OBISKI

Imela je lepo pobrito muco, kateri je za okras uredila ljubko črtico, nato pa je ušla iz mojega vidnega polja. Pohotno je sedla nanj in ob tem globoko ter glasno zavzdihnila. Všeč ji je bil tako po dolžini kot obsegu in to je znala med divjim naskakovanjem mojega lepotca še večkrat povedati.

Zadnji seks z bivšo punco

Začel sem na pičko. Vtaknil sem prst, kasneje 2, še zmeraj je bila ozka, še zmeraj mi je tako dišala. Bila je zvezana pod mano, z vso težo sem se vlegel na njo in ji vtaknil kurac v usta. Lizal sem ji pičko na 69. Čutilo se je samo momljanje, ko sem jo fukal v usta in jajca so tleskala po njenem obrazu. Skoraj mi je prišlo. Obrnil sem se, jo polizal po obrazu, ki je smrdel po mojih jajcih, jo obrnil na trebuh, pljunil na rit in ji ga zaril; začela je jokati in hlastati po zraku, fukal sem jo divje od začetka glavice do korena, oblizoval sem ji uho in ji govoril, da je kurbetina, navadna kuzla, cipa.

Tagovi:

Juanitine seksualne čarovnije

Iz kaktusa, ki je bil poln na gosto posejanih bodic, je nato izpulila še štiri in jih prav tako zapičila v njegovo glavico. Nenadoma se je začelo dogajati nekaj presunljivega, Igorjev mlahavec je pred njunimi očmi vidno rasel. Zdelo se je, da se kar ne bo ustavil. Juanita, ki je bila drugače vajena takšnih in drugačnih strank, je bila vidno vzhičena in priznati je treba, tudi nekoliko vzburjena. Prav tako pa je bil presenečen tudi Igor sam, saj se mu je, kljub temu, da se je zavedal, da je njegovo premoženje v nabreklem stanju ogromno, zdelo, da tako gromozanski še ni bil nikoli. Na vrhu njegove priramide pa je zmagoslavno kraljevala glavica, za katero se je zdelo, da je po masi vsaj tolikšna, kolikor je bil ves preostali del uda.

Anika je kaznovana

Nekaj časa me samo gleda s skrivnostnim nasmeškom, nato pa položi dlan na mojo in – me uščipne. Pa ne malo, ampak da kar poskočim. Kri mi buškne v obraz. „Kazen je vzgojna,“ mi zašepeta na uho. Sicer se ves čas kultivirano pogovarjava o bližnjem mestecu, ki si ga gremo naslednji dan ogledat. „Še lepše je zvečer,“ reče. „Lahko bi ga šla po večerji pogledat.“ Med večerjo se ščipanje še nekajkrat ponovi. Pri topli predjedi me uščipne v kožo nad kolenom, med glavno v nadlaht, pri desertu pa z roko zdrsne po mojem hrbtu navzdol in me uščipne v desno ritnico. „Grem se preobleč, potem pa lahko greva na mali nočni izlet.“ Vstaneva, njegova roka je na mojem križu, le malo nad (uščipnjeno!) ritko. Ne morem se mu izviti, nočem. Vodi me proti sobam. „Da mi ne boš ušla.“

USTNI IZPIT

Pogledam jo v obraz. Ona pa si razpusti lase in strese z glavo. Bila je prava mačka. Odpre mi zadrgo na hlačah. Izpod boksaric mi pokuka tič. Stal je kot steber. V trenutku, ko je rekla, da sem zadnji kandidat in da želi z dela priti utrujena, sem vedel, kam pes taco moli. Začele so se uresničevat moje želje. Kabinet je zaklenila, se sklonila do mojega tiča, ki je trdo gledal izpod boksaric in se ga lotila kar z ustnicami. Njenimi mesnatimi, rdeče namazanimi usti. Kabinet se je pričel vrteti pred mojimi očmi.

TA BOLJŠI PIKNIK

Skoraj bi mi že prišlo, a sem ji ga hitro vzel iz ust in z naglico z nje pojemal vse, kar se je od oblačil bilo, potem sem se zakadil v njeno spužvo, tako da sem dosegel njen prvi vrhunec, kar z jezičkom, seveda sem hotel zadovoljiti še sebe, tako sem kar orjaka poslal v drugo akcijo in ga potisnil v vročo spužvo, ona je doživljala orgazem za orgazmom jaz pa sem noro užival ob njenem orgazmičnem petju …

Vzel si je obe hkrati

Preden zadovoljim svojo željo po povsem otrdeli temno rožnati bradavički jo z jezikom nekajkrat obkrožim in namenoma izdihujem na ovlaženo kožo, da se še bolj naježi. Ariana zastoka in seže z roko k svoji muci, še vedno skriti v črne čipke. Zavem se njene želje in moja želja se poveča, kar se čuti kot naval krvi v brezsramne ustnice. Odmaknem njeno roko in počasi raziskujem teksturo perila, ki je že povsem prepojeno s sokovi njenega poželenja. Odmaknem čipke in poiščem klitoris, in ob tem nežno – oh, koliko samokontrole! – ugriznem opevano gozdno jagodo, s kazalcem in palcem druge roke pa stisnem drugo bradavičko.

LEPA MIRNA, NEMIRNEGA JEZIKA

Drsela je s svojimi joškami po mojem trebuščku in začela grizljati moje nabrekle bradavičke. Lizala jih je z vlažnim jezikom, najprej nežno, nato vse močneje in to me je spravljalo ob pamet. Pička mi je gorela. Poliži mi ribico, sem ji rekla stokajoče in čakala, da s svojim jezikom zdrsne po mojih sramnih ustnicah. Počasi se je spuščala vse niže do trebuščka. Topla sapa iz njenih ust na mojem telesu je bila čudovita. Hitro in spretno mi je slekla krilce in tangice, in se začela spuščati vse nižje. Lizala me je nežno, pa vse močneje in se pri tem spuščala vse do moje pičkice, iz katere so privreli sokovi naslade.

Punca moje hčerke

Njena roka je zašla pod moje krilo in počasi drsela po mojem desnem stegnu navzgor proti mojim tangicam,ki so bile že tako namočene kot da sem se polulala.Ko je z prsti zašla pod njimi in začutila moje sramne dlačice obrezane v lepo frizurico me je grobo potegnila za njih in rekla,naslednjič hočem da si obrita in gladka kot dojenček. Ponižno sem ji obljubila,da bom od zdaj naprej vsak dan brila mojo muco.To poniževanje me je še bolj vzburilo tako da so njeni prsti v trenutku izginili v moji luknji in sem doživela silovit orgazem.Simona je potegnila prste iz moje muce in jih povohala nato pa jih začela brisati v moj obraz.

NA POMOLU

Glasna bo, glasna in kričala bo ko ji bo prihajalo. On si je slekel hlače in po stoječem kurcu sodeč je tudi njega rajcalo, da sta bila najbrž pazovana. Pičko mu je nastavila na obrz in mu začela fafati kurca. Ko se je dvigala, je čutila sapico vetra na trebuhu. Lizala ga je vse do jajc, katere je stiskala z dlanmi. On ji je potiskal jezik v pičko in jo z rokami božal po stegnih.