15 uzbudljivih stvari za eksplozivno dobar seks

Volite da vidite golo telo vašeg ljubavnika, zar ne? To je “slatki greh” i jednostavno ne možete, a da ne uživate. Međutim, muškarci vole da hodaju po kući samo u donjem vešu. Ovo možete da iskoristite! Predstavljamo vam 15 neobičnih stvari koje možete da uradite večeras, ukoliko želite eksplozivan seks u spavaćoj sobi:

1. Iznenadite ga dok gleda TV u boksericama. Kleknite na kolena, a onda već znate šta treba da radite.

2. Možda se ne govori dovoljno o tome, ali muškarci takođe vole kada žene stimulišu njihove bradavice. Nećete zažaliti, a seks će biti nezaboravan.

3. Nakon tuširanja, dok ste još goli vežite oči partneru i dovedite ga u spavaću sobu. Činjenica da ste inicirali seks će ga uzbuditi još više.

4. Zamislite situaciju: vaš muškarac je nag ili u boksericama. Lezite preko njega i pritisnite ga svojim golim telom.

5. Muškarci uživaju u masturbaciji, pa se ponudite da mu pomognete. Neka vam pokaže svoju taktiku, a vi pratite uputstva. Igrajte se sa njim i očekuje vas suludi orgazam.

6. Striptiz. Sedite u njegovo krilo i polako, senzualnim pokretima, povucite ga prema gore. Igrajte se celim telom – vašim i njegovim.

7. Stavite kockicu leda u usta, a zatim ljubite njegovo telo. To je najbolji način da ga uzbudite. Pustite ga da on isto uradi i vama i uživajte u igri.

8. Pronađite G-tačku. Da, momci je imaju i nije je teško naći. Smeštena negde između testisa i anusa i veoma je osetljiva. Stimulisanjem ćete ga izludeti.

9. Pokušajte pozu 77. 69 je već staromodna. Poza 77 je kao poza kada imate seks po strani. Poza je odlična za stimulisanje vaše G tačke.

10. Iznenadite ga erotskom masažom. Počnite od glave, a zatim rukama pređite na telo, do najosetljivijih delova. Koristite mirišljava ulja.

11. Zamislite da je njegovo telo švedski sto i da se služite hranom, ustima. Zatim jezikom hvatajte komadiće hrane i uživajte u gozbi.

12. Tuširajte se zajedno. Utrljajte jedno drugo mirišljavom kupkom, a posebno obratite pažnju na osetljive delove tela. Trljajte ih dovoljno dugo do orgazma. Naravno, dozvolite da vam uzvrati uslugu.

13. Šapućite neke prljave reči. Počnite grickanjem i lizanjem uha, dok šapućete neke nevaljale reči. Predite kao mače ili stenjite.

14. Zavežite mu ruke. Radite mu sve ono što želite, ali sve vreme ne sme da vas dira. On će eksplodirati od uzbuđenja.

15. Toplo – hladno. Namamite ga u krevet. Kada postane previše uzbuđen, zastanite. Napravite malu pauzu, kao da ste izgubili interesovanje, a nakon nekog vremena počnite ponovo. On neće znati šta da očekuje od vas i predigra će duže trajati.