Preći granicu ili ne?

Vojsku sam inače služio u Čačku u inžinjerijskoj četi i radio sam na KPS-u! Kao što je već poznato raditi na takvom mestu u vojsci nosi sa sobom povlastice kao što su stalni izlasci u grad i za vreme jednog od njih upoznao sam junakinju ove priče i mog vojnog roka! Zvala se, i još uvek se zove Goca i radila je u pekari blizu kasarne u kojoj sam služio.

Od prvog naseg susreta bilo je jasno da medju nama ima hemije i fluida iako je starija od mene čak 13 godina ali je izgledala bolje od nekih dvadesetogodisnjakinja! Pošto su moji odlasci u pekaru bili česti što zbog obaveza, a što zbog vidjanja sa Gocom bilo je i dosta razgovora izmedju nas dvoje ali se niko nije usudjivao da prelazi granicu!
Jedne večeri kad nisam bio na duznosti sedeli smo ispred pekare i pili pivo i tada sam saznao mnogo toga o njoj! Da ima problema u braku i da je muž vara, da planira da se razvede, ali da su problem deca…Saznavši za sve znao sam da je samo pitanje vremena kada će doći do razvoda i počeo sam da kujem planove za stupanje u akciju, jer kažu da je najbolji momenat kada su žene povredjene da im se na neki način ponudi “rame za plakanje”!
Nedugo zatim saznao sam da se razvela od muža i rešio da krenem malo agresivnije i otvorenije! U početku to nije davalo željene rezultate ali vremenom sam sve više zadobijao njeno poverenje, a hemija izmedju nas nikada nije jenjavala. Kako se blizio kraj mog vojnikovanja rešio sam da na sve ili nista krenem dana kada se budem “skidao” iz vojske na moj rodjendan, 16.novembra pošto smo imali skraćenje 15 dana!!

Konačno je došao i taj dan, najveseliji u tih godinu dana! Posle oproštaja od starešina i svih u kasarni zaputio sam se u grad da se nadjem sa društvom i da proslavimo! Za vreme slavlja dopisivao sam se sa Gocom i dogovorili se da se vidimo uveče u klubu u kojem je živa muzika i uz lud provod se oprostim i sa njom!
Našli smo se u devet sati ispred Doma kulture i prvo otišli na jedno piće i kolače, a posle toga i u pomenuti klub! U klubu je bila fantastična atmosfera, zabavljali smo se i igrali, ali je sve vreme u meni, a i njoj kako mi je kasnije priznala, kuvalo od uzbudjenja! Oko dva sata nastupio je i fajront i mi smo krenuli da se još malo prošetamo gradom i da je otpratim kući!
Kada smo stigli ispred ulaza njene zgrade, iznenada me je poljubila i pozvala u stan rekavši da su deca kod oca i da se neće vraćati do jutra, a kako ja nisam imao autobus, a i jedva sam čekao ovaj trenutak privatio sam poziv! Popeli smo se do njenog stana i dok je ona otvarala vrata ja sam je otpozadi uhvatio za njene čvrste sise na šta je ona rekla da se strpim i da sačekam dok udjemo unutra! Poslušao sam je, ali samo dok nije zatvorila vrata, a onda sam je zgrabio tako snazno i strasno da je jakuula od zadovoljstva rekavši mi da je to tako dugo čekala! Podigao sam je i odneo u kuhinju na sto gde sam joj naglim pokretom strgao farmerke u kojima je tako dobro izgledala i skoro pocepao majicu koju je nosila! Ponovo sam joj zabio jezik u grlo na sta mi je odgovorila istom merom, a onda sam se okomio na njene okrugle i čvrste dojke lizući ih i usisavajući njene nabrekle bradavice koje su strcale u vis!

Polako sam krenuo niže i napokon došao do njenih crnih čipkastih gaćica koje sam razmaknuo i počeo joj obradjivati najsladju pičku koju sam u životu polizao! Bila je obrijana i imala je samo crtu iznad kao frizuricu! Uronio sam licem u njeno medjunožje i sisao sokove koje je ispuštala jecući od zadovoljstva! Usisavao sam i lizao njen klitoris kao nijednoj do tada i baš kada mi je bilo najsladje ona se podigla i preuzela inicijativu uhvativši moju nabreklu i željnu jebanja kurčinu!
Spustila se na kolena i uzela ga u usta tako spretno kako nijedna do tada, a bogami ni posle nje nije! Bio sam oslonjen na kuhinjski sto sa kurcem u njenim halapljivim ustima. Jednom rukom mi je daskala jaja, a drugom ga trpala sebi u grlo zadovoljno mumlajući. Osetio sam da ima iskustva u ovome jer mi je tako spretno lizala kurac i osećao sam kako mi jezikom prelazi preko glavića i bio sam blizu tačke pucanja! Bila je prava umetnica u oralnom seksu, ali ja nisam želeo tada da svršim!

Naglo sam joj izvukao kurac iz usta podigao je ponovo na sto i ušao u njenu vlažnu pičkicu! Uhvatio sam je za bokove i počeo divljački nabijati u nju, dok je ona vrištala od zadovoljstva svršavajući u talasima! Podigao sam je u naručje ne skidajući je sa kurca, u stojećem položaju je izvio i spustio joj glavu do poda! Spustila je ruke na poločice u kuhinji i tako mi olaksala da se nabijam u nju nesmanjenom žestinom!
Sam taj prizor njene plave kose rasute po podu napaljivao me je toliko da sam ponovo osetio da cu svršiti! Osetila je to i ona pa sam je podigao i za trenutak izvadio kurac iz njene uzavrele pičke! Rekla mi je da legnem na sto i popela se ponovo sedajući na njega! Počela se njihati napred nazad i mešati, a ja nisam želeo da to nikada ne prestane! Izvila se i legla na moje noge ne prestajući da se nabija na moj okamenjeni kurac, a meni se stvorila slika iz Niskih strasti i scena Šeron Stoun i Majkla Daglasa dok se jebu kao nezdravi!
Ubrzo je počela svršavati i vrištati od zadovoljstva, a ja sam joj rekao da ustane i da ga uzme u usta, ponovo je počela pokazivati svu svoju veštinu pušenja kurca, ali je ovog puta to trajalo mnogo kraće i ubrzo je nastupio najsnažniji orgazam u mom životu i sva sperma koju sam imao izletela je na njeno lice i odeću i po podu, a nekoliko mlazova je uspela i progutati! Posle toga ga je ljubila i mazila sve dok se nije smirio, izgovarajući “SRETAN RODJENDAN”!

Ubrzo je došlo i jutro i ja sam krenuo kući! Dogovorili smo se da se vidimo svaki put kada dodjem u Čačak i uvek kada se vidimo setimo se te nezaboravne noći i najboljeg rodjendanskog poklona u mom životu! Nikada se posle toga nismo jebali, ali i taj jedan put bio je itekako vredan! Jednom rečju fantastičan!!!