Drugarica iz teretane

U teretanu idem redovno, 4 puta nedeljno već nekoliko godina. Od pre skoro godinu i nešto počeo sam da viđam jednu plavušu koja je redovno počela da posećuje. Nisam joj nikad prišao niti sam joj se obratio.

I tako jednog dana dok sam radio biceps prišla mi je i pitala me da li znam neke vežbe za jačanje ruku da joj pokažem. Pokazao sam joj i ona je počela da ih radi. Nadgledao sam je i pohvaljivao kako radi. Kad je završila rekla je ja se zovem Barbara. Ja se zovem Đorđe- odgovorio sam. Posle dva dana opet sam je video. Lepo mi se javila kao da se već uveliko poznajemo. Tako je nastavilo da bude mesecima ali opet bez ikakvog progresa. Jedne večeri sa društvom izašao sam u Dva Galeba. Posle dvadesetak minuta skontao sam je tamo. Mahnuo sam joj i ona je meni. Kako se veče odvijalo približila mi se i vodili smo neku spontanu i dosadnu konverzaciju. Primetio sam da baš voli da pije. Dok ja popijem 2-3 pića ona popije duplo više za isto vreme. Do ponoći bila je odvaljena. Pitala me je da li živim negde blizu. Odgovorio sam da živim na 15 minuta peške odavde. Pozvao sam je kod sebe.

Dok smo hodali ka mom stanu počela je da me pipka po ruci, na šta sam ja reagovao tako što sam je uhvatio za ruku, a ona se nasmejala. Već u liftu je počela da mi dodiruje kitu. Lagano sam je uhvatio za guzu. Kad smo ušli u stan ponudio sam joj ako hoće malo vina, rekla je da ne želi. Seo sam na trosed, a ona me je obkoračila i počela da me ljubi. Svukao sam joj top, a iz njega su ispale ogromne sise. Njeno telo je bilo svo zategnuto. Imala je ogromnu čvrstu guzu. Svukla je dopičnjak i pička joj je bila glatko obrijana. Okrenuo sam je da ona bude dole i počeo sam da joj guram prste u pičku. Rekla je nemoj tako stavi ga u mene, ne želim prste. Bio mi je nakočen jako i stavio sam ga u nju. Primetio sam izrazitu vlažnost u njoj. Pribio sam se uz nju i jebao je grubo. Dopadalo joj se svo vreme. Bila je izuzetno snažna i energična. Uzdisala je glasno. Posle dvadesetak minuta osetio sam da ću svršiti i izvadio sam ga i počeo prskati po njenim predivnim sisama. Sperma se slivala po njenom divno izvajanom telu.

Posle toga smo se istuširali i legli da spavamo. Ujutru smo razmenuli instagrame i nastavili povremeno da se družimo par meseci dok se nismo ohladili.