Hotel I – Konferencijska sala

Davno nekad sam radio u jednom restoranskom hotelu u Sarajevu. Posto nisam imao slobodan stan, a radio u to doba po cijeli dan, desavalo se da tadasnju djevojku zovnem na piće pred kraj smjene. S obzirom da sam uglavnom ostajao sam da zaključim kasu i ispratim goste, iskorištavao sam to da provedem malo vremena sa njom. Par puta smo tako ostali i poseksali se u maloj sali za konferencije. Sala je bila odmah pored restorana, a odvojena samo jednom povečom zavjesom. S obzirom da se koristila rijetko i to samo po danu, svjetlo je uvijek bilo ugašeno i bilo je prilično mračno navečer. Optimalno mjesto za seks i teško da nas je tu iko mogao razotkriti. Moram reći da je bilo prilično uzbudljivo. Prvi put nam se to desilo sasvim spontano.

Posljednji gosti su izašli. Sjedili smo u čošku restorana i malo smo se zagrijali pičem. Razgovarali smo i planirali prethodno da upišemo zajedno školu za tango. Ona je prije toga bila raskinula sa mnom. Imali smo nekih nesuglasica u razmišljanju. Poslije 5-6 dana smo se pomirili i kao ostačemo prijatelji, ali nečemo imati više nikakvu ljubavnu vezu. S obzirom da nam je glavna pokretačka snaga veze bio uglavnom dobar seks, to i nije bilo baš izvodivo, jer smo već bili u vezi nekoliko mjeseci. Uglavnom, ona je potencirala da se družimo pod uslovom da nečemo biti ljubavnici, a ja sam razmišljao samo o seksu, kao i svaki drugi muškarac.
Uglavnom, pokušavajući da udjemo u fazon, mi smo kao i pokušali ozbiljno da plešemo, jer je ona prethodno isprintala i donijela neki šablon koji je prikazivao osnovne korake tanga. Medjutim, to nije baš urodilo plodom. Bili smo prisno zagrljeni, nastojeći da savladamo taj “erotični ples” kao “prijatelji” 🙂 Nakon kratkog vremena i puno neuspješnih koraka, držao sam je rukom oko struka, dok se ona opustila unazad i gledala opijeno u mene. U tom trenutku su nam se sastavile usne i nastavili smo da se strastveno ljubimo. Gurali smo si jezike u grlo, sisali jedno drugome usne. Krenuo sam da je halapljivo ljubim po licu i po vratu. Lizao sam je iza ušiju, grickao uši, usnama usisavao, ljubio i grickao vrat. Rukama sam je milovao po ledjima i onda je uhvatio za guzu. Ona je samo odobravajuče uzdahnula. Lijevom rukom je ona meni obuhvatila stražnjicu, noktima desne ruke je počela nadraživati ledja duž kičme. Pored nas je stajao mermerni stol za buffet, na koji sam je naglo prislonio. Meni se digao, naravno, a i ona se u tom trenutku dodatno napalila. Pomazio sam je lijevom rukom po maci i primjetio preko pantalona da je već vlažna. Ona se naravno nije ni bunila, bila je sasvim opuštena i povodljiva. Upali smo u neki blagi trans. Ja sam joj i dalje mazio macu rukom preko pantalona, a ona je uživala. Otvorila je oči, koje su bile suzave i gladne seksa, jer vec 10-tak dana nismo imali nikakav odnos. Gledala je opijeno u mene. Tada sam se u trenutku otrijeznio i shvatio da stojimo na sred restorana, par metara ispred ulaznih vrata, koja su uvijek otključana. – “Šta čemo sad ?”, zapitao sam se. – “Mogli smo u konferencijsku salu ?”, rekao sam glasno. Ona me je pogledala zbunjeno i malo se nečkala, jer nije bila sigurna o čemu se radi. Objasnio sam joj da nas tu niko ne može vidjeti i nakon kraćeg ubjedjivanja otišli smo tamo.

Sala je bila maksimalno zatamljena, jer su stakleni portali bili pokriveni zavjesama. Bilo je 30-tak stolica i stolova, a ulazeći, zatvorio sam i zavjese koje su razgraničavale restoran. Ušli smo unutra i nastavili gdje smo stali. Posjeo sam je na na jedan stol u sredini sale. Razmjenjivali smo fluide i trljao sam ga od nju preko odječe. Poslije toga sam je jednostavno položio na stol i glavu i bedra joj obuhvatio rukama. Ljubili smo se i uvijali jedno uz drugo. Nakon par minuta se trznula i naredila mi da sjednem na stolicu iza mene, što sam i učinio odmah. Pomogla mi je da se riješim kaiša i spustim pantole, dok sam ushičeno čekao akciju. Ona je skinula pantole i gačice. On je stajao napeto i nakon što smo stavili kondom, konačno je sjela na njega. Volila je da dominira u ovom položaju. Diktirala je tempo i nabijala se prvo lagano, pa sve jače i jače. Tiho je jecala, da nas neko ne čuje. Ja sam je uhvatio za guzove, koje sam mazio i mijesio napeto. Ona se još više napalila i pojačavala je tempo. Pomagao sam rukama da se više nabija. Zahvatio sam joj sisu ispod majice. Jako se napalila i počela je da svršava. Drugom rukom sam joj stiskao guzu i potpomagao i dalje da se nabija. Povečavao sam i ja tempo i počeo da je nabijam odozdo. Ona je uzvračala istom mjerom i zadnjim laganim trzajima mi je dala do znanja da svršava. Snažno se nabila još par puta i svršila je na meni. Tad sam se dodatno napalio, obuhvatio rukama i odnio do istog stola. Ponovo sam je položio na stol i nastavio da penetriram. Ona me je mazila po ledjima i udarala po guzi. Grizla mi je uho. Ja sam ga gurao sve jače i jače. Ugurala mi je jezik usta, a noktima me grebala duž kičme. Povečao sam opet tempo i počeo da ga guram do kraja. Nakon kračeg vremena počeo sam i ja da svršavam. “Da!”, to je taj trenutak. Nakon par trzaja sam ispustio svoju tečnost u nju. Nabijao sam je još par puta snažno, dok je ona zadovoljno gledala u mene. Ostali smo još malo u tom položaju, ljubeći se. Bio je to brzi, ali strasveni seks u ushičenju kojeg do tad nismo iskusili. Brzo smo se obukli i izašli iz sale da vidimo da li je iko bio izvan našeg prostora u kojem smo djelili čari ljubavi. Na sreću nije nikog bilo.

Ja sam na brzinu zaključio kasu i popisao knjige. Sišli smo na recepciju i pravili se pred dežurnim kolegama kao da se nije ništa desilo. Oni se nisu nešta puno ni obazirali na nas. Ovo smo ponovili još jednom, a naredno iskustvo u istom hotelu slijedi u narednoj priči…