Moja vruća ženica

U braku smo nešto manje od 15 godina. Skladan brak, obožavamo jedno drugo, a u društvu slovimo kao jedan od najboljih parova, veza kojoj nitko i ništa ne može naškoditi.

Moja supruga, iako je bila prilično mlada kada smo našu vezu okrunili brakom, imala je solidan broj seksualnih iskustava, što sa mnom baš i nije bio slučaj. Moram priznati da mi je ispočetka smetalo, kao ponosan Balkanac razmišljati o tome koliko je kita ulazilo u pičkicu moje ženice. Često bih se i na samo spominjanje te teme znao naljutiti, iako znam da su to bile samo afere, bez ikakvog značaja, samo ispunjavanje nagona i potreba. S današnje točke gledišta, to mi izgleda smiješno. Seksualni život nam je odličan, može se slobodno reći da se jebemo kao zečevi. Ona je sitna plavušica, malih čvrstih sisica, oblog, zategnutog dupeta i s kurcem u očima. A ja to obožavam. Imam seksualnu mašinu kraj sebe i to sam s vremenom sve više i više shvaćao. Moj kurac je prosječne veličine i znao sam da takvoj ženi neće biti dovoljan, bar ne nakon par godina. Ako je suditi po njenim pričama, tucali su je i dosta veći. Nije se ustručavala pričati mi o tome. U trenucima kad sam bio sam, kao svaki napaljeni tip znao sam surfati po porno stranicama, sličice, filmići i erotske priče. Nakon nekog vremena shvatio sam da me jedna tema napaljuje više nego ostale – cuckold. S vremenom mi je ta priča postajala opsesija, na netu sam tražio priče s tom tematikom, gledao filmove na tu temu, a činjenica da kraj sebe imam nju, koja se bez problema može pretvoriti u hotwife natapala je moje bokserice i potpirivala maštu. Od tada sam imao želju vidjeti je kako jaše kurac, kurac koji nije moj. Što veći, to bolje. Znao sam da ih je već probala, ali zamisao da moja ženica prima kurac sa strane užasno me palila.

Jedne noći sam otišao ranije spavati, očito je sumnjala nešto, uzela je moj mobitel i iako sam brisao history našla je stranice koje sam posjećivao. Ujutro me dočekala ljuta, bilo mi je žao što joj nisam odmah priznao, ali to smo se popodne pojebali vrhunski. Tema dirty talka bila je moja cuckold fantazija. Svršila je kao luda, a ja sam tada znao da to neće ostati samo fantazija. Kada nismo bili skupa slao sam joj slike i gifove na temu, a ona je s vremenom postala izrazito zainteresirana, kučkica u njoj se polako budila. Počeo sam joj kupovati seksi odjeću, još više naglašavati njenu izraženu seksualnost, a ona je počela koketirati i flertovati kada god joj se ukazala prilika. Znao sam da se uskoro bližio trenutak kada će mi „nabiti rogove“, kada ću postati cuckold. Za vrijeme seksa od nje sam tražio da mi priča detalje svojih iskustava, sočne detalje koji su moj kurac ukrućivali do pucanja. No, nisam samo ja uživao u tome, postajala je sve otvorenija i saznao sam stvari koje nisam ni mogao sanjati. Moja ženica je postajala sve otvorenija za realizaciju mojih maštarija. Prošlo je par mjeseci, a onda je došao taj dan. Za subotu je dogovorila izlazak s frendicama. U pitanju je bio klub u obližnjem gradu. Budući sam je danima ložio s pričicama, slikama i gifovima, znao sam da će iskoristiti priliku koja će joj se sigurno ukazati. Već je neko vrijeme posjećivala termine za uklanjanje dlačica, a budući je koja ostala uzeo sam stvar u svoje ruke. Sjela je na rub kade, a ja sam s puno pažnje i ljubavi obrijao onih par koje su ostale. Kurac mi je naveliko slinio. Sređivao sam pičkicu svojoj ženici, pičkicu u koju će večeras vrlo vjerojatno ući druga kita. Dala mi je da je poližem, bila je mirisna i ukusna, a tko zna kakva će biti poslije. Nakon toga je nastavila sa spremanjem. Obukla je tangice, haltere, čipkasti grudnjak i navukla laganu haljinicu. Kao šlag na tortu došle su visoke štikle. Još malo šminke i bila je spremna za izlazak. I ne samo to. Na oproštaju sam je zažvalio, a ona mi je samo šapnula: „Čekaš me?“ „Naravno“, rekao sam joj.

