Тинка, 22, Струмица

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Студирам фармација и преку глава ми е од учење. Сакам малку да си ја испразнам главата, а тоа можам само со полна пичка, има ли некој кој ке ми помогне со тоа?

Барам:
Искусен тип, издржлив и цврст, за ебачки маратон.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Tinka ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Tinka ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija