Otrdela izboklina

Poleg vsega se je še naprej vztrajno vedla, kot da je situacija popolnoma običajna, kar je Luko le še bolj podkurilo. Ponovno so ga preplavili mešani občutki spolne stimulacije in nelagodja, da si pač želi napičiti Igorjevo ljubico. Medtem, ko je atmosfera že dosegala vrelišče se je v hipu spomnil na najbolj očitno stvar. “Kje pa je Tjaša?,” je dejal s sedaj že vidno vzdraženim glasom. Marta ga je zgolj spogledljivo pogledala in se skrivnostno nasmehnila. Zmeda v Luki je naraščala, vendar po drugi strani se je v njem stopnjevala tudi neopisljiva sla. “A si se le spomnil vprašati kje je Tjaša, navihanček?,” ga je Marta v celoti premerila s pogledom. Luka se ni več mogel zadrževati. V slogu ponorelega žrebca je kar skočil na njo in jo začel v divjem ritmu poljubljati po vratu. Izkazalo se je, da pod plaščem dejansko nima ničesar, saj ji je leva dojka v celoti spolzela na plano. “Kaj pa počneš?,” ga je povsem umirjeno vprašala.

SERVISERJA RAČUNALNIKA

Eden me je lizal po bradavičkah, drugi pa po Fufi. Prepustila sem se jima. Dovolila sem vse, kar sta hotela delati z mano. Bila sem vzdražena do vrha. Noro dobro me je lizal po Fufi. Se je spoznal na lizanje. Njegov čvrsti jezik mi je porinil tudi v vagino. Čeprav sem si želela, a moje ritke se ni dotaknil. Niti ni pokazal interesa za njo.

VIJOLIČASTA

Hladnokrvno je odšla in ga od daleč opazovala. Spet je stopila do njega, ga zategnila in ko je pokončno stal, je odvila samostoječo, vendar jo pustila zavezano okrog jajc in se nanj usedla. Sklonila se je k njemu in rekla: »Liži mi joške, prasec!« Ubogal je. Počasi se je premikala in stiskala pičko, globoko dihala in ponavljala: »Tako, jaaaa, takoooo, aaaaa, bodi, bodi grob!«

PETKOV POPOLDAN

Zarila se je v njegovo s sirupom polito mednožje in ga pričela lizati. Korenjak je bil napet, sočen, sladek. Skratka, lizala je kito z okusom po jagodah. Noro! Blazno je užival in ko mu je sladki sirup polila še po prsih, se mu je skoraj strgalo. Rdeča gosta tekočina se je razlivala po njegovi svileno gladki koži in pripolzela na njegov trebuh. Še naprej mu je lizala sladko kito in ga mazala po telesu z lepljivo rdečo tekočino. Predel je kot najbolj zadovoljen maček in v ledjih čutil potrebo po muci.

Gola za dva

Iz hiše je prišel z malo torbo in avtomobilskimi ključi v roki. Poljubil me je. “Je šlo?” Priznam, da sem se mu sprva hotela zlagati, a ko je njegova ogromna temna osebnost stopila pred mene, bi najraje zavpila, da v resnici nisem še nikdar pila moškega semena. Prijazno me je gledal in me pobožal po licu potem, ko sem zardela in odkimala.

Sex z debeluško

Simpatična, komaj 22-letna Patricija, ki si je pred nekaj tedni zaželela družbe, ki je v mestu, kjer študira, nima. In odpeljala sva se. Med vožnjo sem buljil v njene ogromne joške, katere si je vsake toliko časa popravila. Nastavil sem temperaturo na najvišji nivo, Patricija pa je slekla prvi sloj oblačil. No, krasno, majica, ki je bolj razkrivala kot skrivala njene ogromne balone. Ni druga, ustavil sem avtomobil na najbližjem počivališču. Pogledal sem jo in njen nasmeh mi je povedal vse.

Prijatelja za tris

Andrej je bil malce sramežljiv, ampak se je kar hitro sprostil in že je lizal moje joške. Oh, kako to pašee! Vsa sem se razvnela zaželela sem si ju naenkrat da me pripeljeta fo vrhunca. Andrej je tak skriti žrebec. Kar hitro je pokazal svojo divjo plat, mi porinil prst v pičko in mi ga porival not in ven. Mmm, zelo sem uživala. Dražil me je po G-točki. Priznam obvlada situacijo. Rok ga je umaknil in mi zarinil svojega tiča v mojo pičko. Aaaaa, včasih kar pozabim, kakšnega korenjaka ima. Andrejevega tiča sem fafala in mu s prstom dražila ritko. Mmmm, kako smo se razrajcali. Andrej je svojo ritko zelo sprostil. In ugotovil namig, da si tudi jaz želim v rit.

Tagovi:

Vroča lepotica

Nenadoma prekine poljub in mi nastavi hrbet. Odprem zadrgo tesne oblekice in jo počasi izluščim iz nje. Dvomi o njenem spolu se razblinijo. Z modrčkom ji slečem tudi joške in pod leopardjimi tangicami zaznam utesnjeno nabreklino. Za kratek trenutek me oblije rdečica, a nerodnost v hipu zamenja poželenje, ko me Metis porine na ležišče in mi odpne kavbojke. Tiča se najprej loti skozi bokserice. Stiska ga z ustnicami, mu da čutiti tudi zobe. Ko že glasno stokam, se

Čakala sem ga gola

Ko je bil v meni, sem se prelevila v čistokrvno kurbico, ki si je želela le še fukati do nezavesti. Bil je dober v tem in ni me bilo sram ležati tam in se mu prepuščati, ne da bi mignila s svojo ritjo. Njegova hitrost je dosegala vse možne mejnike in, ko je zastal, da bi si oddahnil, sem prevzela pobudo, ga zajahala in pokazala, da tudi jaz nekaj znam. Z veseljem me je opazoval pri delu in z dlanmi na mojih bokih le pospremil moj erotični ples na njegovem tiču.

MOJ PRVI LEZBO SEKS

Spustila se je nižje in me začela poljubljati po trebuhu ter počasi prišla do moje pičke! Hotela je da dvignem nogo in sem jo. Svoj jezik mi je zarinila globoko v mojo mokro pičko polno soka. Pasalo mi je, nežno sem vzdihovala in ji govorila naj ne neha. A nisem dolgo vzdržala. Prijela sem jo za roko, jo potegnila za sabo in jo odpeljala v sobo na posteljo.