Julska noć 1.

Vrelo julsko jutro pocelo je sa njenim pusenjem. Voljela je da se spusti dolje i da ga mazi i sisa dok spavam. Uzivao sam u tome. Poslije jutarnjeg seksa sjeli smo da popijemo kafu. Pricali smo o seksu, o dozivljaju sa prijateljicom, a onda mi je rekla “Znas voljela bih te gledati dok jebes muskarca…”. Nasmijao sam se i rekao mozda ti ispunim zelju.

Otisla je do svoje kuce. Usao nam na jedan sajt i trazio koga da dovedem da joj ispunim zelju. Javio se neki lik iz Podgorice, pasivan, malo fem, lijepe guze… Poslije par sati dopisivanja i razmjene slika, dogovor je bio da dodje do mene u HN.
Petak ujutro dobio sam poruku da je stigao i da ide prema mojoj kuci.
Sacekao sam ga na kapiji. Mlad, zgodan, duga kosa, prelijepe usne, guza odlicna. Usli smo u dvoriste. Uhvatio sam ga za guzu i poljubio ga. Prihvatio je moje usne i jezik… Usli smo u sobu… Ljubili smo se dugo, a onda je skinuo farmerice. Na sebi je imao tange. Spustio se i skinuo me. Uzeo je poludignut kurac i strpao ga u svoja usta. Uzivao sam u pusenju. Radio je to sjajno…
Poslije pusenja i svrsavanja, otisli smo pod tus. Jos malo smo se mazili i ljubili. Kasnije smo sjeli, i objasnio sam mu sta planiram. Rekao je da nema problema. Pozvao sam je i rekao da dodje veceras da imamo gosta…
Nasmijala se i rekla dolazim…


Spremio sam neku veceru ( uz pusenje mog prijatelja ), postavio sto. On je otisao da se sredi. Cuo sam da se vrata od kuce otvaraju. Usle su njih dvije. Moje dvije starke. Koje obozavam. Gabi je bila divna, a Tanja kao uvjek jednostavna i seksipilna. Sjeli smo za sto nas troje i cekali smo njega.
Cuo sam kako dolazi, tj cuo sam zvuk stikli… Usao je sredjen top. Mrezaste carapice, kratka crna suknja, bijeli topic, nasminkan… Sjeo je pored mene. Poceli smo da pricamo, da se zezamo, da bi poslije par casa vina sve to preslo u nesto dosta zanimljivije.
Prvo je Gabi oslobodila svoje grudi, a Tanja pocela da ih ljubi… Kurac mi se digao, a moj gost ga je uzeo i poceo ga drkati… Za nekih 20min bili smo goli u dnevnoj sobi.
E onda se ovaj moj naguzio, a ja ga jebao kao nikad. Njih dvije su to sve gledale i mazile jedna drugoj picke. Poslije svrsavanja po njegovim ledjima, legao sam na pod, a Gabi je sjela iznad mene… Dala mi njenu vreli picku da lizem a ona lizala i sisala moj kurac koji je bio umazan od sperme… Tanja i gost su posli u kuhinju….