Ljubljanska kurbica

Bila je ubogljiva. Odpela mi je hlače in jih s spodnjicami vred potegnila navzdol, razprla ustnice in ga objela s svojimi usti. “Ti paše?” je vprašala. Pokimal sem. “Krasno,” je rekla in naenkrat vstala. “Spalnica?”
Pokazal sem proti sobi in ji sledil. “Najprej poračunajva,” je rekla, in ko sem ji dal dogovorjeni znesek iz denarnice na nočni omarici, sem sedel na posteljo, ona pa je ponovno pokleknila pred mene. Pričela mi ga je fafati, jaz pa sem jo prijel za zatilje in ji glavo potiskal k sebi, da je imela celega v ustih in se skoraj davila. “Jaaa,” sem izdahnil, “rad bi ti ga zarinil čisto v grlo.” Umaknila se je in mi primazalo klofuto. “Brez ugovarjanja,” je rekla in mi položila prst na usta. “Nisi povedal, česa si želiš, zato sem danes jaz šefica.” Prav, se pa pojdiva takšno igrico. Razpela si je korzet, da so iz njega padli joški, in stegnil sem vrat, da sem jih lahko polizal. Z roko sem ji segel pod hlačke in bil presenečen, kako je mastna.

Silikon ni samo za v joške

Potegnil je tiča iz njenih ust, ki so ostala rahlo odprta kot bi se čudila tej potezi. Segel je za njen hrbet, od nekod potegnil tubo lubrikanta in si z njim namazal korenjaka. Potem jo je prijel za noge, jo potegnil k sebi, da je njena zadnjica pristala na robu zofe in ji krilo potisnil preko bokov. Prijel jo je za koleni in ji noge potisnil v zrak. Njena gladka češpljica ga je pričakala pripravljena in ga sprejela celega. Mastnega, drsečega in obilnega. Njena pička je bila fenomenalno tesno prilegajoča in prilagodljiva.

Kako sem diplomirala

Dan, ko sem diplomirala, je bil gotovo eden izmed najbolj doživetih dni v mojem življenju. Kdo bi si mislil. Vedno, ko beseda nanese na diplomiranje, se mi nehote izriše pritajen nasmešek. Bil je šele konec junija, a neusmiljena vročina nas je že razgaljala. Vse je dišalo po cvetju, razbeljenem asfaltu in nežnih telesnih vonjavah. Že pred deseto dopoldne je bilo strašno vroče, zato mi ni preostalo drugega, kot da sem si oblekla črno, ne preveč vpadljivo oblekico. Na zagovor sem povabila svojega fanta, najboljšo prijateljico in njenega tipčka. Predstavila sem plod svojega nekajmesečnega dela in ….

Prvič v swinger klub

Šel mi je z roko po hrbtu, jaz pa sem ga božala po boksarcah, ki so se hitro polnile …. Uhhhh, sem zrajcana sem mu šepnila na uho. Prijel me je za roko … pridi mačka mi je rekel. Odpeljal me je zadaj … dva para sta bila že v polni akciji, nekaj posameznikov in posameznic je samo gledalo …. Že sama misel, kaj se dogaja okoli mene in njegove roke so me spravljale ob pamet Prepustila sem se njegovim rokam, poljubom in izklopila vse okoli sebe samo uživala … noro uživala.

Prsata tajnica valerija

Valerija je res bila keš pička, vendar tega nikoli ni obžalovala, temveč je bila celo ponosna na to, da se lahko preživlja z greha vrednim teleščkom. V glavni pisarni jo je pričakal sivolasi Jože, direktor podjetja, ki jo je poklical na letni razgovor. Prvi del pogovora je bil povsem klasičen, preostala urica pa je bila tajna za preostali svet, saj je bila začinjena s posebnimi igricami. Jože si je Valerijo rad privoščil na različne načine, največkrat pa je uporabil bič, zavezal njene dlani ter jo nataknil kar na pisalni mizi. Plavolasa seks bomba je Jožetovega korenjaka rada vzela med bujne melone, med katere mu je večkrat na tiho prišlo, medtem ko so bili ostali sodelavci na kosilu, ali pa so se muzali, češ da Valerija in Jože zagotovo seksata.

Grški bog spozna Aniko

Nato ga predrzno pogledam v oči. Prične pripravljati moj koktajl, a pogleda ne umakne. Vame vrta s svojimi neverjetno zelenimi očmi, da postanem vsa mehka, voljna in vlažna. Ko je pripravljen, mi ga z hipnotičnim pogledom poda in pomigne k našemu natakarju od prej. Koktajl spijem na dušek, on pa me ves čas gleda. Ko njegov sodelavec ubogljivo pride nazaj, se grški bog prikaže na drugi strani šanka, me prime za roko in z mano odločno odmaršira

VOŽNJA

Zajaham ga, z obrazom sem obrnjena v smeri vožnje, z rokama se upiram v naslonjali prednjih sedežev, s prsti leve roke se dotikam taksistovih las, ko se sunkovito nabijam na mojega potrebneža. Sleče mi obleko, odpne modrček in vozniku odpre pogled na moje napete prsi, trde bradavičke, s katerima se igra, medtem ko se nasajam nanj. Prihaja mi, grizem si ustnice in lovim voznikov pogled, ko počasi pripelje na parkirišče pred blokom. Ustavi avto, ugasne motor in v vzvratnem ogledalu opazuje zadnje dejanje…

Sanjska destinacija

Tako sva se nekega petkovega dopoldneva usedla v avto in zapeljala seksu naproti. Seveda ona o tem, kar ji bom tam delal, ni imela pojma. En dan prej sem se tudi vstavil v sex shopu in kupil analne čepke za njeno potrebno ritko, bič, da bo njena rit rdeča, in lisice, da bo zavezana za posteljo in cela prefukana. Tisti večer sem ji rekel naj se gre stuširat in seveda me je ubogala. Medtem pa sem jaz pripravil bič, analni čepek, prevezo za oči in lisice. V roke sem tudi vzel že trd kurac in si ga počasi drkal.

JANJA

Tokrat je Ivan čisto brez zadržkov izvlekel svojga kurca in ga, še mehkega, začel počasi drkati. Vprašal je Janjo, če jo mogoče moti, a seveda je ni. Povedala mu je, da ji je celo všeč, če si ga drka ob pogledu na njo. S tem je vklopila sesalec in začela sesati njegovo stanovanje. Tudi, ko je šla v druge prostore, je vedela, da ji Ivan sledi s pogledom in da že komaj čaka, da pride spet ven. In zato je te prostore veliko hitreje pospravila in se tako poskušala čimveč zadrževati v dnevni sobi in se nastavljati drkajočemu starčku. Kaj kmalu si je odprla že vse gumbe na srajci in je lahko Ivan že strmel v njene velike, debele joške

Njena ritka je ustvarjena za analni seks

Anika je bila še vedno videti kot naravna lepotička in ne kot potrebna kurbica, kar je očitno bila. Dobro je skrivala svojo pravo naravo in bil sem vesel, da jo je pokazala prav meni. Glede na njeno strastno fafanje in predrznost sem celo upal, da bi ji lahko končal v usta.