Елица, 54, Гостивар

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Арогантна сум, полна во себе и вообразена во секоја смисла! Обожавам секс игри, поготово оние во кои имам улога на господарка. Во последно време само тоа ме пали.

Барам:
Во потрага сум за господин кој е возбуден да биде само мој лични РОБ.

Moje fotke