Gladna seksa prepustila sam se užitcima

Ovo je istinita priča iz moje mladosti. Imala sam tad 26 godina i jedan propali brak iza sebe koji je kratko trajao. Udala sam se na nagovor svoje majke koja je smatrala da to moram učiniti s obzirom da sam s njim izgubila nevinost. Bilo je to drugo vrijeme, a moja je majka bila vrlo strogih načela po pitanju muško ženskih odnosa. Seks je u tom braku bio izvrstan i moj tadašnji muž je bio po tom pitanju jako maštovit, ali zbog prevelikog uplitanja njegove majke u naš brak ta zajednica nije imala šanse. Zato sam brzo zaključila tu epizodu.

Za mene seks nije bio nikakav misterij i smatrala sam ga normalnom ljudskom potrebom kao što su i hrana i voda. Ne, nisam se ševila unaokolo iako mi je jako nedostajalo seksa nakon razvoda. Ne bi se, međutim, branila ako bi s nekim dečkom uspostavila određeni odnos za koji nije bilo bitno da ima budućnost. Željela sam živjeti u sadašnjosti i tucati se kad to istinski poželim. Mnogi muškarci su se trudili oko mene misleći da ću biti laki plijen s obzirom da sam razvedena i da sam sigurno željna kurca. Neki su mi to i otvoreno rekli u stilu, „hajde mala da se pojebemo i da nam oboma bude lijepo. Nemaš za što se čuvati. Uživaj u seksu kad imaš priliku,“. Nisam pristajala na takve prijedloge. Moram priznati da sam sve teže podnosila seksualnu apstinenciju i često sam se sama zadovoljavala dildom maštajući o neobuzdanom seksu. Pomišljala sam da se pojebem s nekim meni nepoznatim muškarcem kojeg poslije više nikad neću vidjeti samo da zadovoljim strahovitu potrebu da budem ispunjena muškim udom. Nekako u to vrijeme promijenila sam posao. Došla sam u firmu koja se bavila vanjskom trgovinom. U firmi je bila većina mladih ljudi. Tek kasnije sam saznala da među zaposlenicima vladaju vrlo otvorena načela glede seksa i da su druženja među zaposlenicima dosta česta. Na tim druženjima gotovo uvijek dolazilo bi do seksa jednog ili više parova. Naši šefovi, a to su bila starija gospoda, bili su pri tome voajeri i napasali bi svoje oči na golim tijelima mladih cura i dečki u često divljem tucanju.

Oko dva mjeseca od mojeg dolaska u firmu organizirao se izlet u drugi grad u kojem je firma imala podružnicu. Putovalo se autobusom. Većina mladih krenula je na izlet. Putovanje je trajalo nešto preko četiri sata i atmosfera u autobusu sve se više zagrijavala zahvaljujući alkoholu koji se nemilice trošio. Dečki su s vremenom postali dosta slobodni u ophođenju s nama curama kad su osjetili da nas je alkohol dosta obuzeo. Osjetila sam hvatanje za grudi i guzu što mi je jako prijalo i nisam se bunila. Vidjela sam da su neke cure dobile i više. Ne mislim da je u busu bilo seksa, ali dečki su zavlačili ruke ispod haljine. I ja sam odjednom osjetila dvije ruke ispod majice kako mi podižu grudnjak i oslobađaju sise. Milovanje sisa, koje sam dobila, gotovo me dovelo do ekstaze. Zbog dosta slobodnog ponašanja postala sam vrlo popularna među dečkima, ali osim grudi do drugih, njima željenih ciljeva, nisu mogli doprijeti, jer nosila sam hlače. Međutim, sva ta milovanja, uključivo i međunožja preko hlača, izazvali su poplavu u mojim gaćicama.

Nakon dolaska na odredište smjestili smo se u hotel. Kolegica i ja dijelile smo sobu. Brzo smo se uredile, jer slijedio je večernji izlazak sa domaćinima. Presvukla sam se u usku minicu bez naramenica ispod koje sam imala tange i dosta providni grudnjak također bez naramenica. Izlazak je bio u jedan restoran na periferiji grada uz živu glazbu. Atmosfera je bila vrhunska. Plesalo se, dečki su pipali nas cure koliko su smjeli. Sve u pristojnim okvirima. Neki parovi su znali izaći iz restorana na zrak ili da popuše cigaretu. Ne znam što se vani dešavalo u mraku. Vjerojatno je bilo žešćeg milovanja, možda i pušenja. Nitko nije obraćao pažnju na to po čemu sam shvatila da je takvo ponašanje uobičajeno u toj firmi. U hotel smo se vratili u sitnima noćnim satima. Bila sam iscrpljena kako od alkohola tako i od plesa pa sam uzela ključ i požurila u sobu. U sobi me dočekalo iznenađenje. Soba je bila opremljena bračnim krevetom, a u njemu je ležao muškarac, kolega iz firme. Iako pijana odmah sam shvatila da su dogovorili zamjenu i da je ovaj dečko dobio mene. Nisam namjeravala raditi nikakav problem. Zašto se ne bi pojebala ako su mi ga već tako lijepo namjestili. Bila sam u neplodnim danima i već jako dugo bez kurca. Mislila sam si, zašto ne? – Mi večeras znači spavamo zajedno, – rekla sam. – U svakom smislu, – odgovorio je. Dečko mi je na lijepi način rekao da me namjerava pojebati, a iz mojih je riječi bilo očito da ja pristajem na seks.

Otišla sam u kupaonicu skinuti šminku i presvući se. Kad sam završila ušla sam u sobu odjevena u prozirnu spavaćicu kroz koju su se dobro vidjele moje grudi i žbunjić među nogama. Tad se nisam brijala. Razrogačio je oči kad me vidio. Tražila sam uzvisinu od erekcije na pokrivaču, ali nisam ništa vidjela. Legla sam do njega na bračni krevet, okrenula mu leđa i zaželjela laku noć. On nije ugasio svjetlo na noćnom ormariću već je rukom krenuo uz moje bedro pod spavaćicom. Tu se nešto zapetljao sa spavaćicom i pokrivačem i nije mogao dalje. Odlučila sam spašavati stvar. – Ako se želiš jebati onda skini sve sa sebe. Ja ću se sama skinuti. Spustio je bokserice iz kojih je izašao mlohavi poveliki kurac. I ja sam brzo skinula spavaćicu i ostala potpuno gola. Prišao mi je i počeo mi ljubiti sise. One su odmah reagirale i bradavice su iskočile. Polako se spuštao prema dolje. Drhtala sam nestrpljivo očekujući kad ću osjetiti njegov jezik na klitorisu. Intuitivno sam potpuno raširila noge da mu olakšam prilaz. Kad se već približio zastao je. – Uh jebote, koja ogromna pička. Takvu još nisam vidio niti u porniću. – Daj ne pričaj sad nego liži. Želim osjetiti tvoj jezik prije nego uđeš u mene. Majstorski je lizao, a nosom je rovario po klitorisu. Svršila sam jako bučno. – Možeš li malo tiše? Čut će nas svi, – rekao je. – Pa kad si dogovarao ulazak u moju sobu, zar nije svima bilo jasno da je to zbog seksa? Svi znaju da se mi sad jebemo i nema smisla da se ja obuzdavam i prigušujem tako divne osjećaje koje mi pružaš, a očekujem još puno toga.

Uhvatila sam ga za kurac koji je i dalje bio mekan. Pokušala sam ga podići tako da sam ga lagano drkala, a drugom mu rukom milovala jaja. Stavila sam ga onako mekanog u usta i sisala. Nije pomoglo. Ako je tip impotentan, mislila sam si, koji kurac se onda gurao meni u sobu. Vjerojatnije ga je alkohol toliko obuzeo pa mu se zato ne diže. Bilo mu je jako neugodno. – Nemoj se sekirati. Prije seksa ne smiješ toliko lokati. Kad se otrijezniš skočit će on kao u ždrijepca. Hajdemo mi sad lijepo na spavanje. I ja sam jako umorna. U jutro ćemo nadoknaditi ovo što sad propuštamo. Zaspala sam u trenu gola. Nisam imala snage odjenuti spavaćicu. Ne znam kako je bilo s mojim partnerom. Kad sam se probudila soba je bila osvijetljena dnevnim svjetlom, jer na večer nismo navukli zavjese. Tko bi tad još mislio i na zavjese. Otišla sam u kupaonicu, naravno gola. Kad sam se vratila moj je partner ležao na leđima, gol. Među nogama mu je stršao jarbol, sad očito potpuno spreman za mene. Pogledala sam si sad taj kurac malo detaljnije. Bio je impresivan. Glavić mu je iskočio iz kožice, a koža je bila prošarana žilama. Jaja su mu izgleda bila puna, jer su stajala uz korijen uda.

– Oprosti za onaj kiks jučer. Nadam se da ću te danas zadovoljiti. Kako ti se sviđa? Pipni ga! – Ne spominji ono sinoć. Tko bi mogao nešto napraviti poslije onoliko alkohola. Nisam ni ja bila sposobna za seks, bila sam sretna da mogu zaspati. – Ali ti si tad divno svršila. – To je istina, ali samo zato što nisam morala ništa raditi. Samo sam raširila noge, a ti si lizao. Nisam bila sposobna za ništa drugo. Usprkos pijanom stanju orgazam je bio prekrasan. Na žalost tebe nismo mogli nikako zadovoljiti pa ni ručnim radom. On te sad odaje da nešto želiš. – Želim tebe. Želim da uživamo, prvo u nježnome, a onda u divljem seksu. Čini mi se da si i ti spremna. Imamo dovoljno vremena do doručka. Prišao mi je i počeli smo se strastveno ljubiti. Ruke su mu klizile po mojem tijelu. Drhtala sam. Mjesecima nisam osjetila muškarca. Nježno mi je milovao grudi i onda je s usana prešao na bradavice koje su se odmah ukrutile pod dodirom njegovog jezika. Proizvodio je vrlo ugodan osjećaj u meni ljubeći mi sise. Za to vrijeme ja sam rukom potražila njegov kurac. Pod rukom mi se činio još veći nego pri pogledu. Lagano sam mu drkala kurac, a drugom rukom sam mu miješala jaja. Čuli su se uzdasi njegovog zadovoljstva, a osjetila sam i pulsiranje u njegovom kurcu. – Nemoj sad svršiti, molim te! – Užasno sam napaljen već od same činjenice da te imam. Imaš jako seksi tijelo, ma što seksi imaš jebozovno tijelo kojem ne mogu odoljeti. Daj mi ga izdrkaj sad tu u ručnik. Drugi put ću moći dulje izdržati da ne svršim. – A hoće li ti se opet dići poslije. Poludjet ću ako me ostaviš nezadovoljenu. – Ništa ti ne brini. Bit će on sposoban za djelovanje vrlo brzo nakon svršavanja bez da mu ti pomogneš. Uhvatila sam čvrsto njegov kurac i počela ga polako drkati. Vidjelo se na njegovom licu da je u sedmom nebu. Kad sam osjetila da je pred svršavanjem ubrzala sam ritam. Ispalio je nekoliko snažnih plotuna sperme. Vidjelo se da neće imati problema s potencijom.

Otišao je u kupaonicu i kad se vratio kurac mu je već stajao u punoj erekciji. Sjedila sam na rubu kreveta, prišao mi je i ponudio ga na pušenje. Uhvatila sam ga rukom i liznula glavić. trznuo se. Ljubila sam mu glavić i lagano ga oblizivala. Htio mi je ugurati kurac u usta što sam vješto izbjegavala. Htjela sam ga izludjeti. Lizala sam kurac sa donje strane i onda glavom zaronila među jaja. Imao je zaista čvrsta jaja. Konačno sam ga cijelog usisala i on se počeo gibati tako da me zapravo jebao u usta. – Stani malo, svršit ću. Vješto je izvukao kurac iz mojih usta i sjeo do mene sa željom da se smiri. Nakon kraćeg vremena krenuo je prema mojem međunožju. – Pa mi tu imamo pravu poplavu. Pičkica je željna primit kurac u sebe. Koji položaj voliš? – Ja bi došla na tebe. – Izvrsno! Tako mogu najdulje izdržati da ne svršim. Legao je na leđa. Kurac mu je divno stršao u zrak. Opkoračila sam ga okrenuta licem prema njemu. Moj bivši muž volio je da me može gledati kad se ševimo. Lagano sam se nataknula na kurac dok mi cijeli nije ušao. Započela sam se njihati na kurcu i nabijati se na njega. Osjećaj blaženstva ispunjavao mi je cijelo tijelo. Brzo sam svršila. Nisam silazila s kurca već sam se nastavila jebati poslije kratke pauze. On me držao za sise i trljao mi bradavice. Ponovno sam svršila. – Hajdemo sad zajedno. Jebi me divlje. Smiješ svršiti u mene, nisam u plodnim danima pa nema opasnosti.

Uhvatio me je za guzove i navlačio na svoj kurac. Bila je to strahovita jebačina. Krevet je škripao i lupao pod udarcima naših tijela. Osjetila sam da mi dolazi orgazam. Njegovo se tijelo počelo grčiti. Kad sam osjetila izlijevanje tople sperme u mene počela sam i ja svršavati. Legla sam na njegov trbuh s tim da smo ostali spojeni. Kad smo se smirili sperma je izgurala njegov, sad već mlohavi kurac. Otišla sam u kupaonicu da se istuširam i uredim za doručak. Nakon povratka saznala sam u firmi da je moj jebač poznat po tome da trči za ženama i da je poševio većinu zaposlenica u firmi. Razgovarala sam s dvije od njih. Imale su samo riječi hvale za njega u pogledu njegovog odnosa prema ženama, ljubazan, nježan, galantan, diskretan. Posebno su istakle izvedbu u krevetu. Maksimalno su uživale u seksu s njim. Jedna je čak zatrudnjela s njim. Bila je to velika afera u firmi, jer oboje su ostali raditi na istim mjestima. Avantura bi najčešće prestala kad bi shvatile da tu nema budućnosti i kad bi poželjele partnera za dužu vezu, možda i za cijeli život. Čula sam da su neke i nakon stupanja u brak ponekad išle s njim na jebačku seansu. Jednostavno poželjele su se fantastičnog seksa. Moje kratko iskustvo s njim stvorilo je i kod mene mišljenje da je izvrstan ljubavnik.

Našu seksualnu vezu nastavili smo i poslije tog izleta. Bio je to čisti seks, nikakva ljubavna veza. Nalazili bi se samo kad smo se poželjeli pojebati. U ostalo vrijeme svatko od nas živio bi svojim životom, ulazio bi u ljubavne veze i sl. bez da bi to utjecalo na naše jebačke seanse. Obično bi se nalazili poslije posla, odlazili na ručak, a poslije, tad sam mislila, u njegov stan i jebali se cijelo popodne. Vraćali bi se kući u ranima večernjim satima kao sav pristojan svijet. Opisat ću vam jedan takav tipični doživljaj. Bilo je ljetno doba, prilično toplo. Došla sam na posao u kratkoj crvenoj haljini sa kopčanjem naprijed. Kad smo se sreli u hodniku u firmi tijekom radnog vremena upitao je, – Hoćemo li danas na Havaje? – Vrlo rado, baš bi voljela.– Onda se spremi za put poslije posla. Znala sam što to znači. Volio je da na našim susretima u javnosti ne nosim gaćice ni grudnjak kad je to moguće. To bi mu omogućavalo provođenje malih erotskih igrica dok smo u autu ili na ručku. Haljina nije bila providna i mogla sam mu ispuniti želju. Na kraju radnog vremena otišla sam u wc i skinula grudnjak i gaćice. Ostala sam sasvim gola ispod haljine. Izvrsno sam se osjećala tako oslobođena donjeg rublja. Pičkica mi je već treperila od pomisli što ću danas doživjeti.

