Upoznavanje njenog jebača

Nakon događaja i seksa na plaži kojeg mi je moja ženica do u detalje prepričala, naš odnos postao je još čvršći, a seks još bolji i doveden do neke nove dimenzije. Tucali smo se gdje god i kad god bi stigli. Meni su se pred očima često vrtile slike avantura koje mi je prepričala, a često bih se znao uhvatiti da u trenucima dok sam sam počnem natezati kitu zamišljajući je na drugom kurcu. Ona je to vrlo dobro znala, koristila je tu moju napaljenost i potpirivala je. Koketiranja i dopisivanja sa strane u koje sam imao uvid preko screenshotova koje bi mi slala rezultirala bi velikom erekcijom i vlagom u mojim boksericama. Moja ženica postajala je hotwife u pravom smislu te riječi. Bez imalo susprezanja bi mi poslala sliku kurca kojeg bi dobila u viber, a nedugo nakon toga i taj isti kurac u akciji, svršavanje na sliku koju bi dobio zauzvrat. Izrazito je fotogenična i sasvim mi je jasna reakcija frajera koji vidi sliku njene (polu)gole guze ili pičkice. I sam ih imam pun mobitel.

Kako je vrijeme odmicalo počeo sam shvaćati da je našla stalnog jebača. Naravno, nije se trudila to skrivati, ali nije mi ni direktno rekla. Nastavili smo našu igricu u kojoj sam trebao doći do saznanja. Tog smo dana radili različite smjene, ja ujutro, ona popodne. Ujutro smo popili kavu, ja na posao, ona svojim putem. Kako to obično biva, razmijenili smo nekoliko poruka, među kojima i par njenih slika. Koje su izazvale reakciju u mojim hlačama. Prije odlaska na posao stigla mi je poruka: „Nadam se da se nisi previše umorio, kod kuće te čeka ručak i desert!“ Došavši kući ručak je bio tamo gdje sam ga i očekivao, ali desert ne. Ušavši u spavaću sobu vidio sam da se „desert“ zapravo nalazio tamo. Krevet je bio izgužvan i temeljito poprskan. Na sredini kreveta nalazile su se njene tangice i preko njih kondom do pola napunjen spermom. Uz to ležalo je i mali papirić. Uzeo sam ga i pročitao: „Ljubavi, nadam se da ti se sviđa desert, druga polovica završila je u meni. Pusa!“ Ova me situacija nevjerojatno napalila, karanje u klubu ili na plaži je jedno, ali danas je moju ženicu netko izjebao u našem krevetu. I uz to ostavio hrpu sperme. Poslao sam joj poruku da mi se desert izuzetno svidio. Zauzvrat sam dobio kratki video u kojem sam vidio gdje je završio drugi dio deserta. Bila je nagužena na krevetu. Tip ju je karao u mačkicu, palac jedne ruke bio joj je u guzi, a u drugoj mu je bio mobitel. Uhvatio je sami trenutak svršavanja, uz žestoke udarce i trzaje ispraznio je jaja duboko u njenoj pičkici. Kada ga je izvukao iz nje se počeo slijevati mlaz bijele tečnosti, a ona se okrenula i poslala pusu.

Kada je navečer došla kući dočekao sam je na vratima, smjesta je odvukao u krevet i svukao. Činjenica da se po drugi put u istom danu jebe na istom mjestu s drugim tipom napalila ju je. Nisam se mogao dugo kontrolirati o nakon par minuta pičkica moje drage ponovno je bila do vrha puna. „Vidim da ti se jako svidio moj poklončić“, rekla je. „Nemaš pojma koliko“, uzvratio sam. „Ako je tako, sutrašnji dan će ti se još više svidjeti!“
Nad glavom mi se pojavio upitnik, ali uskoro sam dobio objašnjenje.
„Pozvala sam ga na večeru s nama“, rekla je. Nisam znao što reći, ostao sam bez teksta. Moram priznati da ovaj korak još nisam očekivao. Znao sam da se kara sa strane, a sad ću upoznati njenog jebača. Hm, možda ih i vidjeti u akciji.
Sutrašnji dan protekao je u iščekivanju večere, dogovor je bio u 8 sati. Moja ženica pripremila je večeru, a zadnjih sat vremena odlučila je provesti posvetivši se sebi. Tuširanje, mazanje kremicama i sređivanje mačkice za frajera koji će je tucati ispred mene. Zanimljivo! Iskoristio sam priliku i počeo je sisati. Nabijala je glatku pičkicu u moja usta, a ja sam gutao sokove koji su se cijedili. Naravno, nismo išli do kraja, ova noć je predviđena za nešto drugo. Izabrala je crnu kožnu haljinicu i visoke štiklice, gaćice nisu bila opcija. Podigla je desnu nogu na krevet, a ja sam joj stavio njen hotwife anklet. Sve je bilo spremno. Uskoro je trebao doći.

Nakon par minuta oglasilo se zvono. Osjetio sam napetost i nervozu u kombinaciji s uzbuđenjem. Otvorio sam vrata i vidio tipa koji je i jučer bio ovdje. Naravno, on ne zna za našu igru. Predstavila ga je kao prijatelja s posla. Bio je moje visine, tamne kose i očiju, malo krupniji od mene, doduše. Pogled mi je nehotice pao na njegovo međunožje, izbočina na hlačama sugerirala je da je obdaren. Moja ženica uvijek traži najbolje. Popili smo aperitiv i počeli neformalni razgovor. Dok je pričao, ja sam razmišljao o tome kako su se jebali u susjednoj sobi. Došlo je vrijeme za večeru, pa smo se prebacili za stol. Sjeo sam za čelo stola, a njih dvoje bili su preko puta jedno drugom. S obzirom da stol nije bio velik, nakon nekog vremena kod našeg sam gosta primijetio prikriveno komešanje. Shvatio sam o čemu se radi, moja ženica mu je nogom trljala kurac. Sad sam bio još sigurniji, naš će kauč večeras biti poprište žestoke jebačine. Završili smo s jelom, a moja draga je otišla do kuhinje. Kada se vratila odlučio sam joj ponuditi priliku. Ustao sam i otišao do wc-a. Tamo sam se zadržao par minuta. Kada sam se vratio u dnevni boravak naišao sam na scenu koju sam i priželjkivao. On je sjedio na kauču otkopčanog šlica, moja ženica sjedila je s njegove lijeve strane, desnom rukom mu nadrkavala kurac i sisala mu glavić. Njegova lijeva ruka bila je na njenoj pičkici. U zraku se osjetila velika napaljenost. Iako je možda bilo za očekivati da će naš gost smesti kada me vidi, to se nije dogodilo. Očito mu je objasnila situaciju dok sam bio u wc-u. Na moj dolazak reagirao je tako što ju je podigao, okrenuo prema stolu i ušao u njenu pičkicu. Imao je zaista lijep kurac, a mojoj kučkici to se očito sviđalo. Dugmad na haljini bila joj je raskopčana do pupka, sise su joj ispale vani i poskakivale pod udarcima koje dobivala otraga. Izbočina na mojim hlačama pokazivala je što mislim o onome što vidim.

Sjeo sam na fotelju i počeo ga nadrkavati preko hlača. Nakon par minuta on je sjeo na kauč, moja ženica ga je opkoračila i počela ga jahati. Vidio sam da ima velika jaja, bilo mi je jasno otkud ona količina sperme koju sam jučer našao. Nisam se više susprezao. Izvadio sam ga vani i počeo jače natezati. Mojoj ženici se to svidjelo, počela je još jače stenjati i nabijati se na kurac. Čulo se šljapkanje i udarci jaja u njenu guzu. Digla se i krenula prema meni zavodljivim koracima. Sagnula se i strasno smo se zažvalili. Nakon toga se ispravila i podigla desnu nogu do visine mog ramena. „Želiš li me posisati?“, rekla je. Nisam ništa trebao reći, pred ustima mi se pojavila njena pičkica, mirisala je fantastično. S njenim mirisima pomiješan je bio miris kurca koji je bio u njoj. Počeo sam je lizati, uvlačeći jezik duboko. Bilo je ljepljivo i sluzavo. Sjajan osjećaj. Halapljivo sam je sisao. Situaciju je iskoristio on. Prišao joj je s leđa i stavio glavić na ulaz u njenu pičkicu. Pričekao je malo da vidi hoću li reagirati, no kad je vidio da se nisam pomakao, lagano je počeo ulaziti. Pičkica moje ženice bila je napunjena kitom, a ja sam joj sisao klitoris. Dahtala je kao luda. Njegovi ubodi su se počeli pojačavati, a sa svakim bi osjetio njegova jaja na bradi. U jednom trenutku kurac munje ispao vani i našao se ispred mojih usana. Nisam se dao smesti. Situacije je bila takva da je sve igralo.

Prvi put sam osjetio glavić kurca na ustima. Pocucao sam ga i uvukao dublje. Desetak sekundi pušio sam kurac jebača svoje ženice. Moja draga drkala je pičkicu, gledala je muža kako obrađuje kurac koji je zadovoljava. Izvukao sam ga vani i namjestio ga na ulaz u njenu pičkicu. Spustila se prema dolje i svojim usnama došla do mojih. Počeli smo se žvaliti, sve žešće dok ju je on nabijao otraga. Izgledala je fantastično. Desnom rukom mi je drkala kurac dok je onaj iza nje neumorno trpao. Na trenutak je zastao i izvukao ga vani. Pitao sam se što slijedi. Uskoro sam shvatio. Okrenula mi je guzu, nagnula se i počela pušiti njegov kurac. Jezikom sam počeo kružiti oko njenog anusa, vlažiti ga i pripremati za ono što je htjela, tvrdu kitu u guzi. Analni smo prakticirali, ali guzu je trebalo još razraditi. Gurao sam jezik u guzu, masirao je palčevima, a ona je s užitkom sisala kurac s druge strane. Ponovno se okrenula prema meni, raširila mi noge i kleknula na mene. On joj se počeo približavati, stavio je glavić na ulaz u njenu guzu. Njene usne bile su kraj mog uha, osjetio sam uzdah što je bio znak da je ušao. Počela je stenjati dok je njegov kurac počeo sve dublje ulaziti, moja ženica obožava se guziti. Zagrlila me čvrsto, a on je počeo ubrzavati. Uskoro više nije bilo prepreke, skroz se opustila, njegov kurac glatko je klizio unutra. Podvukao sam se ispod nje i počeo joj sisati pičkicu koja je ispuštala obilne sokove. Ova me situacija totalno napalila, počeo sam nekontrolirano prskati, dok mi je njena pičkica bila u ustima, a njegov kurac tik iznad glave. Nakon nepune minute osjetio sam pojačane uzdahe s njegove strane. Bio je blizu. Nije ga vadio vani, već je svršio duboko u guzi moje ženice. Nakon još nekoliko trzaja, izvukao ga je vani, ja sam spustio na pod, a ona je čučnula iznad mene. Namjestila je svoju guzu iznad mojih usana, a u tom trenutku iz nje je počela teći vrela sperma. Kada je sve iscurilo, još se malo približila, a ja sam spremno počeo kružiti po njenoj izjebanoj guzi. Sisao sam spermu njenog jebača.

Moj ženici se to jako svidjelo, odlučila me nagraditi jednim zlatnim tušem. Sjeli smo na fotelju, bio sam umrljan svojom i njegovom spermom, te poprskan sokićem moje ženice. Znao sam da će ovo biti početak jednog sjajnog druženja. Otišli smo još nekoliko koraka dalje.