SLADKO MAŠČEVANJE

Nasmehnila se je in mu odpela zadrgo. Z jezikom se je dotaknila glavice, on je pa tiho zastokal. S hudobnim nasmeškom ga je pogledala, zaprl je oči in še glasneje zastokal. Vzburjal jo je, to njegovo vedno glasnejše ječanje jo je prekleto rajcalo. Požirala ga je do jajc in jih nežno stiskala. Z jezikom je krožila po glavici, potem pa strastno vlekla vase.

Kako močan orgazem

Ne vem še kako, vem samo, da nekaj rabim, nekaj… Solze so mi meglile pogled, ko sem odpirala torbico. Verjetno sem iskala pomirjevala, a moja roka je čisto nezavedno segla v skrivni žepek. Ven sem potegnila vizitko Učitelja. Zdrznila sem se. Milijon vprašanj mi je zarojilo po glavi. Nenadoma sem se ovedla, da sem mislila nanj že dolgo, da sem še vedno čutila tisti močan objem, tisti…tisto nezmotljivo kontrolo v njegovih očeh. Bog ve, če se me še spomni? Več kot tri mesece je že… Jaz tistega WC-ja nisem pozabila! Bilo je kot bi me po hrbtu usekal električni tok in me prebudil iz dolgega sna. Je to to kar iščem?!

Tagovi:

Vonj po seksu

V mojo trgovinico ni kaj prida strank, zato se lotim branja erotične zakladnice na internetu. Moje telo se odziva precej bolj intenzivno kot običajno in v času malice sem vsa navlažena. Počutim se poredno, ko se odpravim v sosednjo prodajalno. Mahinda me že čaka s skodelicama, in njegov obraz žari. Navihano vprašam, če mu biznis tako šiba. Samo skrivnostno se nasmehne, si odmakne črne kodre s čela in povabi k čaju.
Čaj je, kot običajno, odličen. Ali pa še malce bolj? Mahinda me pomenljivo vpraša, kako mi je kaj všeč čaj danes. Da je dobil novo pošiljko. Da ga mama sprašuje, če se ne misli poročiti. Njegove črne oči so mehke in počasne, ko se sprehajajo čez moj obraz. Vrat. Dekolte. Prsi, proste nedrčka, za spremembo. Glas je vedno tišji, in njegov obraz vedno bližje mojemu. Že nekaj časa ne poslušam, kaj govori, temveč s priprtimi očmi opazujem premikanje njegovih ustnic in igračkanje njegovih rok s skodelico.

Soparen jutranji seks

Zmeden je, ker mu ni uspelo, zato reče samo: „Na vse imaš odgovor.“ „In za vse imam vprašanja!“ rečem ponosno. „Kdaj si prvič seksal?“ Samo je le še v oprijetih boksericah črne barve. Ne morem najbolje presoditi, kaj je pod njimi. Tudi Samo si ogleduje svoje spodnjice in nazadnje reče: „Ej, ne spomnim se.“ „To pa ni ravno odgovor,“ ga podražim. „Dovolj mi je te igre,“ reče z nekoliko zategnjenim, preveč veselim glasom. Od nekod privleče mini šah in se odloči, da me bo sedaj naučil igrati šah. „A sem prav obsojena na piflarje,“ pomislim in se delam, da ga poslušam.

Foot fetiš

Po nekaj minutah intezivnega fafanja, vzame najlonke in se obleče. Tako sedaj pa akcija in z stopali objame moj trd kurac rdeč od šminke. Počasi začne z najlokami drgniti kurac gor in dol, nor footjob, po mojem najboljši do sedaj, ubčutek najlonk na mojem trdem kurcu je bil nepopisen. Skloni se nad njim ter ga z obema rokama prime. Čutil sem stopala in roke hkrati, kako obdelujejo moj kurac. Bil sem tako zrajcan, vendar sem si želel da tudi ona začne uživati. Z roko sem se zmuznil do njene pizde, medtem ko je ona opravljala svoje delo, ter ji z prsti začel močno masirati ščegi. Daj me ahaaa daj šeee šeee, je vreščala vse do močnega orgazma, očitno jo je pogled na moj kurac, ter glasni kriki iz porničov na televiziji tako zrajcali da ji je neverjetno hitro prišlo.

Večerni sex

Nežno začnem pomikati prstke navzgor in navzdol, ti me gledaš direktno v oči, tempo narašča, usta odpreš na široko, da bi kriknila, a te istočasno poljubim, sliši se samo glasni mmmmm. Ob ritmičnem porivanju prstkov gor in dol, te začne razmetavati, z nohti bi me najraje razrezala. Vseeno mi je, ko me boli in nadaljujem to tvojo strastno pot do orgazma.

Službena pot

Lical mi je obraz, jaz pa sem mu brez sramu odpenjala hlače in z rokami grabila njegovo bogatstvo. Odpela sem hlače in vzela pol nabrekli kurac. Počepnila sem in s tičem me je našeškal okoli ust. Vzela sem ga v roke, navlekla kožico in ga porinila v usta. Še vedno sem sanjarila o bivšem in njegovem kurcu. Ta je bil precej manjši, tanjši… čuden je bil. A je bil tič in trenutno mi ni nič drugega važno. Kleče sem ga fafala in si dražila klitoris. Po nekaj minutah me je zgrabil za lase in me nabijal v usta. Vsakič ko me je nabil malo močneje sem se z glavo zabila v zid. Nikoli nisem bila proti grobemu seksu. Povlekel me je k sebi, mi razširil noge in mi s prsti dražil pičko. Dražil me je preko spodnjic, grobo me je drgnil.

Kavica v starem delu mesta

Ponudiš mi prvi dim, tako jih nekaj naredim in dim zadržim, nato pa izdihnem, zaprem oči in uživam v občutku. Narediva nekaj podaj, in do konca že čutim, kako se mi začenja vrteti. Ti se mi kar naenkrat nalimaš na usta in me začneš božat po stegnih. Prišepneš mi, da sedaj lahko nadaljujeva tam kjer sva ostala pred vrati. Ne odgovorim, ampak te primem za roko in odpeljem v sobo. Tam prižgeš glasbo in se začneva se slačit. Ko končaš, mi stopiš za ….

Gola za dva

Iz hiše je prišel z malo torbo in avtomobilskimi ključi v roki. Poljubil me je. “Je šlo?” Priznam, da sem se mu sprva hotela zlagati, a ko je njegova ogromna temna osebnost stopila pred mene, bi najraje zavpila, da v resnici nisem še nikdar pila moškega semena. Prijazno me je gledal in me pobožal po licu potem, ko sem zardela in odkimala.

Prvič

Odločno sem vstopila in se razgledala. Lokal je bil kar poln in v kotu sem ga zagledala. Bil je še bolj luškan kot na sliki. Opazil me je in na pol vstal, ko sem stopila proti njemu. Dal mi je roko in se mi nasmehnil. Bilo je tako, kot da se poznava že 100 let. Popila sva kavo, poklepetala in naenkrat se je nagnil proti meni. „Samo nekaj bi rad poskusil,“ je dejal in me poljubil na usta. Presenetil me je, ampak takoj sem sprejela njegov poljub in mu ga tudi vrnila. V trebuhu sem začutila metuljčke in noge sem trdno stisnila eno ob drugo, ker sem začutila ščemenje tudi tam dol.