Stvorena za jebačinu

natucgKao da je sama na svijet Anka se ispruzila u mekoj travi, mazno izvijajuci nago tijelo pod prijepodnevnim suncem. Poluzainteresovano, jos je jednom pogledom pretrazila park, pa kad je vidjela da nema nikoga u blizini, oslonila glavu na svezanj svoje odjece i zapocela igru.

Posmatrao sam, sakriven gustim zbunjem, kako s dva prsta sir picku, a treci uvlaci kroz vodopad bijele sluzi u svoj zedan procijep. Stenjuci poluglasno, vrcela je guzovima i pohotno drkala. Kada sam procijenio da je savladana strascu, dosao je moj cas. Zmirila je zamisljajuci ko zna kakvog jebaca, i nije ni primjetila da sam joj prisao. Iskoristio sam to, pa se skinuo, pasuci oci na njenim preplanulim preponama. Primjetila me tek kada sam svoj kruti kurac, ispresijecan nabreklim zilama, nadvio nad njenim sisama, prethodno je opkoracivsi. Tvrda kurcina njihala se prijeteci nad njenim crvenim i oteklim bradavicama, koje je slobodnom rukom neprekidno natezala i stipala. Nije prestajala nadrazivati svoj klitoris. Pogledala me u oci, pa nanize, u razjareni kurac. Bez rijeci, dohvatila ga je ustima i kurvanjski zaigrala jezikom po glavicu. Zadrhtao sam od ljepote kada je pljuvacka s njenog jezika kliznula niz moju kurcinu. Tako… promrmljao sam.
Mmmmm, samo je promrmljala ustiju punih kurca. Dok je pusila, poigravao sam se njenim sisetinama, samarajuci ih, gnjececi kao jastuke, pa natezuci za bradavice. Uskoro, savladan strascu, zakucao sam joj svoje koplje u pizdu. Zastenjala je, obavijajuci me nogama oko guzice. Dublje, kuckin sine, duuuublje, vristala je, privlaceci me nogama blize sebi. Prodirao sam u nju kao u teglicu meda, a ona mi je pickinim misicima stezala kurac do besvijesti, grceci se sva, kao papir na vatri. Stiskala je rukama sise i gledala u mene pogledom prkosne zvijeri.
Istrgo sam kurac iz nje, pa ga zabio opet, zatim opet, pa opet, sve zesce, ohrabren njenim urlicima, a zatim, sam osjetio da je momenat za prljavu igru, jos ga jednom iscupao iz njene picke, pa se nemilosrdno sjurio jednim udarcem duboko u njen supak. Vrisnula je i poskocila, pa pokusala povuci se unazad, na sto sam je obuhvatio oko kukova i privukao blize, cjepajuci zustrim ubodima u mokar cmar. Jeboooo te… Ahhhh… cvilila je, Dobro jeeeah, taaakooo… Uuuu…

Nabijao sam je, sireci joj prstima guzove. Nabijao sam svom snagom dok joj se anus nije prosirio do te mjere da sam slobodno uranjao u njega kao u presiroku picku. Nerazumljivo je hroptala i zalijevala me sa sluzi iz picke. Izvadio sam ga i uhvatio je za kosu, pa je privukao kurcu. Primila ga je u usta, a ja sam obilno svrsio osjecajuci mjesavinu svoje sperme i njene pljuvacke kako kupaju moj glavic. Dok sam se oblacio, mirno je lezala. Jebem ti sve, zavapila je. Necu moci nedjelju dana normalno hodati. Onda, nasmijao sam se, za nedjelju dana na istome mjestu? Ne znam kako je reagovala jer sam odmah otiso, ali imao sam jak osjecaj da cemo se ponovo sresti.
I zelio sam to snazno, svim svojim duhom i tijelom, jer ovakva razjebavanja nijesu bas svojstvena sirokom krugu zena. A meni se tako jebe…