Soparen jutranji seks

Zmeden je, ker mu ni uspelo, zato reče samo: „Na vse imaš odgovor.“ „In za vse imam vprašanja!“ rečem ponosno. „Kdaj si prvič seksal?“ Samo je le še v oprijetih boksericah črne barve. Ne morem najbolje presoditi, kaj je pod njimi. Tudi Samo si ogleduje svoje spodnjice in nazadnje reče: „Ej, ne spomnim se.“ „To pa ni ravno odgovor,“ ga podražim. „Dovolj mi je te igre,“ reče z nekoliko zategnjenim, preveč veselim glasom. Od nekod privleče mini šah in se odloči, da me bo sedaj naučil igrati šah. „A sem prav obsojena na piflarje,“ pomislim in se delam, da ga poslušam.

ZVEZANA V GOZDU

Z dlanjo ji je zaprl usta, z drugo roko jo pa naprej grobo božal. Odpel je zadrgo, hlače spustil do kolen in stoje nabijal. Pička je bila tako mokra in prav temnih barv. Glasno je spuščala vsemogoče glasove in ni se prav nič trudila, da je ne bi kdo slišal. Tudi on se ni zadrževal. Sinhrono sta dihala. Pozabila na okolico.

V RITMU DIVJEGA SEKSA SE JE Z NAMA MAJALA VSA LOVSKA PREŽA

Obdelovala sem ga z rokami, usti in jezičkom in ga ob tem opazovala kako uživa … ko sem že videla da prihaja vrhunec sem se ustavila, prav jezno me je pogledal in rekel, da se mi bo še maščeval … dobesedno strgal je z mene hlačke in modrc in me začel poljubljati, kmalu zatem se je spustil med moje noge in me z jezikom obdeloval tako, da sem že ječala od užitka.

KARAVAN

Odpela mu je zadrgo in kurca potegnila iz hlač. Kožico je vlekla gor in dol, se nagnila do kurca in začela krožiti z jezikom po glavici. Čutila ga je globoko v grlu. Zaprl je oči in se prepustil uživanju. Vsakih nekaj sekund ji je rekel, da odlično fafa. To je vedela, neštetokrat slišala, pa vendar jo je vedno znova podžigalo. Lahko bi mu pustila, da ji špricne v globoko grlo, vendar si je želela, da jo pohotno obdeluje. Saj je med fafanjem čutila, kako se je vlažila.

Seks na ladijskem stranišcu

Zvečer plešemo v diskoteki na ladji. Zatohlo je in glasba je dolgočasna, a moji študentje so navdušeni, najbrž zaradi količin alkohola, ki so ga spravili vase čez dan. Po službeni dolžnosti poplesujem z njimi. Spet opazim, da me izza šanka gleda isti tip, tokrat brez knjige, pač pa s kozarcem, opogumljen, da vzdrži moj predrzen pogled, ko mu ga vrnem. Njegovega si ne znam razložiti, čeprav je razlog, da moški tako vneto gleda žensko, ponavadi samo eden. “Pa preverimo,” pomislim.

Seks v dvigalu

Drsel sem z jezikom po njenih stegnih, se približal, a se vedno znova odmaknil. Ko se mi je zdelo, da me bo začela prositi, naj vendarle začnem, sem potegnil njene hlačke proti gležnjem in z jezikom potoval vanjo. S kazalcem in sredincem sem prekril ščegetavček in medtem ko sem lizal njene sramne ustnice, precej hitro dražil ščegetavček.

Prvi trojček

Uršini kriki so preplavljali temno sobico. Kot nora je stiskala svoji joškici. Z ritjo pa kot da bi vrtela hola hop, je krožila po moji prepoteni glavi. Jezik sem komaj obdržal na njenem sladkem ščegetavčku. Videl sem, da ji močno prihaja, saj so bili njeni gibi povsem brez kontrole. S kratkimi gibi po moji glavi, je glasno končala. Njeno kroženje je postalo počasnejše in mirnejše. Vsa rdeča in prepotena kot izmučena delavka je obsedela na moji glavi. Nič nisem imel proti, všeč mi je vonj njene male pohotnice.

Presenečenje v butiku

Šepnila sem mu naj mi ga malo pokaže in brez sramu je segel po njem. Kljub škilavem pogledu, od vsega lepega, sem pod seboj ugledala čvrsto batino, ki si je želela vame. Takoj sem se spustila k njemu in, ko je začutil svojo priložnost je takoj sedel na poličko. Z desnico sem hrabro zagrabila za tiča in si ga navdušeno pognala v usta. Bilo je najbolj divje fafanje v mojem življenju in, ker sem bila rahlo preglasna, me je opomnil naj se skuliram pa čeprav noro uživa. Nisem mogla in sem nadaljevala zavzeto kot poprej, ter pokvarjeno, ter nekoliko grobo grabila po jajcih in mu jih oblizovala. Še nekajkrat sem ga posesala vase in obliznila lepo nabreklo glavico, nato pa sem vstala in mu obrnila hrbet.

Usposabljanje vročega delavca

Bolečina je bila neznosna a zadovoljstvo moje muce tudi, ko sem čutila vsak poriv sem želela priti znova in znova. Potem je on izbrigal se vame. Čutila sem njegovo toplo spermo, kako je napolnila moje telo. Še vedno potrebna sem šla v dnevno sobo, kjer sem našla moža, kako “spi” na kavču. Ker sem vedela, da se pretvarja, sem rekla: “Vem da ne spiš, ti je bilo všeč?”, odpela sem mu hlače in pričela lizati njegov kurac in s prsti masirala njegovo prostato, medtem ko sem fafala. Sedaj je bil povsem trd, zato sem ga zajahala in začela jahati njegov kurac, moji sokovi so omogočili kurcu, da je preprosto zdrsnil noter, v mojo lačno muco, ki ji ni bilo dovolj.

Tagovi:

V DVIGALU

Želela si je, da bi lahko čas zavrtela nazaj, da bi predvidela, kaj se bo v dvigalu zgodilo in da bi bolje izrabila njegova dejanja, še bolj uživala trenutek in….dvigalo ustavila?! Ja, ustavila bi ga….in ustavila čas v njem….in da bi nadaljeval z dejanji….ji strgal mrežaste nogavičke na pički, razmaknil vlažne modre hlačke in z jezikom krožil najprej po zunanjosti vrtnice… ji polizal vlažost ki bi se ji cedila že po stegnih, potem ščegetavček. S konico jezika bi krožil po njem tako da bi si ona prikrivala usta z dlanmi, da ne bi kričala.