Vikend na Žabljaku

Kume đe si za vikend? Ne znam planiram da odmaram, malo mi je radna nedelja bila paklena. Što misliš da odemo malo na Žabljak, imam nešto zanimljivo, a mislim da bi ti se dopalo. Ajde može.

Kum Igor, 38godina, oženjen, 2 djece, žena, obaveze… Idealna porodica. On bisex. Voli sve da jebe i da uživa. Često smo znali da kad ostanemo sami jedan drugom drkamo ili pušimo. Nikad jebanje. Samo oral i drkica. Jednom smo skupa jebali Olju, njegovu neku konobaricu koja je preko sezone kod njega na plaži radila. Imali smo razne ideje u sexu. Petak završavam sa poslom, stiže poruka na vajber, kume čekamo te ovamo dolazi. Imaćeš da pokupiš još ponešto po gradu, samo mi javi kad krećeš. U suštini trebao sam da pokupim neke 2 žene. Mira nekih 50ak godina, lijepo građena, lijepe sise, dupence okruglo preslatko. Goca onako, osim usana i koliko primjetih lijepih noga nisam ništa posebno primjetio. U toku vožnje kako su njih dvije pozadi, gledao sam ih u retrovizor, i počeo priču sa njima. Igora znaju kao rade sa njim, druže se, i treba im odmor malo. Primjetio sam da se Goca smješka cijelo vrijeme. Izvini jel možeš da staneš piški mi se? – upitala je Mira. Stali smo pored puta. Fino se ispiškila, volim da gledam kad žene pišaju, pali me nekako to… A onda je sjela pored mene. Došli smo na Žabljak neđe oko 8 naveče. Igor otvori vrata vikendice, ajde bre čekamo vas, đe ste više?? Ulazim unutra. Par ljudi koje iskreno ne poznajem. Igor me upoznaje sa njima, Ognjen i Ana, Olja i Mirko bračni parovi iz CG, Milan, i nas 4… Samo se nasmijao i rekao uživajmo do kraja…

Počeli smo da se zezamo i pijemo. Ja sam sjeo na dvosjedu, Milan pored mene, preko puta mene Igor sa ove dvije, a na trosjedu bračni parovi. Ognjen i Ana su počeki da se ljube, Olja i Mirko su im pridružili… Kurac mi se digao počeo sam da ga mazim, Milan je samo rekao pusti mene ja ću… Sagnuo se i počeo da ga dudla, prišla je i Mira, zajedno su to radili. prepustio sam se njima… Jebao sam Miru, dok joj je MIlan lizao sise, Igor je jebao Gocu, parovi su se podijelili… U jednom trenutku prišao mi je Igor i dao mi kurac da mu pušim… Scena je bila divna, ja jebem Miru, koja puši Milanu, a ja pušim…Bio je to vikend iz snova. Sex totalni svako sa svakim. Uzivao sam sa bračnim parovima, Milano, Mirom i Gocom, i naravno na kraj svega jedno divno pušenje od Igora.