Daj; pofukaj me že

Cel si se potopil globoko vanjo. Tako strastno, tako zagreto si me imel v obdelavi, da sem po celem telesu čutila mravljince, treslo me je, grizla sem se v ustnico in se vsa v opoju užitka igrala s svojima bradavičkama. Še v pički sem čutila, kako mi bije srce. Nisem več zdržala, zgrabila sem te za razmršene lase, te potegnila nase in te med poljubom vgriznila v čobiko, mislim, da premočno, saj si trznil. Jebat ga, sila in strast delata svoje … Na uho sem ti s tresočim glasom zašepetala: »Daj pofukaj me že pičko materno, tvoje darilo sem, delaj z mano kar želiš …«

Dvojno presenečenje

Jaz ga grabim za lase in se drgnem ob njegovo nabreklo mednožje, ujeto v tesne hlače. Ko se končno nekoliko ustavim in ga počasi pobožam z roko po nabreklem kurcu, se strese kot bi doživel električni šok in me dvigne v naročje. Malo se skušam otepati, da bi nadaljevala igro ponorele strasti, a sva že v dnevni sobi s plejerjem na pavzi in vibratorjem na klubski mizici. Nisem ga še utegnila uporabiti. “Kaj si to gledala?” me vpraša ob pogledu na kader, ki razkazuje Donatelino zagorelo ritko in kodrasto grivo, zakopano med njeni ritnici. Pomenljivo me pogleda in doda: “Porednica.” Preden karkoli odgovorim, me namesti v kopijo položaja na ekranu, oblekico samo malo odmakne in zavzdihne ob pogledu na mojo nastavljeno zadnjico. Nekajkrat me poboža in mi čisto počasi sleče tangice. Vztrepetam, ko mi tangice drsijo po nogah.

ONA, MATEJ, HANA IN ŠE ON

Malo bi lizal njeno luknjico, malo Hanino, potem bi obe od zadaj fukal. Dal bi jima tisti vibrator, ki je za vtaknit z obeh strani. Vtaknil bi ga Hani v pičko, Hana bi se pa približala njej in bi ji ga z drugo stranjo potisnila v pičko. Objeli bi se in se noro zalizovali. On bi pa ju opazoval in si ga med tem časom počasi drkal. Prijeli bi ga in mu zavezali roke. Vse bi počel le z jezikom. Hkrati obe bi moral zadovoljevat. Obe enako. Potem bi pa dobil dvakratno povrnjeno.

Vroče igre v knjižnici

Naslednji dan je knjižnica odprta popoldne. Kljub vročini se veselim odhoda v službo. Na vratih me pozdravi Mihelin širok nasmeh. Lase ima spete, razkazuje svoj vrat, pretemen, da bi ga poimenoval labodji. Ko hodi, se ziba v bokih in pometa po tleh s dolgim rumenim krilom. Hrbet ima skoraj povsem gol, če ne štejemo dveh trakcev, ki povezujeta majčko. Kot da ni že dovolj vroče…V prostorni knjižnici se nama uspe večkrat podrgniti drug ob drugega, hote, kot da se ne bi mogla izogniti drug drugemu. Ko zapreva in pospraviva, se sesedem na stol in se hlastno odžejam z borovničevim sokom. Nekoliko preveč hlastno, tako da se pri tem polijem po srajci.

Seks v savni

Nasmehnila se je sama sebi in si že predstavljala, ali bosta tokrat bolj nežna ali pa ga bo tudi tokrat nadvladala z lisicami in vezanjem, kar ga je zelo vzburjalo. Že med vstopom v savno pa je začutila, da je tokrat nekaj drugače… Sprejela ju je mična receptorka, oblečena zgolj v mrežasto in prozorno haljo, pod katero je Veronika z navdušenjem opazila rožnate bradavičke in pobrito muco. Mladenka se ji je pohotno nasmehnila in ju odpeljala v oblačilnico, kjer je Igor Veroniko prislonil ob steno in jo začel božati in strastno poljubljati. Podzavestno je začutila, da se je savna spremenila v pohotni svinger klub in da jo čaka nepozabna noč …

Na kmetiji

V šumenju sena se moj jezik utaplja v njeni majhni rožnati mucki. Ližem vse bolj strastno, v glavi čutim odklop. Napadem ščegetavček, ki kot stražar varuje nebeška vrata. Grickam in ližem ga, Alenka pa glasno stoka od naslade in užitka. Vesel sem, da je prišla in da uživa skupaj z mano. Opazil sem, da punca nima veliko izkušenj, saj pobudo prepušča meni, ki pa si prave izkušnje šele nabiram. Slečem si hlače. Vražiček z veliko vijolično glavo kot strumen velikan čaka, da se ga usmili njeno telo. Nanj položim njeno roko. S sunkovitimi gibi, da me že skoraj boli, ga prične drkati.

