Вида, 29, Тетово

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Сакам сексуални помагала и перверзии. Слободна сум, убаво изгледам. Јави се…

Барам:
Барам добар ебач полн со разбирање, за вечерни сеанси.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Vida ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Vida ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija