Maja II

Sljedećih dana smo opet radili kontra smjene i nismo se mogli uskladiti da se vidimo, jer je ona radila kada sam ja odmarao i obratno. Izašli smo poslije posla u neki bar, ali osim maženja i razmijene emocija, nismo ništa konkretno mogli raditi, jer nismo imali niti stan slobodan, a kasno mi je bilo dovoditi djevojku kući u ta doba.

Došao je četvrtak. Ona je dobila slobodan dan, a ja sam radio prvu smjenu. Dogovorili smo se da odemo na kafu poslije posla. Sačekala me je u blizini i trebali smo krenuti u obližnji bar. Mislio sam da je savršena prilika da nastavimo gdje smo stali prije par dana i da konačno okončam svoj neplanirani, dugotrajni celibat. Ona je djelovala malo nervozno i napeto. Pomislio sam da je to posljedica neoslobađanja feromona, jer je djelovala kao da joj treba puno seksa da bi funkcionisala kako treba. Njeni prvi dominantni pokušaji da uplivamo u te vode su to i naznačivali, mada se ona pravila kao da je to samo jedna od mnogo sporednih stvari koje čine naše živote, pa je to dojmila kao nešto prirodno i lijepo, ali je opet kulirala kao da joj to sada nije neophodno. Poljubio sam je strastveno i počeo maziti, ali je ona je to vješto izbjegavala i kao žurila da stignemo. Bilo mi je čudno, ali sam mislio da treba da malo smirim napetost i da stvorim opuštenu atmosferu. Znao sam da joj treba seks, kao što je i meni trebao, pa možda još i više, ali sam se pravio lud dok mi ne dopusti priliku. Bio sam malo i smoren od posla, pa kada smo stigli, odmah sam udario po alkoholu. Ona se čudila što sam tako rano krenuo da se opijam, ali sam uspio i nju da nagovorim da popije bar jedno piće, mada se na početku dvoumila. Imala je neki svoj, čvrst stav, ali kao žensko bila je malo povodljiva i naivna, tako da sam uočio da je uvijek mogu na nešto nagovoriti, samo ako skupim dobre argumente.
Počeli smo sa nekom filozofijom i pričom i nekim ozbiljnim temama. Ja sam pokušavao da je opustim sa humorom, ali ona je pokušavala da bude ozbiljna i onda je skrenula na priču o našoj vezi. Razlika naših godina je bio problem. “To nema smisla…Mi ne možemo imati ozbiljnu vezu zbog naših godina…Ti si previše mlad za mene…Treba ti još životnog iskustva…Mi ne možemo imati djecu, a ja imam jaku potrebu za tim….”, rafalala je isprogramirano riječi kao da je vježbala cijeli dan šta će mi reči. Htjela je da raskinemo naš odnos. Bio sam svjestan da je ona bila u tim godinama kada je imala jak nagon za potomstvom, što ja tada nisam imao ali sam joj se sviđao, pa vjerovatno nije htjela da ulazi dublje sa mnom u vezu, jer bi poslije bilo dosta teže izaći iz veze. Meni je u tom momentima pao mrak na oči. Nismo u tom mjesecu dana uspjeli ni izgraditi neke prejake emocije, ali sam se osječao potpuno prazno i glupo, nekako beskorisno. Ona je to ublažavala emotivnim i praznim riječima kako ja mogu naći djevojku kakvu hoču, kako ću je i ja razumjeti kada budem ušao u njene godine i slično. “Pusti to…”, prekinuo sam je. Sada sam već počeo da se ljutim, a na licu mi se vidilo da mi nije pravo kako se odvija situacija. Bio sam tužan, pomalo bijesan, a libido mi je bio opao otkako je počela priča. Počeli smo se prepirati i svađati. Pitao sam je zašto je stupila u vezu sa mnom, ako je tako razmišljala. Svjesno sam je udarao na savjest, a ona to nije očekivala i pokušala je da se opravda, mada joj to nije išlo za rukom. Naručio sam još jedno piće, a ona je sada i morala da popije još jedno sa mnom.
Nakon iskrenih udaraca koje su me istukle po emocijama, tenzije su se malo smirile i sada smo samo sjedili i šutili. Iznad nas je bio crni oblak. Njoj je bilo žao, pa nije više htjela ništa ni da kaže. Ja sam samo nastavio da govorim kako mi je žao što mora ovako da se završi, nisam razmišljao toliko unaprijed u budućnost, ali mi nije dala ni šansu da se dokažem. Opet s druge strane, nisam htio da je kočim sa njenim majčinskim potrebama, ali bi volio bar da nastavimo još malo sa našom vezom, pa da vidimo kako će se odvijati stvari. Mislio sam to i iskreno i borio sam se da je zadržim, ali nisam htio da je sputavam, tako da mi je na kraju bilo više sve svejedno. Začuđujuće za mene, ona se primila na tu priču i rekla je samo da možemo pokušati kako sam ja predložio, mada ona sumnja da to može da se odvije u pravom smjeru. Eksirao sam jeger i predložio da izađemo vani i da prošetamo, da saberemo misli, pošto je u baru lebdila naša negativna energija. Krenuli smo kroz park i pričali o nama. Sjeli smo na klupu, zaklonjeni žbunjem i zagrlili se kao da nam je zadnji dan na planeti. Ona je počela da plače. Počeo sam da je smirujem, razmjenjujući nježnosti i umirujući je tihim, ali uticajnim riječima: “Razumijem te u potpunosti, nije ti lako, ali možemo pokušati…Daj mi bar šansu…znam da nisam dovoljno zreo, ali nisam ni nezreo…”, pokušavao sam je izmanipulisati u svoju korist, a i smiriti, jer sam smatrao da je pravila preveliku dramu zbog takvih stvari: “To je prirodno kako se ti osječaš, ali i sudbina što smo se uopšte upoznali i započeli neki odnos. Ne moraš sada baš tako negativno gledati na to, možemo imati jako lijepih momenata zajedno…”. Tada se ona već smirila slušajući moju priču i dok smo sjedili tu još par minuta, rekla je odjednom: “Hajmo kod mene, nema mi nikoga kući!”. Iznenadjeno i ushičeno obradovao sam se što je moja priča upalila i što ćemo uskoro moći da nastavimo naše nestašne trenutke…

Živila je sama sa roditeljima, a oni su bili otišli u posjetu porodici, tako da smo imali prazan stan za sljedečih par sati. Stan je bio u blizini, tako da nam nije dugo trebalo da zagrljeni dodjemo do odredišta. Znao sam da je i ona dugo čekala ove trenutnke, jer je raskinula sa momkom prije pola godine, sa kojim je zajedno živjela u inostranstvu, a poslije toga nije bila u nikakvoj vezi. Stigavši, otišli smo odmah u njenu sobu i počeli nježno da se ljubimo. Mazili smo se lagano, dok naša strast nije bivala sve intenzivnija. U jednom momentu su nam emocije eksplodirale. Ushičeno smo nastavili da se ljubimo iznad njenog kreveta. Stajao sam i pribio sam je uz sebe, strasno joj ljubeči vrat, zatim bradu, pa usne. Snažno sam je držao jednom rukom, dok sam joj drugom mazio leđa. Ona je tiho uzdisala i davala mi znake da uživa. Igrali smo se jezicima, pa sam joj snažno sisao njene sočne usne, dok je ona moje zubima grickala. Naizmjenično smo se lickali i ljubili. Postalo je jako strasno i naša seksualnost je kuliminirala u snažnu i neustrašivu energiju. Dok smo se tako i dalje ljubili stoječi, lagano sam joj koljeno stavio između njenih nogu i naslonio na međunožje. Ona je zadovoljno uzdahnula i uštipnula me za zadnjicu, koju je zatim obuhvatila rukom. Meni je to u tom trenutku smiješno bilo, ali me je i napaljivalo, znajući da voli da se osjeća malo dominantno. Ja sam slijedio njen pokret i takodjer sam je uhvatio rukom za guzu koju sam joj lagano počeo masirati. Ona je samo nastavila da uzdiše i da se ljubi sa mnom. Trljao sam joj gornjim djelom koljena međunožje, a ona je zabacila glavu, jer joj se to jako svidilo. Tada sam je polako spustio na njen krevet, ne kvareči naše pozicije tijela. Dok sam je spuštao, ljubila me i uhvatila rukom za moje međunožje, koje je već bilo kruto i napeto, željno svega. Tako sam kleknuo iznad nje, masirao joj koljenom macu preko pantola, dok je ona lagano trljala mog kuronju. Ljubeći se, drugom rukom me je počela maziti ispod majce i dirati po stomaku i prsima. Sljedio sam njen tempo i zavukao joj ruku medju grudi. Dirajući joj jednu sisu, ona je opet uzdahnula i još više uživala. Mijesio sam je i vrhom prstiju dodirivao bradavicu, jednu, pa drugu. Nastavio sam i drugu sisu da gnječim, a ona je onda opet duboko uzdisala i joj čvršče me stiskala dole.

Naglo je otvorila oči i krenula da ustane. Uspravio sam se i pustio sam je da uzme daha, čekajući šta će uraditi sljedeće. Tada je počela da mi otkopčava farmerke. I ja sam otpočeo da skidam gornji dio njene odjeće, dok nije ostala u grudnjaku. Spustila mi je farmerke i onda ga je izvadila i obuhvatila ustima. Počela je da ga lagano puši dok me je lijevom rukom i dalje dirala po stomaku i prsima, naizmjenično grebajući nježno njenim dugim noktima. Malo je reći da je bio krut i da sam bio napaljen. Desnom rukom sam obuhvatiio njenu dojku ispod grudnjaka, a lijevom joj mazio kosu. Ona ga je lagano trljala rukom i jezikom lizala glavič, pa bih ga opet stavila usta i navlačila kožu od korijena prema gore, pomjerajući u ritmu glavu. Uživao sam i previše, koliko sam samo iščekivao ovaj trenutak. Kako ga je gurala sve više u grlo, tako sam i više uživao. Počela je jako da ga steže usnama, a ja sam uzdisao, malo od boli, pošto je prejako bilo, a malo od užitka. Nakon par puta je stala i upitala me da li me boli ili uživam kada ga jače stegne. “Pa…dobro je, ali malo i boli kada prejako stegneš….”, rekao sam jedva. “Pa što ne kažeš, ne znam da li ti je dobro ili te boli”, odgovorila je dobronamjerno, ali malo ljutito. “Iskreno, nisam htio da prestaneš, pa zato ti nisam rekao.” Prihvatila je ozbiljno moj odgovor i rekla je da će pokušati da to bolje uradi i da će to malo blaže stegnuti. Tada je nešta uradila, što nisam nikada do tada iskusio. Pritisla ga je usnama tako savršeno, da sam samo zabacio glavu i zanijemio od užitka na trenutak. To je uočila i sa dragošču je nastavila da ga puši istim intenzitetom. Konačno je uspjela da nadje savršen omjer pritiska usnama i da mi pričini maksimalan užitak. To je radila par minuta, a ja sam bio zabezeknut i osjetio sam se kao najsretniji čovjek na svijetu. Tako je odlično to radila, da se ne može opisati golim riječima. Njena dojka je i dalje bila snažno stisnuta od strane moje ruke, što me je dodatno palilo i budilo divljačke nagone u meni. Toliko sam bio unesen u to da nisam ni primjetio da sam joj drugom rukom uhvatio glavu i gurao je nabijajući ga u njeno grlo. Ona je tada zastala i zamolila da to ne radim, već da se opustim i da pustim nju da sve radi. Naravno, nisam imao ništa protiv, mada sam je instinktivno htio pojebati žestoko u grlo, ali sam znao da zna šta radi. Uhvatio sam drugom rukom njenu drugu dojku, uzdisao sam i govorio kako to dobro radi. Ona me je zatim rukama uhvatila za guzu i gurnula ga je u grlo skoro do korijena. Zatim ga je sama nabijala u grlo i tako ga bržim pokretima glave pušila nastavljajući u istom ritmu. Bio je to najbolji oralni seks koji sam ikada doživio. Nakon nekoliko nevjerovatnih minuta, podigla ga je jednom rukom, priljepila za stomak i sa strane počela da uvlaći usta i da liže donji dio korijena koji je graničio sa mudima. Bio je to neponovljiv osječaj i neobično dobra tehnika. “Gdje si to naučila”, mislio sam u sebi, ali je nisam htio prekidati i samo sam se molio da će to što duže trajati…
Mjenjala je vješto tehnike, ponašajući se kao pravi profesionalac u tome što je radila, jer je to radila savršeno. Nakon ne znam koliko lijepih trenutaka, zastala je i počela da skida grudnjak. Shvatio sam da je red i na nju da dobije svoj dio kolača, pa sam brzo skinuo i gurnuo svoje farmerke, stojeći iznad nje sa napetim kuronjom koji je bio tvrd kao kamen. Čučnuo sam i otkoščavši šlic, počeo da joj svlačim pantole, dok njena pica nije isijala skroz gola ispred mene. Bila je sva vlažna i napaljena. Rumenila se u licu i nestrpljivo čekala da joj se odužim. Podigla je noge u vis, držala ih rukama i mrdala sa njom pokazujući mi njeno vrelo, uspaljeno i željno pažnje. “Šta čekaš ?”, upitala me provokativno i smijala se, cerekajući se na spram mojom zbunjenom facom koja je odavala moju iznenađenost, ali i uzbuđenost.
Sretan zbog svega, bacio sam se odmah na posao i počeo a joj ljubim unutrašnjost butina, pa zatim međunožje, a ona je u isčekivanju zadovoljno trzala macom. Počeo sam da je ližem i gledao njeno lice, a ona je stenjala i ležala usplahrieno sa otvorenim ustima. Jezikom sam pokrivao njen vlažni klitoris i ljubio usnice, koje sam također lizao uzduž rupe, dok se ona nije potpuno upustila i uživila u tu seksualnu igru. Sisao sam je lagano i gurnuo sam dva prsta u picu, a ona je jecala od strasti. Pogledala me je i rekla: “I tebi nema mane….”, nasmijala se i opet opustila uživajući. Gurao sam joj prste umjerenim tempom, dok sam joj nastavljao usnama gnječiti klitoris i lizajući joj i dalje gornji dio njenog otvora. Počela je još više da vlaži i s tim sam znao da joj je još bolje, tako da sam malo i ubrzao tempo, a ona je i dalje mrdala guzom dirajući se jednom rukom za sisu, a drugom mazeći moju kosu.

Sokovi njene požude su tekli, a htio sam joj što bolje odgovoriti na njene tehnike oralnog zadovoljavanja, tako da sam se trudio da što bolje uradim svoj posao. To je trajalo i upustili smo se duboko u to. Ona je upala u blagi trans, kao što sam bio i ja dok sam bio pod njenim vodstvom, ali se onda trznula iznenada. Malo se odmakla, kako bi ja prestao da je ližem i zamolila me da udjem u nju. Bila je toliko napaljena, da nije mogla da dočeka sami akt. I dalje rumena u licu, dodala mi je kondom iz njene torbe i ja sam ga navukao što prije sam mogao, dok se ona dirala dole. Ležeći na leđima, iščekivala je taj trenutak i ja sam ga uspravio ispred njene rupice dok nisam potpuno ušao. Obuhvatila me je njenim nogama i ja sam počeo da polako penetriram. Stisnula me je nogama i rekla mi da je nabijam jače, što sam i učinio. Postepeno sam povečavao žestinu i gurao ga u nju, dok je ona još više stezala njenim nogama i počela da me grebe noktima po leđima. Počeo sam da se ježim i da uzdišem. Govorio sam jedva: “To, tako, samo nastavi”, dok je ona također stenjala i još vie grebala noktima. Što je više grebala, jače sam penetrirao. Digla je noge skroz u zrak, da bih mogao jače da ga guram uz veći zalet. Kratko je trajalo, jer sam bio strahovito napaljen, tako da mi je malo trebalo i počeo sam da svršavam nabijajući ga još jače. Primjetivši to, počela je da mi stišče guzu rukom, a drugom je nastavljala grebanje. Bili smo skroz mokri. Ja sam kao divljak rasturao njenu picu, a ona je kolutala očima, crvenivši se i trzajući.
Naježen, znojav i napaljen, zastao sam, jako i polako ga gurajući do kraja dokle je mogao ući, dok je sperma špricala po zidovima njenog gumenog prijatelja. Ona je uhvatila i drugom rukom moju guzu i nastavila da ma gura da penetriram. Zbunjen sam se prepustio njenim pokretima, ali nisam znao šta da radim, pošto sam upravo svršio. I on je ispucavši svoje, opadao u svojoj čvrstoći, mada sam pokušao još i dalje da penetriram po njenoj volji. Ona je usplahireno gurala i pokušala da se nabija, jer je još i dalje bila “prenapaljena”. “Ali, ne mogu više…”, rekao sam zbunjeno. Otvorila je oči i uzbuđeno me zamolila: “Stavi mi prst, uradi nešta…” i pokušala opet da me napali, mazeći me po prsima. Vidjevši da nema izlaza, kleknuo sam pored nje i gurnuo joj oba prsta u picu. Djelom se sama nabijala od napetosti, dok sam joj gurao prste, a zatim me je uhvatila u zglob i gurala joj jače i brže. Dajući mi do znanja kako treba da je zadovoljim, brzim pokretima i jačim intenzitetom sam klizio u njenoj špilji dok konačno, nakon desetak pokreta, nije doživila jak orgazam. Vidjevši kako je intenzivno doživjela orgazam i kolika je strast bila obuzela, počeo sam se smijati zajedno sa njom. Nastavili smo još malo da se mazimo, ali je ona shvatila da bi ubrzo njeni mogli doći kući, tako da smo se u par minuta obukli i sve pospremili kao da se ništa nije desilo. Ja sam poslije toga zadovoljno otišao kući i bili smo poslije toga još par mjeseci u vezi dok opet stvari nisu kuliminirale, ali to ćemo ostaviti za drugi put….