Евгенија, 44, Штип

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Сакам да помагам на луѓето, со добра душа сум и исклучива домаќинка. Кариерата ми беше на прво место, а сега кога имам добра и сигурна работа, сакам да остварам фамилија.

Барам:
Барам сродна душа, долго сум сама. Сакам да уживам во животот, сакам маж и фамилија. Јави се во порака, јас сигурно ќе ти одговорам. Барем за кафе ќе можеме да се договориме, а се надевам и за нешто повеќе од кафе.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Evgenija ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Evgenija ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija