Teta iz Budve

Radio sam sezonski u Budvu na par mjeseci. Sa mnom je radila koleginica od 50 godina ali je lijepo izgledala, makar desetak godina mladje. Ima lijepu mrsavu figuru sa ok guzom i lijepim velikim sisama koje su za njene godine bile veoma cvrste i uspravne. Imali smo zajednicku svlacionicu pa sam imao prilike da je odmjerim oskudno odjevenu.

Jedan dan smo posle druge smjene, na njen poziv, posli na pice. Uz neobavezan razgovor sam joj poceo da dajem poneki kompliment. Vidjeo sam da joj se to svidja i da joj imponuje pa sam polako dodavao i uvelicavao njene atribute. Onako kao usputno sam dodao da bi lijepo bilo da se malo vise druzimo u nekoj intimnijoj atmosferi. Samo se nasmijala ali u ocima sam joj vidjeo da bi to bas bas voljela. Bila je razvedena i nije imala nikog trenutno pa sam pretpostavio da vec neko vrijeme nije imala odnose jer me je na pojedine trenutke gutala pogledom. Predlozio sam joj da se provozamo malo. Samo se nasmjesila i usla u auto. Nisam puno kruzio vec sam direktno poveo na plazu Jaz u gusto zbunje i visoku travu na samom kraju parkinga plaze. Poceli smo da se ljubimo. Imala je kratku haljinicu koja je imala rajfeslus sa prednje strane od dekoltea do dna.
Vrlo brzo sam je raskopcao i poceo da mazim i mjesim te prelijepe velike grudi. Polako sam se spustio i rukom poceo da mazim po gacicama. Vec su bile vlazne i natopljene od socne pice. Sapnula mi je na uvo da je vlazna jos od lokala i da jedva ceka. Presli smo na zadnje sjediste i skinuo sam sa nje sve kao i ona sa mene. Mozes bez kondoma, slobodno svrsi u mene. Samo taj sapat me je uzbudio do ludila. Bez puno predigre sam ga stavio u nju, misionarska poza, mjesim joj sisu dok joj bradavicu sisam i grizem do bola. Bila je toliko vlazna kao da sam ga umocio u vrelu casu vode. Stenjala je glasno dok sam se sve brze i jace zakucavao u nju.

Kad je svrsila trazila je da promjenimo pozu. Vidjeo sam joj veliki osmjeh i kao da kaze, sad si ti na redu da svrsis. Izasli smo van auta. Naguzila se i kroz otvorena vrata se uhvatila cvrsto za sjediste. Kao da je znala da mi je to omiljena poza. Stao sam iza nje i poceo jako da se zakucavam u socnu picu. Tako jako da su joj se sise tresle kao da ce da iskoce iz koze dok su je moja muda udarala po kliticu. Pocela je da vrti guzom lijevo desno, gore dolje dok je moj glavic zakucavao u zidove pice na sve strane. Pravi je majstor, tacno je znala sta radi. Sokovi iz pice su curili niz unutrasnju stranu butine sve do koljena. Osjetila je da sam blizu i da svrsavam pa je provukla ruku izmedju nogu i uhvatila me za muda. Stisnula ih je i privukle ka sebi da ne mogu da izvucem kurac iz nje. Blagi bol u mudima me je jos vise stimulisao da svrsim uz uz glasno i duboko slovo aaaaaaaaaaa. Kad sam ga izvadio ostala je u istoj pozi: “Moram sad da iscjedim iz mene ovoliko sperme, osjecam da si me bas dobro napunio”. Cucnuo sam iza nje i rasirio guzove. Gledao sam kako polako kap po kap curi moja sperma iz njene picke. Ponovo sam se napalio, a ona kao da je to i cekala…