Couch Surfing

Tog ljeta mi je posao teško padao. Sparina, gužve i obaveze iscrpe čovjeka i umor je konstantan. Pola sata pred kraj radnog vremena poslao sam Ani, mojoj ženi, uobičajene poruke gdje da se nađemo, šta da ručamo, nadajući se da ću se večeras dobro naspavati…

Nekoliko minuta kasnije čuo sam notifikaciju, signal da je stigla poruka. Misleći da je od Ane odmah sam pregledao Viber ali tamo nije bilo ništa novo. Poruka na engleskom je stigla na mail sa servisa Couch Surfing. “Zdravo. Ja sam Leone. Nalazim se u tvom gradu. Moj domaćin sa CS-a mi je iznenada otkazao prenoćište. Da li mogu da prespavam kod tebe večeras? Ujutru nastavljam putovanje. Hvala!” Dok sam bio mlađi i slobodnij, i sam sam često putovao preko ovog sajta. Couch surferi su snažna on line zajednica koja koristi i nudi besplatno prenoćište za jednu ili dvije noći. Na taj način se povoljno i zanimljivo može proputovati svijetom i upoznati mnoštvo ljudi. Kako sam davno koristio poslednji put ovaj servis iznenadila me poruka. Radoznalo sam otišao na Leoneov profil i vidio da se radi o mladom španskom studentu, 22 godine koji je imao zavidnu putoholičarsku biografiju sa najmanje tri kontinenta.

Ocjene domaćina za ovog mladića bile su pune hvale. U najkraćem, radilo se o skromnom, pomalo stidljivom, obrazovanom i veoma ljubaznom mladiću. Svirao je gitaru i govorio tri jezika. Spoljašnost prijatna, gusta kovrdźava crna kosa i svijetle oči. Mršav i ne visočiji od 170 cm “Uh, pomislih, našao si baš vrijeme kad sam premoren za upoznavanje i druženje…” Ipak, bilo mi je žao mladića i nazvah Anu, objasnih na brzinu o čemu se radi, da je klinac ostao na ulici i treba mu prenoćište. Šta ona misli, da li da mu pomognemo ili da ga iskuliram? “Ne znam, malo je nezgodno totalno smo nespremni za gosta… evo ti vidi sam…” neodlučno je komentarisala. Kako ni sam nisam bio ubjeđen šta da radimo, posle nekoliko razmjenjenih misli, odlučili smo da pomognemo. Saznao sam gdje se mladić nalazi i dogovorili smo se da me sačeka da ga pokupim. Za to vrijeme, Ana je otišla taksijem do našeg stana, usput kupila šta je potrebno za večeru i našli smo se svo troje posle nekih 45 minuta. Leone je zaista bio nenametljiv i stidljiv mladić. Bilo mu je veoma neprijatno što nam je napravio gužvu, ali i veoma zahvalan. Naravno, sada kada je bio ovdje, i mi smo se ponašali onako kako treba, srdačno i domaćinski. Ponudili smo mu kupatilo, koje je sa vidim oduševljenjem prihvatio, dok smo nas dvoje spremali večeru.

Ja sam bio sledeći na redu za kupatilo dok je Ana, kao prava domaćica ostala da aranžira sto. Kako mnogo bolje govori engleski od mene, i uz to amaterski svira i gitaru, ona i Leone su veoma brzo našli zajednički jezik. Jedva sam čekao da pustim vrelu vodu niz sebe, koja mi je sklonila polovinu umora nakupljenog tog dana. Njih dvoje sam zatekao kako raspoloženo ćaskaju dok su postavljali večeru zajedno. Dok sam prilazio iz sobe prema kuhinji, nisam mogao da ne primjetim kako je Leone zagledao moju Anu,dok mu je ona bila okrenuta leđima. Bio je to brz pogled, ali bez sumnje pun strasti. Samo sam se nasmiješio sjetivši se sebe kakav sam bio u njegovim godinama. Inače, imam 45 godina, a moja Ana 38. Ja godinama vodim privatnu firmu, dok ona radi u jednoj državnoj ustanovi. Uvijek je skockana, poslovno obučena, stajling koji skriva ženske atribute i otkriva njenu profesionalnost. No, sada je bila u ljetnjem šorcu i majici kratkih rukava, koje je presvukla u međuvremenu. Ana ima dugu smeđu kosu, i baby face koji potpuno ispuni širok, predivan osmjeh koji nije često dijelila sa ljudima. Držanje joj je uvijek ozbiljno i umjereno, i gledano sa strane izgleda veoma nepristupačno, ponekad čak i odbojno. Ali,u stvari, bila je veoma komunikativna i druželjubiva osoba suprotno njenom spoljašnjem izgledu. Njen najljepši dio je obla i zategnuta guza i duge noge, dok su joj grudi bile manje, ali veoma lijepo oblikovane. Ovaj pogled svakako nije bio prvi muški pogled koji sam uzvatio dok je odmjeravao guzu moje žene.

Večera je protekla uz puno pitanja, uglavnom naših, o mladićevom životu, studijama, putovanjima… Složili smo se da je Toskana jedno od najljepših mjesta na kojima smo bili. Bili su nam važni i njegovi utisci o našoj zemlji. Odjednom, Ana je došla na ideju da upali male svijeće, priguši svijetlo i zamoli mladića da nam nešto odsvira na gitari, izvinjavajući mu se što ga maltretira. Mi živimo na dvanaestom spratu solitera i imamo divan pogled na grad. Uz prigušeno svjetlo i španske lagane akorde, veče je izgledalo fantastično. Posle dvije numere, mladić nam je uputio izvinjenje rekavši da je umoran i da mu je žao što ne može više da svira. “Naravno!” uzviknula je Ana. “Idem da pripremim tvoj krevet.” “I naš, dobacio sam, meni se već oči sklapaju.” Mirni akordi, prigušeno svijetlo, bilo je dovoljno da me ponovo podsjeti na umor, i sada sam već bio na granici umora željan sna. Ana i ja imamo manji stan od 52 kvadrata, sa manjom odvojenom sobom i dnevnim boravkom. Kreveti su brzo bili namješteni. Leone je zamolio da li može da iskoristi naš wireless da obavi neke preglede i pošalje mailove prije spavanja. Ljubazno se zahvalio na večeri, uzeo svoj lap top i povukao se u svoju sobu. Dok je Ana pripremala neke svoje sitnice za sjutrašnji dan, morala je više puta ulaziti u malu sobu, jer su nam tamo bili svi plakari, izvinjavajući se mladiću na smetnji. On još uvijek nije legao, sjedeći na krevet, kuckako je poruke na lap topu i rekao Ani da ništa ne brine, i da se on izvinjava još jednom što je uskočio i poremetio nam našu rutinu.

Nije prošlo mnogo ja sam već bio u carstvu snova, potpuno komiran. Mislim da nisam dotakao jastuk glavom, san me je potpuno oborio. Ana je konačno, otišla u kupatilo zadovoljna što će konačno moći da stane pod tuš. Uživala je u vodi kada je začula tiho kucanje: “Ana, izvinite molim vas, da li mogu u toalet, više ne mogu da izdržim… izvinite molim vas.. Previše vina!” reče mladić. Kako je bila iza platnenog neprovidnog paravana, Ana potvrdno odgovori. “Uh, stvarno izvinite…” reče mladić. Iza paravana, Ana je čula brzo šuškanje odjeće, a potom trenutak tišine koju je prekidao zvuk vode koji se slivao iz tuša niz njeno tijelo, dobujući po kadi. Uz taj zvuk vode, brzo se pridružio i zvuk mlaza tečnosti iz drugog dijela kupatila. Kako je naše kupatilo malo, a u njegovom središtu je ogledalo, Ana se malo pomjerila i mogla je da vidi mladića kako stoji iznad WC šolje. On nju nije mogao vidjeti jer je skoro potpuno bio okrenut leđima. Niz njen stomak protrčaše mravi, koji se zaustaviše u središtu njene pičkice toliko snažno da za trenutak ugrize svoju donju usnu. Ana me nikad nije prevarila, i znam koliko je bila čvrsta i jaka žena. Imali smo skladan brak, i prilično buran i redovan seksulani život u kome oboje podjednako uživamo. I ja sam njoj bio vjeran. U mašti smo probali gotovo sve, ne stideći se jedno drugog. Ipak, van toga, oboje smo bili više nego čvrsti, a možda i sramežljivi istovremeno, da bi bilo kada pokušali nešto drugo. Za trenutak, Leone se u potrazi za toalet papirom, okrenuo malo više ka Ani, pružajući joj iznenadan pogled na lijep, tamnoput kurac. Prestala je da diše i u trenutku se povukla posramljena u mislima da je možda vidio u odrazu ogledala kako viri prema njemu. On to naravno nije mogao, ali da je mogla, dok je odlazio, vidjela bi kako je pokušao da svojim pogledom prodre kroz zavjesu, bezuspješno, nadajući se da će naslutiti makar malo njene obrise.

Vrata su se zatvorila i ona je glasno uzdahnula, provlačeći svoje prste kroz vlažnu pičku. Osjetila je veliku razliku između vode koja se slivala niz njeno tijelo, i pičkice iz koje je curelo od iznenadnog uzbuđenja. Poželjela je da se dodiruje dok ne svrši, ali je odustala brzo, puštajući hladni mlaz vode niz stomak, koji je stresao, i učinio da joj se male bradavice ukrute. Obrisala se i osušila kosu, obukla gaćice i kratku majicu. Kada je izašla iz kupatila shvatila je da je njen anatomski jastuk ostao u plakaru u maloj sobi, bez kojeg nije mogla da zaspi. U sobi je bio mrak, i čula je tiho Leonovo disanje. Znala je da vjerovatno ne spava, ali kako je u sobi bio skoro potpuni mrak, ona odluči da onako u gaćicama na brzinu uzme jastuk i izađe iz sobe. Otvorila je vrata i prstima prelazila po poznatoj unutrašnjosti plakara, tražeći da napipa jastuk. U tom trenutku, osjetila je Leonovu ruku koja joj je dodirnula lagano bedro. Trenutno se ukočila, ali se nije pomjerila. Razum joj je govorio da se skloni odatle, ali obazrivi i nježni dodir kao da je pozivao da sačeka da vidi šta će se desiti dalje. Vrhovima prstiju sasvim lagano, mladić se spuštao niz spoljašnju stranu butina, pričinjavajući joj ugodno golicanje. Nije žurio, vjerovatno i sam ne vjerujući šta radi i očekujući njen odgovor. No, kako je ona i dalje stojala ne pomjerajući se, Leone nastavi sa skoro jedva osjetljivim dodirima, vraćajući prste uz nogu ka guzi. Polako je prelazio po njoj, lagano šireći prste i obuhvatajući nježno njenu guzu cijelim dlanom. Začula je kratak uzdah koji mu se oteo i osjetila kako je zadrhtao.