Čekao me u autu pred firmom. Ušla sam u auto i sjela do njega. Nije htio da se poljubimo pred firmom. Meni je to bilo glupo. Svi su u firmi znali da smo se jebali na onom izletu i sve je bilo jasno kad bi me vidjeli da ulazim u njegov auto. Kratko, nakon što smo krenuli, otkopčao mi je dva donja gumba na haljini i otkrio bedra. Lagano mi je milovao bedro tijekom vožnje, a kad smo stali na semaforu stavio mi je prst na klitoris i počeo ga maziti. Preplavio me je osjećaj neopisivog užitka, vjerojatno i zbog činjenice da bi neki od pješaka mogao vidjeti njegovu ruku na mojoj pički koja je bila poprilično otkrivena. Nije me bilo briga ako netko gleda. Zatvorila sam oči i prepustila se užitku. Maknuo je ruku kad smo krenuli. Tad je zatražio da otkopčam tri gornja gumba na haljini kako bi kroz prorez mogao gledati moju sisu. Uživala sam u tima njegovim igricama. Kad smo stigli do restorana zakopčala sam gornje gumbe, a one dolje ostavila sam otkopčane, jer znala sam da bi on tako volio. Pripazila sam prilikom izlaska iz auta da me netko ne gleda, jer tad se na kratko potpuno otkrila moja pičkica. Nije da bi mene to smetalo da ju netko nepoznat promotri, ali nisam željela izazvati incident, ako bi to nekoga zasmetalo. Povukla sam haljinu prema dolje kad sam izašla i provjerila da se pri otvaranju prednjeg proreza ne vide dlakice moga međunožja. Sjeli smo na stol u uglu terase koji je bio donekle izoliran. Znala sam da će moj prijatelj poželjeti nastaviti sa svojim igricama. Zato sam odmah otkopčala još jedan donji gumb. Sad je moju, sad već poprilično otkrivenu pičku pokrivao samo stolnjak. Vidjela sam zadovoljan pogled u očima mog prijatelja i ljubavnika. Nakon konzumacije jela i jedne butelje vina odlučili smo uživati uz još jednu butelju. Mene je alkohol već dosta uhvatio. – Što ovaj mladić tako bulji u tebe, kao da ti vidi pičku? – čula sam glas svog ljubavnika.

Tad sam shvatila a je vjetar pomaknuo stolnjak i otkrio moje međunožje tako da ga je lijepo mogao vidjeti mladić za susjednim stolom. – Pa i vidi ju kad mi je haljina na pola otkopčana. – Voliš da te gleda i mašta o tome da te pojebe? – Divno mi je. Uživam u njegovom pogledu, imam osjećaj kao da me mazi. – Znači nisam samo ja taj koji volim tebe pokazivati više ili manje razgolićenu. Vidim da i ti uživaš u egzibicionizmu. Imao je pravo. Uživala sam da nepoznati mladić gleda moje intimne dijelove i pali se na mene. Pokušala sam vidjeti je li drka na mene. Ništa nisam vidjela. Ili to nije radio ili je to radio vrlo vješto da se ne vidi. Krenuli smo prema stanu gdje ćemo se jebati. Tijekom vožnje iznio mi je moj partner jedan prijedlog. – Da li ti se žuri kući danas? – Ne, ni najmanje, pa petak je. – Vidim da voliš da te momci gledaju golu. Možda bi voljela da nas gledaju kako se jebemo? – Na što ciljaš? Sva sam se pretvorila u uho. – Znaš, ima jedno mjesto na koje dolaze parovi koji žele da ih neznanci gledaju za vrijeme seksa. To se zove dogging. Mogli bi na večer otići tamo na jednu seansu, ali to je moguće tek kad padne mrak. – Nije loše, sviđa mi se, a nije to opasno, mislim da me neki od tih napaljenih dečkića ne siluje. – Nisam čuo za ni jedan takav incident na tom mjestu. Postoje pravila ponašanja i svi ih se drže. Par se jebe u autu uz upaljeno svjetlo da ovi vani mogu vidjeti. Oni samo drkaju i nema kontakta između para i promatrača. – Pa mogli bi. – Moram točno znati idemo li ili ne, jer moram najaviti naš dolazak na jednoj stranici na Internetu. U protivnom moguće je da ne bude nikoga tamo kad mi stignemo. – Onda idemo večeras. Najavi nas! – Oko 9 sati, jeli može? – Ok.

