Probajte seks preko telefona

zgffImati dobar telefonski seks znači zapravo praviti glasom jedan vizuelni doživljaj: kao slikanje slike vašem partneru. Čim to prvi put uspešno izvedete, vaš partner će poludeti za vama. Bilo da ste u vezi na daljinu ili samo želite da začinite vaš seksualni život, isprobajte ova 4 pravila telefonskog seksa koje vam ovde danas nudimo.

Pa hajde da počnemo! Ako imate dovoljno samopouzdanja, ne treba da brinete o tome kako da započnete razgovor na ovu temu jer će se to prirodno desiti. Međutim, ako spadate u onu drugu većinu ljudi koji prema ovom načinu komunikacije gaje određene rezerve, ovo su saveti za vas.
Kao prvo, in medias res, dovedite razgovor na temu njegovog glasa, i saopštite mu kako vam je nedostajao njegov glas. Ako vidite da ste ga već napalili, dodajte i to da vam jako nedostaju njegovi uzdasi (ili bilo koji zvuci karakteristični za njega tokom seksa). Pomenite i mogućnost snimanja njegovog glasa, a on će znati da ćete taj snimak želeti da pustite tokom samozadovoljavanja. I to je to, udica je bačena; sada on ZNA da ste počeli telefonski seks, a prihvatiće igru čak iako je sumnjao u to da mu je glas seksi.

Što se tiče pripreme, važno je da se izolujete na neko mesto gde ćete moći totalno da se predate intimnosti, dakle gotovo isto kao kad birate mesto za seks (ako ste egzibicionista – prijaće vam okruženje gde vas i drugi mogu čuti, npr). Kako biste i vi verovali u to što se dešava, jer ipak telefonski seks nije stvaran seks, pomoći će vam određeni afrodizijaci; bilo da se radi o seksi vešu, igračkama iz seks-šopa ili čaši dobrog vina uz sveće.
Sada je vreme i za najvažniji savet: ne treba da se fokusirate koje ćete rečenice izgovarati već na scenarije, jedino njih unapred možete smisliti. U suprotnom celu magiju će pokvariti naučena rečenica izgovorena u pogrešnom trenutku, i osećaj da ste zapravo neprirodni. Svaka rečenica mora da bude vaša, vaš izraz vaših osećanja. Ipak, postoji par evergrin scenarija kao što je npr. opisivanje šta imate na sebi i šta sebi trenutno radite, sa time ne možete pogrešiti. Iako ne treba nikako da žurite, ne zadržavajte se previše na opisu sebe, već, kada osetite da je pravi trenutak, počnite da opisujete šta vi njemu radite i tako ste zapravo prešli sa masturbacije na predigru i seks, na cilj koji želite da postignete.
Sada je sve u vašim rukama, nije ni naša stvar da dajemo savete na mestu gde postojite samo vi i vaš partner. Dok vodite ljubav telefonskim putem zapravo se dešava vitalna razmena informacija u vezi, neprocenjivo iskustvo koje se bazira na dubljem upoznavanju. Čak ćete jedno drugom otkriti šta biste voleli da probate u seksu, odnosno vaš partner će imati kristalno jasnu sliku kako treba da izgleda vaš odnos. Iskoristite i benefite razvoja tehnologije, kao što je slanje fotografija telefonom. Zato vam toplo preporučujemo telefonski seks ?