Милена, 38, Скопје

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Глума ми е неостварена желба, имам полно костими и маски, сакам да играм главна улога во твоја приватна еротска приказна.

Барам:
Маштовит тип

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Milena ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Milena ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija