Gazda me jebe, a udata sam

Na samom početku ljeta počela sam raditi u kuhinji jednog restorana. Gazda restorana je mlad oženjen momak od nekih 28 godina, prelijepog osmijeha i izgleda. Baš je sexy izgledao, a njegova žena naspram njega nije bila baš nešto, gazda bi je ponekad udario po guzi ispred mene, ali ja sam se samo slikala jer njezini guzovi su bili smjesni na osnovu mojih.

Dok sam imala odnos sa mužem počela sam zamisljati kako me gazda nabija, tad sam baš svrsavala. Počela sam razmišljati kako bi bilo super da spavam sa gazdom. To mi se danima vrtilo po glavi i jako me je palilo. Jedne noći sam namjerno ostala zadnja u restoranu sa namjerom da mu zagolicam maštu. Mužu sam rekla da me čeka na parkingu jer moram pocistiti generalno kuhinju. Tako sam ostala sama sa gazdom ,nisam imala šta raditi i on me je pitao: “Sto ne ideš ? “, odgovorila sam mu samo da se presvučem. On je stajao i čekao, a ja sam se skinula pred njim, nije mogao da vjeruje. Rekla sam mu ajde šta čekaš vidi šta su pravi guzovi. Osmjehnuo se je i prisao mi, počeo me je ljubiti po vratu, maziti sise i spuštati se prema dole. U tom trenutku sam se osjećala ko nikada prije napaljena i mokra dole. Kad je spustio ruku dole pitao je šta je ovo ovako mokro, odgovorila sam mu palis me ne normalno. Bacio me je na sto u sredini restorana i počeo čitati…Dok me je lizao već sam svrsavala ne normalno…

Govorila sam mu jebi me, jebi me gazda moj najljepši. Skinuo se i počela sam pusiti prelijepu kitu od nekih 21 cm do jaja sam ga gutala. Rekla sam mu jebi kurvu svoju…Počeo me je nabijati jako do kraja u doggy pozi udarajući samare po guzovima.. Jebo me je nekih 10 minuta tako divljački, pa je upitao gdje mogu svrsiti, odgovorila sam mu gdje god želiš. Napunio mi je usta baš obilno. Uzivala sam kao nikad prije u životu. Pri odlasku mi je rekao jebes se bolje već ona moja.

To mi je baš bilo drago čuti. Kad sam ušla u auto poljubila sam se s mužem i malo mu spreme bljucnula u usta, pitao je šta je ovo , ja sam se samo nasmijala .