Nepotešena žena Tina

Začela je s prilizovanjem, da bi mu zagotovo prijala masaža ramen, ko pa vendarle že nekaj ur tako pridno gara. Masaža se je nadaljevala v masiranje prsnega koša, njena roka je hitro zašla pod srajco in začutila je njegovo zasoplo dihanje. Ni se upiral, ampak je zadovoljno predel, zato je spretno odpela gumbe na njegovih

Čakala sem ga gola

Ko je bil v meni, sem se prelevila v čistokrvno kurbico, ki si je želela le še fukati do nezavesti. Bil je dober v tem in ni me bilo sram ležati tam in se mu prepuščati, ne da bi mignila s svojo ritjo. Njegova hitrost je dosegala vse možne mejnike in, ko je zastal, da bi si oddahnil, sem prevzela pobudo, ga zajahala in pokazala, da tudi jaz nekaj znam. Z veseljem me je opazoval pri delu in z dlanmi na mojih bokih le pospremil moj erotični ples na njegovem tiču.

POMOČ V SEKS SHOPU

Kožne barve, vijolični, zeleni, iz lateksa, gume, v obliki astrološkega znamenja, pa…v tistem trenutku je zaslišala tih pozdrav in začutila roko na notranjosti stegna. Zazrla se je naravnost v oči prodajalca. Vprašal jo je, če ji lahko pomaga in ji nastavil vibrator na oblečene kavbojke tam kjer je pička. Zašepetal je, da se naj ne boji, da bi ju kdo zmotil, ker je vrata zaklenil, saj je prišla v trgovino izven delovnega časa.

Na plazi je potešil voljno turistko

Nič je ni skrbelo, saj je uživala z zanimivim neznancem, ter se z užitkom drgnila ob njegovo telo in mu plesala v objemu. Zavedala se je, da je pijana, vendar so jo njegovi poljubi po vratu in roka, ki je zdrsnila na njeno zadnjico s tangicami, vzburili. Napredovala sta do božanja in končno do hlastnega zalizovanja, nato pa ji je zadihano šepnil, da bi z njo rad pobegnil na zaliv. Prijel jo je za roko in stekla sta do stranske poti, ki je vodila do divje plaže…

V RITMU DIVJEGA SEKSA SE JE Z NAMA MAJALA VSA LOVSKA PREŽA

Obdelovala sem ga z rokami, usti in jezičkom in ga ob tem opazovala kako uživa … ko sem že videla da prihaja vrhunec sem se ustavila, prav jezno me je pogledal in rekel, da se mi bo še maščeval … dobesedno strgal je z mene hlačke in modrc in me začel poljubljati, kmalu zatem se je spustil med moje noge in me z jezikom obdeloval tako, da sem že ječala od užitka.

Poredna Nina v kopalnici

Nejevoljno sem odšla v kopalnico in tam me je pričakal on. Zgrabil me je za rame, me potegnil k sebi in divje, skoraj požrešno poljubil. V glavi se mi je zavrtelo, zgubila sem tla pod nogami in moje telo je preplavila potreba po še. Stopila sem se v njegovem objemu in se mu popolnoma prepustila. Grobo me je začel slačiti in svoje nohte sem mu od užitka in strasti zarila v vrat. Z mano je lahko počel kar je hotel. Sploh se ne spomnim, kdaj sem ga v divjem navalu poželenja slekla, ampak kar naenkrat sem klečala pred njegovim korenjakom, ki je utripajoče čakal, da ga vzamem v svoja usta in se mu posvetim.

Deviška strast

Počasi se je sklonil k njej in jo poljubil. To je bil poljub poln nežnosti, in prebujajoče strasti. Poljub mu je vrnila, najprej plaho, nato pa vedno bolj strastno. Ulegla sta se na posteljo, on ji je začel odpenjati srajčko, nato modrc. Skoraj gola je ležala pred njim. Gledal jo je, njegove oči so sijale. Začel jo je nežno poljubljati, najprej po vratu, nižje po dojkah, proti popku. Prišel je do njenih hlač, začel je odpenjati gumb na njih. Takrat ga je prosila, naj neha, ker še ni pripravljena. Dejal ji je, da naj se ne boji, če tega ne želi, tega ne bosta naredila. Rad bi jo ljubkoval, poljubljal. Pogledala ga je, njuna pogleda sta se srečala. Iz njegovih oči je razbrala, da ni jeze, da ni užaljen, ker ga je zavrnila, v njih je videla ljubezen. Verjela mu je, prepustila se je njegovim rokam, njegovemu ljubkovanju, njegovim poljubom. Počasi je z nje odstranil hlače, pred njim je ležala popolnoma gola.

Ko zjutraj se prebudiš

Jutro je, počasi se prebujaš, vendar si preveč len da bi že odprl oči. Po divji noči, ki sva jo imela verjamem da si utrujen. A jaz bi še… Naenkrat začutiš kako moja dlan nežno drsi po tvojem trebuhu in te razvaja. Paše ti, tako prijetno sproščen si. Na obrazu se ti nariše rahel nasmešek.

Sanjska destinacija

Tako sva se nekega petkovega dopoldneva usedla v avto in zapeljala seksu naproti. Seveda ona o tem, kar ji bom tam delal, ni imela pojma. En dan prej sem se tudi vstavil v sex shopu in kupil analne čepke za njeno potrebno ritko, bič, da bo njena rit rdeča, in lisice, da bo zavezana za posteljo in cela prefukana. Tisti večer sem ji rekel naj se gre stuširat in seveda me je ubogala. Medtem pa sem jaz pripravil bič, analni čepek, prevezo za oči in lisice. V roke sem tudi vzel že trd kurac in si ga počasi drkal.

Kako močan orgazem

Ne vem še kako, vem samo, da nekaj rabim, nekaj… Solze so mi meglile pogled, ko sem odpirala torbico. Verjetno sem iskala pomirjevala, a moja roka je čisto nezavedno segla v skrivni žepek. Ven sem potegnila vizitko Učitelja. Zdrznila sem se. Milijon vprašanj mi je zarojilo po glavi. Nenadoma sem se ovedla, da sem mislila nanj že dolgo, da sem še vedno čutila tisti močan objem, tisti…tisto nezmotljivo kontrolo v njegovih očeh. Bog ve, če se me še spomni? Več kot tri mesece je že… Jaz tistega WC-ja nisem pozabila! Bilo je kot bi me po hrbtu usekal električni tok in me prebudil iz dolgega sna. Je to to kar iščem?!

Tagovi: