrisnula. Odjednom vadi moju cipelu ispod guzice i stavlja ju ispod stopala. Sperma se cijedi u cipelu. Odjednom opet osjetim toplinu po snom stopalu.. Perverznjak piša a pišaka se sljeva niz stopalo u cipelu. Napokon mi pušta cipelu. Ja povlačim nogu sebi na pod. Mješavina sperme i pišake mi se razljeva iz cipele. U panici uzimam iz torbice papirnate maramice i bacam jednu po jednu na pod. Desnom nogom brišem pod. Strah me da netko ne primjeti mokar pod. Ispraznila sam cjeli paketić maramica i dovukla sebi izmedju nogu. Spremam prvljave maramice sebi u torbicu i pogledam okolo da me slucajno netko ne promatra. Seljak uzima bocu vina i nateże iz boce. Vino mu odjednom ispada iz ruku i proljeva ga sam sebi u krilo. Ja trzam i ustajem jer malo zalijeva i mene. Ustaje i stari seljo sav mokar i ispada mu boca. Hlace su mu skroz mokre i privlači pažnju cijele sale. Izgleda kao da se zalio. Svi gledaju u njega. Moj muž komentira ovaj stari konj je pijaniji i od mene. Pita jel te zalio? Rekoh nije, mozda samo malo po hulahopkama. Svejedno je bijelo vino pa se ne vidi odgovorim mu ja ironično dok mi se još pišaka i sperma lagano preljeva iz lijeve cipele.

Starac seje pravi pijan i konobari ga odvode do wc-a. Govorim mužu da idem van na svjez zrak i pogledati gdje su djeca vani.. Izlazim van i pitam neko djete jel vidio dva dječaka u crvenim košuljama. Dijete mi odgovara da igraju žmurke i da tu negdje trče okolo. Lagano produżujem korak i šetam u mrak prema parkiralištu. Tražim naš auto. Zastajem kod nekog plavog auta. Na mislima mi večerašnji događaji. I osjetim ponovno da mi se pizda vlaži. Odjednom netko prilazi u polu mraku prema trećem autu od mene. Pa tologično je onaj stari perverznjak!! Trnci su me prošli. Covjek otkljucava auto, a ja mu prilazim. Bio je to neki jaci nagon od mene. On se okrenu i sav u začuđen reče: opa kujo pa to si ti.. Postala sam još napaljenija kad mi je rekao da sam kuja. Nikad mi to prije nitko nije govorio. Prišla sam mu na metar. Da ja sam. Sad će tebi čika Mile pokazat kako se obrađuje kučke kobilo. Drhtavim glasom sam rekla pa pokażi čika Mile. Al ajmo negdje dalje još. Okolo sale ima prolaznika i djeca trče. Izvadi on iz auta neki stari kaput i uhvati me za ruku. Vodi me dalje u mrak. Doveo me skroz do kraja parkinga.
Bili smo vec daleko od sale. Ali je bilo malkoc osvjetljeno tu od reflektora koji je bio preko puta parkinga. Mile je bacio kaput na pod i rasprostrio ga. U daljini se čula muzika iz sale. Mile me čvrsto uhvatio svojim medvjeđim rukama i okrenio me ledjima prema svojoj trbušini. Bio je za glavu manji od mene, ali je imao oko 120 kila. Prvo mi je svukao haljinu do pupke i otkinio grudnjak. Velike sise su mi se objesile do pupka. Rekoh mu jesi normalan kako ću bez grudnjaka nazad? Našto mi Mile opali šamar i reče šuti kobilo smiješ pričat samo kad ti se ja obratim. Tada mi podigne haljinu. Spusti hulahopke i otkine mi mokre gaće. Ponovno mi navuče hulahopke i zabije mi dva debela prsta u pičku. Zastenjala sam. Sad će tebi čika Mile pokazat kako jašu kobile. Stepe mi jednu cipelu pa drugu. Ostala sam bosa u hulahopkama. Njegove me snažne ruke pogrbiše i on naskoči na moja leđa. Uf kako sam zajaukala. Kad me nisu noge izdale. Uhvatila sam se rukama za haubu od auta pokraj. Mile je bio na mojim ledjima. Jašio me kao kobilu. Odjednom je lijevom rukom otpustio hlace i pustio ih na pod. Osjetila sam njegovu trbušinu kako pritšće moja leđa i njegovu debelu polumekanu kitu kako udara u moju guzicu dok me jaši. Svršila sam prvi put. Tada je rekao puštaj ruke s haube kučko. Idemo na jahanje. Pustila sam ruke i krenula hodati. Stenjala sam i jaukala pod njegovom težinom. A njega je to jako napaljivalo. Znojila sam se kao da klade nosam. Noge su mi klecale i jedva me držale. Što sam ja više jaukala tako je on on sve žešće naskakivao. Dropio me kao kravu.

Povremeno mi je stiskao bradavice koje su bile već krute kao kamen. Nakon 10 min sam pala. Više nisam imala snage. Mile je sjašio i bacio me na kaput. Stao je iznad mene, a ja sam jedva hvatala zrak. Uzeo je moja stopala i naskočio preponama na njih. Radi nogama kobilo, dizi me. Jedva sam ga dizala i spuštala uz jauke i glasno stenjanje. Dok me nisu noge izdale. On je tada ustao a ja sva zadihana ležala bespomoćno. Okrenuo se iznad mene i raširio rukama svoje debele guzove. Pogled na njegov smrljivi brabonjavi dlakavi čmar je bio odvratan. Sjeo mi je na facu svojim šupkom i počeo trljati po mome licu. Stopala mi je povukao ispod svojih pazuha, stisnuo ih i počeo mi nabijati prste u pičku. Svrsila sam ponovno. Onda je ponovno raširo guzove rukama i nabio mi svoj smrdljivi čmar u usta. Liži kučko, nabijaj jezik. Napinjao je čmar koliko je god mogao. Jezik mi je bio duboko unutra. Gorak okus a smrad nesnosan. Povraćalo mi se. Lizala sam njegovo govno unutra. I onda je samo odjednom gurnuo moj jezik velikim debelim govnetom direktno u moja usta. Govno mi je uletilo do grla. On je naglo ustao, a ja u sjedeći položaj. Bilo mi je muka, želudac gore. Nekao sam pocela žvakati da ga pregrizem jer me gušilo u grlu. Pola sam progutala, a ovih pola prožvakanih ispljunula. Mile me primio za kosu i naredio njegovu da zinem. Oćes da ti čika Mile opere ta smeđa usta? Pišaj mi u usta čika Mile, operi me, rekla sam. Daj svojoj kucki tekućine. Pišao mi je u usta, a ja saam zadovoljno grgljala i gutala kao luda kiselkastu tekućinu mada mi se i povraćalo ali sam użivala. Onda mi je Mile sprašio svoju debelu kitu u usta. Jedva mi je stao u čeljusti. Dudlala sam ga divljacki i, oblizivala glavić, cuclala ga i srkala. Trljala sam se po klitorisu i svršavala. Onda me je Mile divljacki podigao. okrenuo. Nabio je moje ruke na haubu od auta i ponovno naskočio na moja ledja. Poceo mi je nabijat debelu kitu u čmar i pičku naizmjenično. Kita mi je vec ulazila unutra kroz najlon. Bila sam potpuno mokra. Onda mi je raskinuo najlnke i nabio ga unutra do kraja. Cjedili su mi se sokovi iz picke. Mile me punio toplom spermom, a ja sam svršavala. Onda je sjašio s mene. Sperma mi je curila niz hulahopke. Rekao je ocisti mi kurac kujo. Odmah sam ga cijelog oblizala i pokupila sav ostatak sperme. Tako kujo grbava. Bila si odlicna kujica. Oćes da ti cika Mile da jos jedan poklon? Ocu cika Mile. Otvori usta širom. Zinula sam. On se opet nakečio i nabio mi istureni šupak ispred usta. Prdnuo je taako jako da sam odmah ustala. Smrad je bio ogavan i ispovraćala sam se na haubu toga auta. Mile je obukao hlace. Pokupio kaput i otisao.

Ja sam krenula prema sali gdje ima svjetla. Popravljala sam šminku na retrovizoru nekog kombija. Rascupanu kosu s vezala u repcipelu i, gledala jel mi haljina prljava da ju malo pocisti maramicama, iz nesesera. Usla sam u salu sva izmorena. Djelovala sam kao da sam jako pijana. Vec je falilo pola ljudi unutra. Vidim muza nema za stolom ni djece. Veli mi neki muzev rodjak da su vec otisli kuci jer je muz bio pijan. Priupita me me zasto su mi noge tako prljave. Pogledam dolje i vidim da sam tamo negdje zaboravila cipele. Noge su mi bile blatnjave i poljepite travom. Zacrvenila sam se kad sam vidjela da sam ugazila u miletovo govno koje mi je bilo razmeljano po prstima. Rekoh tome rodjaku da sam se napila kao krmaca i da sam negdje upala. On se odvali smijati i rece ugazit u govno to je sreca. I rece ajd operi te noge tamo u wc-u pa te vozim kuci. Ja uzeh dvije boce mineralne sa stola i rekoh oprat cu ih vani. Samo sam htila sto prije pobjec van jer me bilo stid. Konobar je vec djogerom prao moje blatne otiske sa plocica. Oprala sam vani noge. Taman je covjek stao autom i sjela sam unutra. Cim je krenuo bio otvorio je oba prozora do pola, samo smo sutjeli. U glavi mi je samo bilo kako sam svršavala. Najluđa perverzna noć.