NA BILJARDNI MIZI

Malika from WeAreHairy.comBila je edina ženska v lokalu. Edina, ki je s palico nabijala krogle v luknje. Igrala je sama, kot da si ne bi nihče upal stopiti do nje. Imela je občutek, da jo pri vsakem slišnem trku palice s kroglo moški pogledajo. Bilo jih je še šest. Padla ji je črna, na mizi je ostala le še vijoličasta. Spet so jo vsi pogledali. Čist kratko krilce ji je komaj prekrivalo pičko. Nasmehnila se je, prijela zadnjo kroglo in jo podrgnila po pički. Provokativno je vprašala, če bi kdo zabil še zadnjo. Pričakovala je, da bo kdo stopil do nje in spravil to kroglo v luknjo. Srknila je še zadnji požirek pijače in hotela odložiti kozarec, ko jo je nekdo močno prijel za ramena. Pogledal jo je v oči in vprašal, če si upa odigrati igro. Če bo izgubila, ji bo na mizi zabil kurca v pičko. Vprašal je, kaj želi, če bo igro dobila. Zasmejala se je in odvrnila, da hoče videti, kako mu ga vseh pet ostalih moških pofafa. Rekel je da je prašička, če si res to želi. Ni pričakovala takšnega odgovora, nasmehnil se je in pristal na igro. Zdel se ji je precej simpatičen in imel je čudovit nasmeh.

Belo kroglo si je nastavila na označeno mesto, se naslonila na mizo, tako da je pokazala hlačke. Rada se je nastavljala in izzivala. Trajalo je kar precej časa, da se je navidezno skoncentrirala in z vso silo zabila kroglo v trikotnik krogel. Kje je pa črna? Kje je črna? Zaman je iskala črno. Črna je bila v luknji. Torej je igro izgubila, preden je sploh začela? Pristopil je drugi moški in ji rekel, da bo zaradi te napake dobila vse kurce v pizdo. Grobo jo je potisnil na mizo, razširil stegna, razprl pičko in potisnil jezik globoko v luknjo. Kričala je prasec, vendar ga je to še bolj vzburjalo. Silovito ga je potiskal v njeno pičko in ji rekel, da bo še šprical v to pohotno luknjo. Odmaknil se je in prišel je drugi, ki ji je z ruto zavezal oči. Še močneje bo čutila in ne bo vedela, kdo jo fuka in ne bo videla, kako bo dobila. Zarinil ga je vanjo, po nekaj sunkih je že začutila toplo spermo ki ji teče po stegnih. Ni vedela kako se menjujejo, kdo je na vrsti, kdaj se zamenjajo. Včasih je čutila nabijanje v pičko in kurca globoko v grlu. Naslednji jo je z vso silo prijel za majico in ji jo raztrgal. S palcem in kazalcem na obeh rokah je prijel za bradavički in povlekel. Napele so se, izgledale so kot podolgovate maline.

Med joške je potisnil kurca in ga z obema rokama z joški močno stiskal. Prišlo mu je tako, da ji je špricnil po vratu in obrazu. Zabičal je, da naj psica poliže še spermo s kurca. Delala je tako kot so ukazovali. Naslednji jo je potisnil na kolena in božal zadnjico. Vedno bolj se je približeval anusu. Počasi ji je potiskal prst v rit in jo mazal z njenim lepljivim sokom. Začutila je kurca kako kar polzi vanjo, nato sicer nežno in umirjeno porivanje. To porivanje se ji je zdelo, da traja najdlje časa. Spet je začutila toplo tekočino, tokrat spet v njej. Začutila je še tresk po riti in slišala korake, ki so odhajali. Približevali so se koraki in že v naslednjem trenutku je začutila udarec biča po riti. Zabolelo jo je in še v istem trenutku se je obrnila. Videla ni ničesar, niti si ni upala sneti rute z oči. Začutila je drgnjenje klitorisa. Bilo je nežno. Nežno in nežno. Potegnil jo je za sramno ustnico in v naslednjem trenutku je začutila kratko bolečino. Ena, druga, tretja in četrta ščipalka. Ni je bolelo. Pravzaprav ji je ugajalo. kmalu zatem je začutila rahle udarce s kurcem po pički. Ker je imela zavezane oči, se ji je zdelo da še vse bolj intenzivno doživlja. Po glasu je vedela, da govori tisti, ki je igro začel, tisti katerega kurca še ni začutila. Vprašal jo je če ve, koliko je 23 cm. Obnemela je in odkimala. Povedal je, da bo dobila vse do zadnjega 23. cm in da jo bo tako dolgo porival, dokler ne bo začutila vse njegove širine in dolžine. Bil je nežen, neznosno nežen. Počasi, počasi ga je porival vanjo, ona pa se je odpirala, kot da ne bi imela konca. Ko ga je imel v pički skoraj do jajc, je nekajkrat porinil, potem pa izlil svojo tekočino najglobje kar je mogoče.