Спасена, 23, Охрид

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Конечно завршив со факултетот и сега имам време за живот. Заради учењето не стигнав да излегувам, никогаш не сум имала дечко. Невина сум. Сега е вистинско време некои работи да се променат.

Барам:
Барам дечко на моја возраст со искуство, кој ќе ми биде прв. Ако ти се допаѓаат сликите јави се да се запознаеме.

Moje fotke