Константина, 55, Куманово

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Бев мажена со Англичанец, долго живеев во Англија. Неодамна се разведов, слободна сум. Сакам да патувам и да запознавам нови луѓе, многу сум друштвена и отворена за сѐ.

Барам:
Пред сѐ пријател, но којзнае… Можеби ќе пронајдам и нова љубов.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Konstantina ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Konstantina ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija