Тамара, 25, Велес

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Со мене ти е многу едноставно. Сакам позитивни луѓе, добро кафе, патувања и вкусна храна. Обожавам да читам книги и доста шетам. Слободна сум, па ако те интересира јави се за да се запознаеме.

Барам:
Барам некој сличен на мене, едноставно момче за запознавање. Ако се разбереме, одиме на кафе па се договараме за понатака.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Tamara ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Tamara ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija