Kum Aca

kumacaAca je bio moj drug iz detinjstva. Visok tek nekih 160cm, ali je zato otišao u dužinu! Ono što je on imao među nogama, retko se viđalo i na pornićima. Znao sam to jer smo kao deca ponekad jedan drugom drkali. Bio je veoma stidljiv i nikada nije imao devojku.
Kada sam se počeo da se zabavljam sa Ivom, prelepom crnkom koja je tek napunila 20 godina, Aca se odmah zalepio za nju. Visoka oko 180cm, guzata i sisata, lepog lica… Kurac je ogulio drkajući na nju, a ja sam ga još više podgrejao sa pričom šta voli, kako se tuca itd. Njeno prelepo telo me je dovodilo do ludila, neiskusna ali uvek spremna za dobru jebačinu. Bio sam joj prvi. Aci ništa nisam krio, sve sam mu opisivao i pričao do detalja. Molio me je da ga povedem kod nje makar samo da gleda i obećao sam mu da ću je pitati. Tako je i bilo.
Rekoh joj da imam druga koji je lud za njom i želi da je upozna. Iznenadih se kad mi kroz šalu reče da ga dovedem ako želim i ako garantujem da je dobar i poslušan.

Bila je subota veče kad se pojavio na vratima njenog stana. Bili smo sami jer su njeni otišli van grada za vikend. Njegova hladna i znojava ruka i crvenilo na obrazima govorili su sve. Ponudih ga pićem da malo rastera strah i stid i ubrzo atmosfera posta malo opuštenija i razgovor krenu o temama shodno nasim godinama.
Iva se diže sa troseda i poče da igra. Njeno telo se uvijalo uz muziku koja je svirala. Guza i dojke su joj letele na sve strane preteći da ispadnu iz preuske odeće. Aca ju je gledao bez daha. Ona ga pozva da se pridruži, a on prođe preko svega, pridruži joj se i poče da igra sa njom. Za glavu je bila viša od njega i bilo je veoma zanimljivo to posmatrati. Njene ruke su klizile po njegovom telu i očigledno izazivale buru u njemu. Igrala se sa njim dodirujući mu vrat, grudi, leđa i guzu, dok je njemu još uvek falilo hrabrosti da je dotakne i svaki čas bi pogledao u mene. Iva je preterala i nije znala gde će je to odvesti, ali mene je ova situacija jako uzbudila. Ustadoh i pridružih im se. Moje ruke su sad klizile po njenom telu; bila je užasno vrela, grudi su joj nabrekle, a bradavice ukrutile. Preterala je, prešla je sve granice. Toliko napaljenu ja je nikad nisam video. Reših da pokrenem stvar i skinuh joj majicu. Šapnuh Aci da joj raskopča grudnjak. Ovaj je dugo petljao, dok sam se ja ljubio sa njom i na kraju je uspeo. Strgoh ga sa nje i bacih, a ona prošaputa: – Nemoj dalje.
Zavukoh joj ruku pod kratku suknjicu i dodirnuh joj picu. Bila je potpuno vlažna. Pokušao sam joj skinuti gaćice, ali se opirala i izmakla. Ipak, dohvatih je i prevrnuh na trosed. Legoh na nju i spustih usne na njene ukrućene bradavice. Rukom sam pokušavao da dodirnem njenu picu, ali je čvrsto stisla noge nepuštajući me. Znao sam da njen otpor ne može dugo trajati i moji prsti ubrzo nađoše put do njenog klitorisa, već prilično ukrućenog, a njene noge konačno se razmaknuše i pustiše moju ruku. Aca je sve to posmatrao sa strane, zabezeknut ali sa ogromnom nabreklinom u pantalonama. Pozvah ga da priđe i skine sve sa sebe, ali opet se začulo Ivino protivljenje. Rekoh joj: – Maco, želela si to. Sada budi dobra i opusti se, a ti, Acke, skidaj se odmah.
Dohvatih njene gaćice i svukoh ih, a zatim i već izgužvanu suknjicu. Aca je potpuno go prišao Ivi, koja je u neverici gledala u njegovu ogromnu, do bola krutu, batinu, sa čijeg vrha se sluz cedila gotovo do patosa. On sede pored nje i ruke mu napokon kliznuše niz njene grudi i stomak, a usne spustiše na njen vrat. Napaljen prizorom, spustih jezik na njenu vrelu picu i počeh je lizati. Iz grla joj se ote uzdah i ona prigrli Acu na sebe u strastan poljubac. Otpora više nije bilo.

Njena ruka skliznu na njegova otekla muda i poče ih milovati. On joj nešto šapnu i ona dohvati njegov kurac i poče da ga drka, ali već posle nekoliko pokreta iz njega pokulja seme i prosu se po njenim grudima i trosedu. Svu ju je zalio i počeo se žestoko ljubiti sa njom, dok je ona spermu razmazivala po grudima i stomaku. Ja ne izdržah više, već joj se zavukoh među te duge noge i zabih se u nju iz sve snage. Ona vrisnu, odgurnu Acu i prigrli me.
Osetih da svršava prvi put danas i navalih iz sve snage. Jezikom sam joj lizao bradavice sa ukusom Acine sperme od malopre, ali ne izdržah. Izvadih ga iz nje i počeh je zalivati tamo gde i moj drugar malopre. Nije bila zaštićena i nisam je nikad punio spermom. Svrših kao nikad, svalih se pored nje i poljubih je. Bila je sva vrela i ovo nije trebalo prekidati. Pozvah Acu da zauzme moje mesto i pokazah mu gde da je miluje jezikom. Poče je lizati kao pas sakupljajući moje i njene sokove. Njeni uzdasi odjekivali su sobom, a ja sam ih utišavao svojim poljupcima.
On podiže glavu i pridruži mi se, sada su se njihovi jezici preplitali. Njegova velika kurčina sada je klizila preko njene pice milujući je i dodatno vlažeći. – Smem li? Mogu li u nju?
Ona ga uhvati rukom, namesti i zamoli ga da bude nežan. Aca lagano poče prodirati u nju ispunjavajući je svojim ogromnim kurcem. Njegova guza se ritmički pomerala među njenim široko raširenim nogama. Njeni uzdasi su bili sve glasniji i po prvi put svršavala je sa drugim muškarcem. Njeno telo je podrhtavalo i uvijalo se pod njim, dok je on silovito prodirao svojom ogromnom batinom u picu moje devojke.
Začuše se i njegovi uzdasi, dok su mu usne klizile niz njen vrat i grudi, moja devojčica tonula iz orgazma u orgazam. Bio je potpuno u njoj i jebao ju je kao životinja ne obraćajući pažnju na njene molbe da je čuva i bude nežan. Tucao je prvi put. U transu nije nikog čuo već je samo osećao ovu vrelu i plodnu ženku ispod sebe. Spustio sam svoje usne na njene i poljubio je, dok sam osećao njegov vreo dah na našim obrazima. Iva me lagano odgurnu i zagrli ga, sada su se njihovi jezici preplitali. Očigledno je bilo da će Aca svršiti. Žestoko se zabijao u nju dok su mu prepuna muda šamarala njenu guzu. Očekivao sam da će ga izvaditi i svršiti po njenom stomačiću i sisama, ali ona podiže noge i obgrli ga dok je nokte zarila u njegovu guzu. Za njega je to bilo previše, sa obe ruke uhvatio je njenu guzu, zarikao kao bik, dok se grčevito zabijao u nju i svojim semenom ispunio Ivinu nezaštićenu picu.
Prvi put seme se prosu u njene dubine. Gledala me je zamućenim pogledom, dok se Aca grčio nastojeći da i poslednju kap sperme iscedi u nju ne sluteći da je može oploditi. Ja ga u tome nisam sprečio, mada sam video da će to da uradi, nego sam svršio posmatrajući grčenje mišića njegove guze dok se praznio duboko u nju.

Ljubili su se još neko vreme, a onda se on podiže lagano ga izvukavši iz njene pice. Potekla je gusta sperma niz njenu guzu, kao i iz njegovog kurca koji je visio gotovo do kolena. On ode u kupatilo, a ja legoh među njene noge i počeh je lizati. Nikada nisam osetio ukus sperme do tad. Jezikom sam se vraćao nazad u njenu picu i lizao klitoris, dok me je Iva milovala po kosi. Podigoh se i legoh preko nje. Spustih poljubac na njene usne dok se njegova sperma cedila iz mojih usta u njena. Mirisali smo svi na njenog jebača i njegovo seme koje se cedilo.
Upita me zabrinuto: – Hoću li dobiti njegovu bebu? Jako sam uživala, naročito kad sam osetila onu vrelinu
kako me ispunjava. Sve me boli… Ogroman je, ali divan… Želela bih još koji put ovo, ali me strah da ne zatrudnim.
Već sledeći vikend, celu noć jahali smo na njoj i punili joj mačkicu spermom što je, kako se ispostavilo, bilo dovoljno da Iva zatrudni. To veče sam je i zaprosio uz prisustvo kuma Ace. Pristala je.