Горана, 31, Кичево

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Убава, остварена, стравствена транџа во најубавите години. Мене никогаш не ми е досадно, а најмногу се забавувам во својата свилена постелнина…

Барам:
Ух, мора да биде згоден! Обожавам грижливи мажи и мажи од корист. Биди во кондиција, а јас сигурно ќе те задоволам.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Gorana ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Gorana ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija