Ludi Amer u Bosni – I dio

Amići je bio u krevetu sa mojom jebozovnom ženicom. Ona je zadovoljno prela u njegovom krilu. Zgužvana posteljina i velike fleke sperme po njoj, svedočile su o bludničenju moje ženice i njenog starog – novog ljubavnika. Meškoljila se nabodena na njegov kurac, koji je ostao zaboden u njenu slatku pičkicu, po njenoj želji, nakon noći prepune strasti i orgijanja, vrištanja, parenja i bezbrojnih svršavanja. Blago pulsiranje Omerovog kurca, bilo je najlepše budjenje za moju pohotnu ženicu i siguran znak da je i njen jebač budan. U glavi je dmotavala film od prošle noći, srećna što je ukrotila mačo tipa, kakav je bio Amići. Bila je sigurna da se i on “navukao” na njenu pičku. Svidjalo joj se kako je Amići jebao prošle noći i kako je nestajalo njegovo mačo ponašanje , kad bi se zabio u njenu vlažnu pohotnicu.
Pri pomisli da će Amići u njen krevet dovesti svog novog gosta, Amerikanca, sva se ponovo pretvorila u neman i picom počela blago stezati Amićijev kurac, koji je počeo da se kruti u njenoj mačkici. Cijelu noć je provela na njegovom kurcu, uživajući u divljoj jebačini, a njenu maštu Amići je još više raspaljivao pričom, kako će njena droljasta pičkica napokon biti nepopravljivo razjebana, kad je dohvati Amer koji je juče stigao u njegov apartman i jedva čeka da nešto nabode na kurac. Amići, kao da je znao o čemu razmišlja moja ženica, dok mu se blago nabijala na već dignuti kurac. Počeo je jače da prodire u nju, milujući joj sise i ljubeći je po vratu. Počeo je šaputati na njeno uho: “Ooo… probudila se moja jebačica… kako nam je bilo dobrooooo…”, dahtao je Amići na uho moje drage, koja je već osjećala njegov tvrdi kurac u punoj veličini, kako rovari po njenoj utrobi tjerajući je da počne jebozovno stenjati od užitka. Miješala je u njegovom krilu, nabijena na kurac, puštajući vrele sokove od kojih je njegova kita postajala sve tvrdja, a njegovo zabijanje bilo je svaki put jače i brže. Potpuno se razbudila i počela jače da stenje, primajući sve jače ubode Amićijevog kurca u pičkicu koja je već šljapkala, slinila, uživala i istovremeno bridjela od sinoćnje jebačine i Amićijevog debelog kurca.

Nije dugo čekala da čuje ono čime joj je “prijetio” cijele noći, dok je žestoko nabijao na kurac: “Oooooh, kako ti pička slini… kako je vrelaaaa… oooh… kako ćemo je večeras punitiiii… kako će da prima ogromnu, crnu kurčinu…!”, šaptao je i dahtao Amići i sve jače zabijao kurac u mokru pičku moje ženice. Ona, kao da je samo to čekala, celo tijelo joj se pretvorilo u pičku koja svršava. Isturila je još više svoju oblu guzu prema Amićiju, nabijajući se svom snagom na kurac i počela mu bezobrazno uzvraćati: “Oooh da ljubaviiii, jedva čekaaaam da osjetim crnuuuu kurčinu u sebi, hoću da me rasturateee na redaljkuuu ko pravuu kujetinuuuu…. Aaaahhh!”. Osjetila je da nadolazi još jedan ludački orgazam, a Amićijevo divljačko nabijanje i ko kamen tvrdi kurac, govorili su joj da će to biti još jedno zajedničko svršavanje. Vrištala je, stenjala, sve joj je u glavi zvonilo… Amići je navukao na kurac do kraja i zaboden u nju počeo da svršava, urla i filuje spermom pičkicu moje ženice, koja se topila u još jednom orgazmu, nekontrolisano se tresla i pičkicom stezala kurac, koji se praznio u nju. Bio je to divan početak novog dana. Još uvijek teško dišući, Amići je lagano izvukao kurac iz Une, legao na nju i počeo je ljubiti po ramenima, vratu, nabreklim sisama… na kraju je zažvalio, dugo ljubeći, kao da joj zahvaljuje za uživanje koje mu pruža. Dok su se ljubakali, ona ga je mazila po klizavom kurcu i mokrim jajima, a on je rukom razmazivao spermu, po njenoj otečenoj i srećnoj pičkici.
Kikotali su se i dogovarali, kako da crnog Amera uvuku u svoje perverzne fantazije. Dogovorili su se da se dobro odmore. Ona je i onako imala slobodan dan, pa joj je sve išlo na ruku. Plan je bio da se predveče čuju, a on do tada da pripremi Amera za upoznavanje s njom. Prvo u njegovoj pizzeriji, a onda kod njega u stan… Spavala je do kasno popodne. Počela je odmah spremanje: tuširanje, frizura, frizura na pičkici, sve po redu. Odlučila je da obuče nešto maksimalno jebozovno, što mojoj jebozovnoj ženici nije bio nikakav problem. Zgodna, ženstvena, preplanulih nogu i tela, plavkica, prava jebulja. Odlučila se za dobitnu kombinaciju. Crna uska haljinica bez rukava, ispod providne gaćice, gore crni korzet, bez grudnjaka. Štikle – naravno. Jedva je čekala Amićijev poziv, zamišljajući kako izgleda crnja, Amer, kojem će se večeras nabiti na kurac. Maštala je sva srećna, zbog onog što je čeka, a njena pičkica je neprestano “plakala” od sreće, sve jače bubrila i slinila. Napokon! Zazvonio je telefon. Bio je to Amići, rekao je značajno… ”sve u redu, dolazimo po tebe oko osam, budi spremna…”. Minuti – godine. Kao da je šiparica koja prvi put želi da proba sex, moja ženica je nervozno čekala da se pojave njeni jebači, da se izjebe u crno-bijeloj ”trojci” i ostvari svoju najintimniju kurvanjsku fantaziju. Bili su tačni. Došli su po nju Amićijevim Juk-om. Srce joj je lupalo, kao da će da iskoči – ipak je ona samo žena. Ušla je i sjela do Angela, kako se Amer zvao. Dok su se pozdravljali i upoznavali Angel je s oduševljenjem gledao i mjerkao moju ženicu, a ona je bila više nego ugodno iznenadjena.