Kad smo stigli do stana on je nešto tipkao po telefonu. Očito najavljivao je naš dolazak na jebodrom. Ja sam se skinula i istuširala i tako svježa i gola kročila sam u sobu. Ponudio me je pićem hvaleći moj, kako je rekao jebozovni izgled. Požurivala sam ga da pređemo na akciju. Moja pičkica je već opasno vibrirala. Sjela sam na krevet i raširila noge. – Daj jebi me konačno! – Gospođica se poželjela kurca da joj ispuni jebežljivu pičku. Prišao mi je i počeo lizati klitoris. Bila sam već u blaženom stanju. Tako sam divno osjećala njegov jezik na svojem klitorisu. To me, međutim, samo još više razdraživalo. Sve sam teže podnosila ove trenutke do ulaska kurca kod mene. – Daj mi kurac, jebi me, ne mogu više. – A pušenje? – Daj ne zajebavaj, došla sam ovdje dobro pojebati, a ne lizati i sisati kurac. Gurnula sam ga na krevet. Pao je na leđa. Kurac mu je bio potpuno napet. Brzo sam se natakla na karu i počela svoj jebački ples na kurcu. Uh kako je bilo dobro. Brzo sam svršila. Trebalo mi je malo predaha. Krenula sam prema njegovom, još uvijek tvrdom kurcu. Uhvatila sam ga rukom, a usne sam prislonila uz ta divna jaja. Ljubila sam jaja, lizala ih, uvlačila ih u usta, a istodobno lagano sam drkala kurac. Stenjao je od zadovoljstva. Dugo sam to radila da mu vratim za ono što me nije htio odmah jebati malo prije. – Daj ne muči me. Usiši ga, dudlaj kurčinu. Nisam ga htjela više mučiti. Usisala sam mu kurac do kraja i pušila ga žestoko. Ubrzo mi je usta oblio mraz sperme. Otišla sam u kupaonicu ispljunuti i oprati spermu koja mi se cijedila po tijelu. Kad sam se vratila u sobu navalio je na mene kao bik. Jebao me u misionarskom položaju jakim udarcima. Vrištala sam od zadovoljstva. Svršili smo zajedno.

Imali smo još dosta vremena do devet sati pa smo otišli na piće u jedan luksuzni kafić. Tu je zalazila krema od društva. Žene su bile uređene kao da su izašle iz žurnala, neke elegantno, a neke seksi, ponekad čak jako izazovno. Moja haljina, iako dosta kratka, doimala se jako običnom. – Nemoj me ovdje razotkrivati. Dovoljno je da nemam ništa ispod haljine. Za stolom nam se pridružio jedan poznanik mog ljubavnika. Detaljno me analizirao pogledom. Nakon par pića postao je dosta slobodan u razgovoru. – Gospođica ili gospođa djeluje jako privlačno, zapravo jako seksi da ne upotrijebim nepriličnu riječ. Vidi se da ne nosi grudnjak, ali nisam uspio ustanoviti ima li gaćice. Ovdje mnoge dame dolaze bez gaćica. – Još sam gospođica. Što bi vama to značilo ako ne nosim gaćice ispod haljine. – To bi potvrdilo moje mišljenje da ste vrlo napaljiva dama. Bit ću direktan. Nemojte mi zamjeriti, ali ne morate mi odgovoriti. Kad ste vas dvoje zadnje imali seks? – Pa do pred jedan sat, – odgovorila sam. – Bravo, vidi se na vama. – Kako se to vidi? – Vidi se to u očima, kad je dama, oprostite na riječi, dobro pojebana onda joj se vidi jedna iskra u očima. Kod vas je ona jako izražena. Znači da je moj prijatelj bio na visini i da vas je zadovoljio. – Možemo li promijeniti temu, postaje mi neugodno, – zamolila sam. Razgovor smo nastavili o bezveznim temama. Trudila sam se da mi se kratka haljina previše ne podigne pri sjedenju kako tom čovjeku ne bi pokazala ono što sam neznancima pokazivala bez ustručavanja.

Nešto prije devet sati pozdravili smo se s našim sugovornikom i krenuli na mjesto naše egzibicije. Bilo je to na periferiji grada u među barakama napuštenog radničkog naselja. Tamo su od prije ostale dvije svjetiljke javne rasvjete koje su radile. Ispred barake bila je drvena klupa na kojoj je sjedilo petnaestak osoba. Bili su to mlađi ljudi koliko sam mogla vidjeti, neki čak jako mladi, rekla bi tinejđeri. Uglavnom su bili dečki, ali primijetila sam i dvije djevojke. Zaustavili smo auto pred tom klupom i publikom. Prostor je bio dobro osvijetljen javnom rasvjetom. Upalili smo svjetlo u autu i prešli na zadnje sjedište. Dragi mi je raskopčao haljinu i počeo me ljubiti po sisama, a prste je uvukao u moju pičku. Bilo je divno, a taj osjećaj je pojačavala činjenica da nas gleda više od deset parova očiju. Bila sam jako napaljena. – Zamolio bi te nešto, ali ne moraš ako ti je neugodno, – prozborio je moj ljubavnik. – Što? – Da izađeš gola iz auta samo u štiklama i prošetaš dva puta pred njima. Neka malo uživaju u tvojem jebeno napaljivom tijelu. – Nije li to opasno da me ne pojebu tamo vani, ipak njih je puno više i ti mi nećeš moći pomoći. – Nema nikakve opasnosti. U doggingu se znaju pravila, nije dopušteno diranje i fotografiranje, smije se samo gledati i otvoreno drkati. Slobodno izađi!

Skinula sam haljinu i potpuno gola izašla iz auta pred te nepoznate ljude. Hodala sam ispred njih. Guzovi su mi se njihali pri hodanju od visokih potpetica. Čula sam uzdahe kad su me vidjeli. Mnogi su drkali. Moram priznati da me uzbuđivalo vidjeti kako potežu svoje nabrekle kurčeve. – Daj se naguzi prema nama, – doviknuo je netko. Nagnula sam se nad haubu auta i okrenula im guzu. Malo sam raširila noge da mi pičkica ispadne među guzovima. Pokazivali su veliko zadovoljstvo onim što vide. Neki su i svršili. – Daj nam pokaži pičku! Legla sam na haubu i raširila noge dignuvši ih u vis. Približavali su se da bi promotrili moju, tad još dlakavu koku iz koje se curili sokovi. Bila sam neopisivo napaljena i željna kurca. Vratila sam se u auto i navalila na ljubavnika. Jebao me s guza, žestoko. Momci su se sasvim približili autu i gledali kako mi kurac ulazi u pičku. Čuli su moje uzdahe zadovoljstva i molbe da me jebe dugo. Svršili smo zajedno. Bilo je fantastično.

On se obukao i prešao na prednje sjedište, a ja sam, još u transu, ostala gola otraga. Napustili smo fukodrom i dragi me odvezao do moje kuće. – Sad bi se morala obući prije nego izađeš iz auta da te ne uhapsi policija. Navukla sam haljinu i uz kratki poljubac pozdravila se s ljubavnikom, zapravo mojim jebačem. Tad sam već bila u vezi sa svojim sadašnjim mužem, ali još mu nisam dala da me jebe. Potrebu za seksom ispunjavao mi je moj po malo perverzni ljubavnik. Kasnije sam saznala da stan u kojem smo se jebali ne pripada mojem ljubavniku već njegovom poznaniku voajeru. On mu je dopuštao da u njegov stan dovodi žene na seks pri čemu bi on virio i gledao tu jebačinu na meni još i sad neobjašnjiv način. Suočila sam svojeg, tad već bivšeg, ljubavnika s tim saznanjem i on mi je sve potvrdio. – Nemoj se ljutiti draga. Pa bilo nam je lijepo tamo, što lijepo, fantastično. Ako je lika napaljivalo da gleda kako se jebemo i da drka pa što je loše u tome. Konačno kad smo išli na dogging gledalo te golu i kako se jebeš najmanje desetak mladića. Imao sam dojam da ti je to prijalo. – Mogao si mi reći za to. – Bojao sam se da nećeš pristati ako budeš znala da nas neko gleda. – OK, imaš pravo. Ne ljutim se. Reci mi samo kako je gledao, odakle, gdje je bio kad nas je gledao? – To ti ne smijem reći. Ja još uvijek koristim taj stan za seks. Ako bi se saznalo da netko gleda jebačinu, pogotovo kako gleda, onda više niti jedna žena ne bi htjela doći tamo. Ja te molim da ovu informaciju zadržiš za sebe i da ju ne širiš. Tako ćeš omogućiti i drugim ženama da uživaju u seksu kako si ti dosta dugo uživala. – Ne brini. Od mene neće nitko ništa saznati. Reci mi samo, jeli taj gospodin, koji nas je gledao, mogao snimiti naš seks s mjesta s kojeg je gledao. – Mogao nas je slikati ili pak snimiti videoclip. Ne vjerujem da je to radio, ali siguran ne mogu biti. Ako je to radio onda te snimke koristi samo on za vlastiti užitak. Ja taj stan koristim već jako dugo i još se nije desilo da bi se neka slika pojavila u neželjenim rukama. – Reci mi još je li taj gospodin ima kakvu vezu sa ženskom ili možda muškom osobom. – Ja znam da je bio u vezi sa dvije žene. O eventualnim muškarcima ne znam ništa.

Nakon svega ovoga ostali smo u dobrim odnosima, ali više nisam imala seks sa njim. Te moje potrebe u potpunosti je ispunjavao moj muž.