Меглена, 37, Прилеп

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Ми здодеа да седам дома и да го чекам маж ми малку да ми се посвети. Тој никогаш нема време за мене, осамена сум и ми недостигаат нежност и љубов.

Барам:
Потентен маж кој ќе ме задоволи во секоја смисла.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Meglena ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Meglena ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija