Сандра, 42, Кавадарци

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Среќата не можеме да ја купиме, ниту да ја позајмиме, ниту да ја украдеме, само можеме да ја оствариме. Голема позитивна личност сум, учителка по занимање. Би сакала на овој начин да запознаам некој за озбилна врска и можен брак…

Барам:
Нормален маж, слободен и озбилен за нешто повеќе…

Moje fotke