Analne carolije

Nakon sto je moja jebacica uvidjela cari analnog seksa, i nakon sto se napokon opustila i dozivjela ekstazu prilikom strucne ekspertize zvane: lizanje supka, pocele su analne carolije.
Dok smo hotovali porukama davao sam joj signale da cu da joj razvalim njen prelijepi supak i da ga dobro natrpam kurcinom, ali jebacica nije znala kada ce se to desiti. Primjetio sam ogromnu napaljenost prilikom hotovanja o supku, nazvao ju na video call, dok je njen muz sjedio u sobi pored i natjerao da izdrka picku 4 puta. Sa slusalicama u usima bjesomucno je drkala picku dok sam ja pricao najprljavije moguce scenarije sta sam joj radio, sta bih joj radio i sta cu joj raditi.. Vidno iscrpljena samo je napisala poruku – mrtva sam, nakon 4 svrsavanja koje je bilo zestoko.

Po pravilu, kada bi se jebavali, obicno bi bile tri partije od kojih barem jedna analna. Jednog suncanog dana, odlucili smo provesti dan zajedno, a ja sam imao svoj plan – trpanje supka do granica izdrzljivosti. Nista nije naslucivalo kakve igrice su na repertoaru. Pokupila me svojim autom, cim sam sjeo zavukao sam ruku pod provokativnu suknjicu i zavukao dva prsta u picku koja je kipila. Izvukao sam ih polizao i rekao: kurvice skoncentrisi se na volan dok ti ja polizem tu kurvinjsku socnu picku. Od tih rijeci jos vise je prokuhala, zavukao sam glavu kao kamila i slozio socan pickoliz usisavajuci sokove.
Kada smo stigli na nasu “kotu” s ledja sam je zgrabio, svukao odjecu, bacio na krevet, jako rasirio noge i zaronio u svijet aroma. Poceo sam sa laganim pickolizom sa provciranjem supka. Nakon toga zavukao sam jedan, pa dva, pa tri pa cetiri prsta u picku – vec se gubila – i slozio jak liz preko supka na sto je instant svrsila i rekla: daj mi ga, poderi svoju kurvicu. Na sto sam rekao: ne, ne, moras da molis kurvice, da zasluzis da te jebem. Obzirom da sam veliki ljubitelj oralnog seksa i da obozovam lizanje picke i supka, posvetio sam se maksimalno da napravim dobru pripremu prije razvaljivanja ovog supka koji nije razradjen. Dok me zestoko cupala za kosu tako sam postajao grublji u zabijanju prstiju u njenu picku i poostravao ritam lizanja supka. Atmosfera je dosla do usijanja, supak je bio mekan kao latica ruze a moj kurac je prijetio da eksplodira od nakupljene sperme i silne zelje da proore supak moje kurvice koja je pri svakom slijedecem jebanju bila bolja i bolja. Prebacio sam plahtu preko njenih ociju napljuncio tvrdu kurcinu i u sekudni usao u njen supak kao da nema nikakve prepreke. Zaplakala je od zadovoljstva i izgovorila: ludo moja, volim te.

Poceo sam zestoko da se zabijam u njen supak uz zestoko trljanje klitorisa. Kurvica je pocela da svrsava u talasima, ritajuci se, otimajuci se, placuci od srece. Pojacao sam tempo i uvodio nove metode, pa sam se u zestokim naletima zabijanja u supak presaltao na zestoko gnijecndje sisa. Kurvica je bila u transu i vec izasla iz atmosfere u stratosferu sto me nagnalo da joj svezem jednu samarcinu da se povrati. Istovremeno kako sam joj zalijepio samar, od prizora razlijetanja kose i njenog razgoracenog pogleda poceo sam da upumpavam litre sperme u njeno debelo crijevo a kurvica je pocela instant da svrsava toliko zestoko da je plakala i tresla se kao vibro zaba. Izvukao sam svoju kurcinu i odsetao do kupatila da ga umijem hladnom vodom..
Pri povratku u sobu, kurvica je lezala razvaljena, iz supka se sljevala sperma, picka je bila otvorena, kosa razabrusena, prsti od samara oslikani na licu, sminka razmeljana, sise otecene.. samo je tiho prosaptala: manijace, sta mi ovo radis? Odgovorio sam: kurvice, moram da te naucim sta je jebacina, nije to ono mrljanje koje si do sada smatrala jebacinom..

Taj dan, ukupno 5 puta sam napunio supak svoje kurvice.. Potrosio se kvalitetno i jedva se dovukao do stana..