Soseda Cvetka

Vzpnem se na stopalke motorja in vražička počasi porinem v njeno mokro urejeno mačko. Počasi jo jemljem, medtem ko božam njeni breskvici in poljubljam njena čvrsta ramena in vrat. Njeni dolgi rdeči nohti drsijo po mojem hrbtu, od naslade dobim kurjo polt. Seksam počasi in z užitkom, moja usta jo rahlo grickajo po ušesu, jezik pa raziskuje njegovo vsebino. Sedečo na sedežu in naslonjeno na kovček še naprej nežno porivam. Z nogami me objame okoli bokov in stisne tako močno, da čutim, kako me praskata zaponki njenih sandalov. Moji gibi so vse močnejši in stokanje vse glasnejše, kmalu preglasiva regljanje žab. Po Mariji mi spet prihaja močno, da čutim krče po celem telesu. Tudi Cvetka vse močneje stiska moje boke in zasadi mi nohte v hrbet. Glasno konča, jaz pa še zadnji trenutek potegnem vražička iz nožnice in končam tako močno, da spermo izbrizgam po njenem vratu, oprsju in trebuhu.

Vročekrvnica

Prijela me je za roko, prislonila ustnice na zmrzlino, da so se ji obarvale in vtaknila v usta cel sladoled, da se je z žnabli dotaknila mojih prstov. Spustil sem ga in iz ust ji je štrlela le konica. Prijela jo je in potegnila kornet iz ust ter mi ga pomolila. “Kar imej ga.” Sedaj ga je oblizovala s tistim pohotnim jezikom in me gledala naravnost v oči. “Jebi se”, sem si mislil. “Mi daš tobak?” “Nimam ga.” Bila je v rjavi oprijeti majčki z naramnicami, kratkih bombažnih hlačkah in nekih sandalih.

Obrij me nežno

S Heleno sva imela res odprt odnos, kljub temu, da se nikoli nisva dala dol. Brez težav sva hodila drug pred drugim v spodnjem perilu, recimo. “Torej je v kopalnici,” sklenem, ko je ne najdem drugje. Res je, skrita za zaveso. Že se hočem odkašljati, da je ne bi prestrašil, a me prehiti. “Neva, dobro, da si se vrnila, lahko mi malo pomagaš,« reče in odgrne zaveso. Pred mano stoji majhno, zelo vitko dekle z obilico pene na laseh. Po vsem športnem teleščku se lesketajo kapljice, mednožje pa je zavito v gosto peno. Malce je šokirana, a naslednjo sekundo mi že pritisne mokra lica na mojo tridnevno bradico namesto poljubov.

Ličkanje

V veliki garaži, kjer je ponavadi parkiran traktor, sva uredila vse potrebno za nemoteno, tekoče delo in prvinsko zabavo. Klopce za živahne seniorje okoli kupa koruze in plastične, mrežaste vreče za koruzne stroke.
Prva sta prispela Vovkova. Stari Vovk je bil dedov sošolec, ki ga je bilo vedno zanimivo poslušati, kako sta ga z dedom kot mladeniča mnogokrat pihnila. Nato se je kot druga šepajoče prizibala Zajčeva gospa, ki je vedno bila bolj tiho, vendar vesela zabave v pisani druščini. Jazbec in njegova žena sta vedno komentirala aktualno družbeno-politično dogajanje in pri tem spravljala v smeh vse prisotne, saj sta se njuni mnenji vedno postavili na nasprotni breg. Mali čokati, rdečelični Medved, ki je vedno prvi pijan obležal v ličkanju, je prišel naslednji. Jezična Kosova gospa je vedno prinesla še tople opravljive novice iz sosednje vasi in vedno je poskrbela, da je pogovor stekel v pravo smer. Ko smo že vsi sedeli in se smejali različnim zgodbam, pa je prišla še Marija, moja Afrodita, boginja ljubezni in lepote, ki jo je spremljala njena hčer.