Neplanirana razmena

Moj mladi kolega Vuk je i to i prethodno veče izašao sa mnom i sa Jelenom na festival. On je apsolutno ljubitelj iste muzike i istog provoda kao i mi i nije bilo razloga da ne odemo zajedno. Provod je stvarno bio fenomenalan obe večeri. To drugo veče upoznao se i vrlo brzo spetljao sa malom Danicom, devojkom koja je i izgledom i načinom na koji igra plenila. Zanemarila je svoje društvo i pridružila nam se. Ona i Vuk se nisu odvajali jedno od drugog. Igrali su, skakali, pili, ali i flertovali i vaćarili se svo vreme. Međutim iako su oboje bili mlađi od nas 13 godina, pratili smo ih energijom u potpunosti. Bukvalno su bili oduševljeni. Zadnjih pola sata Jelena i Danica su igrale zajedno i moram reći vrlo zavodljivo.

Iako smo svo četvoro bili vrlo umorni, kada se proigram završio, nije nam se išlo kući. Kupili smo bocu žestine i po dogovoru se uputili na kej koji je bio nadomak. Odlučili smo da ne sedimo na klupama, nego da se spustimo dva nivoa niže na stepenike bukvalno pored vode. Ćaskali smo, smejali se, cirkali, a njih dve su pušile i elektronske cigarete. U nekom trenutku smo se isključili i svak se povatao sa svojim partnerom. Sedeli smo jedni do drugih. Danica je sedela pored Vuka i ljubili su se. Jelena je sela meni u krilo. Imala je na sebi dugu cvetnu haljinu. Usku oko tela, a široku ispod kukova. Opkoračila me je, sela bukvalno gaćicama u moje krilo a ostatak haljine prebacila okolo, tako da se nije videlo ništa. Ali mi nismo želeli da se ne vidi ništa. Moji prsti su uveliko radili ispod njene haljine, mesio sam joj guzu tako da se haljina povremeno pomerala toliko da sevne butina ili čak i guza u tangici. I Jelena i ja smo primetili da Vuk svako malo baca pogled krišom na Jelenu iako je i Danica sada već bila u njegovom krilu. I Jelena je uzvratila poglede njemu, ali se sa mnom sočno ljubila i mazila i sve očiglednije trljala pičkicom o moj nabrekli kurac.

Da se razumemo. Danica je fenomenalna pička. Visoka, izuzetno vitka, dugih nogu, lepe male guze, skladnih grudi, savršeno preplanula, duge ravne smeđe kose do dupeta i tako puna stila. Bila je tako mlada i puna energije. Bukvalno svakom bi se digao kurac na nju, naročito zbog načina na koji priča. Međutim, moja Jelena je u odnosu na njih dvoje bila MILF. Visoka, jake butine, uzask struk i široki bokovi, velika obla čvrsta guza, ravan stomak i sada već baš velike silikonske grudi. Prirodno pune usne i naočare za vid su joj davale posebno kurvanjski izgled. Naravno da je gledao u nas i naravno da mu se kurac dodatno digao zbog toga. Ni Jelena ni ja nismo hteli da ostane na vaćarenju. Potpuno nam je svejedno bilo što su oboje pored nas, zapravo samo nas je dodatno ložilo to, tim pre jer je bio mrkli mrak. Ustala je, u kratkom pokretu spustila, a zatim i skinula tangice preko jedne, zatim i druge noge, ali tako vešto ispod duge haljine, da nisu ni Danica ni Vuk videli pičkicu. Zabacila je haljinu preko mene i opkoračila me. Ispod njene haljine ja sam otkopčao pantalone i spustio gaće. I Danica i Vuk su videli šta radimo. Bili su u šoku, ali su se pravili da ne vide. Jelena se polako spuštala na moj kurac gledajući u Vuka koji je ljubio Danicin vrat i mazio je po dupetu. Skliznula je niz kurac i uzdahnula, a onda počela da meša i ljubi se sa mnom. Namerno sam je jako navlačio ali polako, bilo je očigledno da se jebemo. Da bude još očiglednije, Jeleninu haljinu sa prednjim kopčanjem sam otkopčavao dugme po dugme i oslobodio njene grudi (naravno da nije nosila brus). Počeo sam da joj ljubim i masiram savršene grudi i sisam velike bradavice, dok ona meša na mom kurcu. Da li je piće učinilo svoje ili smo i mi pomogli tome, ali Danica i Vuk su bili toliko napaljeni da su rešili da se pojebu pored nas. Vuk je spustio pantalone, a Danica je spustila svoj šorčić i gaćice, okrenula mu leđa i sela na njegov kurac tako otpozadi. Oslobodila je jednu nogu iz šorca dok mu je bila na kurcu, a zatim i drugu. Njena savršeno glatka pičkica je klizila na njegovom takođe glatko obrijanom kurcu. Lagano se nabijala skroz zatvorenih očiju. Bila je potpuno u ekstazi dok mu je lomila kurac kukovima. On se naslonio na stepenice i uživao u pogledu na njeno dupe, ali i u pogledu na Jelenu koja je i dalje suvereno mešela na mom kurcu potpuno oslobođenih grudi i sada skrooz podignute haljine tako da joj se vidi dupe.

U nekom trenutku, budući da su bile na par santimetara jedna od druge, Jelena je polako prešla prstima preko Danicine butine, polako preko stomaka, grudi do njene brade. Prstom joj je dotakla dno brade i okrenula joj glavu ka sebi. Danica je otvorila oči zavodljivo, akada su se Jelenine usne polako približile na milimetar od njenih, olizala je usnu gornju i prepustila se savršenom i dugom poljupcu sa Jelenom. Dugo su se ljubile, dok smo Vuk i ja uživali u pogledu. U toku poljupca, Jelena je polako prstima krenula niz njeme grudi, stomak do pičkice. Pogledale su se, a Jelena je počela da joj mazi pičkicu u kojoj je nestajao Vukov kurac. Poljubile su se opet. Jelena joj je mazila pičkicu, ali sve češće su prsti završavali i na vukovim jajima. Vuk je bio potpuno u šoku, ali nije ništa hteo da kaže ne znajući kako ću ja da reagujem ubeđen da ja to ne vidim. Sada je već potpuno slobodno mazila jaja Vuku. Danica je to skontala, međutim Jelena je ponovo poljubila (očigledno Danica nije bila imuna na Jelenine poljupce) i držeći Vuka čvrsto za jaja rekla „predlažem da se zamenimo“. Nije sačekala odgovor, nego je ustala. Za njom je kao hiptnotisana ustala i Danica. Gledala me je potpuno izgubljeno, bez daha i sa pulsom od milion. Za to vreme moja Jelena je uveliko sela na Vukov kurac. Bila je značajno visočija od njega i krupnija, tako da je on bukvalno nestao ispid nje. Potpuno je zaboravio Danicu i prihvatio se Jeleninog dupeta koje mu se izgleda posebno dopalo. Danica je bacila pogled na njih, ali dok je vratila pogled ka meni, ja sam je povukao kod sebe. Namestio sam je tako da me opkorači. Pošto sam ja sedeo, malo sam se ispravio, rukom prošao između njenih nogu, uhvatio je tako za dupe i povukao ka sebi. Već sledećeg sekunda moj jezik je radio po njenoj pičkici. Tako sam je poručkao da bukvalno nije uspevala da se suzdrži sa stenjanjem.

U trenutku je stala, nagnula se ka meni. Poljubila me sočno, uhvatila me za kurac, pridržala ga dok je polako sedala na njega. Bukvalno desetak sekundi nakon toga je svršila jedva se suzdržavajući da ne vrisne. Međutim, ja sam tek počeo. Povukao sam je ka sebi, prigrlio skroz us sebe, ščepao je za dupe, i počeo brzo i žustro da je jebem odozdo. Kurac je nestajao u njenoj pičkici vrlo brzo i zvuk tapkanja se čuo vrlo jako. Sve jače sam je grlio uz sebe dok su njene usne bile na milimetar od mojih. Gledali smo se pravo u oči dok sam je sve brže jebao odozdo tako fiksiranu uz mene. Moja Jelena je svršila vrlo glasno na Vukovom kurcu pored, što je učinilo da Danici počne da nailazi noviu orgazam. U trenutku kada je počela da svršava Danica ponovo, počeo je da svršava i Vuk i to pravo u usta moje Jelene koja je rešila da mu isprazni jaja ustima. Danica se obeznanila od naleta orgazma i kada je najzad svršila, privukao sam je uz sebe i počeo da se ljubim sa njom izuzetno sočno i sa jezikom duboko u ustima. Jelena mi je izvadila kurac iz Danicine pičke koja je još pulisrala i uzela ga u usta. Savršeno sočno mi je popušila dok sam se ja mazio i ljubio sa Danicom kao da smo sami na svetu. Mlaz za mlazom ponovo je Jeleni napunio usta.

Pao je dogovor da moraju da svrate kod nas neki dan…