Kavica v starem delu mesta

Ponudiš mi prvi dim, tako jih nekaj naredim in dim zadržim, nato pa izdihnem, zaprem oči in uživam v občutku. Narediva nekaj podaj, in do konca že čutim, kako se mi začenja vrteti. Ti se mi kar naenkrat nalimaš na usta in me začneš božat po stegnih. Prišepneš mi, da sedaj lahko nadaljujeva tam kjer sva ostala pred vrati. Ne odgovorim, ampak te primem za roko in odpeljem v sobo. Tam prižgeš glasbo in se začneva se slačit. Ko končaš, mi stopiš za ….

Nabodel jo je na gradu

Lepo sobotno popoldne sta se odločila, da se bosta zapeljala na Ptuj, na kratek izlet, kjer jima je bilo od nekdaj zelo všeč, še posebej zaradi obilice možnosti za romantične sprehode…

DOSTAVA NA DOM

Z jezikom sem prodiral vanjo, ji grizljal ustnice in sesal nagajivi klitoris. Medtem ko je njeno telo razvratno drhtelo, me je grobo odrinila in položila glavo na hrbet. Z bliskovito naglico me je začela slačiti, najprej pa mi je osvobodila tiča, ki je v oprijetih hlačah že komaj dihal. Kri je že silovito bušnila vanj in ob Matejini asistenci sem bil priča erekciji kakršne ne pomnim. Korenjaka mi je objela z rokama in ga pričela hlastno drkati. Vroči, zašiljeni jezik je medtem strokovno obdeloval glavico in igrivo silil v odprtino na vrhu.

VOŽNJA

Zajaham ga, z obrazom sem obrnjena v smeri vožnje, z rokama se upiram v naslonjali prednjih sedežev, s prsti leve roke se dotikam taksistovih las, ko se sunkovito nabijam na mojega potrebneža. Sleče mi obleko, odpne modrček in vozniku odpre pogled na moje napete prsi, trde bradavičke, s katerima se igra, medtem ko se nasajam nanj. Prihaja mi, grizem si ustnice in lovim voznikov pogled, ko počasi pripelje na parkirišče pred blokom. Ustavi avto, ugasne motor in v vzvratnem ogledalu opazuje zadnje dejanje…

DOMAČA KAD IN SKRIVNOSTNA LJUBIMKA

… jaha me, me poljublja, boža, začnem ječat, kričat a ona ne neha, ve da sem tik pred izlivom, a še zmeraj se nasaja globoko nanj, slišim njeno dihanje, ječanje, tudi ona uživa, stalno glasnejša je … ta glas … znan mi je pa ne vem od kod … prihaja ji, tako kot meni …. ne morem več, vso seme izlijem vanjo … to jo še podžge in slišim da tudi ona doživi orgazem …poljubi me …

Prostitutko si je privoščil kar v diskoteki

Ko se je tako s prsmi naslonila nanj in še dodatno pritisnila s ščegetavčkom ob njega, je čutila, da je tudi njen orgazem blizu. Čutila je, kako se občutek iz mednožja razliva po telesu in začelo ji je prihajati. Njeno gibanje na njem so pretrgali orgazmični krči in s presenečenjem v očeh je strmel vanjo, kar nekoliko očaran nad tem, da ji je prišlo.

Vročekrvnica

Prijela me je za roko, prislonila ustnice na zmrzlino, da so se ji obarvale in vtaknila v usta cel sladoled, da se je z žnabli dotaknila mojih prstov. Spustil sem ga in iz ust ji je štrlela le konica. Prijela jo je in potegnila kornet iz ust ter mi ga pomolila. “Kar imej ga.” Sedaj ga je oblizovala s tistim pohotnim jezikom in me gledala naravnost v oči. “Jebi se”, sem si mislil. “Mi daš tobak?” “Nimam ga.” Bila je v rjavi oprijeti majčki z naramnicami, kratkih bombažnih hlačkah in nekih sandalih.

Službena pot

Lical mi je obraz, jaz pa sem mu brez sramu odpenjala hlače in z rokami grabila njegovo bogatstvo. Odpela sem hlače in vzela pol nabrekli kurac. Počepnila sem in s tičem me je našeškal okoli ust. Vzela sem ga v roke, navlekla kožico in ga porinila v usta. Še vedno sem sanjarila o bivšem in njegovem kurcu. Ta je bil precej manjši, tanjši… čuden je bil. A je bil tič in trenutno mi ni nič drugega važno. Kleče sem ga fafala in si dražila klitoris. Po nekaj minutah me je zgrabil za lase in me nabijal v usta. Vsakič ko me je nabil malo močneje sem se z glavo zabila v zid. Nikoli nisem bila proti grobemu seksu. Povlekel me je k sebi, mi razširil noge in mi s prsti dražil pičko. Dražil me je preko spodnjic, grobo me je drgnil.

EROTIČNO JUTRO

Vedno bolj grobo me je nabijal, vedno bolj vzburjen je tudi sam prehajal v ekstazo. Čakal me je, vendar me je prehitel. Eksplodiral je vame, medtem, ko sem ga prosila naj ne neha. Fukal me je še in še… Kljub svojem orgazmu. Ujela sem njegov konec in se zvila v orgazem medtem, ko me je še vedno grobo vzburjal… Zlila sva se v eno.

Hey, si za drink?

Seveda sem zaradi svojega fantaziranja zamudila nekaj minut, ti si me že čakal s pijačo na mizi. Pozdravim te, opazim tvoj občudujoč pogled in nagajiv nasmeh na ustnicah, ko me zagledaš. Usedem se nasproti tebe in zahvalim za že pripravljeno hladno pivo. Rečeš, da si gentelmen, seveda da me boš pričakal s pivom. Ura mine s prijetnim in zabavnim pogovorom, saj ne veva veliko drug o drugemu. Padajo razno razne teme od otroštva, hobijev, službe, povprašaš me tudi o zvezi, kjer pač ne zanikam, da sem samska. Se mi zdi, ali sem res zaznala iskrico v očeh in še večjo nagajivost v nasmešku? Ker imam tudi sama tatoo te povprašam, kdaj si tetoviral roko…

Tagovi: