Gazdarica voajer

Po preporuci svoje prijateljice, kod Gordane se doselio u zgradu na raskrsnici, prekoputa gradskog parka, hotela i velikog kompleska bazena. U zgradu se prolazilo kroz hodnik do dvorišta, a iz dvorišta u Gordanin stan u suterenu. Ključ od dvorišnih vrata zgrade imala je samo ona. Gordana je bila penzionerka, živela je sama u stanu sa dve sobe, kuhunjom i kupatilom, i u jednoj sobi bila je ona u drugoj on. Odmah mu je rekla da je zbog komšiluka najbolje da se ne zna da mu je ona gazdarica, a on njen podstanar i ako neko nešto pita da kaže da mu je ona tetka. I da je zove Goga.

Odmah su uspostavili prijatan i prisan odnos, pa odnos gazdarice i podstanara više nije postojao. Gogin i njegov odnos vrlo brzo postao je specifičan, a pre svega iskren i pun poverenja. Trećeg dana njegovog stanovanja kod nje, Gordana je ušla u njegovu sobu da mu da produžni kabl. On je ležao na krevetu go i čitao knjigu. Bilo je vrelo leto. Ona se na trenutak zbunila, izvinila i ostavila kabl pored vrata. On se obukao i otišao do njene sobe rekavši da je uvek živeo sam, da uvek po kući hoda go i da nije očekivao nju u svojoj sobi. Rekla mu je da nema problema, da i ona dugo živi sama i da je navikla da su vrata svih prostorija u stanu uvek otvorena pa ako njemu ne smeta da bude go dok je ona tu, njoj smeta još manje. Od tada vrata njegove sobe bila su uvek otvorena a on je uvek bio potpuno go.
Svakog dana u njegovoj sobi pili su pivo do duboko u noć. Oboje su voleli da pričaju o seksu i da razmenjuju iskustva. Ona je bila razvedena, imala još jednu kraću vezu posle braka, a potom godinama bila bez muškarca. Nije se jebala više od petnaest godina. Njen novi podstanar, mlad i pun iskustva bio je pravo osveženje za njenu radoznalost. Uvek su dugo razgovarali, ona je sedela na pletenoj fotelji desno od njega, on na krevetu naslonjen leđima na zid. Seks im je bio omiljena tema i dok su razgovarali njegov kurac je rastao pred njenim očima. “Uzbuđuje te sve ovo”, rekla je Goga. “Nisi ni svesna koliko”, odgovorio je i svukao kožicu s glavića. “Ovo mi se dešava prvi put”, nasmejala se Goga. “Red je onda da uživaš”, rekao je i nastavio da mazi kurac. “Sad sam voajer”, nasmejala se još jednom. “Jesi. Da li ti je neprijatno?” “Nimalo. Mnogo sam radoznala si želim sve da znam i vidim”, priznala je Goga. “Želiš da gledaš kako ga drkam?” “Naravno. Menes u samo jebali. Nikada nisam videla muškarca dok drka kurac”, priznala je. “Gledaj i uživaj”. “Izdrkaćeš?”, izgovorila je kao da konstatuje. “Sa velikim zadovoljstvom…”, rekao je poluglasno osećajući kako ga prolaze žmarci. Tako je bilo taj prvi put, a i svaki sledeći put kad bi drkao pred Gogom i svaki put bio je kao da prvi put drka pred njom. Osećaji uzbuđenja, perverzije, egzibicionizma, treme, drhtavice, želje za svršavanjem pred njom, želje da joj se pokaže, da vidi njegov dignut kurac iz kog ističe sperma, osećaj potpune slobode pred ženom kojoj pruža svoju najdublju intimu. U poluležećem položaju na krevetu drkao je i osećao njen pogled. Žmureo je i drkao, mislima mu se gomilalo: “Ona gleda moj kurac, gleda kako gladim glavić, kako ga drkam… gleda mi jaja, grimase, gleda kako mi se telo uvija… gleda u iščekivnju sperme…” Drkao je kurac sve brže, ubrzavao ritam i disanje, kukove je isturio napred s glavićem usmerenim ka Gogi. Bio je sve bliži, plima zadovoljstva je nadirala. “Drkaš fennomenalno… “, prošaputala je s drhtajem u glasu. “Još malo, Gogo… blizu sam, blizu sam… svršiću…, bejbi, svršiću…”, ječao je zatvorenih očiju. Goga je sedela prekrštenih nogu dok je na samo 20-ak centimetara pred njom iz kožice izranjala jarko crvena glava kurca. Gledala je u zaobljen vrh njegove kare čekajući da veštim pokretima oslobodi vrelu belu masu koja će, kao i mnogo puta kasnije, prsnuti iz glatkog glavića njegovog kurca i poput šmrka pošpricati enterijer. Njen pogled preletao je po njemu: od njegovih zatvorenih očiju preko stisnutih usana i napeth žila na njegovom vratu, do bradavica koje su nakostrešeno stajale uspravno.

Pogled joj je dalje klizio niz njegov stomak bez ijedne dlačice, pedantno depiliran, zategnut u kontrakciji. Prvi put vidi skroz obrijan kurac, potpuno depiliran, prepone, Venerin breg, donji stomak, jaja, sve je bilo glatko bez dlaka… koža oko kurca bila mu je kao fini somot. Opet se usredsredila na njegov kurac koji je on velikom brzinom drkao od glavića do jaja i nazad. Napred, nazad, napred, nazad, napred, nazad… Čekala je taj trenutak. Oboje su čekali. Čekali su da se dogodi ono što je bilo izraz i dokaz njihovog uzajamnog poverenja. Njen pogled i njegov orgazam su se prožimali i bili spona, dve karike koje ih spajaju, perverzna erotska nit koja ih je povezivala. I kao da je za trenutak i njemu i njoj zastao dah, tišina koja će se potom raspući u komadiće, kao staklo… “Gotov sam, bejbi… gotooov saam… aaaaaaa… aaahhh… svršavam, Gooogoo… svršaammm… aaaaahhh…. bejbiii…”, urlao je. Pred Goginim očima prsnula vrela sperma koju je pratio njegov krik zadovoljstva. U njemu je proradio tajfun, uz glasne jecaje svršavao je u dugačkim mlazevim semena. Svršavao je uz krike zadovoljstva i sve jače stezao kurac da bi iz njega iscedio svaku kap guste tečnosti. Drkao je dok sva semena tečnost nije iscurela. Kolena su mu klecala, ruku punu sperme obrisao je o donji deo stomaka dok je Goga palila cigaretu i posmatrala ga kako uzdiše i treperi, i oznojen leži na krevetu. “Sad si potrošio dosta cinka”. “Cinka?” “Da, cink se izbacuje spermom, a ti si baš mnogo svršio.” “Nisam to znao…” “Eto, sad znaš. Možda nemam seksualna iskustva kao ti ali u ovo se razumem. Cink se mnogo troši kroz spermu. Uzimaj redovno one vitaminske tablete bogate cinkom, ako ih nemaš, daću ti ja… imam celo pakovanje… trebalo bi da ih piješ jer izbaciš mnogo sperme. Bogato si svršio… sad si ispolivao pola sobe…”, rekla je kroz smeh.
Kakva divota, mislio je. Svršavanje pred Gogom koje ga je svog ispunilo sladostrašćem. Pogledao je kurac ulepljen spermom a onda pogledao Gogu koja ga je posmatrala kroz duvanski dim. Posle dužeg ćutanja progovorio je: “Uživala se?” “Više nego što možeš da zamisliš”, rekla je. “Bejbi, a da ti doneseš te tablete da popijem neku…” Nasmejali su se oboje. Znali su da će on te noći potrošiti još mnogo cinka…