Žena bivšeg prijatelja

Nekada sam bio jako blizak za jednim likom. Družili smo se porodično, medjutim, malo po malo došlo je do nekih trzavica I bez nekog razloga smo se rastali… Inače je oženjen, žena mu nije bila nešto posebno, a i nisam je posmatrao na taj način.

Prošlo je skoro dve godine od kako sam ih zadnji put video. Slučajno sam otišao do plaze da kupim nešto u jednom butiku i video je da radi tamo. Srdačno smo se pozdravili I poljubili u obraz, primetio sam da se dosta prolepšala I da je nabacila par kilograma i da su otišli gde treba tako da je izgledala top… Spontano sam joj pohvalio izgled što joj je jako prijalo. Baš smo se lepo ispričali, kupio sam po šta sam došao I izašao. Nisam ni stigao do kola a već mi je stigao zahtev od nje na fb. Prihvatio sam je I počeo da joj gledam slike. Primetio sam da dugo vremena nije izbacila ni jednu sliku sa mojim drugom.. Dok smo se družili, dosta su se svadjali I on je dosta varao…. Poslao sam joj poruku I počeli smo da se dopisujemo… Za par godina dok smo se družili nas dvoje nismo promenili par rečenica, a sada smo se dopisivali tri dana po ceo dan. Pričali smo o svemu I svačemu… U vazduhu se osećala hemija I insistirao sam da se vidimo neki dan. Posle par dana nagovaranja, pristala je. Dogovorili smo se da se nadjemo u Panorami. Pre toga sam uzeo sobu u hotelu ali joj nisam rekao. Otišao sam gore I sačekao je. Došla je ali joj je bilo jako neprijatno da je neko ne vidi. Bili smo tu nekih 20 minuta ali je tražila da idemo jer joj je neprijatno. Platio sam račun I krenuli smo ka liftu… Ušli smo I kad je lift krenuo na dole ja sam joj se pribio uz nju I uhvatio je oko struka… Nije se pomerala… Stigli smo do prizemlja I odmah sam pritisnuo četvorku u liftu. Nije znala šta nameravam… Otišli smo na četvrti I izveo sam, je iz lifta. Izvadio sam ključ iz džepa I dao joj u ruku. Pitao sam je da li hoće, klimnula je glavom..

Otišli smo do sobe 406 i ušli. Još sa vrata sam je zhrabio i počeli smo da se ljubimo, posle par momenata smo ostali bez odeće. Sagla se dole počela je da mi ga puši…. Jednom prstom sam je dražio po ribici, a drugim sam joj lagano prelazio preko guze.. Prijalo joj je i pušila ga je što žustrije… Nakon nekog vremena mi je nasela na kurac i nabijala se sve jače i jače… Posle nekoliko minuta sam stao iza nje i počeo sam da joj ga nabijem lagano. Pojačavao sam postepeno tempo i prijalo joj je jako… Nakon nekog vremena smo oboje svršili… Tog dana smo još dva puta spavali i rastali se…. Ovih dana treba ponovo da se vidimo pa ako napravim neki klip, objaviću ga..