Цвета, 29, Гостивар

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Наскоро се мажам и би сакала уште малку да уживам пред бракот.

Барам:
Заинтересирана сум за кратки авантурички, без врзување, али само со момци од друг град поради дискреција.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Cveta ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Cveta ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija