Vruce studentice

Upravo sam zavrsila sa jednim gospodinom kad je zazvonio telefon i cula sam da Dora dogovara uvjete. Otusirala sam se i obukla, a Dora me vec cekala vani u autu. Pokucale smo na vrata stana i otvorio nam je visoki, markantan frajer u kasnim 30-tima. Nosio je naočale i bio je neobrijan. Ispalila sam ko iz topa-izgledas ko profesor s mog faxa. On se zagonento nasmijesio i reko pa mozda i jesam profesor na tvom faxu. Ipak smo zakljucili da nije. Profesor je, ali ne predaje na mom faxu.
Imao je fantaziju da mu se Dora i ja obučemo ko školarke i da smo u kazni kod njega. Čak je i imao dvije identične uniforme školarke iz sex shopa i dao nam je da to obučemo. Presvukle smo se, napravile frizure kakve nose skolarke i sjele smo na stolice koje nam je pripremio. U ruci je drzao sibu i rekao nam je da cemo za svaki neposluh dobiti tom sibom po guzi. Izvadio je kurac i naredio Dori da mu ga pocne pusiti, a meni da je gledam dok to radi jer sam ja sljedeca. Pocela mu je lizati glavic, lagano ga uvlačiti u usta i pušiti cijelog. Povremeno ga vadeći iz usta da bi mu oblizala jaja. U jednom trenu primio me za kosu i lagano privukao do Dore i pogledom mi dao do znanja da zeli da joj se pridruzim. Primila sam mu kurac u usta dok mu je Dora sisala jaja. Pa ga je ona pušila, a ja mu lizala jaja. Mjenjale smo se dok je on glasno uzdisao i govorio nam. Dobre moje djevojčice. Vidite kako mozete biti dobre kad vam zaprijetim šibom. A sad mi se naguzite! Jebat cu vas jednu po jednu!! Poslusale smo ga i okrenule mu svoja dupeta. Prvo nam je lizao šupak. Meni, pa Dori, pa meni…ali dale smo mu do znanja da ne dajemo u dupe. Moze nas jebati samo u mačkicu.

Stao je iza mene i cula sam da otvara paketic kondoma, a uskoro sam ga osjetila u sebi. Zabijao mi ga je jako i do kraja. Bez milosti, a ja sam zadovoljno stenjala. Bila sam ugodno iznenađena onim sto sam osjetila u svojoj mačkici. Dora se za to vrijeme dirala, a on joj je mjesio sise. Onda sam joj rekla da mi se priblizi da joj mogu malo lizati mačkicu, a ona je zadovoljno prihvatila moj prijedlog. Sto je naseg profesora jos vise uzbudilo. Nabijao mi je kurac jos jace i osjetila sam tupu bol u jajnicima, a onda je svrsio…Izvadio ga je van, bacio kondom i otsetao u kuhinju zapalit cigaretu. A ja sam se ocistila i sjela do Dore koja mi je natocila casu soka i zapalile smo i mi…Vratio se nakon 10-tak min, a kita mu je vec stajala u zraku. Spreman da okusi Dorinu mačkicu. Ona je legla na kauc, a on joj je digo noge na svoja ramena i stavio joj jastučić ispod guze. Navukao je novi kondom i jebao ju je lagano i mjesio joj sise, a onda se upro na svoje ruke i poceo joj ga nabijati sve jače i jače dok su mu jaja pljeskala po njenoj pici. Govorio joj je: Ovo ti je kazna jer uvijek kasniš na moj sat. I jer znam da si prepisivala na ispitu..Sad ces dobiti svoje jer si zločesta curica i jer nikad ne slušaš na mom predavanju! Ona je samo stenjsla i govorila mu: daaaa profesore. Bila sam jako zločesta. Jebi me jako i kazni me. Jaačee!