Nije to bio običan crnac, već pravi frajer od oko 35 godina, bisernih zuba, punih usta, atletski gradjen. Bivši vojnik misije UN, koji je pomalo govorio naš jezik. Rekao je da ih vodi na večeru, da se upoznaju i da voli da bude blizak sa domaćim ljudima. Otišli su u restoran “Dubrovnik”, večera je bila prava morska, s puno ribe. S prvom flašom vina nervoza je nestala, a razgovor je bio sve opušteniji. Angelove smiješne upadice i brkanje padeža, sve je dovodilo do suza. Vrijeme je letjelo, a alkohol je činio svoje. I treća flaša je bila na redu. Amići se samo smješkao. Njene bradavice su se sve jače ocrtavale na crnoj haljini, a ona je samo gutala knedle i zavodnički se kikotala, kradom mjerkajući izbočinu na Angelovom krilu. On bi je, kao slučajno, dodirnuo po golom ramenu, a nju je obuzimala slatka jeza. Nakon treće flaše, otišli kod Amićija u stan. Bio je lijepo namješten sa širokim krevetom i dvosjedom u uglu. Trema je nestala, potpuno se prepustila sudbini. Sve se više dodirivala sa Angelom, znajući da se i Amićiju kurac na to nevidjeno diže.
Angel je koristio svaku priliku da joj na “svom domaćem” jeziku objasni kako je lijepa, zgodna, slatka… baš joj je to godilo jer ga je sve razumjela. Sad je bila sigurna da će ostvariti svoje snove i da će biti dobro izjebana, kad izadje iz Amićijevog stana. Pičkicu više nije mogla da kontroliše, osjećala je kako ključa, slini… Pili su još vina iz flaše koju je Angel ponio iz restorana. Sedjeli su na dvosjedu i nazdravljali. Kad je Angel otišao do toaleta, iskoristila je priliku da se malo zažvalji sa Amićijem, koji joj je šapnuo da ne brine, jer je sve već ispričao Angelu. Malo se uvredjeno trgla, a onda ipak odlučila da ne glumi nikakvu sveticu, već se nastavila ljubiti sa Amićijem. Angel se vratio, kao iznenadjen prizorom, rekao: “O, sorry…izvinite …”. Amići ga je rukom pozvao k njima, on je prišao, a moja ženica je izgubila dah od uzbudjenja. Slijedeće što je osjetila, bile su njegove ruke svuda po njoj. Blago se okrenula i lijevom rukom ga pomazila po vratu kao da mu daje saglasnost da im se priključi. Četiri ruke su šarale po vitkom tijelu moje zgodne ženice. Ne zna kako je ostala gola samo u gaćicama i štiklama.

Zažmirila je i predala im se potpuno… Osjetila je pune usne na svojim. Znala je da je da su to Angelove mesnate usne… Počela se ljubiti s njim, kao da je zadnje… grizla mu je naizmjenično usne i usisavala njegov jezik u usta. Vidjela je da se Amići skida i ostaje potpuno go, a ona je zadigla Angelovu majicu, skinula je i bacila na pod. Angel je otkopčao svoje bijele pantalone, ispod kojih nije nosio ništa. Iznenadjena ovim, Una je zastala, a onda duboko uzdahnula kad je ispred njenog lica iskočila velika, već dignuta crna kurčina… Uzela ga je u ruku…osjetila žmarce kroz čitavo telo. Oslobodjena srama zbog alkohola, zagledala je i divila se ogromnom crnom kurcu, kao iz najboljih pornića, velikim, uredno podšišanim mudima kakve još nije videla, a obrezani glavić djelovao je još perverznije i moćnije. Kao prst debele vene, davale su mu zastrašujući izgled. Počela ga je lizati od vrha do jaja. Ljubila je i lizala veliki glavić iz koga je već procurilo… Udisala je miris sa njegovih muda, nevjerovatno se uzbudjujući. Grickala je lagano, lizala, sisala teška jaja, stenjala i mumlala, skoro zaboravljajući na Amićija. Uživala je pušeći Angelov kurac. Uzela je glavić u usta. Gušila se pomalo i nevidjeno uživala. Angel je samo uzdisao i mazio je po kosi. Ona ga je jebozovno čekala da je pogleda u oči i da im se pogledi sretnu. Bezobrazno ga je gledala u oči i pušila kurac. Amići je ljubio po ledjima, guzi, butinama, gricakao guzu, a moja kujica je bila na sedmom nebu..pičkica je samo ključala i ključala.