POPOLNOMA ZADET SE JE UDELEŽIL ORGIJE

Nato ji je šla s prstom pod popek in se začela igrati z njenim ščegetavčkom, medtem ko se je sama v čedalje hitrejšem ritmu premikala po meni. Jaz sem nekako z jezikom našel ščegetavček dekleta, ki je sedelo na mojem obrazu in naslonila se je nekoliko naprej. Poljubila je ljubimko na prsi in iz grla se ji je izvil krik.

Dva tipa, eden v meni drugi pa v njem

Oba skupaj sem spravila v usta in v očeh opazovala njuno navdušenje. Igrala sem se z njunimi jajčki in sesala nabrekli glavici, ki sta kmalu tako močno nabreknili, da skupaj nista več šli v moja usta. Počasi sem vstala in se jima nagajivo nastavila z rokami naslonjena na mokre ploščice.

Grški bog spozna Aniko

Nato ga predrzno pogledam v oči. Prične pripravljati moj koktajl, a pogleda ne umakne. Vame vrta s svojimi neverjetno zelenimi očmi, da postanem vsa mehka, voljna in vlažna. Ko je pripravljen, mi ga z hipnotičnim pogledom poda in pomigne k našemu natakarju od prej. Koktajl spijem na dušek, on pa me ves čas gleda. Ko njegov sodelavec ubogljivo pride nazaj, se grški bog prikaže na drugi strani šanka, me prime za roko in z mano odločno odmaršira

Vonj po seksu

V mojo trgovinico ni kaj prida strank, zato se lotim branja erotične zakladnice na internetu. Moje telo se odziva precej bolj intenzivno kot običajno in v času malice sem vsa navlažena. Počutim se poredno, ko se odpravim v sosednjo prodajalno. Mahinda me že čaka s skodelicama, in njegov obraz žari. Navihano vprašam, če mu biznis tako šiba. Samo skrivnostno se nasmehne, si odmakne črne kodre s čela in povabi k čaju.
Čaj je, kot običajno, odličen. Ali pa še malce bolj? Mahinda me pomenljivo vpraša, kako mi je kaj všeč čaj danes. Da je dobil novo pošiljko. Da ga mama sprašuje, če se ne misli poročiti. Njegove črne oči so mehke in počasne, ko se sprehajajo čez moj obraz. Vrat. Dekolte. Prsi, proste nedrčka, za spremembo. Glas je vedno tišji, in njegov obraz vedno bližje mojemu. Že nekaj časa ne poslušam, kaj govori, temveč s priprtimi očmi opazujem premikanje njegovih ustnic in igračkanje njegovih rok s skodelico.

Na kmetiji

V šumenju sena se moj jezik utaplja v njeni majhni rožnati mucki. Ližem vse bolj strastno, v glavi čutim odklop. Napadem ščegetavček, ki kot stražar varuje nebeška vrata. Grickam in ližem ga, Alenka pa glasno stoka od naslade in užitka. Vesel sem, da je prišla in da uživa skupaj z mano. Opazil sem, da punca nima veliko izkušenj, saj pobudo prepušča meni, ki pa si prave izkušnje šele nabiram. Slečem si hlače. Vražiček z veliko vijolično glavo kot strumen velikan čaka, da se ga usmili njeno telo. Nanj položim njeno roko. S sunkovitimi gibi, da me že skoraj boli, ga prične drkati.

Hey, si za drink?

Seveda sem zaradi svojega fantaziranja zamudila nekaj minut, ti si me že čakal s pijačo na mizi. Pozdravim te, opazim tvoj občudujoč pogled in nagajiv nasmeh na ustnicah, ko me zagledaš. Usedem se nasproti tebe in zahvalim za že pripravljeno hladno pivo. Rečeš, da si gentelmen, seveda da me boš pričakal s pivom. Ura mine s prijetnim in zabavnim pogovorom, saj ne veva veliko drug o drugemu. Padajo razno razne teme od otroštva, hobijev, službe, povprašaš me tudi o zvezi, kjer pač ne zanikam, da sem samska. Se mi zdi, ali sem res zaznala iskrico v očeh in še večjo nagajivost v nasmešku? Ker imam tudi sama tatoo te povprašam, kdaj si tetoviral roko…

Tagovi:

NA BILJARDNI MIZI

Med joške je potisnil kurca in ga z obema rokama z joški močno stiskal. Prišlo mu je tako, da ji je špricnil po vratu in obrazu. Zabičal je, da naj psica poliže še spermo s kurca. Delala je tako kot so ukazovali. Naslednji jo je potisnil na kolena in božal zadnjico. Vedno bolj se je približeval anusu. Počasi ji je potiskal prst v rit in jo mazal z njenim lepljivim sokom. Začutila je kurca kako kar polzi vanjo, nato sicer nežno in umirjeno porivanje.

Mamljiva varuška Lili

Andrej je med grabljenjem njenih bradavičk, bile so temno rjave, precej velike ter občutljive, razgreto razmišljal, kje bi jo lahko pritisnil. Ideja, da bi seksal v zakonski spalnici, četudi je vedel da žene vsaj nekaj ur še ne bo doma, se mu je zdela preveč perverzna, zato je Lili dvignil v naročje in jo nesel v dnevno sobo. Zleknila sta se pred kamin, plavolasa študentka, ki navsezadnje sploh ni bila sramežljiva, ampak predrzna prasička, pa je sopla od pohote.

Ogled vročega DVD-ja

Donatela prične vzdihovati in se poskuša še bolj prižeti k njemu. Počasi, kot da bi upočasnila posnetek, ji odmakne svileno haljico in jo pusti drseti navzdol po koži, Donatela se ugrizne v ustnico v pričakovanju moževih ustnic, zob in jezika na svojih melonastih prsih, ki jih tako počasi razkriva.
Jure si jo kar malce ogleduje, kot bi že pozabil, kako zgleda njegova žena. Nato jo prične vestno poljubljati in božati, a ona ne strpi dolgo, prste mu zaplete v lase in si ga močno pritisne na prsi. Jure seveda ve, kaj hoče s tem doseči in prične takoj obdelovati pokončne temne bradavičke, grizlja jih in treplja z jezikom, Donatela pa ga skremžena od užitka gleda in vzdihuje.

Maja je uživala s črnim lepotcem

Od njene zadnje avanture je minilo že pol leta, vse od takrat pa je ni pritegnil noben moški. Sicer je imela kar nekaj občudovalcev, saj so jo ogovarjali slinasti sodelavci, ki so buljili v njen dekolte in dolge noge, v diskoteki pa so jo otipavali pijani potrebneži. Črnolasa lepotička pa ni hotela seksati kar s komerkoli, temveč je hrepenela po filmski vzburjenosti, po telesni lakoti, kakršne že dolgo ni čutila

Tagovi: