Večerni sex

Nežno začnem pomikati prstke navzgor in navzdol, ti me gledaš direktno v oči, tempo narašča, usta odpreš na široko, da bi kriknila, a te istočasno poljubim, sliši se samo glasni mmmmm. Ob ritmičnem porivanju prstkov gor in dol, te začne razmetavati, z nohti bi me najraje razrezala. Vseeno mi je, ko me boli in nadaljujem to tvojo strastno pot do orgazma.

Ni ga čez užitek

Potem sva bila dolgo tiho. Gledala sva se v oči. Čakal je, da so besede počasi kapljale v mojo notranjost. To, kar je govoril, je bilo proti vsem mojim pričakovanjem. Bila sem čisto zmedena. Da bi lahko pri nekom, s katerim sem prišla samo fukat, vzbudila takšne besede?! Oblila me je vročina in na dušek sem izpraznila kozarec. Natočil mi je novega in še vedno sva molčala. Pila sem. Začela sem globoko dihati. Nisem ga mogla več gledati. “Vstani Sandra…izpij še ta kozarec…tako…zdaj vstani!” Noge so se mi tresle, stala sem na mestu in nisem se upala premakniti. “Bi rada odšla?”

Seks za eno noc … s crncem

28-letna Mojca je že skoraj tri leta samska, a njeno spolno življenje je bolj divje kot nekoč, ko je imela resne zveze. “Ko sem se razšla s svojim zadnjim resnim fantom, s katerim sva bila skupaj skoraj dve leti, nisem vedela, kako naj se stvari lotim. Hotela sem čas zase. Nisem želela nove zveze, brez […]

Novo stanovanje

Ko se je zbudila, je bil že večer in bilo je vroče. Centralna kurjava se je vklopila in segrela stanovanje, luči v nasprotnem bloku so bile prižgane. Še vedno v fotelju si je odpela bluzo in stegnila roko za hrbet da bi si odpela modrc. Na kratko si je zmasirala rebra, kjer so jo zažulile kosti modrčka in se zazrla predse. Še vedno je bila napeta. S prsti na nogah si je začela slačiti nogavice s stopal in nek neumen ponos jo je prevzel, ko ji je končno uspelo in so odletele v visokem loku proti radiatorjem.

Tagovi:

SILVESTROVO

Prišel je moški,pobožal me je po zadnjici in začutila sem,kako silovito prodira vame,brez vsakršne nežnosti.Celo me je izpolnil,ljudje v krogu pa so v ritmu glasbe ploskali in naju spodbujali.Moški me je ritmično nabijal na svojega tiča,tudi sama sem se mu odzvala,se nabijala in zvijala.Moj divji temperament je prišel v prvi plan.Naenkrat se je moški dvignil,njegovo mesto je zasedel drugi in takoj nadaljeval.Ob misli,da me ima lahko za silvestrovo katerikoli moški v tem prostoru,sem bila kot v transu.

Obdelal je prijateljevo ženo

Jaka in Aleš sta prijateljevala od malega, letos pa sta se odločila za skupni dopust. Že dolga leta se nista videla, Aleš pa je v telefonskih pogovorih pred tem Jaki poročal o spremembah njegovega življenja. Med drugim se je tudi poročil in se Jaki hvalisal, da njegova nevesta ni le baba in pol, saj naj bi imela popolne, jedre dojke in okroglo, sočno ritko, ampak da je tudi v postelji prava mačka.

POROČNA ZABAVA

Njen glas je zadušilo lovljenje zraka, saj je Boris z vso vnemo obdeloval njeni bradavički. Njena muca je postala že pošteno naoljena in odločil se je poskusiti njene sokove. Odmaknil je glavo in pogledal Vesno. Imela je zaprte oči in očitno je bilo, da se je vdala užitkom. Z nasmehom se je zakopal v njeno veliko mednožje. Z jezikom je obkrožil veliki sramni ustnici in ju razprl z prsti.

Ladje v pristanišču

Ali se nekje prelomi, ali zdrsne v ponavljanje in dolgčas. To je v naravi odnosov. Vzpodbudnim veleumnim nasvetom v spolno odnosnih knjižnih uspešnicah navkljub. Odprem oči, vidim da zreš vanje. Izzivalno, a nežno. Odločno in vprašujoče. Z nabreklim otepačem v ustih. Med razmišljanjem se mi občasno izvijejo stoki, ki niso povezani s tem, ampak le s centrom za ugodje. Vsake reči je enkrat konec. Nič ni večnega Niti t.i. zakonske zveze ki se sprevržejo v mrcvarjenje …

Dva tipa, eden v meni drugi pa v njem

Oba skupaj sem spravila v usta in v očeh opazovala njuno navdušenje. Igrala sem se z njunimi jajčki in sesala nabrekli glavici, ki sta kmalu tako močno nabreknili, da skupaj nista več šli v moja usta. Počasi sem vstala in se jima nagajivo nastavila z rokami naslonjena na mokre ploščice.

Swinger Club

Sedli smo na kavč, jaz Darku v naročje, Anita pa mojemu možu. Gledala sem kako ji moj mož z roko hodi za plašč in ji gnete prsi, Darko pa je medtem segel pod moje krilo in se pričel bližati vse bolj vreli mucki.
Jemalo mi je sapo, za hip mi je postalo slabo, potem pa sem, kot bi nekdo preklopil stikalo, le še uživala. Ko so se Darkovi prsti dotaknili moje vlažne češplje in mi je v usta potisnil jezik z okusom penine, sem z roko segla navzdol po njegovem predrznem korenjaku.