Toplo ljeto u selu

ljetukovgUpravo sam zavrsio treci razred srednje skole, i onako sav mlad i pun zivota, a ponesen i samom cinjenicom da je dosao ljetnji raspust i da nema vise dosadnih profesora. Kao svi momci cim dodje ljetnji raspust morao si da ides u selo, neko da pomaze a neko da ne smeta (posteno receno). Ja sam isao kod tece na selo. Ali ipak ja za razliku od svih mojih drugova koji su isli na selo i koji su to posteno receno mrzjeli ja sam jedva cekao da odem. A sve zbog tecove sestre usjedelice koja se zvala Dragana.

Imala je otprilike 35 godina i bila veoma lijepo gradjena: sredjeg rasta, grudi jake trojke i veoma lijepog dupeta. Meni je bilo jako cudno to sto je ona pored takvog izgleda ostala usjedelica, ali sam poslije saznao da je bila veoma naporna za zivot. Ali da ne duzim meni se ona izuzetno svidjala i rijesio sam tog ljeta da to uradim po svaku cijenu. Kao da mi je neko citao misli, moj teco je bas tog ljeta zavrsavao kucu i kako su svi bili u poslu bilo je potrebno da se ode do grada i da se donesu neki dzakovi sa cementom.
Dragana je trebala da ide po njih a ja sam to iskoristio kao priliku da odem sa njom nesto da kupim u gradu a u isto vrijeme da joj pomognem da to utovari. Kako do grada ima 20 ak kilometara nisam htio odmah da navalim (reko malo dok probijem led) pricali smo onako neobavezno o svemu i svacemu. Ja sam na sve nacine pokusavao da joj stavim do znanja da mi se dopada i da bih htio sa njom ali ne previse napadno. Ali kako je bila starija usjedelica odmah je shvatila o cemu se radi.
Tako kroz pricu mi stigosmo do prodavnice, rekao sam joj da obori sjediste dok ja donesem dzakove. Odmah sam usao u prodavnicu i iznio dzak kada sam se vratio vidio sam da ona jos nije spustila sjediste pitao sam o cemu se radi a ona je odgovorila da se zaglavilo i da nece da se spusti. Kako je pokusavala da spusti sjediste morala je da se nagne nad sjediste i da pokusa da ga odglavi. U tom trenutku sva ljepota njene guze mi se pokazala bila je prelijepa malo sira ali zato veoma lijepa.
U tom trenutku sam rijesio da kazem pa sta bude bilo, rekao sam kao da to nisam bio ja “ ako se ubrzo ne pridignes pocece da mi pucaju dugmad na boksericama“, ona se samo nasmijesila i na moju veliku zalost uspjela da odglavi sjediste. Na brzinu sam utovario dzakove i krenuli smo. Kada smo krenuli put sela prvo sam spustio ruku na njenu butinu bila je tako mekana jos i danas pamtim taj osjecaj, nije reagovala malo sam se tu zadrzao i krenuo sam dalje povlaceci njenu haljinu sve vise i vise dok nijesam dosao do njene pice koja nije bila obrijana ali je bila vec vlazna. Rekao sam joj da je odavno zelim na sta ona nije nista rekla samo je skrenula na neki sporedni putic.
Bilo mi je jasno da cu konacno ispuniti moju fantaziju. Cim su se kola zaustavila a pritom ja nijesam zaustavio njeno mazenje pice koje je vec bila poprilicno vlazna i veoma nabreklog klitorisa. Izletjeli smo napolje kao opareni jer u kolima nijesmo mogli jer su bili dzakovi a i pritom je bila nesnosna vrucina. Brzo sam otvorio gepek pozadi je bila neka stara jakna, bacio sam jaknu na zemlju a nju na jaknu.
Ona je samo onako cutala i pustala me da radim sta sam god htio. Prvo sam joj skinuo suknju i gacice i poceo da joj lizem picu bila je tako meka i vlazna (mada nijesam bio bas iskusan u tome u mojoj 17 godini) ali sam konacno cuo uzdisaje to je dokaz da joj je bilo lijepo. Tako sam ja sisao njene sokove jedno 5-10 min kurac u gacama htio je da pukne. Bio je negdje oko 16-17 cm i onako debeo.

Brzo sam svukao sorc i gace onako u jednom potezu i polako glavicem kruzio po njenoj pici (sta cete tad nije bilo pornica kao danas ali ipak cik je bio dosta popularan i da nastavim) odjednom sam cuo stavi mi ga ne mogu vise, to je bio znak za mene nabio sam ga dokle je moglo ali nije mogao skroz da udje. Usao je nekih 13-14 cm i jako je jauknula, nastavio sam polako da joj ga nabijam i da joj govorim kako sam ovo odavno zelio i o ovome mastao nabijao sam ga tako mozda desetak min i kako sam nabijao sve jace i jace, toliko snazno da sam bio sav crven i znojav, odjednom blazenstvo osjetio sam kako se trese i kako mi se po kurcu jos vise vlazi nijesam mogao vise da izdrzim i svrsio sam u mlazovima.
Samo sam se stropostao na onu jaknu i legao pored nje. Lezali smo tako neko vrijeme i pricali da ce to ostati nasa tajna jer ne bi bilo zgodno da teco sazna. Ustali smo onako mokri sto od sokova sto od znoja, nekako se malo doveli u red sjeli u auto i krenuli nazad u selo. Istovario sam dzakove sa tecom i u tom trenutku me kao grom osinu njegovo pitanje. A gdje ste vas dvoje do sada? Reko radovi neki na putu pa smo morali da cekamo dok ne zavrse (izvukao sam se u sekundi). Iako sam u selu ostao do kraja raspusta nijesam zelio opet da probam nesto jer ne bi bilo zgodno da se to rascuje.

Ja i Dragana smo nekako uspijevali da se ponasamo kao da se nista nije desilo. Ali ipak sam uspio da ispunim svoju djecacku fantaziju.