Ljeto na Jadranu

I ove godine otisnuli smo se na more, na naše preljepe otoke. Ja na početku četrdesetih, a žena malo starija, no nitko joj ne bi rekao. Naravno i djeca sa nama, no oni u svojem filmu, a mi svojem-naravno kako se što bolje poševiti.

Kad dođemo na more, ko da smo tineđeri, gledamo gdje i kak bi se mogli po hvatati, poševiti, polizat. Naše vrijeme je jutro jer onda klinci spavaju a mi se posvećujemo jedno drugome. Mada sam ja više popodnevno večernji tip, lako se prilagodim na ovaj jutarnji ritual. Svako jutro bi se budili i uz kavu, plazili jedno po drugome, oralno se zadovoljavali, ona na meni, ja na njoj, ma sex da ti pamet stane. Znao sam se i buditi ranije, pa otići u šetnje okolo naokolo, em malo jogging, a malo istraživati skrivene uvalice, a onda se nag okupati u kojoj i sunčati na ranojutarnjem suncu. Čista milina! Tako jednoga jutra napokon uspio sam nagovoriti i dragu da mi se pridruži. Nakon četrdesetak minuta mrmljana kud mi to idemo, kad budemo došli, stigli smo do jedne prekrasne uvale i naravno nigdje nikoga. Odložila je stvari, posložila ručnik, skinula sve sa sebe i ušla gola u vodu. Naravno skinuo sam se i ja i pridružio joj se. Nakon malo plivanja završili smo jedno drugom u zagrljaju, jezici su nam šarali po našim tijelima, a moja kurčina je uzdignuta čekala samo da se spoji sa njom. Izašli smo van, legla je i zacvrkutala namaži me. Došao sam do nje i najprije nabacio nekoliko snimaka njezinog skvarcano preplanulog tijela. Bila je pripremljena za ljetovanje bez ijedne dlake osim na glavi i obrvama.

Mazao sam njezine sise koje su još uvije zgledale pre dobro, prčastu guzu, noge, a naravno najviše sam vremena posvetio njezinoj pici ko da je ona najosjetljivija i bude prva zgorila. “Sad ja tebe” rekla je i počela me mazati. Ubrzo je moj kurac završio u njezinim ustima, lizala ga ko najslađi sladoled a guzu je okrenula prema moru, no sva sreća da neki ribar nije naišao jer bi ga infarkt strefio od prizora. Prebacio sam se ja na njezinu pičku, gurao jezik sad unutra, pa sa strane, pa po nabreklim bradavicama. Zastenjala je “Jebi me” Polegnuo sam ju na leđa i sjurio svoj kurac u njezinu obrijanu mačkicu, a njezin uzdah je proparau uvalu. Nisam je baš moga ševiti svom snagom jer ipak ležala je na prostirki na kamenu, no kad smo se okrenuli ona se je nemilosrdno nabijala na mene gurajuči mi jezik i sise u usta. Onda se je ustala naslonila na stijenu i rekla “Jebi me najjače što možeš” Nakon par minuta više nisam moga i počeo sam ju puniti vrelom spermom. Kad sam izašao iz nje sa prstom je prešla preko pičke i polizala ga i klonula na ručnik. Dodao sam joj Schweppes, rekavši joj da sam se opskrbio i skočio u more da se osvježm I dođem malo k sebi. Desetak minuta sam plivao i došavši do obale ugledao sam dragu kako se zadovoljava sa vibratorom koji je dobila za rođendan. Nije me odmah skužila i začas je svršavala, a ja sa podignuom kitom sve gledao iz plićaka. Kad me je ugledala samo mi je rekla “I ja sam se opskrbila” sa smiješkom na licu sva ozarena. Opalio sam još par fotki drage i spremili se i krenuli nazad.

Pošto nikoga nije bilo u blizini obukla je samo hlačice da joj sise još pocrne kad se budemo vraćali. Popeli smo se do šumice i puta i zaustavila se da poslika uvalu, more. Od pogleda na grudi i prizora njezinog samozadovoljavanja kurac mi je bio ukrućen taman u visini njezine glave. Ooo netko je budan. Spustila mi je hlače i u jednom potezu progutala ga cijelom dužinom. Lickala ga je jezikom od vrha do jaja. Nadrkavala sad sa jednom rukom čas sa obje. Obrađivala mi je sa jezikom vrh glavića pa se spušatala sa jezikom gore dolje. Počeo sam ju ševiti u usta a kad je stisnula usne oko njega krenula je sprema. Svršavao sam joj u usta, po sisama, licu. Razmazala si je spermu po cicicam i krenuli smo doma. U tih deset dana na moru poševili smo se dvanaest puta.

Jedva čekamo more i ove godine jer zbog korone uopće neće biti turista, pa ćemo već za petnaestak minuta doći do skrivenih i pustih uvala.