U tom trenutku oboje su zastali. Ona je pomislila da je to granica preko koje se ne smije dalje, a on, ne žaleći da uvrijedi njihovo gostoprimstvo, borio se sa željom koja ga je obuzela, govoreći sebi da povuče ruku sa njene tople guze. Osjećao je rub gaćica ispod prsta i svu težinu svoje ruke, koja se kao od olova stopila sa tim mjestom. U tom trenutku, Ana je preuzela. Nježno ga je uzela za ruku i sklonila je, spustila se tiho do njegovog uzglavlja i nazirući njegovo lice, približila mu se i poljubila mu usne. Potom je ustala i otišla iz sobe. Mladić je drhtao dok mu je srce lupalo kao ludo. Ana je došla do mene, pomazila mi lice i poljubila me. Spavao sam toliko čvrsto da nisam ništa osjetio, ali ona je to uradila sa puno nježnosti i ljubavi. Potom se tihim, mačkastim pokretima, vratila u sobu kod mladića. Kako između naših soba nema nikakvih vrata, tiho se uvukla u njegov krevet i stavila mu prst na usne, dajući mu do znanja da bude tih. A onda ga nježno poljubila, jednom kratko, a onda dugo i sve strasnije, dok im se konačno nisu spojili jezici u strastvenoj igri, zbog kojeg je nekontrolisano uzdahnula. Njegove ruke poletjele su po njenom tijelu bez pardona. Osjetila je kako je čvrsto stegnuo za guzu, a već u sledećem trenutku za grudi, zavlačeći joj ruku ispod majice. Ipak, gotovo kao strujni udar, prošla je jeza cijelim tijelom kada je uhvatio za pičku preko gaćica. Uz svoju nogu osjetila je njegov nabrekli kurac. Pomazila ga je rukom preko bokserica, kao da želi da odmjeri njegovu čvrstinu i veličinu. Bio je neznatno veći od mog. NIsu žurili. Ispitivali su tijela jedno drugom, mazeći se bez prestanka. Nježno joj je zavukao ruku u gaćice i prešao prstom po vlažnoj pukotini pičke. Ana nikada ne brije pičku do kraja. Uredna frizurica, ali uvijek prekrivena dlačicama koje su sada prijatno bockale mladićev dlan, povećavajući njegovu želju.

Odjednom se nadvio nad njom, ljubeći joj sise, koje je izvadio iz majice, priljubljene jednu uz drugu. Grickao ih je i ljubio bradavice, i naizmjenično dodirivao i nježno i grubo. Uvijala se pod njim. Polako je počeo da spušta poljupce niže, niz njen stomak izazivajući drhtavicu zadovoljstva cijelim tijelom. Sada je već bio između njenih nogu koje je raširila, i zastao je za trenutak, a onda spustio gotovo bojažljiv poljubac na njene gaćice. Prešao je prstom preko pičke a potom počeo da skida gaćice. U mraku, gdje je samo nazirala njegove obrise, za trenutak se posramila, a kada su gaćice bile skinute, za tren je osjetila svjež zrak kako joj dodiruje vrelu pičku. Kao iznenadni kontrast, njegov vreli jezik se spustio na njenu pukotinu, u početku polako, a onda sve brže i jače ližući i upijajući sokove njene pičke. Uživala je do ludila, suzbijajući vrhunac koji je nailazio. A onda je uhvatio za kukove, potpuno se spuštajući niz njenu pičku i kada joj je zavukao jezik protresao je prvi orgazam. Ciknula je oštro suzbijajući ludilo koje joj je nadiralo iz grla.

U tom trenutku sam se probudio. Bio sam sam u krevetu. U početku nije bilo nikakvog zvuka u mrkloj noći bez mjesečine, koju je razbijala slaba i daleka ulična svjetlost koja se tromo penjala ka dvanaestom spratu. Onda mi se učinjelo da čujem tihe zvukove iz naše sobe. Ukočio sam se u trenutku i potpuno prestao da dišem. Iako su zvuci bili tihi, ponekad pojačani nekim pokretom, ili uzdahom, jasno su dopirali do mene. Moja Ana je bila u krevetu sa mladim španskim studentom. Kada sam shvatio šta se dešava, navrla mi je krv i osjetih nekakav bijes, izdaju, ali pred očima mi je bilo lice moje žene. Znao sam koliko me voli i poštuje. Znao sam da sam je njen cijeli svijet. A sada se dešavalo nešto, u našoj sobi, što nije imalo nikave veze sa ljubavlju. Zvuci zadovoljstva odvali su priču o čistom uživanju dva tijela. Divnog tijela moje žene, i mladog muškog tijela koje je željelo da se isprazni u njoj. Ana ga je povukla za kosu, podigla do svojih usana i onda poljubila ugrizavši ga blago za usnu. Odlučnim pokretom ruke mu je dala znak da je sada red na nju. Namjestio se u krevetu u polusjedećem položaju. Ona se spustila niže i uzela u ruku njegov nabrekli kurac. Pred očima joj se vratio onaj trenutak iz kupatila, kada ga je na sekundu vidjela i to je pojačalo njeno zadovoljstvo. Ana je uvijek voljela da puši kurac i sada ga je sa uživanjem stavila u usta. Posle toliko godina braka, imala je drugi kurac u ustima osim mog. Sisala mu je glavić i oblizivala ga, a onda pohlepno gutala i drkala.

Više nije mogla da izdrži i povukla ga je za noge, spuštajući ga na leđa. Onda mu je sjela u krilo trljajući pičku o njegov kurac koji je udarao u njegov stomak. Malo se podigla i navukla polako, osjećajući kako je dobro širi. Opet je zaječala tiho i dugo od zadovoljstva. U tom trenutku sam ustao i polako se prišunjao do vrata male sobe. Krevet je bio iza zida i nisam ih mogao vidjeti a ni oni mene. Plesala mu je na kurcu, nabijajući se do jaja, ubrzavajući i usporavajući ritam. Onda mu je šapnula na engleskom: “Kako imaš lijep kurac… kako me dobro jebeš!” On joj je gnječio sise rukama i zabijao joj kurac u pičku prateći njene pokrete. Kurac mi je pucao. Izvadio sam ga i počeo polako drkati, trudeći se da ne napravim ni najmanji zvuk. “Hoću da me jebeš od pozadi, kao pravu kuju.” šapnula mu je. Brzo se namjestila i naguzila, a on je sišao sa kreveta, stao pored i navukao je na kurac. Jebao je silno, ne vodeći više računa da li se to čuje. Udarci njegovog tijela o njeno dupe, nabijanje kurca u pički i po koji udarac dlanom po dupetu, koji je ona pratila stenjanjem zvonili su stanom. I ja sam brže i jače drkao. “Jebi me! Rasturi mi pičku.” rekla je poluglasno. Leone je trpao svoj kurac i nešto šaputao na španskom. Uhvatio je za kosu i guzio brzim pokretima. “Joj… šta mi radiš.. Poludjeću od tvog kurca” reče mu teško dišući, dok je on sada nemilosrdno nabijao. “Svrši mi u pičku! Napuni me!” uzviknula je glasno, osjećajući da se mladić zgrčio u trenutku, a onda je počeo da svršava u nju, izazivajući snažan orgazam zbog kojeg je ječala, kao toliko puta poda mnom.

Bio je to znak da se udaljim i vratim u svoj krevet. Zvuci u susjednoj sobi su potpuno utihnuli, kao da su osluškivali da li spavam. I zaista, posle par trenutaka, čuo sam ih kako šapuću i kako se nježno ljube. Ona mu je zahvalila nespretno na španskom što je kod njega izazvalo tiho kikotanje. Oboje se nasmijaše i nakon nekoliko poljubaca, ona se iskrala iz njegovog kreveta, otišla do kupatila. Uvukla se u moj krevet tiho, gotovo nečujno. Legla je na leđa postiđeno, dišući duboko, još uvijek pod uticajima orgazma. A onda se okrenula ka meni i zagrlila me. Prebacila je nogu preko mene, onako kako je to voljela. Vratila mi se. Bila je tu potupno moja, kao i uvijek. Uzela je što je htjela i sada se vratila.

Napravih se kao da me probudila i rekoh nešto nerazgovjetno, provlačeći joj ruku kroz kosu. Pustio sam je da zaspi. I kada je san duboko oborio, lagano sam joj zavukao ruku u gaćice koje su bile mokre sa unutrašnje strane. Zavukao sam joj prst u pičku, još uvijek punu sperme mladog španca.