Ljetna noć

Ljetna topla noć, odlučim se obući kako najviše volim (kao žensko) i izaći u grad prošetat. Obučem crop top, obične bijele gaćice, najlonke i na to jeans šorc i na glavu stavim crvenu periku. Prije polaska očistim se u nadi ne bi li pao neki seks i stavim sebi butt plug. I uputim se u šetnju. Odem u jedan lokal i naručim sebi hladan sok. U ćošku sjedi neki gospodin i pije pivo. Osjećam ja kako me odmjerava pogledom ali se ne obazirem puno. Okrenem se prema prozoru i gledam šta ima u gradu. Kad neko mi govori zašto dama sjedi sama. Kažem mu uživam u pogledu. I tako tu započeli priču o životu upoznavali se i kaže on hajmo kod mene popiti još koje piće.

Sjedamo u njegova kola. Pričamo i stavlja on ruku na moje koljeno i lagano mi mazi nogu. I mene to počinje palit. Znojila sam se kao krmača u najlonkama. Odveo me je kod njega kući. Ušli smo. Donesi mi pivo i idi u kupatilo da se središ. Uradila sam kako je rekao. Sve je bilo spremno za mene u kupatilu. I on je očekivao neki seks tako da je se pripremio. Mrežaste samostojeće čarape, štikle i tangice. Osetila sam olakšanje kada sam skinula najlonke i izvadila plugić iz guze. Obukla sam mrežaste čarape, štikle, crvene tangice i gore topić. Stavila sam karmin i šminku i pojavila se pred njim. Odlično izgledaš u tom droljastom izdanju reče mi. Naguzi se.
Naguzila sam se na krevetu, na sve četiri, i malo izbacila guzu. Uzeo je vrlo malo lubrikanta i sipao ga na moj dlan. Podmaži to kurvinsko dupe, manje će te boleti. Trudila sam se da iskoristim svaku kap, jer mi je dao malo lubrikanta. Mazala sam čmar i nabijala prste u njega. Stao je iza mene i pljunuo mi na čmar i na svoj kurac. Prislonio je glavić i počeo da mi ga nabija. Naredio mi je da opustim svoju kurvinsku guzicu. Probio je prsten i glavić je ušao.

Bolelo me je, ali sam trpela i želela kitu. Izvadio je glavić, pa ga opet nabio. Nabijao mi je kurac u guzicu malo po malo. Znao je da jebe, bio je taktičan. Kita mu je bila dugačka i podebela. Jebavao me je u dupe bez pardona. Cviljela sam kao prava kučka i trpela bol. Posle 10-15 minuta počela sam da ga molim da me jebe. Treba mi tvoje vrelo meso! Molila sam kao prava mala nimfomanka.
Sada mi je već razradio čmar i povremeno pljuvao na njega. Tucao me je dugo. Zatim mi ga je nabio do jaja i stao. Osetila sam jaja na svojoj guzici. Bio je ceo u meni. Glava mi je bila nabijena u jastuk, dupe visoko podignuto i dobro razjebano, dok je kita rovarila po mom čmariću. Uživala sam, a onda na momente osećala tupost. Tad ništa nisam osećala, da bih opet osetila zadovoljstvo koje mi je donosila njegova kita u guzici. Tucao me je sat i po vremena.

Stavio je časovnik pored moje glave da bih mogla da vidim koliko me dugo jebe. Onda mi je svrsio u dupe. Osećala sam vrele mlazeve sperme kako me pune. Nije mi dozvolio, kada je izvadio kurac, da idem u kupatilo i isperem spermu iz guze. Pipnula sam rukom čmar i osetila veliku rupu. Osećala sam veliku prazninu. Ustala sam i jedva stala na noge. Otišla sam do ogledala i želela se da pogledam čmar. Bila je to rupa, to više nije bio čmar. Sperma mi se cedila iz dupeta niz noge i butine, a on se grohotono smijao.