Sejmen

Nisam ga voljela, daleko od toga! Nisam čak bila ni zaljubljena u njega. Nerviralo me njegovo ponašanje i jebeni manipulativni karakter. Htio je da kontrolira svime oko sebe i to mu je, doduše, nerijetko polazilo za rukom. Sa mnom još uvijek nije uspijevao. Sve dok nisam emotivno vezana za njega – ne može upravljati sa mnom. To mi je odzvanjalo u glavi svaki put kada bi pokušao da manipulira sa mnom svojim promišljenim potezima.

S druge strane, bila sam sigurna da taj muškarac postoji samo da bi bio u meni; da me jebe, jebe i jebe svaki dan ili barem svaki put kad je to bilo iole moguće. Kad god sam bila s njim, imala sam neodoljivu potrebu da budem gola. Šetkala bih se stanom dok je on rezervirano čitao ili svirao. Obožavala sam kada ga ometem i nestrpljivo sam čekala. Znala sam da će ustati; spontano mi prići s leđa, nasloniti me na najbliži predmet u stanu, užurbano otkopčavajući kaiš i nabiti ga u mene. Već nakon nekoliko snažnih probijanja, vreli sokovi bi naprosto prsnuli iz mene i prolili se po njegovom kurcu klizeći niz moje butine. S osmjehom na licu bi se vraćao poslu kao da se ništa nije dogodilo. U početku sam sam bila i s drugim muškarcima – i on je to znao. Nikada mi ništa nije spomenuo no svaki put kad bih bila s drugim ili kada bi saznao da sam čak i razgovarala s drugim u klubu, bio je u meni do jutra ispunjajući me vrelom spermom. Uskoro sam shvatila da mi drugi ne trebaju jer me vjerojatno nitko nikada neće jebati bolje od njega! Često sam cijeli vikend provodila kod njega. Čak i kad bi mu subota bila radna, spavala bih dok ne dođe s posla.
Te noći smo pili i razgovarali do jutarnjih sati. Zaspala sam nešto poslije 4 na fotelji slušajući ga kako svira. Nešto iza podne, iz sna sam osjetila njegove ruke na sebi. Bila sam u krevetu, gola. Nježno mi je rukom masirao rame, zavlačeći drugu ispod mene kako bi me približio k sebi. Moje golo tijelo je zagrijavao svojim – znao je da me to uzbuđuje. Bio je neočekivano nježan. I tvrd! Osjećala sam ga. Otvorila sam oči i sočno ga poljubila, gurajući jezik duboko u njegova usta. To je trajalo barem 3 minute a onda sam se spustila ispod pokrivača svlačeći mu bokserice, približila glavu njegovom glaviću i dotakla ga usnama. Par kapljica prozirne tekućine pojavile su se na vrhu – pažljivo sam ih skupila jezikom i progutala. Kurac mu je bio tvrd, žilav.. išaran modrim žilicama raznih debljina. Nježno sam ga masirala prstima, spuštajući jezik od vrha prema korijenu. Osjećala sam kako postaje veći i vreliji. Pulsirao je na mom jeziku. Blagim izvijanjem i trzajem dao mi je do znanja da će uskoro svršiti pa sam izvukla glavu i još jednom ga poljubila. Uzvratio je. Ruke su mu bile na mojim grudima. Grickao mi je bradavice namještajući me tako da ležim na leđima. Zatvorenih očiju, prepustila sam se.. tijelo mi je svakim njegovim dodirom sve jače i jače nekontrolirano drhtalo. Već sam se i navikla na nježne poljupce kada mi je rukama raširio noge i bez najave ga ugurao u mene. Vrisnula sam od uzbuđenja nabijajući se još više. Ulazio je u mene do kraja, snažno mi držeći ruke iznad glave.

Obožavam gledati mu lice dok je u meni. Taj ukočeni, blijedi pogled dok me uzima napaljivao me još više. Svakim trenom je pulsirao sve jače. Pratio je ritam mojih uzdaha navlačeći me na svoj veliki kurac a onda sam uz snažne trzaje osjetila kako duboko u meni izbaciva vrelu tekućinu. Obožavala sam taj osjećaj. I on je. Iskliznuo je iz mene ostavljajući bijeli trag sperme po mom stomaku. Stavio je glavu na moje grudi, zadovoljno osluškujući kako dišem. Znao je da me ima onako kako me nitko drugi nikada neće dobiti.