PRVA NAJSTNIŠKA SIMPATIJA

Celo telo drhti in kriči po še bolj intenzivnem občutku, vsa potna nadaljujeva in njegov “car” kot poimenujeva njegov penis, počasi in z občutkom drsi v mojo Carico. Res vso telo obleti rahla mrzlica vse ostalo je nepomembno tu sva le midva in najin svet.

Podivjani profesor

Med predavanji ga je večkrat zapeljivo pogledala, se usedla v prvo vrsto in mu brez sramu ponujala najboljši pogled na njeno razpeto bluzo, ki je razkrivala privlačen modrček in sočne breskvice, ki bi jih tako rad okusil. Večkrat se mu je dozdevalo, da se je nasmejala in se poredno obliznila, vedno diskretno, tako, da je opazil le on. Večkrat si je zamišljal, kako bi jo bilo poljubiti in jo zagrabiti za njeno čvrsto ritko, okusiti vonj njene kože in… Nekdo je potrkal na vrata.

Ogled vročega DVD-ja

Donatela prične vzdihovati in se poskuša še bolj prižeti k njemu. Počasi, kot da bi upočasnila posnetek, ji odmakne svileno haljico in jo pusti drseti navzdol po koži, Donatela se ugrizne v ustnico v pričakovanju moževih ustnic, zob in jezika na svojih melonastih prsih, ki jih tako počasi razkriva.
Jure si jo kar malce ogleduje, kot bi že pozabil, kako zgleda njegova žena. Nato jo prične vestno poljubljati in božati, a ona ne strpi dolgo, prste mu zaplete v lase in si ga močno pritisne na prsi. Jure seveda ve, kaj hoče s tem doseči in prične takoj obdelovati pokončne temne bradavičke, grizlja jih in treplja z jezikom, Donatela pa ga skremžena od užitka gleda in vzdihuje.

Za novo leto si želim

Govorila sta kot stara znanca, ampak je dobila cmok v grlu, ko sta prišla do njene ritne luknjice. “A res že tako dolgo nisi?” jo je vprašal. “Saj mi je žal,” je plaho odgovorila. Ah ne sekiraj se, nikoli ni prepozno, da obnoviš svoje znanje. Pojdi z mano, tukaj v lokalu nisi sproščena. Sprehodila sta se po ulicah razsvetljenih z lučkami. Ustavil jo je stran od ljudi in pobožal po obrazu in vprašal: “A si pripravljena?” Nisem, ampak si želim. Kaj si želiš? Nehaj, nerodno mi je. Kaj ti bo nerodno, saj sva odrasla pa nikogar ni. Ok, želim si ga čutiti v ritki. Vidiš, da ni bilo tako težko. Bova pogledala, če si …

MOJA SODELAVKA

Ob lizanju sem v usta dobila vibrator, da sem iz njega posesala vso odvečno tekočino. Začela je močno dihati. Vibrator močno porinila do kraja v vagino, z drugo roko pa se zadovoljevala. A jaz pa sem jo lizala po ritiki.

Želim si te

Ugodiš moji prošnji in tvoje vrele ustnice zdaj zažigajo preko venerinega griča, vrh jezika ti polzi po moji vzburjeni koži in riše pot navzgor. Le za hip se prebudim iz omame, da bi uzrla tvoj obraz. Tako čeden, tako sproščen in ljubeč.

Motoristični izlet

Eno izmed mojih sanjarjenj… Ti že imaš izpit za motor… Imaš vso opremo… Jaz jo tako imam že od prej… Nimava pa se motorja… Se z Edijem dogovorimo, da gremo na kakšno furco čez vikend… Midva rentama motor in tako se odpravimo… Najprej se vozim s tabo in uživam v vožnji… Peljemo se proti Blatnemu jezeru na Madžarskem. Ob prvem postanku in osvežilni pijači se moj voznik zamenja, sedaj se vozim z Edijem. Med vožnjo ga božam po nogah in po prsih, kolikor pač dosežem…tudi one mene boža po nogah…včasih njegova roka seže nazaj in se me dotakne med nogami… Meni vse to paše, ti pa se voziš za nama in vse to opazuješ…

PRVA AVANTURA

Položil me je na posteljo in mi ga zaril v mojo že premočeno in kurca željno češpljo. Ni vedel da sem nedolžna zato ni bil nežen, ampak moja češplja je zaobjela kurca in ga posrkala vase kot že izkušena, brez bolečin in neudobja …. zarival ga je divje v mene in me hitro pripeljal do orgazma … kaj takega ufff tega še nisem doživela …. saj sem že sama poskrbela večkrat zase in se pripeljala do vrhunca z roko, ampak to ni bil tak orgazem kot ta, kar stresalo me je.

V DVIGALU

Želela si je, da bi lahko čas zavrtela nazaj, da bi predvidela, kaj se bo v dvigalu zgodilo in da bi bolje izrabila njegova dejanja, še bolj uživala trenutek in….dvigalo ustavila?! Ja, ustavila bi ga….in ustavila čas v njem….in da bi nadaljeval z dejanji….ji strgal mrežaste nogavičke na pički, razmaknil vlažne modre hlačke in z jezikom krožil najprej po zunanjosti vrtnice… ji polizal vlažost ki bi se ji cedila že po stegnih, potem ščegetavček. S konico jezika bi krožil po njem tako da bi si ona prikrivala usta z dlanmi, da ne bi kričala.

Novo stanovanje

Ko se je zbudila, je bil že večer in bilo je vroče. Centralna kurjava se je vklopila in segrela stanovanje, luči v nasprotnem bloku so bile prižgane. Še vedno v fotelju si je odpela bluzo in stegnila roko za hrbet da bi si odpela modrc. Na kratko si je zmasirala rebra, kjer so jo zažulile kosti modrčka in se zazrla predse. Še vedno je bila napeta. S prsti na nogah si je začela slačiti nogavice s stopal in nek neumen ponos jo je prevzel, ko ji je končno uspelo in so odletele v visokem loku proti radiatorjem.

Tagovi: