Moja brižna majka spava sa kumom Irfanom

Spavaća soba u kojoj su bili moja majka i kum Irfan imala je stakla na vratima. Ali pokrivala ih je zelena zavesa. Nas troje, Suada, ja i njen brat Suad, prikrali smo se tiho.

Već je prošlo dosta vremena od kada je majka otišla da jegne sa Irfanom u krevet. Pitao sam se da li su već završili. Da li ju je kum Irfan već izjebao. Kada smo prišli, poslušali smo. Nismo mogli da vidimo od zvese, a i bio je mrak. Čuli smo u tišini noći, ujednačeno škripanje kreveta. Stari krevet, odavao je ritmičke kretnje koje su dopirale iz mraka spavaće sobe u cigan maloj. Suada me podgurnu rukom. Pogleda me u oči i pokaza rukama kretnju koja je značila “jebu se”. Suad, sa moje desne strane samo je naslonio uvo i otvorio usta. I on me je pogledao u oči i taman da izusti nešto, ja mu stavim ruku na usta, da nas ne bi odao. Ritmički zvuci su se nastavili, bili su činilo mi se brži. Tada čuh tiho žensko mumlanje, propoznatljiv majčin glas kako posle svako škripe kreveta, tiho, ali jasno izusti “Ahhh.” Ponavljalo je svaki put, postajalo je i glasnije. Suada me je uzela za ruku i spustila je sebi na dupe. Stisla mi je prste pokazavši da je čvrsto uhvatim. Meni se već nadigao samo od ove situacije. Pogledao sam ka Suadu, mom kumu i drugaru. On je onako uva prislonjenog na vrata, stiskao rukom ispupčenje na svojoj pidžami. Svi smo se napalili. Tada iz sobe dopre kum Irfanov glas: “Ćuti bre. Probudićeš decu”…. Tiho, čuh majku kako uz stenjanje naglašava slogove u rečenici kako je primala Irfanov kurac: “Ku-me…ne-mogu…uhhh..pu-sti…muzi-ku..da me ne-čuju” Ritička škripa je prestala. Preptostavljam, kum je krenuo da upali radio, a majka je uzdahnula: Uhhhh…malo da danem…ček…stani, ne vadi ga, samo se protegni da dohvatiš radio, nemoj da ti ispadne….Staviću ti ga ponovo, šta se brineš hehe. Ma neću da ostanem prazna kad sam se zalaufala. Stegla si mi ševak da će mi pokidaš. Hehe…volim kad ležim kao tvoja žena, onda me uvek puniš spermom rekla je majka, tiho, mazno. Dok se moja ne vrati, ti si mi žena. Takav je običaj. Kako volim običaje…. reče majka.

I ču se muzika sa radija. Ciganske neke pesme…ili je pustio neki cd, nije bitno. Malo je pojačao ali ne previše..:”da nas ne probudi” a opet da pokrije zvuke jebavanja moje majke…ako “ustanemo”. Čuli su se neki glasovi, sada nerazgovetno ali krevet krene da škripi daleko jače nego pre. Daleko jače.Suada, nas dvojicu gurnu rukom i pokaza da izadjemo van. Iskrali smo se na dvorište ostavivši moju majku da bude žena Irfanu i da radi ono što žena i muž rade u svom krevetu. Kada smo izišli dovoljno daleko da nas njih dvoje ne čuju, Suada se okrenu i reče nam: Nemojte sad da drkate. Znm da ste se narajcali, ali ajde da odemo do prozora možda su zaboravili da stave zavesu. I soba je gledala na dvorište. U tišini te večeri, već je bilo malo prohladno. Onako bosonogi smo krenuli oko dvorišta. Noć je bila duboka i ništa se nigde nije čulo. Prišli smo prozru, i gle – nijej bilo zavese. Ali u sobi je bio mrak – svetlo nije bilo upaljeno…medjutim, igrom slučaja, svetlo sa skale radio aparata pružalo je po sobi škrtu svetlost….ali naše oči, već priviknute na potpuni mrak, videle su u sobi ono što smo tražili da vidimo. Iz sobe ništa se nije čulo zbog prozora, ali svetlost osvetljavala je dovoljno….u polumraku sobe, videli smo krevet i prizor koji zavija stomak na tako lep način, pruža jezu i sve to skuplja dole u medjunožje.

Noge moje majke bile su visoko zudignute na ramenima koma Irfana, koji ju je dok je ležala pod njim zakucavao iz sve snage…..Njene noge u svilenim čarapama bele butin i ruke koje su ga držale ispod njegovoh podlaktica, da mu daju oslonac….. Udarao je unutrašnjost moje majke kako je god jače mogao. Jaja su mu bila krupna, ali kroz onu čkiljavu svetlost jasno se videlo kako lupaju o majčinu guzu. Ljubila ga je. A njene ruke su ga grlile za glavu. Poljubac majke i crnog ciganina koji je bio na njoj bio je nestvaran…ako je je bio dobar i ranije smo ih videli, poljubac je ipak nešto….Onda se majka naglo pokrenula, i zbacila kuma Irfana sa sebe. On je legao na ledja. Alat mu je bio impozantan, ispao iz majčine vagine i bio je baš veliki, onda se okrenula zabacivši kosu. Okrenuta ka prozoru iza kog smo mi vireli, opkoračila ga je i uz čini mi je veliki osmeh na licu samo se nasadila na veliki, obrezani ciganski kurac kuma Irfana. Kada je samu sebe nasadila zabacila je glavu unazad i sada, kada ju je udar širenja pizde i maksimalnog nasadjivanja maksimalno strefio, – tako glave zabačene unazad nasmejala se da smo je i mi čuli. Na našu sreću bili smo u potpunom mraku i nije mogla da nas vidi….. a bila je obuzeta svojim izigravanjem njegove žene i svojim pravima i obavezema…koje je očigledno jako volela. On ju je odpozadi rukom uzeo za krupnu sisu, njene grudi sasvim bele i plava kosa bile su kontrast njegovom crnom telu i grubim crnim čakama kojima joj je dohvatao siste, a one su bile krupne sa bradavicama koje su se okretale ka dole od punoće grudi. Onda je majka počela da se diže i spušta polako, polako pa sve brže i brže i kum Irfan više nije mogao da je drži za sise nego za kukove kako se oboje ne bi prevrnuli.

Majka je mlatila glavom levo i desno, bacala plavu dugu kosu u ritmu svog nasadjivanja na njegov kurac. Tada sam osetio da me je Suada uhvatila za uzdignuti kurac. Okenula me je ka sebi, Suad je gledao kao omadjijan ono što je njegov otac radio mojoj majci u spavaćoj sobi. Mene je Suada podigla da stojim i stavila uza zid, tik do prozora. Suad je drkao svoj nemali kurac i nije nas primećivao…nejgova sestra, Suada, čučla je ispred mene i pogledavši me u oči jednostavno uzela moj kurac u usta. Nemoj da bacaš spermu uludo, šapula je… Mhhhm mumlala je, pa ga izvadila, znam da si narajcan i nećeš dugo, ali samo da svršiš i da ti progutam spermu….greota da muško drka pored žive kume…. I ponovo ga stavila sebi u usta i krenula glavom da nabija sebi u grlo…. ja sam je držao za potiljak, i bila je u pravu. Udario me je jaaaak orgazam. Samo sam šibao spermu duboko u usta svoje kume, ona je gutala i gutala i ti refleksi kod gutanja su mi produžavali orgazam. Izvadila mi ga je skroz olizanog i navukla mi pidžamu. Sredili smo se taman na vreme da vidimo kako njen brat lica gotovo zalepljenog za prozor izdrkava u orgazmu veliku količinu sperme po zidu ispod prozora. Nije ga sasvim ni izdrkao, a okrenuo se ka nama i drhtavim glasom još uvek u orgazmu reče…uuuuuhh… vidi šta joj radi. I mi pogledasmo, majka je sada bila na sve četiri, rukama se oslanjajući o dasku kreveta, a kum Irfan iz sve snage poput životinje nabijao se sa guza u pizdu moje brižne i uslužne majke. Uh kako je rastura, reče tiho Suada….zagrlivši me oko struka. Kum Irfan je neverovatnim udarima svršavao duboko u rodnicu moje majke. Nije ga vadio i njegovo cigansko seme je popunjavalo ženske kanale bele žene koju je izjebao kako neku kučku, kao svoju ženu. Samo smo videli kako se majka okrenula i osmehnula kumu koji je bio u grču i zabacio svoju glavu unazad maksimalno je popunivši.

Tada smo se udaljili, tiho smo se vratili u sobu i legli u krevete. Suada je legla sa mnom. Zagrlila me i šapnula na jastuku. Hoću tebe… da me jebeš, kao kumu, ženu.. znaš, neću cigana hoću tebe. Da ti budem i švalerka kad se oženiš da me ne udaju za nekog garagana. Hoću, olako sam obećao. Iz kraja sobe, čuh Suadov glas….Kume ne ljuti se…ja bih jako da legnem sa kumom, ne ljuti se. Nisam se ljutio, a i Suada se nasmejala…. i onda smo skovali plan kako da se to desi.