Oče in sin

Strgal mi je bluzo in se igral z mojim bujnim oprsjem. Spet mu je vstal. Porinil me je ob zid, na hitro slekel hlače in se totalno napalil. Čutila sem pulz v tiču, kako zelo je napet. Z vso silo ga je nabil vame in mi pokril usta, saj me je zabolelo. Nisem mogla dihati. Grobo me je fukal, brez milosti, kot kakšen manijak. Solze so mi polzele po licu in priznam, da sem ob tem začutila tudi nekaj ugodja. “A te moj fotr tud tko poriva!?” je vprašal… “Povej prasica!” Prišlo mi je in on ni pustil, da se umirim. Povlekel me je do kavča in me prislil da se naguzim. Brez milosti mi ga je zabil v pičko in me vlekel za lase. Snažno me je jebal in meni se je mešalo. “Počasi… ohhh… aaaa… prosim,” sem prosila. Povlekel ga je ven iz pičke, mi razprl ritko in mi ga nabil, pa čeprav sem se poskušala umakniti. Prosila sem naj neha, on pa je kričal utihni kurba. Pljunil je moj anus in me čvrsto držal. Polizal mi je ritko in nenadoma sem začutila parajočo bolečino. “Počasi,” sem se drla! Tako zelo me je bolelo in bolj ko je nabijal, manj sem čutila.

Jutranja pohota

V stokih obrnem glavo k njemu in brez odlašanja me poljubi, dolgo, toplo, a rahlo raskavo. “Kavni piškot,” zamrmra v moje ustnice, in me prične poljubljati po vratu. Ko se začnem izgubljati v nežnosti me nekoliko grobo porine k pultu in mi razkreči noge. Ko se zavem, da bom končno v sebi začutila njegov lepi, debeli ud se v trenutku navlažim in kolena se mi zašibijo pod težo sladkega pričakovanja.

Otrdela izboklina

Poleg vsega se je še naprej vztrajno vedla, kot da je situacija popolnoma običajna, kar je Luko le še bolj podkurilo. Ponovno so ga preplavili mešani občutki spolne stimulacije in nelagodja, da si pač želi napičiti Igorjevo ljubico. Medtem, ko je atmosfera že dosegala vrelišče se je v hipu spomnil na najbolj očitno stvar. “Kje pa je Tjaša?,” je dejal s sedaj že vidno vzdraženim glasom. Marta ga je zgolj spogledljivo pogledala in se skrivnostno nasmehnila. Zmeda v Luki je naraščala, vendar po drugi strani se je v njem stopnjevala tudi neopisljiva sla. “A si se le spomnil vprašati kje je Tjaša, navihanček?,” ga je Marta v celoti premerila s pogledom. Luka se ni več mogel zadrževati. V slogu ponorelega žrebca je kar skočil na njo in jo začel v divjem ritmu poljubljati po vratu. Izkazalo se je, da pod plaščem dejansko nima ničesar, saj ji je leva dojka v celoti spolzela na plano. “Kaj pa počneš?,” ga je povsem umirjeno vprašala.

JANJA

Tokrat je Ivan čisto brez zadržkov izvlekel svojga kurca in ga, še mehkega, začel počasi drkati. Vprašal je Janjo, če jo mogoče moti, a seveda je ni. Povedala mu je, da ji je celo všeč, če si ga drka ob pogledu na njo. S tem je vklopila sesalec in začela sesati njegovo stanovanje. Tudi, ko je šla v druge prostore, je vedela, da ji Ivan sledi s pogledom in da že komaj čaka, da pride spet ven. In zato je te prostore veliko hitreje pospravila in se tako poskušala čimveč zadrževati v dnevni sobi in se nastavljati drkajočemu starčku. Kaj kmalu si je odprla že vse gumbe na srajci in je lahko Ivan že strmel v njene velike, debele joške

