Лина, 24, Неготино

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Авантуриста сум во секоја смисла на зборот. Сакам патувања и природа. Поготово ме пали секс во природа и на јавно место.

Барам:
Обожавам женети мажи! Еднаш бев љубовница и пак би била.  Тоа мие страст, тоа е квалитетен секс, обожавам кога нешто е забрането.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Lina ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Lina ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija