10 načina na koje vam kuća uništava život

kućablogMožda je vaše srce u kući, ali kuća vam može sabotirati ljubavni život. Ispostavilo se da ono što vam je pod krevetom, u kupatilu ili ormaru može da utiče na vaš libido. Pogledajte kojih se 10 prepreka za dobar ljubavni život krije u vašoj kući.

1) NEUREDNI KREVET

Ako vam je krevet i prostor oko kreveta neuredan, pun papira, prljave odeće i drugih nepotrebnih stvari, neće vam biti prijatno ni da vodite ljubav na njemu. Zato održavajte krevet čistim.

2) PORODIČNE FOTOGRAFIJE U SPAVAĆOJ SOBI

Naravno da volite svoje roditelje, braću, sestre i decu, ali pomisao da vas oni „gledaju“ dok imate seks može biti neprijatna. U spavaćoj sobi držite samo fotografije sebe i svog partnera.

3) PREVIŠE TEHNOLOGIJE

Izbacite mobilne telefone, laptopove i televizor iz vašeg ljubavnog gnezda. To nije mesto za njih. Dovoljni su vam budilnik, krevet, noćni stočići i lampe. Svemu ostalom mesto je van sobe.

4) POKLONI OD BIVŠIH

Ako čuvate poklone od bivših, na neki način održavate stari plamen.

Ne dozvolite da vam bivši lutaju po glavi i sputavaju vas u određenim stvarima. Ostavite sve te poklone negde gde ih nećete sretati često.

5) PRLJAVO KUPATILO

Mnogo ružnih stvari može se naći u kupatilu ako se ne pazi. Neki se groze dlaka, neki prljavog donjeg veša.

Kako biste sačuvali svoj ljubavni život, nabavite korpu za veš sa poklopcem, redovno uklanjajte dlake nakon tiširanja i čistite kupatilo češće.

6) VELIČINA KREVETA

Dupli dušek je sasvim dobar i nema potrebe za kupovinom većih dušeka, jer tako vi i vaš partner možete završiti na drugim stranama kreveta. Ali ako već imate veliki dušek, bar se svako veče mazite pred spavanje da biste održali bliskost.

7) HAOS U FIOCI SA SEKSI POMAGALIMA

Ne postoji nešto što će i vas i vašeg partnera iznervirati više nego kad u sred seksa ne možete da nađete ono što vam treba jer je zatrpano hrpom stvari. Igračke za odrasle treba da budu na određenom mestu na kom ih vas dvoje možete lako naći i dohvatiti, ali u isto vreme i nedostupne za tuđe oči.

8) JAKO OSVETLJENJE

Ako ne volite da imate seks u mraku, bar u sobi kreirajte blago osveljenje. Napravite romantičnu atmosferu u sobi tako što ćete upaliti sveće.

9) STVARI ISPOD KREVETA

Prema načelima Feng Šuija, prostor ispod kreveta treba da bude čist. Vi podsvesno znate šta se nalazi ispod njega. Ako već morate da držite nešto ispod kreveta, onda neka to budu stvari vezane za krevet – jastuci, posteljina, ćebad.

10) SOBA KOJA NIJE SEKSI

Da li ste se ikad pitali zašto vam je tako lepo da vodite ljubav u hotelu? To je zato što su sobe lepo organizovane i imaju lepu posteljinu i mekane jastuke – i nemaju apsolutno ništa što će vam odvlačiti pažnju. Pretvorite svoju spavaću sobu u mesto namenjeno ljubavi i seksu – učinite je što udobnijom.