Jutarnji sex

Dakle nebitno je ko je ona bila kako smo se upoznali…bitno je da njeni nisu bili kući i da sam prespavao kod nje. Ne, nismo mnogo spavali.
Ujutro su me probudili njeni poljupci. Malo ovlaš usnama, a zatim je njen jezik potonuo u moja usta.

Volim tako da se budim. Volim jutarnji seks, uvek sam za njega raspoložen. Ležao sam na leđima, usisavao njen jezik, sisao ga. Njena je ruka već obrađivala moj penis. Stiskala ga je, navlačila, milovala mi jaja. Nedugo zatim, bio je u njenim ustima, a njena pica na mom licu. Osećao sam kako ga guta, kako ga pohlepono liže od korena do vrha. Osećao sam ukus njene ribice, njenih sokova. Lizao sam joj usmine, sisao klitoris. Još se osećala na sinoćni seks. Njeni su guzovi bili u mojim rukama, grubo sam ih stiskao i razmicao. Lagano prstima pritiskao anus. Uživala je. Ubrzo se uspravila, vešto mi stavila kondom i zajahala me. Bez problema je ušao u nju, sela je do kraja i vrtela kukovima. Hvatao sam joj i mesio dojke koje su poskakivale u ritmu njenih pokreta. Obožavao sam njene dojke.Lepe, prelepe, glatke, nestvarno bele. Izdizao sam se da ih uhvatim usnama. Preuzeo sam inicijativu, oborio sam je i sada sam ja bio na njoj, ali nisam legao preko nje, izdigao sam se i klečao pored nje, stavio njene noge na svoja ramena i počeo divlje da ubadam. Volela je jak, žestok seks. Ništa nije pričala sem „Jebi me, jebi me…“ Kad god bi se sjurio u nju, ono e bi se usled trzaja produžili kao „e e e“, kako kada se deca igraju. Gledao sa sam kako nestajem u njoj, to me pali, ali imao sam još štošta na umu. Spustio sam joj noge na stranu i nastavio tako da je tucam, a onda sam izašao i rekao joj da legne na stomak. Uradila je tako, pritisnuo sam je svojim telom kao upijačem, namestio ga na ulaz njene ribice i ušao. Nekako mi je u ovom položaju delovala uža, intenzivnije sam osećao njenu rupicu na mom glaviću. Jebao sam je jako, ne brzo, jako. Ona je želela brže, i to mi je govorila, ali nisam je slušao, čuvao sam se.

Ljubio sam joj vrat , ušne školjke. A onda kada sam osetio da je skroz mokra, izvadio sam ga i namestio na ulaz njene guze. To već nije želela, Malo sam pritisnuo, ali nije išlo. Rekla je da ne želi, da će je boleti. Umirivao sam je da neće, da ću biti pažljiv. Stegla se, i dalje sam ležao na njoj pokušavajući da prodrem. Nisam ni ja želeo da je boli. Odustao sam, vratio sam ga u njenu picu, i nastavio da je tucam. I dalje sam joj na uho šaptao da neće da boli da ću biti nežan. Jednu sam ruku zavukao između njenih guzova i pritiskao joj prstom anus. To joj se masiranje anusa dopadalo. Uživala je što od masiranja, što od mojih ulazaka. Ulazio sam do kraja, i izlazio iz nje gotovo do kraja. U glavi mi se vrtelo od uzbuđenja. Želeo sam sa svršim, ali istovremeno i da odložim taj užitak dok ne uđem u njenu guzu. Uspeo sam da uvučem jedan prst u nju stegla se oko njega, nastavio sam sa masažom da je što više opustim, i utonuo je i drugi prst. Bunila se, znala je da neću odustati, a istovremeno je uživala u ulascima mog penisa u njenu picu. Ponovo sam ga izvadio i namestio na otvor njene guze. Bio sam mokar od njenih sokova i iako se opet stegla, tako klizav polako je ulazio u nju. Bolelo ju je, osećao sam. Ležao sam i dalje na njoj i nije mogla da se pomeri. Osećao sam da se u njoj bori strah i želja da proba. Mislim da nikada nisam bio čvršći. Osećaj ulaska u njen uski kanal me totalno izbacio iz realnosti. Sva mi je krv jurnula dole. Ulazio sam polako sve dublje, ona se meškoljila da li da se oslobodi ili da nađe najlakši način da ga primi… Ječala ja, šaputala je da je boli. Ja sam joj šaputao da će proći. Pričao sam svašta, ni sam ne znam šta. Samo sam želeo da uđem što dublje, do kraja, i ušao sam. Kao da mi ni to nije bilo dovoljno, pritiskao sam je pokušavajući samo još malo više da prodrem. Nije išlo više, bio sam ceo u njenoj guzi. Osećao sam kako ka steže, kako pulsira. Na njenom je licu bila bolna grimasa. Nešto me obuzelo, kao da mi je njen bol davao snagu da nastavim. Popustio sam stisak, malo ga izvukao, a onda opet vratio do kraja. Uprkos tome što sam neviđeno uživao, želeo sam da i ona oseti užitak. Sitnim pokretima pravio sam utabanu stazu u njenoj guzi, širio sam je. Ne mogu opisati koliko sam uživao, ali želeo sam još, želeo sam da je snažno jebem. I počeo sam sve duže pokrete, bolelo ju je , ali sam osećao da su se mišići malo opustili, i lakše sam izlazio i prodirao. Radio sam to sve duže i brže. Stenjala ja i jaukala, nekoliko puta je i tiho rekla „Nemoj“. Šaputao sam joj na uho da se opusti, da će joj biti sve lepše.

Sada sam je već žestoko jebao, ljubio sam joj vrat, prstima sam joj dirao klitoris pokušavajući joj skrenuti pažnju sa bola. Uspevalo je osećao sam da sve lakše idem kroz nju. Pica joj je curila. Uživala je. I ja sam uživao. Uzdasi su joj se pomešali sa jaucima. Osetio sam da je trenutak da je pitam da li da stanem. „Nemoj sada“ odgovorila je. I dalje je osećala bol ili barem nelagodu, ali je užitak bio taj koji je presudio. Nisam još dugo mogao. Par pokreta i svršio sam u njenoj guzi. Oboje smo stenjali i vrištali. Ostao sam ležati na njoj nekoliko trenutaka , a onda sam rešio da treba da joj se iskupim za nanetu bol, sišao sam sa nje, okrenuo je na leđa, i zaronio svoju glavu među njene butine.