Svijet lezbejki

Zovem se Dijana. Mlada sam, 23 godine. Priznajem, luda sam za seksom. Do tog dana seksala sam se samo s muškarcima, ali tog dana ušla sam u uzbudljiv svijet vreli ženski pički i ogromnih sisa.
U frizerski salon, u kojem sam radila, često je dolazila lokalna djevojka, 3 godine starija od mene. Često je imala potrebu za mijenjanjem frizure. Zvala se Mirjana. Iskreno, bila je jako zgodna, sisata brineta koju bi svaki muškarac izjebao do ludila. Ali nikad, ni u najluđem snu, nisam pomišljala da bi između mene i nje moglo biti nešto. Taj dan u salon je došla oskudno odjevena. Iz roze haljine kipile su joj velike sisurine, a kroz istu su se nazirale bradavice.

U salonu nije bilo nikog osim nas dvije, a i ona reče da je došla samo onako. Bilo joj dosadno u kući. Dok smo razgovarale, konstantno je dirala svoje sise. Napaljivalo me, ali nisam to sebi htjela priznati. U po razgovora reče mi da bismo mogle otići do nje jer sama živi, a i u stanu je opuštenije. Kao hiptonitizirana, pristala sam. Zatvorila sam salon i krenule smo do nje. U stanu me odmah ponudila žestokim alkoholnim pićem. Pile smo i smijale se, na TV smo našle pornić. Bile smo ludo napaljene, dirale smo svoje pičke i uzdisale. Gledala me oštro i vatreno, znala sam šta želi, ali htjela sam da ona načini prvi korak. Približila mi se i poljubila me usta. Ljubile smo divljački, lizale smo jedna drugu. Željela sam da me jebe. Trljala se svojim tijelom o moje. Rukama sam joj hvatala i stiskala ogromnu guzicu koja je bila vrela. Iako prvi put, slobodno sam joj gurala prste u čmar koji je bio nezasit. Spustila se prema mojim sisama i počela ih mijesiti. Uživala sam gledajući je kako to radi. Povremeno bi ih polizala, ostavljajući svoju pljuvačku na njima. “Liži mi pizdu.” rekla sam.
Ona se zadovoljna nasmiješila i spustila prema donjem dijelu mog tijela. Zadrhtala sam jer će to biti prvi put da mi žensko liže pičku. Već na prvi dodir njenog jezika snažno sam počela dahtati. Bila je nedoljiva. Gurala ga je duboko u moje rupe. Izvijala sam se pred njom, dajući joj do znanja koliko uživam. Stiskala sam svoje tvrde sise, a ona jezik nije vadila iz moje mace. Poželjela sam da osjetim miris njene pičke. Odmah je prihvatila i sjela mi na usta. Preda mnom je sjevnula mokra pička koja je željela da je neko dobro izjebe. Lizala sam je luđački, stenjala je koliko god je mogla. Sise su joj skakale, ona ih je hvatala. Oborila sam je na krevet i počela se nabijati na njene ukrućene bradavice veličine oraha. Obje smo uživale i željele smo još i još. Isprobavale smo razne poze. Kada smo doživjele zadnje oragzme, legle smo jedna pored druge i ljubile se.
Poslije mi je priznala kako me je željela pojebati od prvog dana kada me vidjela. “Svako moje provokativno izadnje bilo je da bih tebe napalila.” priznala mi je. “Danas si uspjelaa,” rekla sam dok sam joj mazila guzu. Mirjana i ja se odtad redovno seksamo i svaki put nam je sve bolje i bolje. Ona je moja jebačica, moja sisa, moja guza, moja pička.