Gledao sam odsutno neki film, a rukom sam mazio nabrekli kurac i razmišljao kako li teče zabava. Nakon par sati stigla je poruka: „Ovdje je sve puno napaljenih tipova, nisam umišljena, ali vlasnik kluba me jebe očima. Upravo nam je poslao bocu pića. Kako da mu se odužim?“ „Hm, imaš li kakvu ideju“, pitao sam je. „Ama baš nikakvu hahaha“, napisala je. „Mislim da ćeš mi večeras ispuniti maštariju“, napisao sam joj i poslao sliku svoje nabrekle kite. „Ohooooo, netko je jako napaljen! Misliš ili se nadaš?, pitala me. „Prižekljujem“, uzvratio sam. „Hm, vidjet ćemo!“, rekla je.
Nakon 15-ak minuta stigla je poruka na Viber, slika, ona i neki ćelavi tip nazdravljaju viskijem, a njegova ruka čvrsto na njenoj guzi. „Ovo je vlasnik kluba, osjećam da ima veliku erekciju, pusa“, napisala je. Kurac mi je imao eksplodirati. Znao sam što slijedi. Izgledala je jako napaljena, a ovaj kraj nje iskoristiti će sve što mu se nudi. Ako me pitate, nije mu za zamjeriti. Moja ženica stvarno zna izazvati vrhunski orgazam i muškarca natjerati da prska kao fontana. Sat i pol iščekivanja, ništa se nije događalo, skoro sam zaspao, a onda je stigla nova poruka. Poslala mi je sliku na kojoj se vidi da joj je pogled zamućen, a iduća slika pokazala mi je i od čega. Na drugoj sjedila je na wc-u, u krupnom planu bila je njena mačica, poprskana bijelom tekućinom. „Nadam se da ti se sviđa prizor, ovo je samo dio koji je iscurio. Uskoro sam kući, nadam se da me čekaš cucky!“ Odmah sam se razbudio, a erekcija je automatski došla. Bio sam i zbunjen i uzbuđen. Ženica koju obožavam jebala se u wc- nekog kluba. Skoro sam svršio u bokserice.

Nakon sat vremena otvorila su se ulazna vrata, sjedio sam na kauču, a ona se ušetala u dnevni boravak. Došla je do mene, nagnula se i poljubila me. Dugi i sočni poljubac dao mi je na znanje da ljubim usne koje su prije sat vremena sisale drugi kurac. Nije mi smetalo, dapače. Ruku sam zavukao ispod suknje, tangice su bile mokre. Stavio sam joj dva prsta u mačkicu, izvukao ih i onako masne i ljepljive stavio u usta. Zavukao sam i drugu ruku i spustio ih dolje preko štiklica. Približio sam ih ka usnama i nosu, a ono što sam osjetio i vidio dovelo me do ludila. Bijele mrlje i miris sperme jasno su ukazivale na to da je moja ženica došla izjebana. Sjeo sam je na kauč i raširio noge, sve je bilo ljepljivo, ja sam glavu zaronio među noge i rekao:
„Pričaj, slušam!“ Dok sam sisao mješavinu vaginalnih sokova i sperme njenog jebača, krenula je: „Kao što sam ti i rekla, došle smo u klub, smjestile se za stol i naručile piće. Nakon nekog vremena osjetila sam pogled ćelavog tipa. Doslovno me jebao pogledom. Nakon par minuta stigao je konobar s bocom Jackieja i rekao da nam ovo šalje gazda i glavom kimnuo prema tipu koji mi se uvlačio u gaćice. Uljudno sam mu poslala pusu, na što je on namignuo. Nakon pola sata tip je s još jednim frendom došetao do našeg stola. Malo smo popričali i par puta se fotkali. To je ona što sam ti poslala. Uhvatio me za guzu i okrenuo se prema meni. Kurac mu je bio dignut i pritiskao mi ga je na stomak. Pitao me je da li sramim što sam mu izazvala ovakvu erekciju. Rekla sam da se nimalo ne sramim, ali ako sam je izazvala mogu je i riješiti. Nasmijao se i rekao da ne želi hodati po klubu dignutog kurca, zavukao mi ruku ispod haljine i rekao da vidi da ni meni nije lako hodati u mokrim gaćicama. Kod mene je to česta pojava, rekla sam mu, navikneš se s vremenom. Ostao je tu još neko vrijeme, a onda se naglo izgubio.“
Priča me napaljivala, halapljivo sam sisao njenu pičkicu, a ona me upitala da li je ukusna. „Vrlo ukusna“, rekao sam i nastavio. „Želiš čuti nastavak?“, pitala me je. „Naravno da želim“, rekao sam i sjeo sa kauč. Moja kučkica me opkoračila i sjela ma kurac, zažvalila me i nastavila s pričom.

„Nakon pola sata mi se počelo piškiti, krenula sam na wc. Frendicama sam rekla da mi naruče piće. U wc- je bilo još nekoliko cura, popravila sam šminku i ušla u kabinu. Spustila sam tangice i sjela na školjku. Wc se ispraznio, a ja sam počela piškiti. Budući tu večer nisam išla u wc, potrajalo je 15-ak sekundi. Čula sam kako se otvaraju ulazna vrata, a koraci približavaju mojoj kabini. Budući nisam zaključala vrata, ista su se otvorila. Na vratima je bio on, vlasnik kluba. Instinktivno sam skupila noge, a on je rekao da me tražio jer sam mu nešto obećala. Pitala sam što. On je rekao da ga i dalje muči erekcija, a rekla sam da rješavam probleme koje izazovem. Nije lagao, nabreklina na hlačama bila je vidljiva. Približio se i sad je njegov kurac bio tik ispred mene. Od mojih usana dijelio ga je samo komad tkanine. Kroz glavu mi je prostrujalo par pričica i sličica koje mi je moj mužić slao i rekla sam što da ne, vrijeme je da probijemo led. Kao što sam ih skupila, tako sam sad i raširila noge i pustila ga da se približi. Moja pičkica koja je bila crvena i raširena odavala je veliku želju za kurcem. On je zatvorio i zaključao vrata, okrenuo se prema meni, ja sam još jednom rukom preko hlača prešla po poludignutom kurcu. Otkopčala sam mu hlače i spustila ih. Ono što sam vidjela, oduševilo me je. Poludignuta kurčina, već tada impozantne veličine, s kožicom koja visi preko glavića. Rekla sam mu da je moj mužić je inače obrezan, tako da sam se zaželjela kita s kožicom, volim vidjeti kako glavić izlazi na svjetlo dana. Prekrasan kurac stajao je nadomak mojih usana, prošaran debelim žilama, moja su očekivanja bila visoka, ovaj može jako i dugo, pomislila sam. Uzela sam ga u ruke i počela ga nadrkavati. Gljivasta glava je izašla vani, a kurac je počeo rasti do pune erekcije. Dragi, tebi drkam jednom rukom, ovaj sam obuhvatila s dvije.“
Dok mi je to pričala, imala je zatvorene oči, kao da ponovno proživljava cijeli film. Osjetio sam da mi piški po jajima, a ja sam se suzdržavao od eksplozije. Niz jaja mi se slijevala bijela tečnost, znao sam od čega. Pokupio sam prstima i razmazao joj po ustima. Luđački sam je zažvalio, a ona je nastavila.

„Počela sam ga pušiti, pokušavala sam ga cijelog usisati, ali nije išlo. Jednom rukom sam držala kurac i drkala ga, a drugom sam mu mijesila jaja. Dahtao je i govorio da je znao što očekivati čim me vidio. Desnu ruku sam makla s njegovih jaja i spustila ih prema svojoj pičkici. Mačkica je bila spremna na ono što je čeka, jedan od najvećih koje je jahala. S ramena mi je svukao haljinu i otkopčao grudnjak, sise su ostale slobodne, a on ih je počeo mijesiti dok je njegova kita nestajala u mojim ustima. U očima sam mu vidjela da se bliži svršavanju. Izvukla sam ga iz usta i poljubila u glavić. Podigla sam se na noge i zažvalila ga, a njegove su ruke bile na mojim guzovima. Okrenuo me prema vodokotliću, isprčila sam guzu, a on je kleknuo i počeo kombinirano lizati moj anus i pičkicu. Moram priznati da je bio vrlo dobar. Jezik je vrludao po mojim rupicama, a uzdasi i sokići koje sam ispuštala dodatno su pojačavali ubode. Doveo me do ruba svršavanja. Nakon toga se podigao, a ja sam ostala u istoj pozi. Nekoliko puta me poljubio po leđima, a onda je uslijedilo ono što sam čekala. Na pičkici sam osjetila glavatu gljivu. Držao ga je rukom i širio moje usnice. To me izluđivalo. Osjetio je to, kružio je po ulazu i onda polako ubacio glavić. Momentalno sam svršila. Kada sam se pribrala već je skoro cijelio bio unutra. Iako sam prije tebe probala dosta kita, među njima i nekoliko velikih, dragi, ova me kurčina probadala do ispod sisa. U wc-u su se ponovno čuli glasovi, neke cure su ušle. Pokušala sam suspregnuti stenjanje, ali tupi udarci njegovih jaja u moju guzu nisu ostavljali sumnju što se događa iza vrata kabine. Pomislila sam, kvragu. Nastavila sam sa stenjanjem, a iza vrata se čulo hihotanje i komentari, kao netko se dobro praši. Bome se i prašio. Voljela bih da si moga vidjeti kako mi je raširio pičkicu.“ „Uh, više od svega bih volio da sam mogao biti u susjednoj kabini“, rekao sam. „Tvoja kučkica se vrhunski tucala i nije te razočarala.

