Anika in nenasitno

erslllPredzadnji dan Krfa grem malo bolj zgodaj spat, rada bi se spočila pred naporno vožnjo z ladjo. Okoli 2h pa me zbudi službeni telefon. Študentka si je zvila gleženj. Ko se pripeljem v diskoteko, je tam rahlo pijana “pacientka”, ki trdi, da ji nič ni, in svetlolasi piflar, ki me je zalotil pri ladijskem seksu, ki trdi, da si je zvila gleženj in da mora v bolnico. Po pogovoru se odločimo, da bo elastična obveza zaenkrat dovolj, zjutraj pa k zdravniku, če bo treba.

Moj apartma je najbliže turistični ordinaciji, ostali pa so takorekoč na drugem koncu mesteca. Krhko dekle, ki svoje sandačke s previsoko petko zdaj drži v roki, posadim v taksi, preden prisedem, pa svoj skuter pa prepustim v varstvo piflarju. Nanje se lahko vedno zaneseš. Saška je zardela zaradi alkohola, velike rjave oči se ji omamljeno svetijo. Razen hihitanja pa govori precej normalno, z zanjo značilnim visokim, otroškim glaskom, ki ni neprijeten, ko ga enkrat sprejmeš. Oblečeno ima črno minikrilo in top z velikim izrezom, ki razkriva ne prevelike, a lepo polne prsi. Ko mi hihitajoče opiše svojo nezgodico, se nasloni nazaj in previdno dvigne svojo poškodovano nogo in jo nasloni na moje koleno. Božam svileno, rahlo potno kožo vitke noge, kot bi jo hotela potolažiti. Ne da bi se zavedela, se moja roka pomika že nad koleno po notranji strani svilnato gladke nožice. Saška ima zaprte oči, njene polne ustnice pa so rahlo priprte in ko se moja roka dvigne nad koleno, se ji izvije vzdih. Še vedno z zaprtimi očmi z roko poišče mojo glavo in mi zaplete prste v lase. Taksi ustavi pred mojim apartmajčkom. Taksist ponudi pomoč, a mu zagotovim, da zmorem sama in pomagam Saški iz avta.
Poležem jo na rezervno posteljo ob moji. “Naj ti pomagam, da se slečeš,” ji rečem potiho. Slečem ji top. Hihitajoče se uleže nazaj in odpre oči. Malce sklonjena nadnjo gledam njene lepe polne joške, zasmeji se in z roko seže v moj dekolte. Poišče mojo bradavičko in jo stisne. Ne morem zadržati vzdiha užitka. Ko vidi in sliši moj odziv, postanejo njene oči še temnejše. S svojim otroškim glaskom malce zaječi. Moje roke same najdejo pot do njenih razgaljenih prsi, ki voljno zadrhtijo pod mojim preizkušajočim dotikom. Prijetno mi napolnjujejo dlani in se jim hočejo predajati. Pazeč na gleženj Saška privzdigne ritko, da ji slečem krilo. “Tudi ti si brez hlačk,” dahnem in se z ustnicami preiskušajoče spustim do njenega grička, ki je presenetljivo bogat z ravnimi črnimi dlačicami, kot pri Japonkah. Nežno jo pocukam za dlačice, kar ji očitno zelo paše. Nežno ječi in se zvije od užitka, pri tem pa glasno zastoka. “Pazi na gleženj,” ji zašepetam in prilepim topel poljub na njeno muco. Slana je, po plaži se ni tuširala, zanimivo. Poskušam sesati njene sramne ustnice, ki se darežljivo ponujajo. Rada bi ji pokazala užitek, ki mi ga je podaril pred nekaj dnevi grški bog. Ne odziva se dovolj intenzivno, zato se lotim ščegetavčka. Nagradijo me ljubki vzdihi in nežno valovanje medenice, ki hoče še bližji stik. “Prstke, prosim,” reče zasoplo. V mokro pohotnico ji previdno potisnem kazalec in sredinec. Fukam jo z dvema prstoma in vmes nasladno oblizujem njen nabrekli ščegetavček, da me njene dlačice ščegetajo po nosu. »Še,« sope in sope. Nadaljujem, a to ni dovolj. “Še prstkov,” reče. Dodam še en prst, fukam jo s tremi, kolikor globoko gre, in njena pička se mi voljno odpira. “Ja, še, globje, prosim!” Vsa mokra je, a kljub temu vzamem lubrikant iz nočne omarice. Počasi si namažem dlan, prst za prstom, nato še hrbet dlani. Saška me gleda in se boža po čudovitih prsih. Preden se lotim njene pohotnice, se ustavim na čudovitih hribčkih, ki se mehko in slano predata mojim ustnicam.

Počasi se lotim njene luknjice, najprej z enim prstom, da se kar ihtavo zaletava vame, v želji po še. Ko dodam še enega, je njen vzdih malce razočaran, pri tretjem se že bolje počuti. Nato dodam še dobro ovlaženi mezinec. “Ja,” vzdihne nemočno in sune proti meni. Prste potegnem iz njene pičkice, a le zato, da jim pridružim še palec in naredim piramido iz njih. Saškina pičkica me voljno sprejme, celo mojo dlan sprejme vase z rahlim ječanjem in pritrjujočim trzanjem. Z občudovanjem opazujem, kako cela moja dlan izginja v njenih rožnatih globinah. Sama si drgne ščegetavček, ki ga vsakih nekaj porivov ovlažim z jezikom.