Prijatelja za tris

Andrej je bil malce sramežljiv, ampak se je kar hitro sprostil in že je lizal moje joške. Oh, kako to pašee! Vsa sem se razvnela zaželela sem si ju naenkrat da me pripeljeta fo vrhunca. Andrej je tak skriti žrebec. Kar hitro je pokazal svojo divjo plat, mi porinil prst v pičko in mi ga porival not in ven. Mmm, zelo sem uživala. Dražil me je po G-točki. Priznam obvlada situacijo. Rok ga je umaknil in mi zarinil svojega tiča v mojo pičko. Aaaaa, včasih kar pozabim, kakšnega korenjaka ima. Andrejevega tiča sem fafala in mu s prstom dražila ritko. Mmmm, kako smo se razrajcali. Andrej je svojo ritko zelo sprostil. In ugotovil namig, da si tudi jaz želim v rit.

Tagovi:

Privoščila si je celo nogometno moštvo

Razvneti in pohotni, nekateri že moški v najboljših letih, drugi šele mladi fantje, so vso popoldne in še naslednji dan diskutirali o tem, kako bi to izvedli in na kakšen način bi se približali tako fantastični bejbi. Ne samo da je bila trenerjeva žena, čeprav jim je dal blagoslov, sta iz nje vela samozavest in živalski seksapil, ki so se ga po svoje kar bali. Izžarevala je ženstvenost, tako v pozibavanju ravno prav zaobljenih bokov, kot tudi z valovanjem svojih oblin, jedrih dojk, ki jih je vedno ovijala v oprijete krpice, ter napete ritke. Vsakdo od njih je vsaj enkrat na skrivaj sanjaril o tem, kako bi jo pofukal, vendar si nihče niti v najbolj divjih sanjah ni mogel predstavljati, da bi se to lahko uresničilo. Ko so tako premlevali, po rednem tedenskem treningu, po tuširanju in med preoblačenjem v slačilnici, so dobili nepričakovan obisk.

Ema

Prvo sem kolebal, kam, k njej ali k meni. Nato pa naju je pot peljala ravno mimo parka, kjer smo se družili kot najstniki in ustavil avto prav tam. Stopila sva iz avta in odšla proti klopci v parku. Prijel sem jo okoli pasu in poljubil na ramo in vrat. Sreči je pustila ruto v avtu in na sebi je imela samo tisto tanko majčko, katere širok ovratnik mi je pustil prost dostop do njene kože. Zastokala je ob mojem poljubu.

Mame seksajo

Všeč mi je bilo, da je tako stokal. Upala sem le, da mu ne bo prišlo v moja usta. Tega resnično ne maram pa čeprav bi v tistem trenutku pohote to morda celo prenesla.
Zaželela sem si, da bi me obdelal z njim, zato sem se obrnila naokoli, se s koleni namestila na sedežno, z rokama preko nje in mu, kar sem mogla zapeljivo, nastavila rit.

V TROJE…

Njegove roke so krožile po mojih prsih, ona je z neverjetnim občutkom vame suvala s prstki in urno lizala moker ščegetavček. Ko sem zagledala njegovega korenjaka, ki je stal v vsej svoji veličini, tako trd kot še nikoli sem si ga zaželela v sebi. Hotela sem ga vzeti v usta, a je bil orgazem, ki je prišel popolnoma nepričakovano, premočan.

Foot fetiš

Po nekaj minutah intezivnega fafanja, vzame najlonke in se obleče. Tako sedaj pa akcija in z stopali objame moj trd kurac rdeč od šminke. Počasi začne z najlokami drgniti kurac gor in dol, nor footjob, po mojem najboljši do sedaj, ubčutek najlonk na mojem trdem kurcu je bil nepopisen. Skloni se nad njim ter ga z obema rokama prime. Čutil sem stopala in roke hkrati, kako obdelujejo moj kurac. Bil sem tako zrajcan, vendar sem si želel da tudi ona začne uživati. Z roko sem se zmuznil do njene pizde, medtem ko je ona opravljala svoje delo, ter ji z prsti začel močno masirati ščegi. Daj me ahaaa daj šeee šeee, je vreščala vse do močnega orgazma, očitno jo je pogled na moj kurac, ter glasni kriki iz porničov na televiziji tako zrajcali da ji je neverjetno hitro prišlo.