Držala sam se za zid i on je neumorno ubadao. Rekao mi je da je frendu dobacio čim je vidio da će ova mačkica večeras sjediti na njegovoj kiti. Bio je siguran u to. Izvadio ga je vani i pomaknuo me. Sjeo je na školjku, a ja sam ga opkoračila. Samo je kliznuo unutra, a ja sam počela divljački jahati. Pitao me je za muža, rekla sam mu da me čekaš kući i da ću vjerojatno dobiti po pičkici i kada se vratim. Rekao je da voli tucati udane kučkice. Očito mu nisam prva, ali sam jedna od najboljih. Jaja su mu se punila i osjećala sam da se bliži svršavanju. Odlučila sam to još malo odgoditi i podigla sam se na noge, digla desnu nogu na školjku, a on je počeo raditi jezikom po mojoj izjebanoj pičkici. Na trenutak sam mu pišnula u usta, a to ga je dodatno napalilo. Okrenuo me ka zidu i ponovno se počeo silovito zabijati. Svako ubadanje kurca u meni je izazivalo ogromno zadovoljstvo, vrtili su mi se filmovi po glavi, svaki dosadašnji seks, s tobom, prije tebe, oni koji će doći… Pitao me gdje želim da svrši. Rekla sam mu da ga ne vadi, željela sam ti pripremiti kremasto iznenađenje. Bez brige, pijem pilule. Dodao je da ga to ne zanima, a nakon toga je uslijedilo prskanje kako nikada nisam doživjela. Kita od 22 cm punila me je do vrha. Pičkicu mi je ispunjavala vrela tekućina, nije odustajao, punio me i nabijao istovremeno. Okrenula sam glavu prema njemu, krenulo je žestoko žvaljenje. Nismo se obazirali na glasove koju dopiru izvana. Svršili smo uz obostrano stenjanje. Tresla sam se od užitka. Ostao je u meni još nekoliko trenutaka, a onda ga je izvukao. Na pločice je pala poveća fleka iz moje mačkice. Sjela sam na školjku i još ga jednom stavila u usta. Posisala sam ostatke sperme i oblizala ga. Rekla sam mu da se nadam da sam ispunila obećanje. Itekako, uzvratio je. Dodao je kako sam od sada VIP gost njegovog kluba, te da se nada vidjeti me i sljedeći vikend. Tko zna, možda i naletim, rekoh. A u sebi sam znala da ću i sljedeći vikend biti ovdje, nabijati se na njegovu kitu, droljica u meni ponovno se vratila. Poljubio me, obukao se, izašao i dozvolio da se sredim. Nakon toga sam napravila one dvije fotke koje sam ti poslala. Pričekala sam da se wc isprazni, popravila frizuru i šminku, namjestila haljinu i vratila se za stol. Prijateljicama se nisam pravdala, čudno su me gledale, ali nisam marila za to. U njihovim očima vidjela sam upitniks i zrno ljubomore. Od sviju njih, ja sam mu zapela za oko. Do nas je došla još jedna tura pića, znala sam od koga, njegova sperma natapala mi je međunožje. Nisam htjela biti sebična, željela sam ovo podijeliti s tobom.“

Bio sam na sedmom nebu, svršio sam kao nikada do tada. Moja ženica dobila je drugo obilno punjenje ovu noć. Oboje smo drhtali od uzbuđenja. Legli smo na leđa, a iz njene pičkice potekao je sokić, ovog puta od njenog rogonje. Znali smo da je ova noć prekretnica. Nema natrag. Postao sam cuckold, a ona hotwife. Nisam joj bi trebao reći da jedva čekam sljedeće iskustvo, vidjela je to u mojim očima.