Богдана, 31, Прилеп

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Многу сум страствена, вистински оган. Сексот и љубовта се она што ме раздвижува, а моментално немам момче 🙂

Барам:
Барам некој кој ќе ми го закомплицира животот, но на убав начин 🙂

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Bogdana ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Bogdana ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija