Divja pot do orgazma

Borisov pogled zavrta v moje oči, da kar čutim, kako bi rad zavrtal vame, in postanem vsa mehka. Dolgo me gleda, da se nazadnje trapasto zasmejim in pogledam ven, v mestne luči, zabrisane v megli. Njegova za spoznanje hrapava dlan me nežno poboža po licu, da se obrnem. Prste zakoplje v moje kratke svetle lase, ki so že vsi skuštrani, in me odločno poljubi. Globoko, počasi, z občutkom, kot bi me hotel v enem poljubu vso použiti.

STRASTNI JEZIČEK

Naprej sem znala sama, in ko sem končno segla s prsti za rob ter se dokopala do izjemnega tiča, mi je zastal dih. Tako velik se mi je zdel v moji roki in tako čudovito nabrekel, da bi po njem najraje planila z usti. Tega nisem storila, sem ga pa počasi začela drgniti v svoji pesti, se v ustih igrala z njegovim jezikom in mu sesala ustnice. Obrnila sem se povsem k njemu, da sem se lahko z njegovim korenjakom pobožala po nemirni češpljici, in kmalu je bila poplava v mojih spodnjicah še večja.

Seksi šoping

Na sebi je še vedno imel hlače, kar sem mu jih slekla. Ob pogledu na njegovega tiča, so me po celem telesu preletavali metuljčki. Bil je trd, debel , mmmmm ta pravi za v mojo pohotno muco. Spustila sem se na kolena in ga poljubila na vrh glavice, po spodnjem delu sem ga dražila z jezikom, nato pa sem ga posesala v usta, od užitka je tiho ječal. Odmaknila sem se od njega, ga potisnila na klopco v kabini, razširila noge in pokleknila nad njim. Gledala sva se, spustila sem se na njegovega tiča in ga čutila kako ga ga poriva v mojo muco.

Prijatelja za tris

Andrej je bil malce sramežljiv, ampak se je kar hitro sprostil in že je lizal moje joške. Oh, kako to pašee! Vsa sem se razvnela zaželela sem si ju naenkrat da me pripeljeta fo vrhunca. Andrej je tak skriti žrebec. Kar hitro je pokazal svojo divjo plat, mi porinil prst v pičko in mi ga porival not in ven. Mmm, zelo sem uživala. Dražil me je po G-točki. Priznam obvlada situacijo. Rok ga je umaknil in mi zarinil svojega tiča v mojo pičko. Aaaaa, včasih kar pozabim, kakšnega korenjaka ima. Andrejevega tiča sem fafala in mu s prstom dražila ritko. Mmmm, kako smo se razrajcali. Andrej je svojo ritko zelo sprostil. In ugotovil namig, da si tudi jaz želim v rit.

Tagovi:

Kavica v starem delu mesta

Ponudiš mi prvi dim, tako jih nekaj naredim in dim zadržim, nato pa izdihnem, zaprem oči in uživam v občutku. Narediva nekaj podaj, in do konca že čutim, kako se mi začenja vrteti. Ti se mi kar naenkrat nalimaš na usta in me začneš božat po stegnih. Prišepneš mi, da sedaj lahko nadaljujeva tam kjer sva ostala pred vrati. Ne odgovorim, ampak te primem za roko in odpeljem v sobo. Tam prižgeš glasbo in se začneva se slačit. Ko končaš, mi stopiš za ….

MOJ PRVI LEZBO SEKS

Spustila se je nižje in me začela poljubljati po trebuhu ter počasi prišla do moje pičke! Hotela je da dvignem nogo in sem jo. Svoj jezik mi je zarinila globoko v mojo mokro pičko polno soka. Pasalo mi je, nežno sem vzdihovala in ji govorila naj ne neha. A nisem dolgo vzdržala. Prijela sem jo za roko, jo potegnila za sabo in jo odpeljala v sobo na posteljo.

Gola za dva

Iz hiše je prišel z malo torbo in avtomobilskimi ključi v roki. Poljubil me je. “Je šlo?” Priznam, da sem se mu sprva hotela zlagati, a ko je njegova ogromna temna osebnost stopila pred mene, bi najraje zavpila, da v resnici nisem še nikdar pila moškega semena. Prijazno me je gledal in me pobožal po licu potem, ko sem zardela in odkimala.

Prvi trojček

Uršini kriki so preplavljali temno sobico. Kot nora je stiskala svoji joškici. Z ritjo pa kot da bi vrtela hola hop, je krožila po moji prepoteni glavi. Jezik sem komaj obdržal na njenem sladkem ščegetavčku. Videl sem, da ji močno prihaja, saj so bili njeni gibi povsem brez kontrole. S kratkimi gibi po moji glavi, je glasno končala. Njeno kroženje je postalo počasnejše in mirnejše. Vsa rdeča in prepotena kot izmučena delavka je obsedela na moji glavi. Nič nisem imel proti, všeč mi je vonj njene male pohotnice.

NEBESA OB REKI

Lep, postaven tridesetletnik temnejše polti stoji na plaži, nekaj korakov stran od mene. Čedne noge ima, ravno prav poraščene in lepo oblikovane. Obraz ima temen, lase tudi. Njegove oči so svetle, pogled prijazen. Takoj vidim, da ni eden tistih, ki si pridejo ogledovat naga telesa, čutim, da je izkušen in da ima za seboj kar nekaj spolnih dogodivščin. Zadeva med njegovimi nogami ni ne velika ne majhna, lepo okrogla jajca obetajo obilje ljubezenskega soka.

Prsata tajnica valerija

Valerija je res bila keš pička, vendar tega nikoli ni obžalovala, temveč je bila celo ponosna na to, da se lahko preživlja z greha vrednim teleščkom. V glavni pisarni jo je pričakal sivolasi Jože, direktor podjetja, ki jo je poklical na letni razgovor. Prvi del pogovora je bil povsem klasičen, preostala urica pa je bila tajna za preostali svet, saj je bila začinjena s posebnimi igricami. Jože si je Valerijo rad privoščil na različne načine, največkrat pa je uporabil bič, zavezal njene dlani ter jo nataknil kar na pisalni mizi. Plavolasa seks bomba je Jožetovega korenjaka rada vzela med bujne melone, med katere mu je večkrat na tiho prišlo, medtem ko so bili ostali sodelavci na kosilu, ali pa so se muzali, češ da Valerija in Jože zagotovo seksata.